Manipulējamais parazīts Dombrovskis

H-86-1LRTT ne vienu reizi vien ir sacījis, ka Dombrovskis ir viens no glumākajiem un bezmugurkaulainākajiem premjeriem. To pašu saka arī Latvijas Ekonomistu asociācijas valdes priekšsēdētājs, ekonomikas profesors Ivars Brīvers: Valdības pieeja ekonomikai kā skaitļu failam, nesaskatot aiz šiem skaitļiem cilvēkus, var novest pie pārtikas kartītēm kā pēckara gados !!!

Šeit ir redzama kleptokrātu banda: http://tautastribunals.eu/?p=4312

========================================

No zemākā punkta nav kur krist
 

brivers_leta_2Valdis Dombrovskis lepni deklarē, ka ekonomikas struktūra jau ir mainījusies no iekšējā patēriņa uz eksportu. Tātad Latvijas iedzīvotāji lai dzīvo no atliekām !!!, galvenais, lai uzņēmējiem tiek daudz naudas, ar ko tiem nāksies padalīties arī ar valdību. Taču, ja Latvijā valdošie kleptokrāti to tiešām vēl nesaprot, tad agri vai vēlu viņiem nāksies saprast, ka eksportētajām precēm sekos arī iedzīvotāji.
Foto:Latvijas Ekonomistu asociācijas valdes priekšsēdētājs, ekonomikas profesors Ivars Brīvers

Iespējams, ka tāds arī ir viņu patiesais mērķis, jo jau tagad tiek spriests, cik tūkstoši iebraucēju būs vajadzīgi, lai aizstātu tos Latvijas iedzīvotājus – viņu izpratnē nodokļu maksātājus, kuri jau ir atstājuši Latviju, un kuri to darīs tuvākajos gados.”  

Izdzimteņi

Foto: Kleptokrātijas pamatlicēji Latvijā !!! 

No kreisās: Šlesers: Maskavas savervēts KGB aģents, dzīvojis Norvēģijā KGB konspiratīvajā dzīvoklī- “atmazgājis” KGB naudu, tā kļūstot par miljonāru. Atrodoties Latvijā grāvis Latvijas ekonomiku un veicinājis korupciju ! Jaunībā bijis Maskavas geju “spices” pārstāvis. Viņš ir arī zvērīga slepkavas dēls ! Vai tāds izdzimtenis var būt Latvijas patriots ???  

Godmanis: KGBists, slepkava, par spiegošanu PSRS labā tika izraidīts no Austrijas. Patreiz sastāv Latvijas pagrīdes Kompartijā. Ir viens no galvenajiem lēmējiem eksikūcijas padomē. Šī padome lemj, kurš no latviešu politiskajiem, kultūras vai ekonomikas darboņiem jālikvidē !!! Šis cionistu noziedznieks ceļ atpūtas objektus(arī cukurfabriku) 11 pasaules valstīs, par līdzekļiem, kuri nozagti latviešu tautai !!! Godmanis iztirgojot Latvijas Kuģniecību kļuva par vienu no bagātākajiem cilvēkiem Eiropā ! http://tautastribunals.eu/?p=771  http://tautastribunals.eu/?p=1593

Ekonomists teic, ka pie varas esošie kleptokrāti* vārdos liekulīgi aicina aizbraucējus palikt vai atgriezties Latvijā,  bet reālajā dzīvē dara visu, lai iespējami pilnīgāk attīrītu teritoriju no „lūzeriem” un „vārguļiem”, par kādiem tiek uzskatīta latviešu tauta. „Valdības mainās, jaunie valdītāji bargi kritizē iepriekšējos, uzsverot piederību atšķirīgiem politiskajiem spēkiem.

Taču pēc būtības tas ir teātris – latviešu tautas iznīcināšanas politika !!!, no valdības izkārtnes nemainās.”

Pamuļķis 1

SKAIDROJUMS: Kleptokrātija – vara, kas rada likumus, kuru galvenais uzdevums ir sabiedrības resursu iepludināšana savās kabatās.
Foto: Kāds kleptokrātu manipulējamais jefiņš… .

Viss raksts lasāms: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/44098/ekonomists-valdiba-sabiedribai-pamet-atliekas

10.04.11     LRTT

You may also like...

9 komentāru

  1. Garāmgājējs saka:

    pamela to AG saka:
    2009. gada 31. decembris 16.03Par to Parex lietu jāpublicē sējumi,ne tikai viens raksts!
    Viena kolosāla bilde,kur nerodas jautājums каких кровей ir Godmanis.Taisni kā karikatūra no “Atpūtas”par andelmani JOSKI.Tas blakus varētu būt Ķencis vai Pāvuls.

  2. annamarija saka:

    Nu, bet KASTĒNA bilde ir perfekta! Skaties tāds: to nu gan man vajadzētu nospert!

  3. Talmuds saka:

    Aivars Skudra: V.Ģ.Kristovski, kas tu esi? (42)
    DELFI Aculiecinieks | 11. aprīlis 2011 10:10

    Palielināt fotoFoto: LETA V. Ģ. Kristovski, kas tu esi? Neatkarīgas Latvijas tautas Ārlietu ministrs vai Briseles “klēpja sunītis”?
    Šāds jautājums rodas man, un esmu pārliecināts par to, ka līdzīgs jautājums rodas lielākajai Latvijas tautas daļai, pēc kārtējās ES un NATO valsts līdera atteikuma atbalstīt Rietumvalstu bruņotu intervenci Lībijā. Runa ir par Polijas stingro un neatkarīgo pozīciju, kura šī gada jūlijā kļūs par ES dežūrējošo valsti.

    Vakar, 9. aprīlī, Polijas premjerministrs Donalds Tusks sniedza interviju valsts laikrakstam ‘Gazeta Wyborcza’, paužot stingru politisku nostāju, noraidot iespēju par Polijas militāro līdzdalību NATO alianses sastāvā Lībijā. Tusks paskaidroja, ka uzskata Lībijas kompāniju par kārtējo Eiropas divkosību un tās selektīvā izpratne par cilvēktiesībām ir ļoti apšaubāma, piebilstot, ka intervence, par kuru tiek runāts, vairāk rada iespaidu par karu naftas dēļ, nevis Lībijas civiliedzīvotāju aizsardzības dēļ.

    Intervijas laikā Tusks atgādināja, ka ilgus gadu desmitus Eiropa samierinājās ar Lībijas diktatora Kadafi režīmu lētās Lībijas naftas dēļ un pievēra acis uz viņa veiktajam represijām pret savu tautu.

    Polijas premjerministrs aicināja izstrādāt vienotus kritērijus attiecībā pret visiem diktatoriskajiem režīmiem bez izņēmuma, kuri praktizē politiskās vajāšanas, represijas, spīdzināšanu un pārkāpj citas starptautiski pieņemtās cilvēktiesību normas, neatkarīgi no tā, kurā valstī šie pārkāpumi notiek. Pēc Donalda Tuska domām Intervence Lībijā ir nelikumīga no tādiem apsvērumiem, ka līdzīgu notikumu norisē Sīrijā, Jemenā un Bahreinā Rietumi atturas no militārās intervences civiliedzīvotāju aizsardzības nolūkos.

    Tusks atgādināja, ka Polija ir NATO dalībvalsts un tās valdība atbalstīja militāro intervenci Irākā pret Sadama Huseina režīmu un Afganistānā pret islamistu Taliban režīmu, kur joprojām 2600 poļu karavīri pilda savu NATO alianses militāro pienākumu.

    Nobeigumā Donalds Tusks uzsvēra, ka Polijas bruņotie spēki turpmāk iesaistīsies tikai tajās NATO militārajās kampaņās, par kurām būs 100% pārliecība par to ārkārtēju nepieciešamību.

    Lūk, kur ir jaunas ES dalībvalsts, neatkarīgās Polijas valsts neatkarīgs ārpolitiskais viedoklis, kuras premjerministrs skaidri ar pamatotiem argumentiem nodeva ziņu Briseles un NATO vadībām. Bet ko dara Latvijas premjers V. Dombrovska kungs? Viņš ir tā aizrāvies ar budžeta konsolidāciju, ka pat nenojauš par ārlietu ministra V. Ģ. Kristovska plāniem sūtīt Latvijas karavīrus uz Lībiju mirt par Francijas un Lielbritānijas naftas interesēm, kas nekādā veidā nav saskaņā ar NATO 5. Paragrāfu par savstarpējo militāro izpalīdzību, ja kādai no NATO dalībvalstīm tiek uzbrukts no trešo valstu puses. Liekas, ka Latvijas premjerministrs nav pat dzirdējis ciniskos Ārlietu ministra melus par to, ka Latvijas tauta it kā pilnvarojusi šim paust atbalstu un svētību Rietumu valstu koalīcijas militārajai intervencei Lībijā, tāpēc man un lielai daļai Latvijas tautas ir viens jautājums. Kas ir V. Ģ. Kristovskis? Vai V.Ģ Kristovskis ir Latvijas Ārlietu ministrs? Vai cinisks melis, kārtējais tautas kangars un Briseles “klēpja sunītis”, kurš gatavs aizdot Latvijas karavīrus kā savus personiskos, no rotaļu kastes izvilktos, alvas zaldātiņus svešos un apšaubāmas taisnības karos, pat ja šos karus “piesedz” ar humāniem nolūkiem, proti – demokrātijas un civiliedzīvotāju aizsardzības vārdā.
    Aivars Skudra
    Izraēlas latvietis

  4. Komentāri, kuri neatbilst raksta tēmai un kuriem nav informatīvs raksturs, šonedēļ tiks dzēsti.

  5. Ernis Purnis saka:

    Vienmēr esmu brīnijies un mēģinājis saprast, kur rodas tādi kalvji apsīši, tādi puskoka lēcēji, puspatiesības teicēji, pusmelu izplatītāji, vai gļēvi, vai par amatu dreboši ļautiņi, kas inteliģenti murmulējot apkaro katru patiesu, kaut skarbu vārdu par visiem tautai svarīgiem jautājumiem! Pretīgi bija lasīt viņa dialogu ar Zigurdu Strīķi no Pilsoņu Kongresa pārstāvjiem un vēl dažiem normāliem pilsoņiem par 18.gada Latvijas atjaunošanu, par neveikto dekolonizāciju un likumīgo valsts atbrīvošanu no svešajiem iebrucējiem-psrs okupantiem un viņu migrantiem! Brīžiem sc mērgļu stilā, brīžiem lietojot deklaratīvus nacionālus lozungus tas kalvis noliedza visas nepieciešamās un steidzamākās darbības latviskas Latvijas intresēs.

  6. Visi manipulējamie parazīti ir radīti ar naudas varu.Mēs taču redzam, cik ātri viņi iedzīvojas bagātībās neko nedarot.Par kādiem nopelniem ????!!!!

  7. Ben Hurs saka:

    Pilnīgi pareizi un par kaunu maniem ciltbrāļiem, jāsaka, ka liela daļa izmanto savas dotības mahināciju un blēdību īstenošanai, nevis ar godīgu un tikpat talantīgu darbu. Bet latvieši ir ļoti izkauti,izvesti un iznīcināti un palikušos zem krievu komunistu jūga ar milzu spiedienu deformēja ikdienā un veidoja pēc sava purna un līdzības! Retie palika stabili savā garā, bet gļēvie un viņu bērnu žigli tika krievu partijniekiem līdzīgi, melīgi muldoņas, iztapīgi un nodevīgi un tas kalvis ir no šamajiem jūsējiem, arī tāds kalvītis-kāda uzvārdu un uzvedības sakritība vai ne?!

  8. Miervaldis saka:

    Par to jefiņu – 100% taisnība!Mūsu varturi ir resni, trekni bezkaunīgi parazīti, bet gan jau pienāks laiks, un arī šo rāpuļu nāve!

  9. white joker saka:

    ..ja šie mūsu valdību nelieši un nodevēji būtu nevis 20 gadus sev treknu dzīvi nodrošinājuši, bet veikuši likumisko dekolonizāciju pēc krievu armijas izvākšanās, nekas tāds te nebūtu tagad .. ne tāda baiga krīze, ne izbraukuši būtu svešumā tik daudzi,ne židu vožaki varētu krievu vārdā pret latviešu valodu uzstāties, ne savu svešo kirilicu uzbāzt, hi,vot tā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *