Kārtējā zemiskā cionistu žļurga pret Bordānu !

Par kārtējo cionistu žļurgu !

Noskaties un tad padomā vai esmu ko nepareizi pasacījis ?

Māri Gulbi lūk, pārsteidzot, ka tiesiskuma partija Bordāna kunga vadībā klusējot par šo Gobzema runu !!!

Nu gan smieklīgi, ka J. Bordānam, kurš vēl nav Tieslietu ministrs, jau Gobzema runas laikā bija “kaut kas jāsaka” ! Ko ar to “mūsu Māris”, kurš reiz kļuva Latvijas sabiedrībā par apsmieklu, bija domājis ? Tā ir nekas vairāk, kā J. Bordāna priekšlaicīga apkakāšana !!! Un vēl jautājums šim “izvirtības šablonam”: kā uzdevumā viņš tik gudri vaukšķ(Cik zināms, tad viņš būs jaunā Iekšlietu ministra padomnieks ! Un tas nozīmē tikai vienu, ka viņš strādās pret J. Bordānu ! Un atkal jautājums- kā uzdevumā.) ?





Piebilde no interneta:

User Avatar
L0KAT0RS
25.01.2019 16:31:16

Skaidrs, kāpēc par Ģirģenu labi izteicās Gobzems. Pieņem par padomnieku Lemberga cilvēku Gulbi, kurš kopā ar Gobzemu lobēja valsts noslēpuma pieejamību kaut Ždanokai, par ko tikko ir izslēgts no JKP.





Un, ko tad Janka Endziņš(Jānis Endziņš), komunista un Latvijas valsts nodevēja Aivara Endziņa dēls, saka par Gobzema runu no Saeimas kanceles ? Tādas lietas nerunājot no Saeimas tribīnes, bet tas jādarot ATTIECĪGAJĀS VALSTS IESTĀDĒS ! Kas notiek ar cilvēku, ja viņš ziņo par nelikumīgām lietām “valsts iestādēm”, mēs visi labi zinām, nu kaut vai, kas šodien notiek ar to pašu J. Jurašu ?! “Valsts iestāde” šodien grib pašu ziņotāju aizbāzt aiz restēm !!! Tādi ziņojumi tiek norakti uz mūžīgiem laikiem. Ja ziņotājs ir pārāk uzstājīgs, tad viņš tiek aizraidīts pa “skuju taku” !!!

Lasīt visu rakstu:

Kāda pidriķa J. Endziņa pasūtītie smiekli.

Un, skat’ tikai, cik uztraucies ir par Latvijas starptautisko prestižu “mūsu” noziedzīgais Janka, Latvijas valsts nodevēja Aivara spermas produkts !

A.Gobzems, protams, ka ir nelietis, bet viņš darīja pilnīgi pareizi, kad paziņoja to no Saeimas tribīnes, jo tagad to vairs nevarēs tik viegli “norakt” un, lai pasaule arī zina, par Latvijas slepkavu sistēmu, kurā līdz ausīm ir iekšā visi trīs uzaicinātie “Preses kluba 3” viesi- Lato Lapsa, Māris Gulbis un Jānis Endziņš(visi trīs ir “cienījami” tautastribunals.eu “godabiedri- visīstākie sprāgoņas”).

Kāds tad bija šī, praktiski tukšā, raidījuma mērķis(Raidījuma vadītājs Alvis Ceriņš arī ir no šīs sātanistu varzas) ?

Iezombēt klausītājā negatīvismu pret J. Bordānu caur Gobzema “idiotismu”, kas nemaz nebija idiotisms.

Ievērojāt, kā šie nelieši baidās, kad par viņiem skaļi(no Saeimas tribīnes) runā !!!

Lato Lapsa un Jānis Enziņš ir cionistu sistēmas galvene rupori Latvijā(Vai ievērojāt, ka šie “kungi” atnākuši uz raidījumu nekopti, proti, ar 3- 5 mm gariem bārdas rugājiem, kas ir cionistu atpazīšanās zīme. Tāds vienmēr uzstājās ābramiskais “senlatvietc” E. Levits) !

Nekas, latviet, šodienas Latvijā nenotiek “tāpat vien”, visam ir dziļa jēga, kura jāmāk atpazīt !

Nāvi pasaules tautu bendēm- cionistiem !!!

27.01.19                             L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. niks saka:

    Jaunam Endziņam derētu būt zemākam par zāli,jo jārēķinās ar to,ka viņa tēva noziedzīgās rīcības sekas pāries uz viņu un ģimeni.
    Aivars Endziņš ir viens no tiem,kas piedalījās Latvijas neatkarības novirzīšanā uz prettiesiskām sliedēm,un oponentus sabiedriski izsmēja, apvainoja kā asins izliešanas provokātorus.Pēcāk āzis ielēca tiesību dārziņā.

  2. AGedroics saka:

    Tā izskatās, ka Bordāns būs Plāngrantiņam labi atsūkājis, nez kur un kad tas bija??? :)

  3. Druvvaldis saka:

    Nirnbergas tribunāls atzina, ka nav bijis nekādas Ļeņingradas blokādes. Tā tika organizēta, lai atbrīvotos no vecajiem Pēterburgas iedzīvotājiem tāpat kā organizēja golodomoru Ukrainā, lai iznīcinātu ukraiņus.https://www.obozrevatel.com/society/mif-o-blokade-leningrada.htm

  4. hmmm... saka:

    Vai Bordāns nebija pie šprices, kad Grantiņam kaulus lauza ?
    .
    .
    .
    Admins
    Nē !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *