Admina atbilde “Pārmaiņām būt”

“Pārmaiņām būt”

Mūsu tautas spēks ir mūsu saliedētībā, lai pašorganizētos un atbrīvotos no dēlēm, utīm un parazītiem apsēstā, mātes Latvijas ķermeņa.

To mums nepārtraukti atgādina Freimantāls un tieši to nevienai tautai uz planētas nepieļauj cilvēces ienaidnieki un viņu apmaksātie roklaižas.

Noteikti noskatieties pievienoto video.





Admins(L. Grantiņš)

Tā lieta jau nav tik primitīva kā runa šis krievu disidents: “Nu, davai, apvienosimies !”

Tā ir Garīgā lieta, tas ir sātanisms, kas tiek no garīgās dimensijas stūrēts !

Mēs pašlaik nevaram apvienoties, jo:

“Pēdējā laikā viņam(Sātanam) taps dota liela vara !”

Mūsu uzdevums šajā sātanisma laikmetā ir “noturēties virs ūdens”, saglabāt savu nacionālo apziņu, un, tad arī mēs izdzīvosim, bet pārējo paveiks:

“Cēloņu un seku LIKUMS !”

“Es nākšu kā zaglis nakti”, Viņš sacīja !

(Es neesmu nekāds reliģiozais fanātiķis, bet ir Lietas, kuras mēs nevaram ignorēt)

Taču redzam sātanistu pūles: mums samazina mūzikas novirziena skolas, kas ir mūsu Dziesmusvētku KALVE ! Ar VL! svētību LATVISKUMS tiek nomainīts uz NACIONĀLO ! Tiek likvidēts tas, kas uztur latvisko Dzīvesdziņu(nejaukt ar žīdisko dzīves ziņu).

Tiek nomainīts:

LATVISKUMS uz NACIONĀLO un DZĪVESDZIŅA uz DZĪVES ZIŅU.

Dzīves ziņa var būt arī kolhozu un boļševiku apjūsmošana, bet Dzīvesdziņa ir ģenētiskais latvietības izpausmes veids, kas veidojies gadu tūkstošos un mūs atšķir no citiem.

Pat sātanģīmis Ķīlis pret to uzstājās:

„Baltu gēns satur rasisma pazīmes“, uzskata R. Ķīlis

 www.tautatribunals.eu  tieši to arī cenšas darīt- stāsta Patiesību !

Es gribēju “apvienoties” pirms četriem gadiem ierodoties Latvijā, lai mani arestē un VL! būtu iemesls mani aizstāvēt, tā vairojot savus piekritējus, bet izrādījās, ka tieši viņi bija vieni no galvenajiem manis likvidācijas organizētājiem.



2015.gada jūnijā tīmekļa vietnē ievietotajā paziņojumā Grantiņš rakstīja, ka esot ieradies savā tēvzemē, neskatoties uz draudiem, kuri nāk no valdošās kliķes.

“Tā cenšas mani izdabūt no manas pagaidu mītnes zemes, lai tiesātu mani par Atmodas laika noziegumiem. 4.maija kliķei taču, tāpat kā Putinam, ļoti sāp PSRS sabrukums. Arestējiet un tiesājiet mani! Vēlu panākumus jums, nožēlojamie tautas nodevēji! Nepalaidiet garām šo izdevību! Ja neizdarīsiet to ar mani, tad es to izdarīšu ar jums. Es jūs aizvilkšu uz karātavām pēc visiem likumiem ar ANO mandātu kabatā! Un ne tikai vienus, bet kopā ar visām ģimenēm, kuras līdz ar jums ir rijušas un rij tautai nozagto!” rakstījis Grantiņš.———– Lasīt visu šeit



Raivis Dzintars  savā i- vietnē pat nepieminēja manu arestu, bet Parādnieks uz kādu foto redzams kopā ar Vītoliņu, Riharda Bunkas  bandas locekli, kurš ir manas LIETAS “fabrikants”… .

Par to rakstīja Astrīda Babāne savās liecībās(lasīt) !

Pirms- Atmodas laikā mana cenšanās apvienot veica brīnumus(kad nodibināju H-86 un visa pasaule centās mani glābt), bet šoreiz tas nenotika ?!!!

Neviens mani neaizstāvēja !

Un es arī par to neesmu dusmīgs… .

Labums tomēr no visa tā  bija pietiekoši liels.

Valdošā kliķe tautai parādīja savas bailes, bet tauta pārliecinājās par varas ārkārtīgo brutalitāti…. .

Un pienāks diena, kad tauta “uzsprāgs dusmās” un atriebs visu !!!

Ja es to nebūtu darījis, vai tad tauta būtu sapratusi valdošās bandas nežēlību.

Piebildīšu: visu to biju plānojis, pat uzrakstījis, kas ar mani viņiem jādara(tas vis bija lasāms arī presē), bet to, ka, tas notiks ar tādu brutalitāti, nebiju rēķinājies.

Tagad es arī vairs neesmu viens tiem, kurš mētāsies apkārt ar “piedošanām“, bet pie ārkārtas situācijas pļaušu tādus mežvietus &  borovkovus & co…. kā “purva grīsli“… .

Redziet, “Pārmaiņām būt”, katrai situācijai ir jānobriest un viņa arī nobriedīs un mēs savu “mazdārziņu”, kura vārds ir Latvija, izravēsim no šīm sātaniskajām nezālēm uz mūžu mūžiem.

Piebildīšu, ka viena no lielākajām nezālēm ir NA/VL!, kura ne ar ko neatšķiras no Saskaņas.

21,07.19.





Lūk, viņi, hazāržīdu deģenerāti, kādi arī šodien Latvijā pilnīgi pārņēmuši varu:

You may also like...

1 Response

  1. Anonīms saka:

    Labi,ka patiesības izpratne progresē! Apakšējā filmā ir viss taisnība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *