Latvieši un žīdu sātaniskās niecības !

Nu nevar žīdi mūs ieredzēt un arī neieredzēs, jo viņi, attiecībā pret mums, ir melni un maziņi ar asiņainu pagātni un tagadni !

Lai mūs iznīcinātu, viņi uzdodas par latviešiem, kā tas ir VisLatvijiešu! gadījumā !

Nodevēji un nodevība ir jeb kuras tautas lielākais lāsts !

26.05.19                              L. Grantiņš

M. Luters par žīdiem



Kāpēc balti devās uz ziemeļiem?

Lietotāja Eriks Belindzevs attēls.

Eriks Belindzevs

Par mums. Senākās Civilizācijas aizsācējiem – tā sauktajām baltu tautām.
Atgādinājums. (Izvilkums no lielās tēmas) Zināšanu nostiprināšanai, iegūšanai, vai pašapziņas celšanai. Ko, diemžēl, mūsu līdz ārprātam degradētajā un nolaistajā tā sauktās izglitības sistēmā vispār ne tikai nemāca, nevienā no tās līmeņiem, bet, kas ir vairāk kā nožēlojami, par zinātniekiem izliekošies klerki pat neapzinās.
Pēdējā laikā Rietumu vēsturnieki lieto etnisku lielgrupu apzīmējumus, kā makroķelti, makrobalti, un citus. Dažreiz makrobaltiem vēl pievieno Balkānu grupu.
Savā lielajā, salīdzinoši nesen iznākušajā darbā „Indoeiropieši” (Les Indo – Europeens) Bernars Seržans (Bernard Sergent) raksta:
„…vairs nepiedienas runāt par baltslāvu saimi, kopš daudzi autori, kuriem es pievienojos, ir atzinuši, ka slāvu valoda nav nekas cits kā viena no baltu saimes valodām, kas sekundāri saskaldījusies vairākos zaros.”
Tālāk viņš saka:
„ Arheoloģija pierāda… (ka) kādreiz slāviem piedēvētā teritorija nav nekas cits kā daļa no baltu arheoloģijas vides.”
Bernars Seržans arī norāda, ka makrobaltiem vistuvākie ir ģermāņi un šī tuvība sniedzas līdz jaunākajam Akmens laikmetam. Makrobalti Eiropā veidoja „indoeiropiešu centrālo vienību”. Viņš arī atzīst, ka „ makrobaltu un indoirāņu saites ir tuvas.”
Savukārt, franču valodnieks prof. Antuāns Meijē (A. Meillet) savā darbā “Introduction à ľ étude comparative des Langues Indo-Européennes”, kas izdota 1934. gadā Parīzē, raksta:
“Baltu valodas tautas, pirms tās no vienas puses ieslēdza ģermāņu tautas un no otras – slāvu tautas, ir izspēlējušas savu vēsturisko lomu. Baltu tautām – latviešiem un leišiem pieder Eiropas vecākā civilizācija, kas ir senāka par grieķu un romiešu civilizāciju. Tam, kurš vēlas zināt, kā runājuši mūsu senči, jāatbrauc paklausīties, kā runā lietuviešu iedzīvotāji.”
Mūsdienās viedokli, ka baltu valodas (dainas) ir vecākas par vēdu sanskrita valodu, pārstāv t.s. Leidenes skola.
Strādājot pie hetu ķīļraksta plākšņu šifrēšanas, čehu valodnieks Bedržihs Hroznijs ir pierādījis, ka heti vai vismaz to valdošais slānis, bijuši indoeiropiešu cilmes, to valoda bijusi tuvu rada hindu, sengrieķu un latīņu valodām. Pētījumu rezultātā viņš nonāk pie secinājuma, ka hetu valoda pieder pie baltu valodām.

B. Hroznijs ir izpētījis, ka heti locījuši vārdus ar galotņu palīdzību un ir runājuši vairākos baltu dialektos, kas diemžēl jau izzuduši. Rakstība viņiem ir bijusi vismaz kopš 3500.g. p.m.ē. Bagazkejas Latas galvenā tempļa drupās ir atrasta pat bibliotēka. Tajā, parasti simbolu veidā, ir atrodami saimnieciskās un politiskās dzīves apraksti, zinātniskā literatūra astronomijā, botānikā, zooloģijā, matemātikā, kulta medicīnas literatūra, dainas un teikas, kas ir bijuši patiesi notikumi vēsturē. Zinātnieki ir bijuši stipri pārsteigti par hetu zināšanām matemātikā. Viņiem nav bijušas svešas sakrālās lietas, ārstniecība, kulta rituāli, laika skaitīšana, buršana, astroloģija, astronomija un likumi. Likumi ir bijuši hetu dzīves kodekss, radīts vismaz 1000 gadus pirms slavenā Babilonijas Hammurapi kodeksa, kurš arī pamatos aizņemts no baltiem. Daudzās tāfelītes ir ķēniņu, priesteru un priesterieņu dzīves, cilšu radurakstu un izcelsmes apraksti, kā arī teikas, nostāsti, himnas un dainas. Diemžēl viņu bagātīgās garamantas vēl šodien guļ muzejos pārsvarā nesaprastas un neiztulkotas. Bet senatnes atslēga ir baltu rokās!
Un ne tikai attiecībā uz valodniecību, bet arī uz vēsturi droši var apgalvot, ka vēsture, kas aplūkota, neņemot vērā baltistiku, ir melīga.
Eiropas un Āzijas godīgākie valodnieki, vēsturnieki un antropologi nešaubās par to, ka Eiropā ir saglabājušās tikai dažas reliktas tautas – latvieši un lietuvieši, daļēji arī īslandieši, skoti un īri, bet visas pārējās ir jaunas, un mēs šeit vēl esam saglabājuši kultūru ar ļoti spēcīgu enerģētiku.
Vairums mūsdienu ārzemju valodnieku latviešu un lietuviešu valodas atzīst par visvecākajām dzīvajām valodām pasaulē, jo pierādījumu tam ir pietiekami daudz, un tie ir neapšaubāmi.
Vēl joprojām pasaulei ir pieejami 3 senās Baltu civilizācijas dārgumi, ko glabā latviešu tauta. Tie ir: viens miljons tautasdziesmu, pasaules visvecākā valoda, kas ir atslēga senvēstures atklāšanā, un viens miljons vietvārdu, kuri ir ārkārtīgi seni.
Kartē zemāk ķeltu, kas ir vismaz vienas no mūsu tautas daļa, ceļš.

You may also like...

12 komentārs

  1. atgādinu, ko spītīgi negrib atzīt saka:

    Barbari(nekulturālības nozīmē), ik pa laikam, ir
    atsvieduši cilvēces attīstību atpakaļ – tuvu
    Akmens laikmetam…
    Tas pats, paklusām, notiek arī mūsu dienās.
    Paradoksu, ka jebkurš progress ir nesaraujami
    saistīts ar regresu – svārstās pa sinusoidu,
    neviens nav atcēlis.
    Pašsaglabāšanās instinkts barbariem liek iznīcināt
    jebko, kas pārsniedz viņu līmeni.
    Lai atceramies Aleksandrijas bibliotēkas likteni,
    pirmskrustnešu Baltijas kultūras likteni u.t.t.
    Realizētāji – zic autoritātes – galmu pseido vēsturnieki,
    galmu pseido zinātnieki.
    Sic ! Zic autoritātēm arī ēst gribas ! :)))

  2. tā gan ! saka:

    http://www.la.lv/kas-notiek-vacija-izraelas-prezidents-soka-par-bridinajumu-ebrejiem-nenesat-kipas

    …………………………………………………..
    šamējs no kautrīguma nemirs:

    “Bailes par Vācijas ebreju drošību ir kapitulācija antisemītismam un atzīšana, ka jau atkal ebreji nav drošībā vācu zemē,” teica Izraēlas prezidents.

    “Mēs nekad nepakļausimies, nekad nezaudēsim savu stingro skatienu un nekad nereaģēsim uz antisemītismu ar sakāvniecību. Un sagaidām un pieprasām, ka mūsu sabiedrotie rīkojas tāpat,” viņš piebilda.

    Pieprasām (!!!)
    …………………………………………………
    cik “mīļi” šie tur ir:

    Pērn antisemītiski noziegumi Vācijā pieauguši par 20%, liecina Iekšlietu ministrijas dati. Tostarp vardarbīgu uzbrukumu skaits gandrīz dubultojies.

  3. jautājums saka:

    kāpēc tiem jebrējiem obligāti jābūt Vācijā ?

    Kāpēc pret jēbrēju purnu dauzīšanu(nosists neviens nav!) jābūt īpašiem drošības pasākumiem, kamēr pašus vāciešus visādi imigranti zūmē nost ?

    Kur paliek “Viens likums, viena taisnība” visiem ?

  4. okupantu paradumi ? saka:

    Kurā vēl valstī sveštautu CIVILIEDZĪVOTĀJI staigā ar savas valsts atribūtiku uz galvas segām ?

  5. khmmm ! saka:

    http://www.la.lv/balsot-arzemes-pieteicas-3191-latvijas-pilsonis-cik-atnaca

    secinājums:
    Pieteicās vai nu duraki, vai ietekmes aģenti,
    piemēram, veinbergas…

  6. kā latv(ij)ieši saka:

    latv(ij)iešu nopelnus “piešuj” latviešiem:

    https://www.la.lv/cik-riebigi-velesanu-rezultati-soctiklotaji-par-ep-velesanu-iznakumu/komentari

    Andris Saulite
    13:08, 26. maijs 2019
    Atbildēt
    tauta ir gana sakarīga lai saprastu kādI padibenes un nomaskējušies nelieši čupojās ap ”jauniem konservatīviem”‘ ”reģionāļiem”‘ “‘parlarviešiem”” “”KPV.lv “” —- rirebjas pat visus atcerēties …. klausījos pa radio to ”kandidātu ” pašreklāmas — latviskajā spārnā tikai un vienīgi aptrakuši un realitāti zaudējuši ļautiņi — potenciāli psihoterapeitu klienti … kas nojūdzies uz nacionālo ,kas uz eirprjoisko figņu, kas uz ”klimatu” kas smirdina utopiskas vīzijas par ”vienlīdzības ķecerības tēmu “” — kam rosolas galvā no visa augstāk nosauktā… TADIEM PRINCIPĀ NAV JĀBŪT — no manas vērtību skalas viņi ir morāli kropli — man neko no tā kas viņiem ir vērtīgs nevajag — tā ka izvēle viegla …. Drusku jedzīgāki un reālistiskāki ļautiņi “” Saskaņā”” un ”Latvijas Krievu Savienībā “” ….. pat Eiroskeptiķu Rīcības Partijā normāla vīzija +++++>> —- “” nost ar morāli kroplo nacionālo valstu bardaku ” ”’ lai dzīvo federāla Eiropa pēc labāko impēriju paraugiem “” Un tad tīti dabiski nāk atziņa ka Eiropa nebeidzas ar šauru nacionālu valstsvalodīgu lopaploku šaipus Zilues — PATIESĪBA IR CITA ……… NO LISABONAS LĪDZ URĀLIEM IR EIROPA — tāpēc es viennozīnīgi balsoju par tanti Taņu — ne tāpēc ka viņa man ko būtu apsolījusi — man nvajag neko no tās figņas ar ko Briselē un Strasbūrā nodarbojas …. MAN VAJAG LAI tante Taņa kā sakraments uz altāra stāvētu utainiem rusofobiem acīs un atgādinātu -debilajoiem valstsvalodīgajiem lopiem — “”EIROPA NAV JŪSU SMIRDSĪGAIS VALSTSVALODĪGAIS LOPAPLOKS “” ” DZIMTO VALODU VISIEM NO LISABONAS LĪDZ URĀLIEM “” PAR LABU LATVIEŠU BRĪVĪBU NO VALSTSVALODĪGU LOPU TIRĀNIJAS (( mani apvaino smirdīga valstsvalodas politika –smirdīgs lops uzdrīkstējies ierobežot =LABU LATVIETI= AR KAUTKADU DEBILA IERĒDŅA ”valstsvalodu”‘ un gariem zobiem atzīst kautkadu ”atļauto valodu komplektiņu no Eiropas saraksta “” NONSENS –dirsā iebāziet tādu nacionālo valsti”” manu latvietību smirdīga valstsvaloda neuzlabo — tāda smoirdošqa valsts pat latvieti var debilu padarīt — debilie valstsvalodīgie uzdrīkstējušies latviešu bērnien gudras multenes liegt bērnudārzos ,,, gudrien latviešu bērniem debilie valstsvalodīgie cenšas liegt gudras grāmatas lasīt — studentiem liegt taisās lekcijas liegt –jo kautkādfan lopam KRIEVU VALODA šķiet nepareizā …. ja debilajiemn naciobnālidstiem ik mirkli nedos manīt ka ir opozīcija kas gatava karot būs kā Rietum Ukrainā — 2018 Ivano Frankovskas skolās un bērnudārzos aizlirdza svinēt pareiztoicīgo Zienassvētkus un Ļvovā pat nodedzināja ”zienassvētku tirdziņu”” —jo tie atgādinot par ”okupantu religiju”” un Jaungada ballītēs aizliedza Salaveci un Sniegbaltīti — viņi lūk esot ”krievu okupanti “” kas varot bērnus samaitāt …. Rezultāti nav riebīgi — sanāk pat ļoti kvalitatīva opozīcija — REDZAMA ZĪME KA SABIEDRĪBĀ NE VISI DOMĀ DEBILO EIROPAS NACIONĀĻU STILĀ — kas arī bija jāpierāda ….

  7. Anonīms saka:

    Par admina rakstu: Beidzot darbalaukā! Netaisīšos tai laukā par gudrāko. Vienu lietu,tomēr nevar nepiemetināt. Ir atklājies,nu,jau 80-jos gados; leiši mums valodas ziņā ir tuvākie,tomēr ğenētiski tuvākā radniecība ir ar igauņiem un hunziem.

  8. jedem das Seine saka:

    kā kur ir:

    https://www.diena.lv/raksts/izklaide/dzivnieki/nosturi-kur-beidzas-padomju-vara-14220217

    80 ha, nevis tikai “sīpolu dobīte” (7 ha !) 2 penšiem ! :)))

    Kurš “kratījās” pie stūres, tas varēja UZCELT savu māju.
    Kurš tupēja kantorī pie pildspalvas, tas varēja tikai
    PRIHVATIZĒT citu sarūpēto…
    Ar perspektīvu pievienoties partkomiešu kastai … :))

    Vēl jau bija/ir bijušie/esošie PARTKOMIEŠI,kuriem
    bija/[ir arī tagad], treknas algas/[dividendes] praktiski
    tikai par “pareizu” mēles kulstīšanu !

    “Viens likums, viena taisnība” – tik ne visiem ! :(

  9. to 2019. gada 26. Mai um 20.26 Uhr saka:

    Sentece: ” Rezultāts var būt atšķirīgs, skatoties,
    no kura gala paraugu ņem – deguna vai pakaļas “.

    Ja līvu pēcnācējus salīdzina ar leišiem, tad nekādas
    ģenētiskās radniecības nebūs !
    Analogi – ja augškurzemniekus salīdzina ar somiem(igauņiem) !

    Ir aprindas, kurām izdevīgi šķelt senās baltu tautas,
    neskatoties uz valodu, paražu, dzīvesveida līdzību.

    Tu, čuvak, laikam piederi pie imigrantiem Latgalē,
    kuri spriež par latviešiem pēc nostāstiem(baumām) ?

  10. Māris M. saka:

    Anonymous, tas nav “beidzot”. Šī tēma šajā vietnē apskatīta daudzkārt. Autori bijuši dažādi. Bet to autoru, kas redzams mājaslapas labajā pusē un kura grāmatas nosaukums redzams pie attēla, jau nu vajadzēja gan pamanīt un arī zināt.

  11. fantastika ! saka:

    http://www.la.lv/zinams-kuri-politiki-visvairak-svitroti-kuriem-visvairak-plusu

    Kur vēl līdz šim lielāka “ķīmija” redzēta !!?

    Atvainojiet, nav Latvijā 88 959 biezo, kas vilktu
    Dombrovskim plusus ! Mīnusu vilcēju – var būt !

  12. Nauris saka:

    Kas noticis ar vilni busmani, kapeec nav nekaadu jaunumu pAR vinju nekur?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *