A. Kavacis, “Latvijas Avīze” un melu fronte

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

H-86-3Vai iznīcināt plēsoni ir grēks-noziegums ?

Nē, tas nav noziegums, bet katra godīga cilvēka pienākums.

Dieva Likums skan šādi:“Iznīcini ļauno, savādāk viņš iznīcinās visu labo !”

Vai tie ministri, kuri atbalstīja un piešķīra līdzekļus šim antikonstitucionālajam referendumam, tā veicinot genocīdu pret latviešu tautu, nav plēsoņas ?

===================================

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=334332:melu-front-prrvumu-nav&Itemid=93

Šis A. Kavača raksts bija lasāms LATVIJAS AVĪZĒ ar virsrakstu “Melu frontē pārrāvumu nav”.

garda-150x150krustiņs-279x300Protams, ka nav un nav šī MELU PĀRRAVUMA arī pašā LA, kuru vada Padomju laiku poļitruks V. Krustiņš ar savu palīgu, jefiņu Līcīti u.c. savas tautas nīdējiem. A. Kavača rakstā tika “saīsināts” pats būtiskākais, kā jau tas krivžīdiskajam boļševismam ir raksturīgs. Par šo “smago”vārdu patiesību variet pārliecināties izlasot A. Kavača rakstu bez cenzūras, piedodiet pārteicos, bez “saīsinājumiem”. Izmests no A. Kavača raksta ir tieši šī krievžīdu darbību raksturojošā daļa.

Foto: Divi komunisti- KGBisti, latviešu tautas atkritumi, kuri uzticīgi kalpo lielkrievu-krievžīdu šovinistiem, Garda un Krustiņš.

Ar sarkaniem burtiem rakstītais teksts netika publicēts.

LA nav tas “rupors”, par ko viņi uzdodas, tāpat kā LNF laikraksts DDD. LRTT arhīvā ir A. Kavača vēstules DDD laikrakstam, kuras tieši tāpat tika cenzētas- saīsinātas. Abus šos laikrakstus kontrolē komunisti- KGB darbinieki, kuriem Maskavā Putina “kantora skapjos” karājas augsta ranga virsnieku mundieri.

Var droši sacīt, ka kādā no latviešu tautas “skapjiem” priekš šiem sātana kalpiem karājas cilpas.

Cerēsim, ka Latvijas “skapis” tiks ātrāk atdarīts par Maskavas..., jo Patiesība vienmēr noslēdz noziegumu “ķēdi”. LA tiek izdzēsts, noklusēts vai cenzēts viss, kas satur Taisnību- lietas būtību.

Piemēram, par to pašu referendumu, kad tiek ierakstīts komentārs, kurš “nosauc” īstos referenduma rīkotājus, tas tiek dzēsts. Bet, ja tiek bezgalīgi muldēts, ka vainīgi ir Lindermanis un Osipovs, kuri ir tikai izpildītāji, tas tiek atstāts.

Lūk, komentārs, kurš regulāri tiek dzēsts: šie nav tie īstie vainīgie:”Lindermans, Osipovs un Gapoņenko ar “Saskaņas centra” atbalstu apzināti satricināja politikas sētsvidu, izlaistīja ūdeni.” Lūk, kuri ir tie īstie vainīgie, tie, kuri piešķīra līdzekļus šim antikonstitucio nālajam aktam:“pašreizējās valdības ministri E. Rinkēvičs, D. Pavļuts, A. Vilks, R. Kozlovskis, R. Kīlis, I. Viņķele, A. Ronis, I. Circene, E, Sprūdžs, L. Straujuma un, protams, arī šī pretīgā pīļdīķa barvedis V. Dombrovskis !!!”

Droši varam sacīt: šie nav cilvēki, bet gan plēsoņas !

L. Grantiņš  03.01.2012

===============================

Andrejs KavacisIntegrācijas politika Latvijā ir izgāzusies tāpēc,

ka tā nekad nav īstenota.

Sākšu ar ļoti ilustratīvu faktu, kas apliecina, ka vēsturiskās patiesības zināšana noārda melu politikas celtās barjeras.
1986. gada maijā man nācās izvadīt 80 gadu vecumā mirušo Jāni Arnoldu Ruku, Latvijas Nacionālās armijas kapteini, kurš par varonību 1944. gada Ziemassvētku kaujās un citiem nopelniem latviešu leģionā bija apbalvots ar 1. un 2. pakāpes Dzelzs krustiem. Viņa pavadītāju pulkā bija arī kāds krievu tautības Latvijas virsnieks, kurš bija paturēts teritoriālajā korpusā, karojis PSRS pusē un arī apbalvots…
Bēru runā pieminēju, ka latviešu virsnieku uzticību pievīla nodevīgā sarkanā armija, kas pretēji līgumiem izdarīja apvērsumu, grozīja Latvijas valsts iekārtu un savus sabiedrotos latviešu virsniekus pēc savas izvēles iznīcināja, demobilizēja vai izsūtīja verdzībā uz Noriļsku. Dabiski, ka pēc notikušā kapteinim Rukam neatlika nekas cits kā tikai stāties latviešu leģiona rindās, lai prasītu norēķinu no nodevējiem, ko viņš arī godam ir darījis
Brīnījos, ka šīs runas dēļ netiku saukts uz čeku sniegt paskaidrojumus. Pat demobilizētais padomju virsnieks nebija neko ziņojis. Vēl vairāk, pēc šīm bērēm šis virsnieks sāka mani goddevīgi sveicināt.

Dabiski, viņš taču zināja neviltotu Latvijas vēsturi, un viņam – Latvijas krievam – pret patiesību nebija iebildumu. Viņš ar Jāni Arnoldu Ruku bija palikuši draugi no jaunības gadiem līdz vecumam, jo abi “bija integrēti patiesībā”.
Ko lai domā par tiem padomju virsniekiem, kuri demonstratīvi dodas pie okupācijas pieminekļa, un tiem, kuri prasa krievu valodai otrās valsts valodas statusu? No Latvijas vēsturi zinoša cilvēka pozīcijām tas izskatās bezgala ciniski un bezkaunīgi.
Kādu brīvību varēja atnest tie, kuri paši bija beztiesiski vergi ? Okupantu patvaļā taču deva brīvību pavisam nelielai komunistu grupai, nevis Latvijai un tās iedzīvotājiem. Šie nožēlojamie ļaudis joprojām dzīvo dezinformācijā, kuru veidoja PSRS propagandas dienests un ko uztur tagadējā Krievija. Propagandas frontē melu pārrāvuma nav !
Esmu pārliecināts, ka, ja šie krievu virsnieki zinātu, ko viņu ieroču brāļi darīja Litenes un Ostroviešu nometnēs, lielākajai daļai no viņiem būtu kauns tēlot “atbrīvotājus”.

Bet čekisti taču savus noziegumus slēpa.

Par tiem klusēja arī poļitruki.

Par to klusēja PSRS un klusē Krievija.

Tanī laikā, kad PSRS okupēja Baltijas valstis pa visu impēriju tika izplatīta šausminoša informācija cik briesmīgā postā kapitālisti ieveduši Baltijas tautas, kuras teju, teju nomirs badā, tāpēc tām jāpalīdz izdzīvot un padomju ļaudīm jāpiecieš pārtikas trūkums. Uz tukšu vagonu sienām tika rakstīts “zerno pribalķicam”. Baltijā šie vagoni pienāca tukši, bet uz Krieviju tie aizveda ne tikai graudus… . Par visu to klusē Latvijas izglītības iestādes, Latvijas propagandas aparāts un Latvijas atbildīgie politiķi. Tāpēc arī Melu frontē pārrāvumu nav un nekāda integrācija nenotiek.

Integrācija ir iespējama tikai uz kopīgi apzinātas, vienotas patiesības pamata.

Arī labs cilvēks melu gūstā kalpo netaisnībai. Šodien visi tie, kuri parak
stās par valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai, rakstiski apliecina arī to, ka viņi noraida pašu integrācijas ideju. Viņi atsakās no tā, kas 20 gadu laikā nav īstenots darbos. Meliem īsas kājas…

==========================================

A. Kavača komentārs par cenzēto rakstu LATVIJAS AVĪZĒ:

Dok


You may also like...

4 komentāru

  1. Ernis Purnis saka:

    Par vēl citiem Melu fronfes darboņiem!

    LETA jau ziņoja, ka Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija 14.decembrī pēc nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) ierosinājuma nolēma vērsties CVK ar lūgumu sniegt informāciju par visiem deputātiem, kuri parakstījās referenduma rīkošanai par krievu valodas noteikšanu par otro valsts valodu un tādējādi pārkāpuši deputāta svinīgo solījumu (zvērestu).
    Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) neinformēs Saeimu par tiem parlamenta deputātiem, kuri parakstījās par krievu valodas referenduma rīkošanu.
    Atbildes vēstulē Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai CVK erzacpriekšsēdētājs a.cimdarelis uzsvēršot, ka Saeimai ir jāatrod cits ceļš, kā pārliecināties, vai deputāti ir ievērojuši amatā stāšanās zvērestu.

    Debašu laikā a.cimdarelis norādīja, ka konsultēšanās laikā ar Eiropas Savienības Tiesas tiesnesi un Valsts prezidenta Andra Bērziņa Konstitucionālo tiesību komisijas priekšsēdētāju egilu levitu, guvis skaidrojumu, ka Satversmē garantētās politiskās tiesības ir vērtējamas augstāk par Satversmē noteikto deputātu tautai doto zvērestu.
    ———— ———–

    Pieņemu, ka CVK ar to marioneti cimdareli var neatklāt valsts nodevējus masu mēdijiem, var pat Saeimai mēģināt tos neatklāt, bet valsts Drošības Policijai un Satversmes Aizsardzības Birojam gan nevarētu neatbildēt! TIKAI ir mazs sīkums – DP un SAB pat netaisas savus TIEŠOS pienākumus pildīt UN NEKAD NAV PILDIJUŠI! Tie ir liekēži, kremļa marionetes un tautas līdzekļu izšķērdētāji, ko pierāda kaut vai šī nolādēti absurdā referenduma organizēšanas pieļaušanu un par valsts (latviešu tautas) līdzekļiem rīkošanu! Bet šobrīd vairs nav izvēles – beidzot visiem, VISIEM ir jāiet un jānobalso PRET okupantu nekauņām!!!

  2. sab saka:

    Krieviski runājošie ebreji piespiež latviski runājošajiem ebrejiem(mazākumam)pieņemt viņu noteikumus.Rusijā jau Rusiem pēteris lielais noņēma valodu (kad 151 burtu alfabetu pārvērta tikai 43 burti),tāpēc jau krieviem sarunā burtu nav ,divi vārdi bļ..ģ un viens vārds saprotams.Rusi nav savu valodu uzspieduši citām tautām un neuzspiedīs,gan k-giem Grantiņa,Purnis,Baltam ir ļoti maz informācijas,arī viņi necenšās uzzināt patiesību,bet atkārto ebreju mācības un pat atļauj viņus pasmiet,lai ebreju uzvaras gājiens noslēgtos. Peškas,kā levits un lindermanis, pat nebūtu ko pieminēt,Baltu tauta to saprot un viņu orģijās nepiedalās.

  3. AG saka:

    Linard, nelamā krustiņu, viņš ļoti mīl raivīti!

  4. AG saka:

    Un kāds tam visam sakars ar Gardu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *