“Pārmaiņām būt”: Nenovērtēsim ienaidniekus par zemu…

Klīstot pa interneta plašumiem ir tik daudz iespēju uzrauties uz viltīgi veidotām ziņām, ka domāju pat profesionālim politikas jautājumos ir visas iespējas kļūdīties. Tikai ilgāku laiku sekojot kādam kanālam, izdodas atšifrēt tā patiesos mērķus un arī tad ne vienmēr, jo to nosaka laika nogrieznis, kuru varam atļauties veltīt meklējumiem.
Piemēram:
https://youtu.be/88lj0KGa6nM

Tik pat labi ir visas iespējas „anonīmi“ kļūt par represīvo dienestu medījumu, bet tajā pašā laikā, cīnīties pret sistēmu neuzticoties nevienam arī nav iespējams.

Tāpat kā nav iespējams atrauti darboties no procesiem, kuri notiek pasaulē.
Neapmierināto ir ļoti daudz, bet nenovērtēsim ienaidniekus par zemu, arī sistēmai kalpojošo ir daudz un viņu trumpis ir ne tikai finansiālās iespējas, bet arī „remdeno“ klusēšana, kuriem viss vienalga.

Tādēļ jau iepriekš ieminējos par tādiem, kuri iespējams nožēlo izdarīto un vēlas nostāties tiesiskuma, cilvēcības, veselā saprāta pusē, bet vilcinās to izdarīt, jo traucē sazagtais un pagātne.
Par grēku piedošanu mīkstinot sodu, es domāju ekonomisko noziegumu veicējus, nevis tos, kuri piedalījušies krāpnieciskās un paverdzinošās sistēmas izveidošanā, slepkavojuši un nobēdzinājuši patiesību, tādiem noziegumiem nedrīkst būt apžēlošanas.

Tātad, lai kaut kas veidotos ir jābūt kodolam – visa sākumam un man personīgi nav neviena cita kandidāta, kuram es (nesastāvot nevienā organizācijā, izņemot LNNK pašā pirmsākumā un tad pietika ar diviem mēnešiem, lai aizietu neatskatoties), varētu uzticēties līdz galam kā saka, uzticēt savu naudas maku un dzīvību. Tādu kā vienīgo saskatu, gadu desmitiem sevi pierādījušo L. Grantiņu ar savu pieredzi (gan jau ne bez kļūdīšanās) un ar viņa dokumentēto kliķes noziegumu arhīvu. To neizbēgami izmantos tiesas procesā pret …. cilvēces padibenēm, (grūti pat īsumā nodefinēt tos, kuri izmanto neskaitāmas maskas) un pēdējā laikā stipri aktivizējušies.
Tādēļ rosinu izvērtēt domu par konta atvēršanu (nezinu kā tas juridiski varētu izskatīties), kurā tad apžēlošanu lūdzošais varētu atbrīvoties no (nejaukt ar ziedošanu) tautai nolaupīto un reizē publiski informēt sabiedrību LRTT vietnē par pastrādāto un viņa sabiedrotajiem. Iespējams uz kādu konkrētu periodu vajadzīga anonimitāte. Tādā veidā mēs vismaz censtos mazināt potenciālo ienaidnieku skaitu un iegūtos līdzekļus, kas gan ir maz ticams, varētu izlietot tiesiskas valsts atjaunošanai un neatkarīgu juristu piesaistei un citiem izdevumiem pēc Linarda paša ieskatiem. Jāsaprot, ka cīņa notiek starp izmisumā un hroniskā trūkumā iedzīto, beztiesisko tautu, pret teicami situētiem un pastāvošo likumu aizsargātiem noziedzniekiem, lunkano mēļu īpašniekiem un to organizētiem grupējumiem kā iekšienē tā ārienē.
Turpināsim atsijāt graudus no pelavām un dosim iespēju tādiem, kuri gadiem ejot un pieņemoties prātā ir nolēmuši aprakt kara cirvi pret latviešu tautu, jo sapratuši, ka izredžu nav nekādu, tas ir tikai laika jautājums.
Uz doto brīdi tam vairāk būtu simboliska nozīme, tomēr nākotnē var izrādīties noderīga un pat izslēdzoša iebildumiem, ka – „es jau gribēju, es jau taisījos, bet nebija nekādu iespēju“ jo lūk … visapkārt bija dzīvības draudi un tamlīdzīgi.
——–
Te vēl kāds piemērs saistībā kā šodien tiek izmantota vara un kā valsts intereses, slēpti no tautas, aizvietotas ar personīgajām. Piebildīšu, ka pilnīgi likumīgi, bijušais Vācijas kanclers, sociāldemokrāts Gerhards Šrēderis ir Krievijas „Rosņeftj“ direktoru padomes priekšsēdētājs un “Nord Stream” akcionāru padomes direktors ar ko izskaidrojas Vācijas un ES lielā mīlestība uz kremli, bet tajā pašā laikā, tie veic iznīcinošas darbības pret ziemeļvalstu nacionālo interešu aizstāvjiem.
Mums apkārt ir izveidojies viens vienīgs politmafijas un korupcijas midzenis, kuriem rūpes par valstu un cilvēku labklājību, beidzas ar publisku ārišķību un teatrālu parādīšanos pašu pārvaldītajos mēdijos.

Šeit sīkāk iztirzāts uzņēmums, kurā aizsākas arī viena no Latvijas čekistu barotavām un ir izveidots par Latvijas svēto govi, zem izkārtnes – valsts.





LRTT:

Lūk, šis Jūsu sacītais: “Jāsaprot, ka cīņa notiek starp izmisumā un hroniskā trūkumā iedzīto, beztiesisko tautu, pret teicami situētiem un pastāvošo likumu aizsargātiem noziedzniekiem, lunkano mēļu īpašniekiem un to organizētiem grupējumiem kā iekšienē tā ārienē.” norāda, ka šis priekšlikums nevar īstenoties, jo viņus aizsargā valdošā sistēma.

 Neviens zaglis- noziedznieks no sazagtā labprātīgi neatbrīvosies, jo tas ir pret viņa BŪTĪBU– pasaules uztveri. Lielākā daļa pat neatbrīvotos, ja viņiem stobru pieliktu pie pieres ! Plēsonis nekad nekļūs par veģetārieti. Viņš ir fiziski jāiznīcina, vai jātur pietiekošā attāluma no ganāmpulka.

Priekš “normāla” cilvēka šī doma jau būtu diezgan loģiska, bet ne priekš noziedznieka.

Pagaidām mūsu cīņa ierocis ir Patiesības paušana. Mēs taču redzam, kā viņi cīnās ar tiem, kuri saka Patiesību. Tie nekavējoties tiek noslepkavoti un vaina uzvelta gadījuma cilvēkiem, bet šī nāves enerģija nezūd, tā iznīcinās šos slepkavas.

Latvijā neviens neuzdrošinās īsto- tiešo patiesību sacīt. Man pagaidām vēl ir tādas iespējas un es to arī izmantoju.

Es nenosodu nevienu, kurš klusē- tā saglabājot sevi x stundai(tāda noteikti būs un noziedznieki to zina), bet tie, kuri mani cenšas noriet, reiz stāsies “tautas priekša” un tiks saplēsti gabalos.

Bet priekšlikums ir interesants un var sēt savstarpēju neuzticību laupītāju rindās.

Tikai šaubos, vai tāda veida KONTU var legāli atvērt… . Un, ja es ar saziedoto naudu atbalstītu kādu “projektu”, mani varētu apsūdzēt apzinātā valsts varas graušanā… , jo pret mani jau pašlaik ir aktuāls kriminālprocess: PAR LIKUMĪGĀS VALSTS VARAS GĀŠANU ! Šī sātaniskā cionistu banda visu jau ir paredzējusi….

Bet, cik var noprast, tad cionistu stundas jau ir skaitītas, jo ASV militāristi viņus sāk likvidēt… .  

H- 86 sūdzības Starptautiskām iestādēm un valdībām ir darījušas savu !!!

Arī šī i- vietne ir neiedomājams drauds starptautiskajai cionistu bandai !

Es zinu, ka noziedznieki tiks tiesāti un tauta atgriezīsies Dzimtenē, protams, ja mēs, kuriem tas iespējams, nodevīgi neklusēsim !!!

Sūtiet, rakstiet, runājiet un viss notiksies, jo šis nav laikmets, kad šaujamais izšķir, bet mūsu TĪRĀ SIRDSAPZIŅA un VIŅU NOZIEGUMI !

16.01.19                 L. Grantiņš

You may also like...

20 komentārs

  1. par visādiem ņefķiem saka:

    raše ir nogulējusi !
    Latvijā tas viss ir sen noiets etaps !
    Kuslas roķeles, kas tik vien spēj, kā noturēt pildspalvu, ir savākušas pasauli…

  2. !!! saka:

    Par https://youtu.be/88lj0KGa6nM

    – Šis videoklips tika noņemts YouTube kopienas vadlīniju pārkāpuma dēļ. –

  3. Pārmaiņām būt saka:

    Kara tribunāls Putinam jau sen kā noticis un spriedums nolasīts.
    Bet kāda sagadīšanās, tiesnesis kurš nolasījis spriedumu, pēc divām nedēļām miris !!!!
    https://youtu.be/lb9SpZERauc
    Mainās karogi, mainās lozungi un nosaukumi, bet čekistu metodes paliek nemainīgas, kamēr tie būs dzīvi.

  4. RB saka:

    Laba doma, to varētu nosaukt par Grantiņa Fondu. Tas varētu būt ne tikai tiem, kuri sagrēkojušies, bet arī visiem citiem, kuri var un vēlas ziedot.

    Droši vien Fonds ir formāli jāreģistrē, kā sabiedriska organizācija vai kā citādi. Tas ir diezgan sarežģīti un jāraksta arī atskaites. Varētu izdarīt tā: pateikt, ka Fonds ir, un kādi ir noteikumi. Bankas konts iesākumā varētu būt jebkurš, piemēram, kā pēdējā aresta reizē. Pēc tam skatīties, ja iet, tad reģistrēt kā pienākas.

  5. atbilde saka:

    Latvijā ir iegriezti interviju seriāli par,,bez vainas vainīgiem,, čekas maišelniekiem.Ne mazāk interesanti ir paši intervētāji;abpus Daugavas tabū tēma ir,,Kāpēc Latvija,latviešu tauta neatguva,līdz galam neprasīja patiesu neatkarību,neatbrīvojās no okupantiem un okupācijas sekām?,,Tauta to vēlējās un joprojāmm grib.Tā bija plaša nodevība,visu mūsu nelaimju,vismaz,alfa.
    Diemžēl maisinieki uc.tml.nesaprot,vai izliekas nesaprotam savu ieguldījumu notikušajā nenotikušā.Tas arī ir viņu,iespējams,lielākais noziegums,Viņi,izņemot dažus godprātīgos,klusēja un piespēlēja okupantiem un to rokaspuišiem.Varbūt,toreiz pietrūka tieši viņu,tautā iemīlināto utml.,,saucēja balss,,.
    Vienreizēju iespēju palaida-nomazgāt Kangara Kaunazīmi sev,dzimtai,un ieguva netīru nemirstību!Nosprāgšanu.
    Bet mēs esam kur esam;teju 30 mokoši inter-multinacionālas frontes terora un genocīda gadi.Tautu ekspluatē un apvaino visos pasaules grēkos.
    Augstāk minētais attiecas arī uz visu,ap varu aplipušo, Kangarordeņa kavalieru spožo plejādi-tautu tik ilgi smacējošo inteliģenci.Nožēlojamie,kas jūs bez manis ir tā nolādējis!
    PS.Par kādu piedošanu,un kam,runāt!Tas ir karš,latviešu pasaules karš.Gļēvuļus iznīcina ienaidnieks,nodevējus savējie.

  6. Tālivaldis saka:

    Veteranstoday žurnālists Prestons Džeimss par citplanētiešu slepeno programmu:

    https://www.youtube.com/watch?v=1jPhKyS3Lu0&index=26&list=LLXsvPgVwnJvnnfgM5fxQZnQ

    Prestons Džeimss ir arī raksta par hazāru mafijas vēsturi autors:

    https://tencinusarunas.wordpress.com/2015/06/02/neiedomajami-laundarigas-hazaru-mafijas-slepena-vesture-prestons-dzeimss-un-maiks-hariss-08-03-2015/

  7. jaunatnei zināšanai - saka:

    Lietuvas Neatkarība tika pieņemta 1918. gada 16. februārī
    Par neatkarīgu valsti Igaunija kļuva 1918. gada 24. februārī
    Par neatkarīgu valsti Latvija kļuva 18. novembrī [1918. gadā]
    Jautājums:
    Meierovics Anglijā toreiz nopirka Latvijai brīvību, vai pārdeva Latviju pirmajiem pretīmnācējiem ?
    Īvāns nopirka Latvijai brīvību, vai pārdeva Latviju
    boļševikiem/čekistiem ?
    Ar ko mūs masu mēdekļi “baro” ?
    .
    .
    .
    Admins
    Par to jau šeit rakstīju:
    https://tautastribunals.eu/?p=48274

  8. angel saka:

    to>>>Tālivaldis .
    Paldies ! Labs (mazās piezīmes ) ! :)

  9. adminam personīgi saka:

    tas, ka JAU rakstīts, ir par maz !
    Ir regulāri jāatjaunina, jo reti kurš gari
    meklē atpakaļ, īpaši jaunatne !
    .
    .
    .
    Admins
    Šī vietne to arī dara- regulāri atgādina !

  10. >> 2019. gada 16. Januar um 23.21 Uhr saka:

    Izvēle IR katra paša rokās !

    Aģitējamie(pārliecināmie), agrāk vai vēlāk,
    vienmēr nodod, tiklīdz uzrodas kāds
    PRET aģitātors ar lunkanu “zelta” mēli.
    GANDRĪZ neiespējamā misija ir ar tādiem
    kopā realizēt lielus mērķus. Pat, ja izdodas
    ko nozīmīgu izcīnīt, aģitējamie to ātri vien
    nodevīgi norok.
    Tādiem allaž atradīsies “sava aritmētika”,
    ka 2 x 2 līdzinās 3 vai 5 (atkarībā no
    konjunktūras :-) ).

    Atliek iztikt bez “pirkšanas”:
    – Te esam mēs, PAR to un to – varat
    pievienoties, ja domājat tāpat ! –

    Ja nedomā tāpat (bet mūsu centieni ir
    balstīti uz DABAS diktētu loģiku) – lai viņi
    izmirst tāpat, kā dinozauri (ar milzīgiem,
    bruņotiem kuņģiem, bet mikroskopisku,
    salīdzinot ar rumpi, galviņu) !

    Ja kas:
    mēs uz laiku emigrēsim (kā no Karalaučiem),
    lai atkal atgrieztos !
    (lai cik tas žīdiski arī neskanētu).

    Izmirušos nepieminēs pat zooloģijas
    grāmatās, jo būsim mēs – atgriezušies !
    Asins balss mūs atsauks atpakaļ( pat jau
    aizmirsušus latviešu VALODU, nezinošus,
    kur uz kartes ir Latvijas TERITORIJA –
    piemēri atklājas arvien vairāk) !

    Spīdola gaida UZTICAMUS Lāčplēšus !!!

  11. >> 2019. gada 16. Januar um 23.21 Uhr saka:

    Izvēle IR katra paša rokās !

    Aģitējamie(pārliecināmie), agrāk vai vēlāk,
    vienmēr nodod, tiklīdz uzrodas kāds
    PRET aģitātors ar lunkanu “zelta” mēli.
    GANDRĪZ neiespējamā misija ir ar tādiem
    kopā realizēt lielus mērķus. Pat, ja izdodas
    ko nozīmīgu izcīnīt, aģitējamie to ātri vien
    nodevīgi norok.
    Tādiem allaž atradīsies “sava aritmētika”,
    ka 2 x 2 līdzinās 3 vai 5 (atkarībā no
    konjunktūras :-) ).

    Atliek iztikt bez “pirkšanas”:
    – Te esam mēs, PAR to un to – varat
    pievienoties, ja domājat tāpat ! –

    Ja nedomā tāpat (bet mūsu centieni ir
    balstīti uz DABAS diktētu loģiku) – lai viņi
    izmirst tāpat, kā dinozauri (ar milzīgiem,
    bruņotiem kuņģiem, bet mikroskopisku,
    salīdzinot ar rumpi, galviņu) !

    Ja kas:
    mēs uz laiku emigrēsim (kā no Karalaučiem),
    lai atkal atgrieztos !
    (lai cik tas žīdiski arī neskanētu).

    Izmirušos nepieminēs pat zooloģijas
    grāmatās, jo būsim mēs – kuri atgriezušies !
    Asins balss mūs atsauks atpakaļ( pat jau
    aizmirsušus latviešu VALODU, nezinošus,
    kur uz kartes ir Latvijas TERITORIJA –
    piemēri atklājas arvien vairāk) !

    Spīdola gaida UZTICAMUS Lāčplēšus !!!

  12. Spīdola gaida saka:

    galvenokārt kādu TICAMU Lāčplēsi. Pāvu spalvās (Triju Zvaigžņu) sagaumējušos lāčplēšu mums ir jau, ka čum. Un TICĪGU Lāčplēsi viņa gaida. Kas tic, kā mūsu senči ticējuši:

    Mirst mērī mirstamie,
    Es paliku liekamais,
    Es paliku liekamais,
    Mēru, karu izredzēts. /1152, 250 Aizpute/

    Gana laba Viņa Saule,
    Nemīlīga dzīvošana:
    Nedziedāja sīki putni,
    Nekūkoja dzeguzīte. /2, 2807 Kraukļi/

    Tā ka vajadzētu tomēr rušināt tepat Šai Saulē un Šai zemē. Un arī – kā senči pieprata:

    Ļauna diena priecājas,
    Ka raudāt vien raudāju;
    Raud tu pate, ļauna diena,
    Es staigāšu dziedādama.

    Jo man sūri, jo man grūti,
    Jo es koši padziedāju;
    Jo es koši padziedāju,
    Skauģam sirdi ēdināju.

    Bēdu manu, lielu bēdu,
    Es par bēdu nebēdāju –
    Liku bēdu zem akmeņa,
    Pāri gāju dziedādams.

    Gāju ceļu dziedādama,
    Kā cielava dancodama;
    Lai iet manis pēlājiņš
    Nopakaļis raudādams.

  13. angel saka:

    Ja neesi vienots ar Mīļoto,

    meklē Viņu!

    Un, ja esi vienotībā ar Viņu,

    gavilē!

  14. ... saka:

    Nav ar pirkstu jārāda, KURI
    DEGRADĒJA Latvijas brīvvalsts
    Triju Zvaigžņu ordeni
    līdz
    sunim kaklā karamam žetonam…

  15. Pārmaiņām būt saka:

    RB.
    L.Grantiņa fondā, ja tāds būtu, noteikti nevajadzētu ieskaitīt personu noziedzīgi iegūtos valsts līdzekļus, kaut tie atgriezti brīvprātīgi. Nosaukumam jābūt saistītam Latvijas valsti un nepārprotami norādot tā radīšanas iemeslu un ideju.

  16. grūtais fonds saka:

    Sapņot par “atgrieztiem līdzekļiem” nav kaitīgi !

    Tikai nevajag apiet mazu niansīti – to nozagto
    neviens čemodānā pagultē netura, bet jau
    piecu minūšu laikā pārskaita ofšora bankā vai
    ārzemju kopuzņēmumā, kurā nomināli pieder
    0,001 % akciju…
    Latvija spurosies pret ārzemēm ? Nemūžam !!!
    Vienmēr kā vairogs būs kaut kāds “kredītreitings”
    papuasu vai hotentotu izpratnē…

    Pirmās brīvvalsts laikā sakrātās zeltlietas un
    sudraba pieclatniekus vientiesīgās un labticīgās
    tantiņas atdeva “”gaišajiem” labvakariešiem”.

    Tūkstošiem hektāru sapriHvatizējušiem naudas
    pietiek knapi otrajam džipam – tie nekāāādīgi
    nevarēs palīdzēt…

    Saldus sapņus !

  17. Pārmaiņām būt saka:

    Nesaki viss, cilvēki ir dažādi situācijas ir dažādas un kā jau teicu, tam būtu simboliska nozīme.
    Un vēl jau viss nebūt nav beidzies, būsim stratēģiski tālredzīgāki.

  18. jaftājums ar ērkšķi saka:

    Kur likt tos “brīvprātīgi atgrieztos” līdzekļus ?
    Laist nākamajā izzagšanas spirālē ?

  19. Pārmaiņām būt saka:

    Ērkšķi galīgi nevietā, jo kā zināms, par velti pat striķus un ziepes nevar dabūt un ja nu galīgi nav kur grūst, tad var izkalt pašiem savu zelta un sudraba naudu, kurai segums nebūs vajadzīgs, jo pati par sevi būs vērtība.
    Un vēl, nevajag visu pielīdzināt esošai sistēmai ir jau vēl sagabājušies goda vīri, kam nelīp pie pirkstiem tautas īpašums un kuri spējīgi domāt pāri savam pašlabumam. Tādi arī spētu pieņemt likumus par pašu atbildību un citus sodītu, bet no esošās kliķes, tik vien sodu mīkstināšanu un likumdošanas totālu izravēšanu esam redzējuši. Pat Satversme izgrozīta līdz nepazīšanai, par labu noziedzībai un perversijām.

  20. ??? saka:

    Vai tad te nerunā par to pašu, ka hipotētiskie
    goda vīri nemaz “netiek pie šprices” – visās
    stratēģiskās vietās iefiltrējušies parazīti, kuri
    aizsargājušies ar pašsacerētiem “likumiem”,
    aizstāvošiem noziedzniekus ?

    Laikam neuztverat ironiju komentāros ?

    Starp citu:
    vai zelts guļ bankas seifā, bet ikdienā apgrozās
    papīra bankas zīmes, vai ikdienā apgroza zelta
    monētas – vienalga, zināms zelta daudzums,
    kā tāds, būs segumam vajadzīgs šā kā tā !

    Bez zelta seguma naudu drukā zināmu okeānu
    salās un, pēc dažādām ziņām, ASV federālās
    rezerves… :))
    Tikai – salinieki ir savstarpēji godīgi – sedz
    papīru(citreiz – gliemežvāku) ar zināmu noķertu
    zivtiņu vai izaudzētu cūciņu daudzumu… :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *