“Pārmaņām būt”: Protams, ka pirmsākums ir garīgajā līmeni…

Komentārs par rakstu:

Admina atbilde „Pārmaiņām būt“

Protams, ka pirmsākums visam notiek garīgajā līmenī, par ko nemitīgi rūpējas gaišie spēki, bet tajā pašā laikā pilnīgi pretējas manipulācijas veic tumšie spēki ar upuru pienešanu ļaunumam.
Lai notiktu pārmaiņas ir vajadzīga sinhronizācija, kas saslēdz augstāko spēku radītās izmaiņas ar cilvēkiem uz zemes.

Ja pieņemam, ka pārmaiņas garīgajā līmenī ir notikušas, tad tādām neizbēgami jānotiek arī virs zemes, bet šeit nonākam pie sačakarētās cilvēku apziņas un greizas vērtību skalas, kur vairākums gaišā uzvarai nav gatavi. Tātad tā vai citādi, daļai ļaunuma atbalstītāju ir jānoiet malā vai citādi jāizzūd, lai proporcijas izlīdzinātos un iestātos tā saucamais iņ / jaņ, vai balans starp balto un melno.
Centos piemeklēt video, kur uzskatāmi izklāstīts par procesiem dažādu valstu sabiedrībās un dažādiem to iznākumiem, kur sākotnējais mērķis bijis it kā viens – ieviest taisnīgumu, bet iznākums vienmēr citāds, kurš atkarīgs no tautas mentalitātes un vairākuma – tātad „balstiesīgo pilsoņu“ iepriekšējās pieredzes, kas reizē ir arī pārmaiņu realizētāji un izpildītāji.
Te arī atbilde, kādēļ pat teorētiski netiek pieļauta doma par deokupāciju un kāpēc nevienu partiju neinteresē tiesiskums darbos.

Sēdošie Latvijas varas gaiteņos pat pie labākās gribas nevar veikt labas lietas, jo viņu vērtību skala ir izveidota greiza pašos pamatos un neatbilst gaišā radīšanai. Viņi fiziski nav spējīgi pagriezt savas mēles par labu gaišajam un patiesajam, jo pirmā doma tiem ir pašu labklājība nevis labklājība valstī. Par latviešu tautas vajadzībām un labklājību vispār nerunājot, tās tiek pieminētas tikai lai atsevišķas partijas(viltus pravieši) izpušķotu savas runas.

Manā izpratnē dīvainākais ir tas, ka īsti nespēj apvienoties pat vienādi domājošie, vai tiešām mūsu katra egoisms vēl ir tik augstā līmenī, ka tas nav iespējams, un grozāms tikai caur globālu dabas katastrofu vai kara briesmām. Pat krievu okupācijas laikā, domu biedrus atrast nesagādāja grūtības, bet tagad jebkurš mēģinājums ir kā zirņi pret sienu. Visiem pret visiem aizdomas un neticība, katram savas rūpes pārākas par citu nelaimi un arī man tajā skaitā un neba bez iemesla, jo haosa sēkla ir iesēta un tā dara savu.
Šo visu rakstu ne jau sevis vai Linarda dēļ, bet lai pēc iespējas vairāk cilvēku sāktu aizdomāties, kas mēs esam, kāpēc mēs esam un, ka ar savu rīcību varam tomēr ietekmēt savas tautas nākotni.

24.07/19





Admina P.S.

“Viņi fiziski nav spējīgi pagriezt savas mēles par labu gaišajam un patiesajam… “ =Kāpēc lai viņi “grieztu savas mēles” par labu gaišajam, ja viņi ir nākuši to iznīcināt ?!

“… ka ar savu rīcību varam tomēr ietekmēt savas tautas nākotni.” =Tie ir patiesi vārdi !

Mēs to varam un arī izdarīsim ! Nevajag krist panika, ja tik ātri viss neizdodas ar SALIEDĒŠANU. Mūsu uzdevums ir pavisam vienkāršs: vienmēr un visur neatlaidīgi ar PACIETĪBU sludināt PATIESĪBU un viss sakārtosies vajadzīgajā secībā !

Un tagad, “Pārmaiņām būt”, saki, cik pacietīgus un mērķtiecīgus cilvēkus Tu pazīsti ?

Vai pats esi pietiekoši pacietīgs ?

Es tāds cenšos būt, neskatoties uz visu to, kādi meli ir nākuši pār manu galvu… . Man pat mājās ir bijuši “uzliesmojumi” no sievas puses: “Kāpēc tu neko nesaki, kad uz tevi runā tādas lietas, tikai kā “muļķītis” smaidi…. !”

Ja es būtu daudz taisnojies, tad būtu tieši tas, kas C.G. Protokolos sacīts… . Protams, ka es pacietīgi visu savā i- vietnē esmu skaidrojis, jo man nav neviens jautājums uz kuru es nevarētu acīs skatoties atbildēt !

Visi lielie “sacītāji” ir uzpeldējuši “maisu” virspusē…., bet tas nenozīmē, ka es pie “attiecīgiem apstākļiem” tādiem neielaidīšu “lodi pierē”, jo ērci pēc noraušanas no ķermeņa neviens dzīvu neatstāj… !

Tiesiskums nenozīmē PIEDOŠANU, bet gan pelnītā soda SAŅEMŠANU !

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Demagoģijas paraugs kā maina vietām
    cēloņus ar sekām:

    http://www.la.lv/andris-vanags-japartrauc-strausa-politika-un-uznemeju-dzisana-slazda

    Savāks iekšā hohoļus un, kad jukraina būs jevrosojuzā,
    pīrāgs ar nosaukumu “levitānija” jau būs pildīts ar “hohli”
    pildījumu…

    Cik smagi mūs apčakarēja godmann-kalniešu
    “gaišie spēki” !!!!!!!!!!!

  2. Aelita saka:

    =>14.18
    Strādniekiem, kas ražo būvmateriālus, gan vajadzētu saņemt tik lielas algas, ka uz šo darbu stāvētu rindā. Bet varbūt tagad jaunatne vairs negrib strādāt, tik dejot un dziedāt? Tak jau Dziesmu svētkos tautas daudz.
    Varbūt reiz Rietumi pārstās uzņemt viesstrādniekus, nav jau bezizmēra, sāks vēl sūtīt mūsējos atpakaļ
    Par “hohoļiem” vēl būtu mazāka bēda, lai mācās latviski, bet vēl var nākt ķīnieši…

  3. manuprāt saka:

    Baltu valodā tāds vārds kā “piedošana”nebija,un ja nejauši otram uzkāpa uz kājas tad atvainojās….

  4. japonskij gorodovoj! saka:

    Nav jāatvainojas, ja uzkāpi uz kājas! Japānā atvainojoties tas, kas savu kāju turējis tā, ka var kāds uzkāpt. To jau mums še arī māca – turēt savas kājas (kaklu, muguru, galvu utt.) tā, lai nekāpj virsū. ;)

    Tas nu gan nenozīmē, ka mugura vai kakls jāizloka deviņos līkumos, ar galvām nedrīkst vairs domāt vai kājas vienīgi “jāliek pār pleciem“.

  5. ha, ha ! saka:

    ir tādi uzkāpēji, kuri domā, ka viņi ir tie, kuriem visiem jāpiedod
    “pēc noklusējuma” … :))

  6. > 2019. gada 24. Juli um 19.49 Uhr saka:

    Esam no WELKOMISTU slakas ?!

    Par hohoļiem ir TIK PAT liela bēda, kā par ķīniešiem !!!

    Ja neziniet – pie Jelgavas ir tādi Ozolnieki, kur
    ķīnieši JAU cik gadus SPIETO !
    Gan jau ir vēl citur arī…

    Tas, ka, atšķirībā no hohoļiem, ķīnieši nedzer un ir
    strādīgi vēl NENOZĪMĒ, ka Latvijā latvieši(un puspoļi :) )
    būtu JĀAIZVIETO ar ķīniešiem !

  7. Māris M. saka:

    Ķīnieši ir arī Ikšķilē un Iecavā un Jūrmalā.
    Viņi ātri iemācās latviešu valodu un pielāgo ģērbšanās stilu. Kad atnāca, pa gabalu varēja atpazīt. Tagad tā vis vairs nepamanīsi pūlī. Sievietes dažkārt pārcenšas un pat matus izbalina. Paskats gan tad ir drausmīgs un pūlī paslēpties tad gan vairs nevar.
    To nevar izstāstīt, tas ir jāredz.
    Ir skaidri noprotams, ka palikt nepamanīti viņi cenšas apzināti.

    Ukraiņi pilnīgi ne ar ko neatšķiras no okupantiem krieviem. Lielākā daļa lecīgi, bļaustīgi, pieprasa runāt krieviski. Sievietes pirmajā mirklī pēc apģērba atgādina 70-to gadu čigānietes – gari, puķaini svārki, žakete un pa krieveņu modei uzsiets lakats un zābaki kājās. Vēlāk tos kankarus nomaina pret mums jau ierastu apģērbu. Tikai atsevišķi, pavisam nedaudzi tikko iebraukušie ir kautrīgi un atvainojas, ka nerunā Latviski. Viņiem vairumam nekas nav pret okupantiem Donbasā. Tā esot tikai politika. Ne jau Ukrainas patrioti šurp brauc.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *