Skat’, kā vecā VDK mauka Kalniete uzstājas pret Kremli !!!

Šim komunistes- sekspadauzas Kalnietes rakstam ir apritējis tieši gads, bet tas savu aktualitāti nav zaudējis, jo:

pie “teikšanas” Latvijā ir nonākusi tieši viņas bandas spice !





Ar tādu smirdoņu, kāda ir šī pretīgā Atmodas laika mauka(gan naturālā, gan politiskā nozīmē) Kalniete, ir jārunā tādā valodā, kādu viņa vislabāk saprot.

Viņa nepieder cilvēku rasei, jo tāda īpašība kā SIRDSAPZIŅA, reptiloīdiem nepiemīt.

Demokrātiskā sabiedrībā šī nodevēja, latviešu tautas bende, būt sen jau notiesāta un sods izpildīts.

Atmodas laikā ar čekistiem “kājstarpi trinot” un “citādi apmierinot sarkanos noziedzniekus”, viņa pelnīja savu vietu uz politiskās skatuves.

Viņa, kā personība, nav pat apaļas nulles vērta.

Mazliet paanalizēsim, ko šī Maskavas cionistu- komunistu padauza saka:

„Latvijas populisti, tāpat kā citur pasaulē, ir „politbiznesa projekts“, kas izmanto tautas pamatotās dusmas, lai iegūtu varu.

Un tad, tāpat kā citur pasaulē, piemānītu savu vēlētāju. Viņi mēģina iegalvot, ka Latvija ir neizdevusies valsts, ka viss ir jānojauc un brīžiem izmanto pat fašistiskas metodes, draudot ar izrēķināšanos saviem oponentiem,“ situāciju raksturoja Kalniete.

Ne  jau tikai šī rindkopa jāizdala, bet gan pilnīgi viss viņas sacītais satur apsūdzību tieši pret viņu un viņas komunistisko noziedznieku- slepkavu varzu ar Peteru priekšgalā. Augšēja foto matricā jūs redzat 100% komunistus, kuri ar viltu sagrāba varu no latviešu tautas un, kuri ir 1000% vainīgi pie, kā viņa pati saka: pamatotām tautas dusmām !!!

Valsts ir izzagta un tauta pilnīgi apzagta un izdzīta no savas dzimtenes.

Tas ir tieši šīs žīdnacistu- komunistu darbības “sasniegums” !

Un, šī nolādētā komunistiskā krople, sauc par populistiem tos, kuri vēlas darīt galu šīm žīd- komunistu genocīdam pret latviešu tautu !!!

Viņa pat piemin arī citu, proti, lielo valstu populistus… ! Tātad, bikses šai čekistu seks- matracei sāk palikt smagas, jo vēdera saturs tās sāk piepildīt !

Nākošajā foto mēs redzam, cik pretīgu- iztapīgu pozu tā ieņēmusi sveicinoties ar jauno šefieni !

Nu nelīdzēs, kuce, tava smilkstēšana, karāsies kopā ar savu kariņu un levitu !

Komunisti ir jūdaisma(sātanistu) ideoloģijas īstenotāji !!!

Jā !!! un sātanisma laikmets sāk skaitīt pēdējās stundas !

11.09.19                       L. Grantiņš


meliem īsas kājas

“Latvijas populisti, tāpat kā citur pasaulē, ir “politbiznesa projekts”, kas izmanto tautas pamatotās dusmas, lai iegūtu varu. Un tad, tāpat kā citur pasaulē, piemānītu savu vēlētāju Vai Kalniete neatceras kādu Dombrovski, kurš vēl dienu pirms vēlēšanām zvērēja un dienojās pensionāriem , ka neaiztiks viņu pensijas, bet nākamajā dienā pēc vēlēšanām paziņoja, ka pensijas tikšot samazinātas? Vai Kalniete neatceras, kuru partiju pārstāv šis Dombrovskis? Un vai šādi politikāņi kā Dombrovskis ir vai nav populisti? Vai tik nav tā, ka Latvijā populisti nr. 1 ir kāda Vienotība. Kalniete neko par to nezin? Jebšu primitīvi melo? Kā būs Kalnietes kundze?

Bergs

Atceros, vēl 90-ajos gados mans darbs bija saistīts ar Centra rajonu Rīgā. Šī biedrene toreiz, ne bez saviem sakariem čekas aprindās, kurai cītīgi kalpoja Padomju laikā, tika pie īpašuma K.Barona ielā. Kā visos denacionalizētajos namos, pārsvarā tur dzīvoja latvieši, jo migranti ar tādu kolaborantu kā Kalniete pūlēm tika pie dzīvokļiem jaunuzceltajās paneļu mājās. Kalniete sāka ar to, ka visus iedzīvotājus izmeta uz ielas. Īpaši labi atcero kādu latviešu puisi, zemessargs, barikāžu dalībnieks, kurš ar māti dzīvoja vienā no dzīvoklīšiem, kārtīgi maksāja. Pēc viņa vārdiem Kalniete viņiem paziņojusi, ka šeit būšot elitārs nams elitāriem ļaudīm un visādiem smerdeļiem te nav vietas. Tā lūk! Un vēl pēc gandrīz 30 gadiem šī korumpēta padomijas inde joprojām ir pie varas! Un mēs brīnāmies, kāpēc valsts ir izlaupīta visādās Citadeles, OIK, Krājbnakas un neskaitamās citās afērās! Un šie nelieši mums vēl māca, kurš ir un kurš nav populists! Kuri tautu konsekventi uzskatījušī par smerdeļiem!
Es šādu jautājumu tik pat labi varētu uzdot Jums! Vai kādam ir noslēpums, tajā skaitā kompetentām iestādēm, kā savas bagātības sarausa šie prihvatizatori? Latvija pirmās valsts nozagšanas shēmas autori Ašerādens un Ēlerte, Lembergs, Repše, Kalniete, Reirs, Šķēle. Visu šo neliešu skolnieki, otrā zagļu paaudze Dombrovskis, Pavļuts, Pūce, Āboltiņa un citi.Tā ir sistēma. Mēs, vecākās paaudzes ļaudis vel nebijām tik skoloti mūsdienu demokrātijas smalkumos, daudzi noticēja un joprojām tic šo neliešu meliem. Jācer, ka jaunie ļaudis, daudzi no kuriem piespiedu emigrācijā apguvuši Rietumu demokrātijas kultūru, atšķirs pelnus no pelavām, lai visu šo Vienotības un Co. populistu bandu ieslaucītu mēslainē.




Kalniete: Jādod pretspars varu alkstošiem populistiem

Partiju apvienībaiJaunā Vienotība, kuras sastāvā vēlēšanās startē Vienotība, ir jādod pretspars populistiem, kuri raujas pie varas, sestdien partijas kongresā pauda Eiropas Parlamenta deputāte un viena no Vienotības līderēm Sandra Kalniete.

“Latvijas populisti, tāpat kā citur pasaulē, ir “politbiznesa projekts”, kas izmanto tautas pamatotās dusmas, lai iegūtu varu.

Un tad, tāpat kā citur pasaulē, piemānītu savu vēlētāju. Viņi mēģina iegalvot, ka Latvija ir neizdevusies valsts, ka viss ir jānojauc un brīžiem izmanto pat fašistiskas metodes, draudot ar izrēķināšanos saviem oponentiem,” situāciju raksturoja Kalniete.

Pieredzējusī Eiropas Parlamenta deputāte uzsvēra: “Ja agrāk dzelzs priekškars mūs norobežoja no Eiropas sasniegumiem un satricinājumiem, tad tagad mums jāapzinās, ka dzīvojam atvērtā pasaulē un esam šo procesu daļa. Tāpēc Latvijai ir tik bīstama populistisko ekstrēmistu izplešanās un nostiprināšanās Eiropā: Grieķija, Spānija, Itālija,
Lielbritānija, Francija, Austrija, Vācija, Somija, Zviedrija, Ungārija, Polija – un šo sarakstu vēl var turpināt. Populisti ne tikai apdraud Eiropas vienotību. Tie apdraud arī sabiedrības stabilitāti un demokrātiju.”

“Tādēļ Jaunajai Vienotībai ir skaidri jāstājas pretī tiem, kuri muļķo tautu. Tiem, kas, aiz muguras tirgojoties ar sprūdiem, šleseriem un meroni, bruģē ceļu Kremlim draudzīgai Saskaņas valdībai ar mērķi padarīt Latviju atkarīgu no Kremļa,” partijas biedrus mudināja Sandra Kalniete, rosinot atmaskot  populistu patieso izcelsmi, to saiknes un finansējumu, un uzdot populistiem konkrētus jautājumus par konkrētu problēmu reālistiskiem risinājumiem, atmaskojot viņu  nekompetenci tajos.

Ilggadīgā politiķe un diplomāte norādīja, ka šajā cīņā Jaunajai Vienotībai ir jāatzīst sava līdzatbildība par politikas lēmumiem, kas atsvešinājuši daudzus pilsoņus no varas, tādēļ partijas programmas priekšplānā ir jāizvirza taisnīgums un sociālo jautājumu risināšana un mērķtiecīgi jāveido jauno politiķu paaudze un jāaudzina jauni politiskie līderi, atņemot populistiem un sīkpartijām argumentu “jaunās līdakas pret vecajiem vēžiem”.

Vienotība kopā ar partijām Kuldīgas novadam, Tukuma pilsētai un novadam, Valmierai un Vidzemei, Jēkabpils reģionālā partija un Latgales partija kopīgam startam 13. Saeimas vēlēšanās ir izveidojušas partiju apvienību Jaunā Vienotība, kuras valdes priekšsēdētājs un Ministru prezidenta amata kandidāts ir Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš.

You may also like...

1 Response

  1. Pārmaiņām būt saka:

    Visām afērām ir sākums un beigas.
    Kur deviņdesmito gadu sākumā aizbrauca vagoni ar rubļiem. Vismaz Latvija nepieprasīja tos atprečot vai kā citādi segt to vērtību.
    https://youtu.be/VxOq1AMnqr0

    Turpinājumā jauns pagrieziens, 2019.10.septembris, lieta nodota Vācijas konstitūcionālaja tiesā.
    https://youtu.be/EN0SMvdM3MM

    Aculiecinieks un tiešais iesaistītais stāsta kā veidojās 90to gadu bandas, kuras joprojām pārvalda bijušo PSRS teritoriju un nu jau iesaistījušās neskaitāmās pasaules mēroga organizācijās.
    https://youtu.be/Vez49sNTJnU

    Varas dublieri (laikam domātas mākslīgi radītās opozīcijas partijas), tautas frontes, vekseļu īpašnieki un masoni, visiem pienāksies atbildēt par līdzdalību milzu afērā un miljoniem cilvēkus nāvēs, tajā skaitā Latvijas teritorijā.
    https://youtu.be/PmlXBnT7In0

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *