Hazāriskās Izraēlas meli(palestīniešu uzbrukums bija Mossad organizēts)

Kas vainīgs pie Izraēlas pēdējo dienu traģēdijas ? Es nekādā gadījumā nevēlos ar šeit rakstīto attaisnot Hamas zvērības pret Izraēlas pilsoņiem. Jautājums ir: kā tas viss varēja notikt, ja Izraēlai ir pasaulē varenākais Drošības dienests un Militārais izlūkdienests ? Un, te tad arī parādās cionistu īstā seja. Tikai zoodārza iemītniekiem var stāstīt brīnumus, ka Mossad to nezināja ! Mossad to zināja un ne tikai zināja, bet visu šo asinsizliešanu organizēja, jo tas bija vajadzīgs noziedzniekam Netanjahu. Viņam, tāpat kā Trampam, ja neuzvarēs vēlēšanās, draud cietums. Netanjahu ir primitīvs kriminālelements un nekas vairāk.

Tiem, kuri seko politikai līdz jau gadu desmitus zina, ka visas musulmaņu ekstrēmiskās organizācijas dibināja tieši Izraēlas Mossad, lai kontrolētu musulmaņus. Hamas veiktās zvērības tika koordinētas tieši no Mossad puses, lai varētu pilnībā tikt galā ar “palestīniešu problēmu”. Atkārtoju: Izraēlas dibināšana bija nelikumīga. Pret to bija pat Anglija un ASV, nemaz jau nerunājot par arābu pasauli. Un vēl, pret to bija arī ortodoksālie jūdi !!!

Šeit ir redzama īstā Izraēlas seja un problēmas sākums !

To, ka visa šī asins jezga bija apzinīgi organizēta- norunāta attiecīgās aprindās, norāda tas, ka naftas cena palika nemainīga ! Mēs taču visi zinām, ka pie mazākās nestabilitātes šajā reģionā, naftas cena momentā “uzlido”, bet šoreiz redzam, ka viss rit ikdienas režīmā !

Abi kriminālelementi. Viņu vieta ir aiz restēm, bet viņi nosaka neskaitāmu miljonu likteņus !

Mums ir jāatceras arī 11. septembris, kad neviens pasaules slepenais dienests “nezināja”, ka kaut kas tāds tiek gatavots. Protams, ka varēja netikt zināms, ja to organizēja tieši pasaules varenākais slepkavu dienests, kura vārds ir MOSSAD ! Arī toreiz sākās anti- musulmaniskas darbības, kas bija izdevīgas tikai un vienīgi cionistiem !

Kriminālā pasaule !

Redzam arī, ka tas viss ir saistīts ar trim kriminālelementiem- Putinu, Netanjahu un Trampu ! Atmiņā ir: kā viņi tiekoties savā starpa “apkampjoties brāļojās”.

Izraēla nenosodīja Krievijas uzbrukumu Ukraina un Tramps sola, savas uzvaras gadījumā, nedot Ukrainai ne centu !

Visapkārt mums vieni vienīgi meli !

17.10.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Pirms kāda laika pats rakstīji, ka Latvijas republikas laikā tai bij viens no spēcīgākajiem izluk dienestiem pasaulē, bet tai pašā laikā Ulmanis nekādi sev apkārt neredzēja komunistu izdzimtenus. Salīdzina Buču ar Palestīniešu uzbrukumu un protams scenārija autori ir tie paši, ka vajag uzkurināt kara gynis, bet vainīgie kurinataji sēd un pīpē pie kopīga galda. Tā tas i bijis praktiski visos karos un visi kari pasaulē ir zhidu taisīti! Tikai šajos laikos tā viņu scenārija bilde beigsies ar ļoti bēdīgu galu un paši tie arī zina-This is a END my lovly friend!

  2. Baigā Herņa saka:

    Starp Baltijas valstīm tieši Latvijā tika pieņemts stingrākais bijušās PSRS pilsoņu naturalizācijas variants, pat ne krievu lielākās daļas dēļ. Jāatceras, cik Latvijas iedzimto pilsoņu-ebreju palika šeit pēc Hitlera tīrīšanas. Un cik daudzi ieradās, lai iegūtu tiesības doties uz ārzemēm pēc reģistrācijas un pietiekamu gadu dzīvošanas Rīgā un Jūrmalā! Tik ilgi nepilsoņi nedrīkstēja naturalizēties bez kvotām ne jau tāpēc, ka kuplā skaitā atnākusī krievu ģenētiskā arodskola (“kāpēc mums jāmācās jūsu suņu valoda?”) saņēma tādas pašas tiesības kā latvieši ar purpursarkano degunu un 600 latu parādu par dzīvokli. Nē, tas bija vajadzīgs, lai liela daļa ebreju smadzenes netiktu pie varas, kā tas notika Ukrainas valdībā, kur paši ukraiņi…Kļičko, un viņš ar smadzenēm nosists!

  3. Bībele saka:

    Viss notiek pēc svēto rakstu kanoniem-vainīgi ir upuri,tie,kuriem tiek uzlikti grēki.
    Arī Latvijā tādu piemēru ir daudz.Faktiski,visa Latvija kā asiņojoša brūce, tam ir viens liels piemērs.Izlaupīšanu un 1990-to sagaidījām ar buržuāzisko nacionālistu smagumu ,un ,tūlīt jau seko terors par okupantu cilvēktiesību pārkāpumiem,utt.-pieslēdzās ts.Rietumu demokrātija,un turpina Krievijas genocīdu.
    Zagļi kliedz-ķeriet zagli.Tikai retais neredz,ka zagļi ir pliki. Piemēram, karte runā daiļrunīgāk par runājošām galvām.
    Mūs izspiež no Latvijas.Šajā ziņā palestīniešu liktenis ir līdzīgs mūsējam .Izskatās,ka kļūs vēl līdzīgāks.

  4. Nekas cits mums neatliks saka:

    Tev taisniiba Biibele, bet cionisti izdzen pamattautu ar stlulbo. alkatiigo un varaskaaro muusu pashu tautas nodeveeju paliidziibu, kuri taapeec atrodas visu partiju vadiibaa un valsts vadiibaa.Varbuut patiesi jaasaak sodiit redzamaakos nodeveejus par okupantu genociida turpinaashanu “briivaas” Latvijas valstii???

  5. Bībele-neatliks saka:

    Ne mazāko šaubu.Tā bija jābūt,un jābūt līdz pēdējam latvietim pienākumam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *