Noderīgie idioti- K. Kariņš un A. Pabriks !

Par Latvijas valsts bendēm, A. Pabriku. K. Kariņu un E. Levitu. Par cionistiem- visīstākajiem sātanistiem, kuri šodien ar Izraēlas palīdzību tiek bīdīti un aizsargāti !

Vai atceraties, cik naski A. Pabriks uzstājās pret J. Bordāna sastādīto valdības modeli !?! Cionistu banda, ar Pabriku priekšgalā, saprata, ka pie šāda varas sadalījuma, viņam draud TRIBUNĀLS: par apzinātu genocīdu pret latviešu tautu un Latvijas valsts nodevību. Par Latvijas teritoriālās vienotības graušanu okupācijas režīma uzdevumā !

Tas nedrīkstēja notikt !!!

Arturs Krišjānis Kariņš (dzimis 1964. gada 13. decembrī, Delavēras štatā, ASV) ir latviešu uzņēmējs un politiķis. Partiju apvienības “Jaunā Vienotība” valdes priekšsēdētājs, Eiropas Parlamenta deputāts (no 2009). Bijis ekonomikas ministrs (2004–2006), Saeimas deputāts (2002–2009), partijas “Jaunais laiks” valdes priekšsēdētājs (2007–2008).[1]

Artis Pabriks (dzimis 1966. gada 22. martā Jūrmalā) ir latviešu politologs, augstskolas pasniedzējs un politiķis, šobrīd pārstāv apvienību “Attīstībai/Par!“, nebūdams to veidojošo partiju biedrs. Bijis Latvijas ārlietu ministrs no 2004. līdz 2007. gadam un aizsardzības ministrs no 2010. līdz 2014. gadam, kā arī Ministru prezidenta biedrs. Šobrīd — 13. Saeimas deputāts, iepriekš bija Eiropas Parlamenta deputāts (ievēlēts no partijas “Vienotība“, kuru pameta 2018. gadā).

Vai tad šis Vikipēdijas teksts nenorāda, ka viņi ir veikuši noziegumus ?





LRTT viedoklis.

LRTT & V. Kairišs: Vēlēšanu ceļvedis

15.01.19                      L. Grantiņš





Cionisma beigas- MIERS VIRS ZEMES !

Drīz visi šie pabriki, godmaņi, kargini…. atadīs “savas laternas”, tad arī latviešu tauta varēs uzelpot !!!

Paklausies to, ko slēpj Latvijas cionistiskie mēdiji:

You may also like...

4 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Sorosietis Bordāns labs, sorosietis Kariņš – švaks! :))

  2. ES saka:

    Tos abus mēslu gabalus vajag noklapēt Saeimā ar mēslu dakšām.

  3. Purims saka:

    Šālom,jaunā-vecā valdība! 4.maija gars jūs pavada,balsta un uzrauga. Tā turpiniet,mūsu lielās zinātnieces un patroneses,cienījamās Vairas Vīķes Freibergas kundzes izvesto darbu! “Izraēls nemitēsies”. Uzmanieties no Alda Gobzema! Tas tomēr ir baigais naciķis un var apgriezt sprandu visai mūsu lietai! Atcerieties! Visjūdas mesija ceļa sagatavotāji nedrīkst tikt atklāti un nonākt tautu apsmieklā. Esiet vienoti un slepeni! To teātri priekš baltiešu lētticīgajiem tāpat vien jāturpina!

  4. teātris turpinās ! saka:

    “saulvedis” Kariņš(K.Ulmaņa vietā) tagad mūs vedīs
    “uz saulaino tāli”… :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *