Par to sasodīto “cēloņu un seku” Likumu !

Zaļš, tautastribunals.euRaksts veltīts kārtējam “prezidentosam”- Raimondam Vējonim

“Pirmo reizi kopš nonākšanas slimnīcā tautu uzrunājis Latvijas Republikas prezidents Raimonds Vējonis. Video uzrunā prezidents no visas sirds pateicas cilvēkiem par neskaitāmajiem laba vēlējumiem. „Šīs labās domas palīdz stiprināties un iziet cauri atveseļošanās procesam. Paldies jums! Es jūs mīlu,” valdot asaras, saka valsts galva.”

https://www.youtube.com/watch?v=4KNFKz1ahyc

Nekas šajā bēdu ielejā, kuru mēs dēvējam par pasauli, nenotiek tāpat vien.

Sagadīšanās, kā tāda, ir pilnīgi izslēgta, Raimond !

Visam ir savi cēloņi un sekas. Manai “nelaimei” cēlonis bija tas, ka es, kā aktīvās Atmodas aizsācējs, gribēju tikties ar jauniešmugulēto, piedošan’, jaunievēlēto prezidentu Vējoni.

Kā tas viss beidzās, domāju, ka nav vairs atkārtoti jāstāsta. Tāpēc šoreiz vairāk parunāsim par mūs abus piemeklējušajām sekām. Atgādināšu tikai pāris rindkopas no vēstules, kuras vēlējos ar tevi apspriest:

>Runāsim par Ivara Godmaņa un Aivara Borovkova izdošanu Hāgas tribunālam un starptautisku viņu tiesāšanu, jo viņi bija tie, kuri KGB kartotēku aiztransportēja uz Maskavu, tā atstājot netiesātus VDK slepkavas, kuri šodien atklāti nodarbojas ar slepkavošanu.

>Runāsim par punktu, kurš pieminēts “Deklarācija par Latvijas okupāciju”: “3) atbalstīt to personu centienus, kuras vēlas no Latvijas atgriezties savā etniskajā dzimtenē un no ārvalstīm – savā tēvzemē Latvijā.”

Bet visu tekstu šeit: http://tautastribunals.eu/?p=27462

9 . Raimonds Vējonis, Raimonds Bergmanis, Valdis Ztlers. LRTT. GrantiņšBitenieks.Juris-RubenisModris-Plāte-Māris-LudviksAndrejs-KavacisLinards-Grantiņš-Aivars-Garda.-KopieManas sekas, proti, prātam neaptveramais brutālais arests un sakropļošana, pilnībā gulstas uz tavas un tavu aprindu darboņu sirdsapziņas.

No kurām aprindām tu nāc, ir nepārprotami pasacīts šeit: http://tautastribunals.eu/?p=30419

Un tagad labi padomā, Raimond, kāds cēlonis ir tavām sekām ?

Mana sakropļošana un iemešana aiz restēm notika ar tavu ziņu un atbalstu.

Cik gan nožēlojams tu izskatījies, kad slimnīcas gultā, valdot asaras, paziņo:

>Paldies mīļie Latvijas ļaudis !

>Es mīlu jūs !

-Kā tad tu mīli tos Latvijas ļaudis ?

-Kā slaucamas govis vai kā daudz cietušu tautu ?

Tu esi ilgus gadus(no 2003 gada) atradies Latvijas valdības virsotnē, kurai jārūpējas par tautas labklājību. Ko tu esi šajā jomā izdarījis ? Tu esi izdarījis daudz priekš saviem kungiem, bet ne priekš latviešu tautas. Tu esi atradies pie “siles” ne jau savu dotību dēļ, bet gan dēļ nožēlojamas iztapības krievžīdu- komunistu bandai. Tu esi vairojis savu bagātību uz latviešu tautas ciešanu rēķina. Un tagad tu, gnīda, diedelē žēlastību no Latvijas tautas !

Es arī mīlu, bet tikai ne Latvijas tautu, bet gan latviešu tautu ! Tādas Latvijas tautas nemaz neeksistē ! Eksistē Latvijas iedzīvotāji un to vidū(40%) atrodas manas tautas slepkavas, kolonizatori un pārkrievotāji.

>Viņi atrodas manā Dzimtenē nelikumīgi !

Ar kādām tiesībām, tu kā Latvijas prezidents, pagodināji krievžīdu noziedznieku- laupītāju bandu Sinagogā ?

Atbilde jau nav ilgi jāmeklē, jo tu esi viens no viņiem, manas tautas bendēm !

Nesaprotami ir arī tas, ka tu melo par savu iedzimto sirdskaiti, kad īstenībā tev ir strutu perēklis- puve(sepse) sirdī !

“«Sepse nozīmē to, ka mikrobi vairāk var izpausties atsevišķos orgānos,» norādīja Dzērve-Tāluts un turpināja, ka gadījumos, kad «mikrobs iesēžas sirdī», piemēram, pašā sirds muskulī, tās apvalkā vai vārstulī, to sauc par septisku miokarda bojājumu.”

Skaidrojums: gr. sēpsis pūšana

“organisma vispārēja smaga saindēšanās, kuras cēlonis ir strutas radošo mikroorganismu un to toksīnu cirkulācija asinīs un limfā

Un tagad, Raimond, padomā, kāds ir tavai “nelaimei” cēlonis ?

>Tu nevēlējies runāt ar to, kurš pēc dziļākās būtības tevi iesēdināja prezidenta krēslā.

>Tu negribēji runāt ar to, kurš patiešām mīl savu tautu un ir ar mieru tai ziedot pašu dārgāko: savu dzīvi un dzīvību.

Es tev nevēlu nāvi, ”prezident”, bet vienīgi to, ko tu esi pelnījis.

Man arī neiet viegli, jo manu sakropļojumu “Latvijas tautas” DPisti, ar Māri Augstikalni priekšgalā, apzināti neārstēja, jo gaidīja, kad psihotroniskās apstrādes rezultātā izdarīšu pašnāvību. Šī noziedzīgā darījuma rezultātā pie mazākās neuzmanības man rodas neiedomājams asinsizplūdums(kreisās rokas elkoņa locītava) un pie kustībām pamatīgas sāpes.

NOBEIGUMS

Tautas mīlestība, Raimond, mums atšķiras kā diena no nakts. Tāpat ir arī ar ciešanām. Es ciešu par savu tautu, bet tu par viņas ciešanu radīšanu.

12 .L. Grantiņš, Aukstikalnis, Kozlovskis

FOTO: Lūk, ar tādu problēmu es saskaros ļoti bieži, kad neuzmanīgāk daru ko smagāku un izstiepju roku līdz galam. Kādu dienu, kura nav vairs tālu, jums, čekistu banda, ar mežvietu, aukstikalni un kozlovski priekšgalā, par manis sakropļošanu un apzinātu neārstēšanu, būs jātvadās no pamatīgas summas un brīvības. Summa, protams, tiks izlietota tautas vajadzībām.

Tu un tev līdzīgie, Raimond, esiet ielavījušies man un man līdzīgo dēstītajā augļu dārzā un plūcat bez atļaujas tā augļus. Tikai viena nelaime, ka tiem, kuri nav šo “augļudārzu”(Latviju) kopuši un laistījuši, augļi būs indes pilni.

Pienāks diena, kad jūs visi, manas tautas bendes, nosprāgsiet no sepses(puves), jo inde, no nelietīgi zagtajiem augļiem, ir jau jūsos un SEPSE ir ceļā pie jums.

P.S.

Es, Raimond, neesmu skops. To melno limuzīnu, kuru jūs sagādājāt priekš manis, ja nu kas, vari( ne tikai tu viens, bet visa jūsu švaļu banda) droši izmantot savām vajadzībām.

Jūs savā noziedzīgā naidā pret mani, nemanot esiet izrakuši tik dziļu bedri, ka paši vairs ārā netiekat !

Lai jūs visus velns parauj !!!

Ar izteiktu riebumu pret tevi, Raimond !!!

L. Grantiņš     13.02.16.

You may also like...

13 komentārs

  1. tavs bijušais draugs saka:

    Kaut ko tik pretīgu negaidīju linard! Ar izteiktu riebumu no tevis novēršas visa latviešu tauta. Tu esi pretīgs vieplis. Sapūsti grantiņ savos vēmekļos! Tu tiešām nevienam vairs neesi vajadzīgs. Varbūt Dievs tev piedos, bet uz šīs zemes – NEVIENS!
    .
    .
    .
    Admins
    Nerunā, Konstantīn Pupur, visas tautas vārdā. Tieši pašlaik, “melu laboratorijas” ietvaros, gatavoju rakstu par tevi.
    Tas tiesa, ka reiz man čekas uzdevumā “uzmeties” par draugu… .

  2. nemediķe saka:

    Veselību un spēku Grantiņam!
    Vajag lietot polivitamīnus, tie pārsteidzoši palīdz arī hroniskām kaitēm (pārbaudīju to uz savas ādas:-) ).Kauliem un locītavām derētu arī Calcii un Glucosamine preparāti.

  3. Māris M. saka:

    Lai Tev spēks un veselība, Linard.

  4. Janis saka:

    Bijuso draugu nav. Ir viltus blezi,kas izmanto cilveka uzticibu un tad nodod to,vai pat nogalina,savtigu motivu vaditi. Bijusajiem draugu vispar nav, un nevar but nekad,un nav bijusi nekad,jo vinus vada tikai subjektiva kare,savtigums un ar tautu tam nav nekada sakara. Var nojaust,kadus lastus met hunte Gorbunovs(Latvijas PSR KP CK sekretariats) un Co,ka Grantins atkal ir “izmucis” naves. Un “lauru vainagus” passlavinasanas sit nost no galvam tautas pistitajiem (kolaborantiem). Sinagogas ir terorisma centri,apmacibas iestades,vel par latviesu tautai “likumigi” atnemto naudu. Katra sini teroristu apmacibas centra Sinagogas,atrodas anticilveciga literatura gramatu veida “svetas gramatas”,ar pamacibu ka vajag slepkavot,izvarot,auglot,manit un tt. Talmuds vien ir ko verts! https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82

  5. Saulvedis. saka:

    Pie sis temas atlausos piebilst,ka paslaik verojamas interesantas paradibas un perfomanses Latvijas viesnicaas nakts stundaas. Tas ir:
    spindzonja,ruucosa skanja,krakskji un brakskji,gultas vibresana,
    lampu nepamatota iedegsanaas,udens lasu troksnis bez udens,
    idiotiska blakus istabu(koridoraa) durvju vaarstiisana,kaut kada
    periodidiska ventilacijas sisteemu grabeesana utt. -lai nelautu
    aizmigt. Ja taa ir ilgu laiku,tad cilveks ilgi nespej vilkt. Cik ilgi
    izturesi bez miega… Sis ir tads panemiens no ,,speeliiteem pret cilvekiem,,. pedeejaa laikaa strauji attistaas. Viesniicu ipasnieki censas.

  6. http://puaro.lv/kars/latvijas-televizija-demonstres-bbc-filmu-kura-izspelets-krievijas-iebrukums-latvija/ .Beidzot kada no NATO Valstim ir sapratusi kas notiek Latvija. https://www.youtube.com/watch?v=g8wpTRP31ys jacer,kad Anglijas Drosibnieki ari saprot,kad Janis Kazocins ir Kremlins (agents ietekmes). Rusofobi ir latviesu tauta,tadus “melus” izplatit par “miermiligo krievu tautu” http://nra.lv/latvija/162351-rinkevics-bbc-filmu-nosauc-par-blenam.htm . proKremliskas Latvijas satelitvalsts “elite specu”,visa Hunte Gorbunova & Gorbacova ir “sasutusi” par tadu nekaunibu no Lielbritanijas puses. Ka neizsaka vel Notu,sita apmelot krievus labos,cuciba! Dod Dievs,lai nak pratins-pareiza,patiesa informacija ari citam NATO Valstim,ka Latvija ir krievu teroristu,diversantu midzenis,kur latviesu tauta ir minoritate,pret krievu okupantautu. Kad ir japartrauc Latvijas ka subjekta Valsts neatkarigas (1918 gada) pastavesana (de facto) un jaatzist,kad Latvija ir okupeta ar Krieviju un krievu tautu.

  7. Saprata Angli kas notiek Latvija,tas ir labi. Bet izskatas kad MI izlukdienests nezin savu “varoni” Jani Kazocinu,kurs ir Kims Filbijs no Latvijas un Nr. 2. http://www.ir.lv:889/2010/7/23/kazocins-urbanovica-teikto-nesaista-ar-krievijas-ietekmi …,Latvijas presei sis “Janka” stasta,kad vajag Valdiba ielaist ieksa okupantus agresorus krievus (jankam-filbijam ir par maz vel,kad Valdiba darbojas pastarpinati latviski runajosi Kremlini),lai ATRAK notiek process latviesu tautas genocida,aparteida,terora-vajag dabut Valdiba ieksa SC (kuriem ir Ligums ar Vienoto Krieviju “Единая Россия” grupu teroristisku),lai tad varetu atvert “likumigi” robezu ar KF un katram iecelotajam jaunam automatiski pieskirt Pilsonibu NATO Valsts Latvijas. Cik nodevigam,kadam meslam ir jabut,lai nodotu ienaidnieka tautai krievu Mati Latviju un latviesu tautu. Nodevis janka ir savu tevu,kurs Legiona rindas plecu pie pleca cinijas starp savu latvju tautu,pret krievu slepkavtautu. Nodevis visu saimi. Vel sis KF FDD agents janka filbijs,darbojas pie Latvijas Valsts prezidenta ka “padomnieks”! Uzskatu,ka LRTT ir jainforme Lielbritanijas Drosibas Dienests MI 5,ka ari Karaliene,Kemeruns par si darbona-bandita darbibu,sagustisanu,apcietinasanu un notiesasanu. Vinam tak laikam ir Lielbritanijas Pilsoniba. Uzmanigi protams,ka neaizmuk sis sprukstins uz KF,glabjot savu kazoku!
    .
    .
    .
    Admins
    Par to LRTT UK ir informējis un atbilde arī ir saņemta.
    Nekas nenotiek tāpat vien.

  8. Raimonds saka:

    Kremla agents Rinkevics,ir Par sankciju atcelsanu Baltkrievijai. http://www.delfi.lv/news/arzemes/es-atcel-lielako-dalu-sankciju-pret-baltkrieviju-un-lukasenko.d?id=47065879 …nu skaisti,sobrid krievs bija spiests organizet Kontrabandas shemas ari caur Latvijas Muitu,robezu(korupcijas un agentu ietekmes veida),tad turpmak caur Baltkrieviju KF nodrosinas partikas piegadi un materiali tehniskas iekartas-brunojuma razosanai militarajam kompleksam.

  9. Milda saka:

    NATO izradas esot bijusi pilniga puveklu organizacija. Un to saka NATO generalis. http://www.delfi.lv/news/national/politics/kazocins-nato-ka-gandriz-sapuvusi-organizacija-kops-krimas-aneksijas-atdzimusi-no-jauna.d?id=47065139 .,laikam Velns juut,kad driz bus jalaizas uz Krieviju,glabt to savu utaino kazoku.

  10. Liepajas Metalurga “ipasnieki”. http://www.youtube.com/watch?v=6YUPkrTnMas Vieni noziedznieki nolaupija plaukstosu rupnicu vel 90-tajos,visas latviesu tautas kopipasumu,izzaga,izvaroja. Nak citi,ari ar KGB smaku. Jaatgadina visiem LRTT lasitajiem,ka pec iespejas vajag ziedot lapas uzturesanai,katrs ziedotais Eiro,stiprina lapas drosibu pret ielausanos un IP adresu nosargasanu.

  11. Pēteris saka:

    Emīlam

    Šeit ir Liepājas metalurga Tautas frontes grupas paziņojums par rūpnīcas izlaupīšanu:

    https://pbs.twimg.com/media/CbO_Cb6VAAAm25m.jpg

    un

    https://pbs.twimg.com/media/CbO_DbPUcAAwWCz.jpg

    Privatizācijas gaitā Latvijas tautsaimniecību sagrāba kompartijas un čekas darboņi. Privatizācija ir jāatceļ, pamatojoties uz Pilsoņu Kongresa pamatnostādnēm.

  12. annamarija saka:

    “biušais draugs” uzņemas stipri par daudz, apgalvojot, ka L.G. nu ir latviešu nīsts… Viņa sīkā dvēselīte neredz lietas kpsakarā. Kā redzi, “bijušais”, komentāri liecina ko citu. Lai veselība un spēks Linardam!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *