Latvijas hazāri(noziedznieku banda) nekādīgi nevar nomierināties

Un, atkal sākas viss no gala. Protams, ka L. Grantiņu nevar atstāt bez soda, jo savādāk šai sarkanajai izdzimteņu bandai ir jāatbild par pastrādāto noziegumu. Tiks darīts viss, lai es saņemtu sodu, lielu vai mazu, bet sodu ! Būs interesanti redzēt, kurš būs tas tiesnesis, kas mani atzīs par vainīgu ? Tas tiks vēlāk tiesāts par noziedznieku piesegšanu, proti, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu. Tiesnese Moļņika nevēlējās reiz nonākt karātavās. Redzēsim, ko darīs nākošais… . Ir viena elementāra Patiesība: Tie, kuri tikuši pie varas ar meliem, vienmēr nonāk karātavās !

TIESAS PAVĒSTE Nr. 04982405 11840002212 (KA04-0454-24/7)

2024. gada 16. janvārī

Rīgas apgabaltiesa. Rīgā, Abrenes ielā 8, LV-1050 Linard (Linards) Grantins ( Grantiņš) Brueningheide 98, Minsterē, Vācijā, VĀCIJA

Latvijas Republikas Rīgas apgabaltiesa aicina Jūs ierasties 2024. gada 20. martā plkst. 10:00 uz tiesas sēdi Rīgā, Abrenes ielā 8, LV-1050 (tiesas zāle Nr. 148) kā apsūdzēto krimināllietā Nr. 11840002212 pēc KL 78.p.2.d., KL 81.p., KL 81.p., KL 78.p.2.d., KL 78.p.2.d., KL 78.p.2.d.

Tiesā jāierodas, ņemot līdzi personu apliecinošu dokumentu.

Personai, kas saņēmusi pavēsti sakarā ar aicināmās personas prombūtni, ir pienākums nodot to aicināmajai personai.

Pavēste sagatavota elektroniski un ir saistoša bez paraksta.

Tiesneša palīgs Inga Bergmane

Tālrunis 67077323, Inga.Bergmane2@tiesas.lv

Tiesas oficiālā e-pasta adrese riga.apgabals@tiesas.lv

NEIERAŠANĀS SEKAS

Personai, kura traucē kriminālprocesā noteikto kārtību vai pavirši izturas pret savu procesuālo pienākumu izpildi, procesa virzītājs var izteikt brīdinājumu (Kriminālprocesa likuma 291.panta pirmā daļa).

Personai, kura traucē kriminālprocesā noteikto kārtību vai ignorē procesa virzītāja prasības, var uzlikt piespiedu naudu līdz triju Latvijas Republikā noteikto minimālo mēnešalgu apmēram, ja Kriminālprocesa likumā nav noteikts citādi (Kriminālprocesa likuma 292.pants).

Apsūdzētā piedalīšanās krimināllietas iztiesāšanā ir obligāta. Ja apsūdzētais nav ieradies uz tiesas sēdi, krimināllietas iztiesāšanu atliek. Ja apsūdzētais nav ieradies uz tiesas sēdi neattaisnojoša iemesla dēļ vai nav paziņojis par neierašanās iemesliem, tiesa var lemt par piespiedu naudas piemērošanu un par viņa atvešanu uz tiesu piespiedu kārtā, par drošības līdzekļa grozīšanu vai piemērošanu (Kriminālprocesa likuma 463.pants).

Krimināllietu par kriminālpārkāpumu, mazāk smagu noziegumu un smagu noziegumu, par kuru paredzēts brīvības atņemšanas sods līdz pieciem gadiem, tiesa var iztiesāt bez apsūdzētā piedalīšanās, ja apsūdzētais atkārtoti bez attaisnojoša iemesla neierodas uz tiesas sēdi vai ir iesniedzis tiesai lūgumu par krimināllietas iztiesāšanu bez viņa piedalīšanās (Kriminālprocesa likuma 464.pants).

Ja persona, kura iesniegusi apelācijas sūdzību vai protestu, neierodas uz tiesas sēdi bez attaisnojoša iemesla, tās sūdzību vai protestu atstāj bez izskatīšanas.

Ja apsūdzētais neierodas uz tiesas sēdi bez attaisnojoša iemesla, bez izskatīšanas atstāj arī apelācijas sūdzību, kuru iesniedzis viņa aizstāvis.

Ja aizstāvis neierodas uz tiesas sēdi bez attaisnojoša iemesla, viņa sūdzību izskata, ja to uztur apsūdzētais. (Kriminālprocesa likuma 560.panta trešā daļa).

25.01.24

You may also like...

8 komentāru

  1. lūdzu vārdu saka:

    Neapskaužu Grantiņu.Izsaku atbalstu un novēlu izturību.Ja ne brīvā Latvijā,tad latviešu sirdīs piemineklis ir garantēts.
    Par ko viņu tiesā? Par nostāšanos,cīņu pret sistēmu,tās neliešiem.
    Kas šo sistēmu ir radījis?
    Tie,kas viņu tiesā,un tie,kas to atbalsta.Proti,vietējā internacionālā un zagļu mizkaste,kura nav cienīga vārda Cilvēks,par vārdu Latvietis nerunājot.
    Tālāk,Krievija ar savu aģentu,5.kolonas un okupantu tīklu,kas valda Latvijā.
    Vēl tālāk,mūsu jaunie oficiālie saimnieki,saukti par stratēģiskiem partneriem;daudznacionāls čūsku midzenis,kas mūs ieguldīja savā idioloģiski politekonomiskā Prokrusta gultā-tie,kuri pašlaik tajā stiepj iekšā Ukraiņus.
    Grantiņa cīņa ir pārāk nevienlīdzīga,bet izredzes ir,jo žurka nav viena.Lai veicas! Latvijā vēl daži latvieši un to gars ir palikuši,arī atbalsts.Protams,galavārds.

  2. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/politisko-uzskatu-sadrusme-skirusies-kirsteina-un-nacionalas-apvienibas-celi/komentari/3

    Labi redzams NA vadibas kurs uz visu patriotiskako cilveku apklusinasanas un no “trases” novaksanas leni, bet stabili.Paanalizejot galvenokart koment. ir interesanti verot, ka ari kremla zurkas un kangareli drosi un netrauceti melo. apmelo un slavee kremla agresiju, slave putinu, vai ka tiesi te, censas tos latviesus nomelnot, kas nav pardevusies un pastav par latvisku Tevzemi.Sajuta, ka nav spbrid noziedzigais kremla bandas kars pret ukrainu tautu, tik drosi un netrauceti neliesi LV reklame putina idejas un druka kremla melu palagus. Ne velti 4,maija ekskomunistu banda pietureja okupantu masu un tos orettiesiski parvers pilsonos un si 5.kolonnas spiegu netrauceta riciba masu medijos ir lieciba par specigu aizmuguri LV visos varas organos, ipasi redzams drosibas dienesta. Un sie okupanti-kremla spegi ir NATO rindaas?!

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Genocīds pret latviešu tautu? Nu nevajag jau jūs šaut nost, bet visādi terorizēt ar sodiem un sodu procentiem, nepamatotiem rēķiniem cilvēkus terorizē. Nu pirms Ziemassvētku laika valsts policija izliek ziņu, ka aktivizēsies mob krāpnieki. Ka pienāk rēķins Tele 2 par ko jāmaksā ir vairāk nekā parasti, kad zvani tie nezina atbildēt, bet pirms jaunā gada atnāk izina. Jūsu vieta ir pagarināta flirta konts 2.95 nedēļā! Bleg, kas par maukām? Ka runājot ar Tele 2 operatoru tie man stāsta, ka viņi neko nevar palīdzēt, kā vien uzlikt bloku. Kādu bloku jūs tur liekat nezinu, bet maksāt jums rēķinus par maukām kuram es neesmu nemaz pieskaries netaisos. Tādas lapas nemaz i neveru vaļā, ja arī zināt kāres pēc pirms kadiem gadiem tais maukas esmu paskatījies, tad arī tā lapa netiek izmantota. Piesolīja nolaist cenu uz pusi gada, kā super uzticīgam klientam un uzlikt visus iespējamos blokus pret maukām, bet atkal pienākot rēķinam izrādās, ka es esot vēl arī terzejis ar kādu tur nano tehnoloģiju mauku. Tā teikt rēķins aug! Nu ejiet tad dirst un jāpāriet uz Biti, ka nemaz i nezinaj, ka tas ir lietuviešu kantoris, bet tiem stāstu, lai uzliek visus iespējamos blokus pret maukām, lai neiekļūst pie mana rēķina. Tā nu atsakoties no Tele 2 pakalpojuma tā meitene jautā protams iemeslu, bet tai stāstot tai nav īpatnības aizvert savu muti un klausīties, ko saka klients. Ja vienreiz piestāda nepamatotu rēķinu ar to pietiek, lai vienkārši no jums atteiktos. Ejiet dirst maukas, bet vēl jau nav brīnums, ka izdomas tādus likumus vai līguma nosacījumus par sāpju naudas izmaksam, ja esi no tiem pakalpojumiem atteicies. Tā teikt ar Tele 2 bij līguma laulība kādus gadus 20, bet te tev godīgs rēķinu maksātājs atsakās no viņiem. Kā tā? Tātad vēl būs jāmaksā alimenti Tele 2 par to, ka esi tiem sagādājis sāpes un psiho ciešanas. Vien no viņu pašu valodas izpratu, ka tiem ir jau zināms par tādu flirta mahināciju, bet par tādām lietām pienākas informēt klientus, lai uzmanās no mauku lapas flirta vieta. Tomēr pielipusi pie rēķina tā, ka nevar atlipt. Tā vien saprot, ka tie paši vien telekomunikāciju darbinieki un policijas sistēmās darbojusies taisa tāda veida mahinācijas. Kā no pensionāru banku kontiem var nozust naudas summas? Rēķinu terors ir nepārtraukti, ja jāsaņem alga pilnvērtīga, tad vienmēr cilvēkiem ir jāredz tajās atvilkymi un sodi. Salīdzinoši Soviet laikos cilvēks dzīvoja ar domu par prēmijām vai haltūra darbiem. Šodiena vivivilcienu bēdas parāda visu sistēmas trulumu, ka jebkurā darba sfērā ir tā, ka vecie velk uz priekšu jaunos. Kur jauniem jādara darbi tur tie tos nespēj, bet dara pensionāres. Ja vecim būtu piemērota kāda vieta, tad vienkārši darot elementārus sūda mezeja darbus no viņa pieprasa, lai vish būtu miljonārs.

  4. Odze. saka:

    TIRANIJA.
    Cionistu protokolos ,,,iegraamatots,, – tiem,kas pretojas ,dzivi padariit par elli.

  5. Agneta saka:

    Es tā sapratu, ka tiek prasīts nosacīts sods? Un, ja Grantiņš turpinās lamāt nelatviešus, tad var dabūt stingrāku sodu?
    Latviešus laikam drīkst lamāt, par pastalām, latvāņiem utt.
    Tad vajag pamainīt terminus, varētu rakstīt piemēram par latviešiem, kas nezin valodu, vai ir tumšādaini vai līkdeguņi, ko?

  6. Maija saka:

    Atbalsts Grantiņa kungam! Turpmākais atkarīgs no advokāta profesionalitātes un, protams, tautas atbalsta.

  7. Par pilsonisku drosmi un stāju! saka:

    Maija
    2024. gada 27. janvāra 9.33

    Atbalsts Grantiņa kungam! Turpmākais atkarīgs no advokāta profesionalitātes un, protams, tautas atbalsta.

    Visiem, visiem godīgiem cilvēkiem vajag mēdijos visur reklamēt LRTT un aicināt tautu lasīt, komentēt, zinot par kangariem, okupantiem un varturu zagļiem!

  8. Bumerangs saka:

    Apbižotais hazāržīds Mordāns sabāzis prokuratūrā, tieslietu ministrijā atkritumus no Latgales, tostarp Sūkānu, prokurori Papsukeviču, kuras vīrs Mihails Papsukevičs ir liels čiekurs tieslietu ministrijā, bet Latgalē Papsukeviču klans ir dzirdēts; Papsukevičas priekšnieku-poļu žīdiņu no Ludzas Ruslanu Movaku.
    Papsukeviča nevar izmeklēt krimināllietas Pārdaugavā, jo noziedznieki strādā zem policijas un prokuratūras jumta.
    Papsukevičai atliek vajāt Vācijā dzīvojošo Latvijas patriotu Linardu.
    Apgabaltiesā attaisnojošo spriedumu atstās spēkā, tas ir skaidrs jau tagad.
    .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *