Prāvests emeritus A.Kavacis-“Valsts noslēpuma” aizsegā.

Andreja Kavača rakstītais vienmēr ir bijis interesants. Pat tik interesants, ka daži “demokrātijas avangarda” laikraksti to daļēji vai pat pavisam cenšas paturēt savā īpašumā. Tā bija ar DDD un tā tagad ir ar LA. Tiek attiecīgi “saīsināts” , jo cenzūra taču ir tikai totalitārajās “iekārtās” !!! Bet,- ja mēs zinām, kas par vīriem ir Voldemārs Krustiņš un Aivars Garda, tad viss nostājas savās vietās !!! Latvijas republikas/www. tautastribunals.eu/ publicē prāvesta Andreja Kavača rakstus bez cenzūras, piedodiet, bez saīsinājumiem.

LRTT                                                31.12.2009

———————————————————————————————————————————————–

Andrējs kavacis“Valsts noslēpuma” aizsegā.

Pie mums lietas, kas vistiešākā veidā attiecas uz katru vēlētāju un

nodokļu maksātāju pārāk bieži tiek turētas noslēpumā. “Valsts noslēpuma” aizsegā Godmanis ar Slakteri iegrūda visu tautu parādu verdzībā, bez kautrēšanās ļaujot aizpludināt uz PAREX filiālēm Krievijā visu Valsts kases saturu līdz ar reālo sociālā budžeta daļu. Latvijas valsts momentā nostādīta uz bankrota robežas, pie tam tas esot bijis “vislabākais, ko iespējams darīt“.

 Kāpēc pēc “treknajiem gadiem” Valsts kase bija tik tukša, ka vienas bankas nedarbu segšana noveda valsti uz bankrota robežas ? Valsts noslēpums, par ko tautai nav ne jausmas. Vienu noslēpumu par Valsts kases trūcīgumu ir atklājis LR Finanšu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis.

 Lūk, citāts no viņa parakstītas vēstules: “No 2006.gada AS “Latvijas Gāzei” atbilstoši dabas resursu nodokļa likuma 14. pantam par kārtējā taksācijas periodā ģeoloģiskajās struktūras iesūknēto dabasgāzes apjomu, Ministru kabineta noteiktajā kārtībā tiek piemērota nodokļa likme 0,01 Ls par 100 kubikmetru dabasgāzes iesūknēšanu”. Ja ar Ministru kabineta svētību Valsts kasi tāpat apņirgā pārējie valsts uzņēmumi un akciju sabiedrības, tad nav brīnums, ka Valsts kase ir tukša. Konkrētajā gadījumā paldies Kalvīša valdībai.

 Tātad AS “Latvijas Gāze” par latu, ko samaksā valstij, Inčukalna krātuvē var iesūknēt 10 000 kubikmetrus gāzes. Komercnoslēpums- gāzes iepirkuma cena. To nav izdevies atklāt pat Saeimas deputātam Štokenberga kungam. Toties viņš ir atklājis, ka patērētāji Latvijā par 10 000 kubikmetriem dabasgāzes piegādātājam AS “Latvijas Gāze” maksā 1250 Ls. Nīderlandē par tādu pat daudzumu 729,7 Ls un Somijā 696,6 Ls. Deputāts pareizi konstatē, ka Latvijas gāzes patērētāji kaut kam par dabasgāzi maksā akcīzes nodokli. Taču šis “nodoklis” nenonāk Valsts kasē. “Valsts noslēpums”, kur paliek nauda…???

 Visādā ziņā viens Ls par 10 000 kubikmetru dabasgāzes uzglabāšanu un apgrozījumu , kas tiek iemaksāts Valsts kasē ir tīrā ņirgāšanās par Latvijas valsti un tautu, kuras dabas resursus izmanto AS “Latvijas Gāze”.

 Te nu būtu darbiņš gan KNAB-am, gan prokuratūrai. Citādi nav pamata uzskatīt, ka dzīvojam tiesiskā valstī, kur “viens likums un viena taisnība visiem“.

                         Andrejs Kavacis

—————————————————————————————————————————————— 

 JAUTĀJUMI, UZ KURIEM JĀGŪST ATBILDES “PAREX” PĀRŅEMŠANAS LIETĀ. Atbildes jādod pilsoņiem Ivaram Godmanis un Atim Slakterim.

1). Vai Jūs pirms PAREX bankas pārņemšanas iepazināties ar LR likumiem par bankām un bankrota procedūrām ?

2). Jums vajadzēja konstatēt trūkumus attiecīgajā likumu blokā. Kāpēc neierosinājāt likumu labojumus un papildinājumus, jo Jūsu rīcībā bija

Eiropā labākais parlaments“, kurš likumus pieņem pēc Saeimas vairākuma frakcijas vadītāju “īkšķa sirdsapziņas” ?

3). Laika trūkums nevar būt par attaisnojumu, jo pēc PAREX pārņemšanas Saeima prata īsā laikā izdarīt visvajadzīgākās izmaiņas likumā.

 SECINĀJUMI: Pret faktiem nav argumentu. Notikumu ar PAREX bankas pārņemšanu un šīs pārņemšanas radītajām sekām Latvijas valstij un tautai var novērtēt tikai kā organizētas noziedzības aktu, kas sava apjoma un kaitējuma dēļ sodāms ar augstāko soda mēru.

 Institūcijām, kas nodarbojas ar PAREX pārņemšanas izmeklēšanu jāgūst pavisam skaidras atbildes uz šiem jautājumiem pirms varētu uzskatīt, ka izmeklēšana ir pabeigta.

 Andrejs Kavacis

————————————————————————————————————————————————-

471519_BIG

Foto: Cionistu barvedis, komumists, slepkava, Latvijas valsts izzadzējs miljardu apmēros, Krievijas noziedzīgo plānu istenotājs Latvijā, divkāršs čekas aģents I.Godmanis priecājas par kārtējo lielapmēra noziegumu!!! Toties,- latviešu jefiņš, biedrs Slakteris priecājas, ka sagādājis prieku savam cionistu draugam.

Bet, ja nopietni, tad šeit vairs nevar būt runas par “filozofisko” augstāko soda mēru. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas LR viņi tiks tiesāti pēc visiem starptautiskajiem LIKUMIEM. Par to, ko šie noziedznieki ir pastrādājuši, NIRNBERGA-2 viņiem piespriedīs karātavas !!! Tad visa izmocītā un izvarotā latviešu tauta uzgavilēs šim spriedumam.

Dievs, lai notiek Tavs prāts kā uz Zemes, tā arī Debesīs!

http://www.youtube.com/watch?v=n5yKKxcqSxE&feature=related

Par sarkani rakstīto atbild LRTT priekšsēdētājs. 31.12.2009

You may also like...

8 komentāru

  1. AG saka:

    Jā, PAREX bija netīra lieta, tur jāveic pamatīga iameklēšana. Bet rakstu citreiz nepublicē pilnībā arī vietas trūkuma dēļ, tas jāsaprot.

  2. pamela to AG saka:

    Par to Parex lietu jāpublicē sējumi,ne tikai viens raksts!
    Viena kolosāla bilde,kur nerodas jautājums каких кровей ir Godmanis.Taisni kā karikatūra no “Atpūtas”par andelmani JOSKI.Tas blakus varētu būt Ķencis vai Pāvuls.

  3. Semiijs saka:

    atkla noziedziga krievija , atkal 4k , tas nau 4k agents un nau krievijas namestnik vins ir jusejajs musejajs parastajs zaglis !!!!

  4. IncParaac saka:

    Lūk! Motīvs ziņot par patriotiski dedzīgo mīnu ķeneri Gulbi:”Bīstams noziedznieks!Apdraud Vaškeviču – tātad Va-a-alsti – oij, oij!Pats, pats -izlēca no auto! Pats – Daugavā!Es par policistiem galvoju!(GarantsNr.2?)”
    Policistus tak atlaida no darba !
    Par Parex – Briseles imunitāte ?

  5. Majors Zujevs saka:

    Īstais ļaunums sākās ar bezdarbību!!!
    Jautājums autoram, kādēļ netiek fakti par šīm nelietībām viņam vien zināmie iesnieguma formātā sniegta LR prokuratūrā?
    Policija neko nevar ierosināt, ja nav iesnieguma!!!

  6. dentists saka:

    Vai tiesham nav neviena arsta, kas spetu palidzet psihiski slimajam Grantinjam ?..
    Apzhelojaties par to slimo cilveku !

  7. ernests saka:

    Kavaca kungs pat sūdu ēdot paķers lielāko karoti …

  1. 2011. gada 10. aprīļa

    […] Godmanis iztirgojot Latvijas Kuģniecību kļuva par vienu no bagātakajiem cilvēkiem Eiropā ! http://tautastribunals.eu/?p=771  […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *