Ruslana Straķa zināšanai: 3A ir cionistu marionetes !

Ruslans Straķis atrodas Krastmala.

7. janvāris plkst. 20:50  · Riga, Latvija  · ‼️OBLIGĀTI NOSKATIES PIRMS GOBZEMA PARTIJAS DIBINĀŠANAS‼️ ŠĶĒLE. ŠLESERS. LEMBERGS. GINTS KNOKS. GRŪTUPS. ABLV. PAREX. TAMBOVAS GRUPĒJUMS. KRIEVU MAFIJA. JĀNIS BRŪVERIS. OLIGARHU VARAS VERTIKĀLE. KORUPCIJA. POLITISKAIS TEĀTRIS. VISI VIENOTI.Gobzema (oligarhu) partijas valdes loceklis būs Jānis Brūveris, kurš gandrīz 23 gadus atradies bankas ABLV vadībā, tagad ir 4Finance (SMScredit, VIVUS) kases vadītājs. Apskatieties uzņēmuma akcionārus. Un pameklējiet par ABLV saistībām ar krievu mafiju, iemesli, kāpēc ASV institūcijas aizvēra šo banku. Brūvera kungs nevarēja neredzēt krievu mafijas klātbūtni.- Parex and its successor ABLV Bank are connected to the St Petersburg based Tambovskaya Russian mafia which is close to Vladimir Putin during his political rise Kariņš un Gobzems. Abi ir oligarhu politiskie aktieri. Tāpēc Kariņš nereaģēja, kad Parex bankas trauksmes cēlējs viņam ziņoja par naudas izzagšanām, jo mūsu oligarhu saistība ar krievu mafiju un Putina varas vertikāli paliek vairāk un vairāk acīmredzama. Par to drīzumā gatavošu video sižetus. Pirmo par Kariņa darījumu ar Maskavas ex-vicemēru Vladimiru Silkinu, saņemot no dēla Kirila Silkina Kipras ofšora aizdevumu 6,35 miljonu eiro apmērā. Papētot Krievijas ziņu vietnes ir atrodama informācija par korupciju un reiderismu. Tātad Kariņš saņēmis ofšora koruptīvu nelikumīgu krievu naudu no Putina vai Lužkova klana varas vertikāles. Kirils Silkins bija saistīts ar Gazprom. Otra lieta saistīta ar Parex un kurā Kariņš mēģināja apslāpēt trauksmes cēlēja ziņojumus. Tagad trauksmes cēlējs ilgus gadus bēguļo un publicē informāciju angļu valodā par valdības saistībām ar Parex, ABLV, krievu mafiju un Putina varas vertikāli. Bet par to visu vēlāk. Mēs kopā ar viņu gatavosim video sižetus. Izvērtē objektīvi, iedziļinies. Valsts nepaliks labāka vienas dienas laikā, vajadzīgs laiks. Esam pacietīgi, konstruktīvi, pragmatiski. Mēs visi vēlamies dzīvot sakārtotā un attīstītā valstī, tāpēc cienam viens otru, iedziļinamies būtībā un kopīgi meklējam risinājumus. Es tikai iesildos.Cita mana video intervija –

LRTT piebilde

Tiktāl, Straķa kungs, jau viss būtu pareizi, ko stāstāt, tikai “aizmirsāt” pieminēt pašu galveno, ka 3 A.(Šķēle, Šlesers(Leščinskis), Lembergs) arī ir tikai un vienīgi marionetes, tikai mazliet varenāki par “puņķgrauzi” Gobzemu. Un Jūs, tāpat kā es, zināt, ka putiniskā Krievija ir nekas vairāk, kā Izraēlas “darba instruments” ! Ja Jūs to nezināt un neizprotat, tad neesat politiķa vārda cienīgs vai esat viņu cilvēks, kārtējais rotācijas elements(NĀKOTNES) viņu noziedzīgajā rotācijas RITENĪ. Viņi neatlaidīgi gādā par savu jauno maiņu, lai tikai neiedomātos kāds svešinieks ielīst viņu sistēmā. Pēc tā visa, ko Jūs pasacījāt un taisāties darīt, Jūsu “stundas ir skaitītas”. Ja turpināsiet EKSISTĒT, tad šeit sacītais attiecas uz JumsJŪS ESAT VIENS NO VIŅIEM.

Tādi lembergi, šleseri un šķēles maksā pamatīgas nodevas Ciānai un tieši tāpēc viņi ir neaizskarami ! Latvijas valsti iznīcina starptautiskais cionisms un vietējie čekas atkritumi ir TIKAI nožēlojami marionetes VIŅU rokās. Bet tas nenozīmē, ka viņi netiks fiziski iznīcināti ! Tas notiks un notiks negaidīti un ātri. Vienu daļu viņus iznīcinās viņu pašu SAIMNIEKI, bet atlikušos tauta uzdurs uz dakšām līdz radniecības desmitajai pakāpei ! Visi, kuri būs finansiāli parazitējuši šo izdzimteņu radītajā sistēmā SAŅEMS PIENĀCĪGU GALU ! Padzenot habadistu- cionistu Trampu, sākums viņu beigām ir sācies !

Zatlers: Latvijas oligarhi ir Šķēle, Šlesers un Lembergs - DELFI
Izraēlas marionetes, Latvijas valsts iznīcinātāji ! Tikai muļķis var nesapras, ka viņiem netiks izpildīts ASM ! Visam savs laiks. Protams, ka mums visiem gribētos, lai ātrāk atjaunojas TIESISKUMS.., bet Viņš, tas Kurš tur Augšā, zin labāk to brīdi /stundu, kurā viss tas notiks !

13.01.21

You may also like...

1 Response

  1. Anonīms saka:

    Brīvības 88. Pa to laiku kamēr pauze līdz nākamajam domu rakstam murgos rādās Karins. Man virtuvē ir mīļš nazis, ko biju atradis miskastē. Tas der daudzām lietām, kā maizi un galu griezt un malkas skalas sataisīt. Ieraudzījis murgā Karinu atcerējos par labo un noderīgo virtuves nazi. To steidzīgi satveru un dūru Karinam mugurā, ka asinis krustu šķērsu bet dūru vairākas reizes, lai dzīvs nepaliktu nekādā gadījumā. Kad noduru, tad asins apkārt bija pilns, bet nevarētu teikt, ka jutos labi. Brīvības 88 diviem veikaliem bij viena noliktava, ko oficiālie nedrīkstēja zināt, bet katru mēnesi bij jāmaksā par preču iztrūkumu. Pieķert protams nav vienkārši, ja visi ir pozitīvi domājoši un uztraucas par kolektīvo labsajūtu ikviens. Tad nu nāca pārsteigums un abi veikali tika apvienoti izlauzot sienā caurumu, lai pārdevējam no foto bodes skrienot pēc preces uz noliktavu nevajadzētu ar to veikalā atgriezties no ielas. Kaut kā pircējiem tas izskatās ne zolidi, kad viņa preci ienes velns sazin no kurienes, bet ne no paša veikala. Tad nu katru rītu atvērt veikala durvis tika uzticētas vecākajiem pārdevējiem. Abi neliela auguma. Viens russkijs ar melnām dienvidnieciskam acīm un otrs latviets foto milis. Tad nu arī vajag pārbaudīt abus! Atnagdams uz darbu no rīta jākāpj noliktavā un jāpārskaita prece. Parasti zagtas tiek nelielas, bet dārgas Luxa lietas, ko var iznest ārā somā. Jāatzīmē, ka visa veikala vadība pati ir no krimināla veidojusies, bet žurkas savā vidē viņi ļoti necieš. Katru rītu pārskaitīt vienu un to pašu nav protams patīkami, bet nepatīkami ir strādāt kolektīvā, kur blakām ir žurka. Kas ir foto bilde, kino, video? Pareja uz maldus un fantāziju pasauli. Charlie Chaplin darba ļaužu masām tika radīt mīļš jauks nabadziņš, kas izprot nelaimīgo proletariesu ciešanas un spēj iesist policajam ar kāju pa Dirsu! Tomēr reālajā dzīvē sit policaji un viņiem gar taisnības nav nekādas daļas, jo viņi apkalpo tos, kas viņiem maksā. Tā nu 90 tajos daudzi pardevas kriminalajiem par karbonādi peldošu majonēzē un frī kartupeļu porciju. Viņi daudz ko nespēja redzēt, ja arī tika acu priekšā iz nestas labvēlīgas rūpnīcu iekārtas. Viena lieta ir pieķert zagli, bet vēl vajag viņam nolikt acu priekšā savu vainu un tiesāt pēc padarīta nevis pēc izdomātam fantāzijām. Tak visai Latvijas republikas kriminalajai varai sastrādāto ļaunumu daudzums nav aprakstāms vienas kino fantāzijas filmā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *