LRTT: NA/ VL! kā tautas un valsts nodevēji- jūdaisti !

                    Ļoti labs Aināra Viļņa raksts- noteikti izlasi


Parunāsim par valsts nodevību… par NEPLP, par Kultūras ministriju

Ainārs Vilnis
15.08.2019.




Nu, protams, ka neiet runa par latviešu NACIONĀLO APVIENĪBU, bet gan par tādu nac- apvienību, kura kalpo Jahves sātanistu baram.

Ilgi viņiem izdevās muļķot latviešus, bet nekas jau nav mūžīgs: “Laiks dzīvot un laiks karāties !”

Jā, Raivi Dzintar, nekas nav mūžīgs !

Tu tiksi ar ANO mandātu “uz krūtīm” pakārts, jo esi veicis ārprāta genocīdu ne tikai pret latviešu tautu, bet pret visu cilvēci.

Tu neesi no cilvēku rases, tu esi viens no tiem, kurš ir nācis cilvēci paverdzināt(atvērt).

Neuzskati tos par kāda muļķa izteiktiem draudiem, bet par tavu darbu izvērtējuma kopsavilkumu.

Tiesiskums nozīmē: adekvāts sods par pastrādāto noziegumu !

Ar ko tad tu, žīda, mūsu tautas slepkavas M. Vulfsona “ģimenes pārstāvis”, esi labāks par godmaņiem, karginiem, savickiem, borovkoviem & co…, kuri visi tiks aizvilkti uz ešafotu ?

Kas tev deva tiesības nomainīt latviešu tautas- Latvijas valsts attīstības pamatus no LATVISKUMA uz NACIONĀLO ? Nacionālais šajā gadījumā nozīmē: internacionāli žīdiskais !

Vai tevi latviešu tauta pilnvaroja iebīdīt prezidentos latviešu tautas slepkavas pēcnācēju E. Levitu, kurš ir visu mūsu šodienas nelaimju radītājs ?

Protams, ka ne jau tu pats to izgudroji, bet tu noteikti zini, kuri bija visa šī nozieguma iniciatori.

Tu zini, kuri jums(viltus NA švaļiem) ieteica likvdēt LATVISKUMU, kā:

Latvijas valsts attīstības kocepciju.

Pienāks diena(tā būs arī tava pēdējā dzīves diena), kad visu to pastāstīsi latviešu tautai.

Tas notiks pavisam vienkārši, pēc E. Levita tēva izstrādātās sistēmas: ievilks tev ar svina steku pa tavu nodevības kumbri un “valodiņa” atraisīsies kā Niagāras ūdenskritums !


Šeit izvilkumi, bet ieteicams izlasīt visu rakstu:

“No šī dokumenta tika izmests vārds “latviskums” – kurš bija klātesošs iepriekšējo gadu integrācijas politikas plānos – un aizstāts ar vārdu savienojumu “nacionālā kultūrtelpa”. Ir noticis kluss apvērsums, aizstājot etnisku nacionālismu (kontinentālais, Eiropas nacionālisms, t.i. demokrātija) ar pilsonisko nacionālismu (šķiriskais angloamerikāniskais nacionālisms, t.i. plutokrātija). Tā saucamajā “pilsoniskajā nacionālismā” nācija “saliedējas” ap naudu, nevis saliedējas ap kultūru.”

“Diemžēl šo dunci mums mugurā iegrūda Nacionālā apvienība (NA), kura joprojām ir atbildīga par integrācijas politiku valstī (NA izvirza kandidātu KM ministra amatam). Kas jūs esat, NA? Vai jūs esat liberāli jampampiņi vai arī savas tautas kultūras sargātāji? Kāpēc KM amati, kuri ir atbildīgi par nācijas saliedēšanas un plašsaziņas politikas veidošanu, tiek atdoti tiem, kuri pārstāv liberālismu? Vai tāpēc mēs par jums, NA, atdevām balsis, lai tiktu nodoti liberālisma rokās?”

Tev, Raivi Dzintar, tāpat kā visai tavai NA(nodevēju apvievienība) šaikai, ir tikai viens atrisinājums, proti, nošauties, jo pretējā gadījumā tu tiksi nosists kā ļaunas sērgas aplipis mežazvērs… .

21.08.19                              L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Sātans saka:

    Gruziju šo krievu okupēto,, uzturēto pseidovalsti, Krievija virza gan NATO, gan Eiropas Savienībā. Kremļis šis Velna midzenis, gluži tāpat kā Latvijā ir reālā Vara de facto. Žīdi sagraus NATO. Tas ir tikai laika jautājums…

    https://www.delfi.lv/news/arzemes/par-gruzijas-prezidentes-padomnieku-aizsardzibas-jautajumos-klust-bijusais-vdk-virsnieks.d?id=51387253

  2. nu bet saka:

    Mūsu Šubočņiks tak arī teica, ka viņus vajag integrēt, dot tiem darbu. Arī padomnieks.

  3. to Sātans saka:

    Žīdi negraus NATO !
    NATO ir ierocis žīdu rokās.
    ——————
    Žīdi sagrāva LNNK/…/… , KPVL, iefiltrējot savus pusžīdus/žīdus,
    kurus motivēja ar iespējām nākotnē tikt pie siles un par “nācijas tēviem”…
    Gojus godmanni, endziņi u.c. veikli “atšuva”…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *