Globālās cionistu nedienas- viņu nāves vēstneši

Fulfords savās ziņās piemin, ka sātanisti(hazāru mafija-krievžīdi) ir pārņēmuši ES vadības spici(noteikti noklausies).





Ja šie divi sātanisti(Levits & Kariņš) atrodas ārpus psihiatriskās iestādes žoga, viņi ir ļoti bīstami sabiedrībai.

LRTT par to jau sen informē:

Helsinki- 86 NOTA- Protests

Pašlaik norit aktīva cīņa pret šo hazāržīd- sātanistu bandu visā pasaulē.

Angela Merkel,Borozo,Rompei,Gauks

Vadošā loma šajā procesā pieder ASV militāristiem ! To, kā tiek kurināts naids pret ASV armiju, mēs labi varam pārliecināties dažādos Latvijas parazīt- mēdijos un to komentāros.

-Žīd- cionistu laiks tuvojas beigām, bet Latvijā šie cilvēces atkritumi vēl grib paveikt savus asinsdarbus pret latviešu tautu !!!

-Visai Latvijas valdošajai komunist- cionistu spicei vieta ir NIRNBERGA 2, ar:

nekavējošu sprieduma izpildi- ASM !

Latviet, šis TRIBUNĀLS būs un viņi visi saņem algu par saviem asinsdarbiem pret latviešu tautu !

Piepildīsies viss, ko sacīja E. Finks un Usūrijas šamanis(atvērt) !

20.07.19                                  LRTT





Ir ievēlēts jauns EK prezidents/prezidente !

Ž. K. Junkers bija noziedznieks/alkoholiķis, 100%tīgs cionistu ieliktenis !

Vai Leiena būs “tāds pats pamuļķis un cionists” Junkers ?

Kas interesanti, pret Leiena balsoja Ždānoka un, un, un…atturējās “īstenie letiņi”.- R. Zīle un D. Melbārde(visi trīs ir levitiskas izcelsmes) !!!

Atturēšanās jau tā pati PRET balsošana vien ir !!!

Kāpēc atturējās ?

Vai juta, ka nav levītisks virziens ?

Viens ir skaidrs, nebalsot par Leienu, bija “nācijas tēva”- Egila Levita norādījums !!!

Vai žīdsātanistu pozīcijas saļodzījās… ?

(Piebildīšu, šo kundzi Vācijā ciena, bet Merkeli vairums neieredz)

Iskatās, ka noziedznieku pozīcijas ES ir saļodzījušās, jo ASV un Ķīnas spiediens ir pamatīgs !!! Un, ja visi tie starptautiskie ziņojumi par Latvijas noziedzīgo banku sistēmu nāk klāt, tad var jau nojaust, ka lielizmēra pamperu patēriņš Latvijā strauji augs !!!

“Lai Leiena ieņemtu Eiropas Komisijas prezidenta amatu, par viņu bija jānobalso vismaz 374 no 746 deputātiem. Par viņu nobalsoja 383 deputāti, vēsta EuronewsNo Latvijas deputātiem pret viņu balsoja Tatjana Ždanoka no Latvijas Krievu savienības, bet atturējās Nacionālās apvienības pārstāvji Roberts Zīle un Dace Melbārde.”





FOTO: Godmaņa sex-matrace S. Kalniete uzreiz saprata, no kuras puses vējš pūš…pilnībā izlīda viņas žīdiskā daba !

You may also like...

4 komentāru

  1. murmuļkinderi saka:

    Lienošā globalizācija darbībā: jēdzienu pārdefinēšana –

    http://www.la.lv/juris-lorencs-pazaudets-tulkojuma

    Izpildītāji – parasti ir ne titulnācijas, bet mazizglītotie
    civilokupantu pārstāvji ar šarikovu domāšanas
    stilu !
    Par kādu vēl leksikas tīribu tur var runāt ?

  2. ha, ha, ha ! saka:

    “mākslas zinātniece” tik tiešām cērmes pozā !

  3. Pārmaiņām būt saka:

    Mūsu tautas spēks ir mūsu saliedētībā, lai pašorganizētos un atbrīvotos no dēlēm, utīm un parazītiem apsēstā, mātes Latvijas ķermeņa. To mums nepārtraukti atgādina Freimentāls un tieši to nevienai tautai uz planētas nepieļauj cilvēces ienaidnieki un viņu apmaksātie roklaižas.
    https://youtu.be/jSdhKQpdlpc
    Noteikti noskatieties zem šī video pievienoto saiti.

  4. dzimusi 18.novembrī saka:

    Uz Donald Trump liku milzīgas cerības, līdz tam brīdim, kad, lasot Amerikas un Lielbritānijas zińas, atklāju priekš sevis to, ka vińš ir dedzīgs Izraēlas prezidenta Netanyahu atbalstītājs. Nu ja jau pats Amerikas prezidents ir žīdu draugs, tad īsti nezinu ko domāt.
    Arī Twitter vińš ar prieku apraksta savu nākotnes redzējumu, kur Amerikā valdīs vińš, Lielbritānijā par premjeru kłūs Boris Johnson, bet Izraēla plauks un ziedēs Netanyahu paspārnē.

    “Benjamin Netanyahu has revealed he wants to name a new settlement in the Golan Heights after Donald Trump out of gratitude for US recognition of Israel’s sovereignty over the territory.

    The Israeli prime minister was touring the area on Tuesday and said there was a “need to express our appreciation” to his ally.
    Mr Netanyahu said he would soon table “a resolution calling for a new community on the Golan Heights named after President Donald J. Trump”.
    In March Mr Trump officially recognised Israeli sovereignty over the territory it captured from Syria in a 1967 war. Israel later passed a law to annexe the mountain plateau in 1981.

    The move was unrecognised by most of the international community for several decades – until the Trump administration broke with other world powers and signed a decree recognising Israeli sovereignty.

    “The Israeli leader – who won re-election for a fifth term in office earlier this month – said he would bring the resolution to government after the Jewish Passover festival.All Israelis were deeply moved when President Trump made his historic decision,” Mr Netanyahu said in a video statement made on the Golan.
    An estimated 20,000 Israelis live in Golan Heights settlements, which most of the international community considers an illegal occupation.

    Mr Trump’s Golan move followed his decision in December 2017 to recognise Jerusalem as the Israeli capital, breaking with decades of US policy over the status of a city contested by the Palestinians.

    The Israeli government has said separately that – in appreciation of the US president – it intends to name a proposed train station near Jerusalem’s Western Wall after the US president.
    .
    .
    .
    Admins
    Tramps ir Vācijas hazāržīds, tieši tāds pats kā Netanjahu, Makrons, Merkele, Putins, Levits….Uz viņiem likt cerības ir tas pats, kas izlēkt no lidmašīnas ar lietussargu… ! Bens Fulfords par šo lietu runā…https://www.youtube.com/watch?v=cIV_M2qdqZg&t=608s

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *