Kabalists Laitmans par saviem jebrejiem un briesmām !

Neticamas lietas !

Un tā, ir pienācis brīdis, kad žīdiem būs atkal jāatbild/jāmaksā par saviem ārprāta noziegumiem ne tikai pret latviešu tautu, bet pret visu cilvēci. To nesaku es- “ZVĒRINĀTS ANTISEMĪTS”, kā mani dēvē krievžīda Riharda Bunkas cionistu kantoris, bet pats žīds- profesors KABALISTS- Laitmans.

Viņam tiek uzdots jautājums: “Vai cilvēks, kurš atbalsta nacistus, var kļūt par KABALISTU ?”

Atbilde viennozīmīga: VAR !

Viņš saka, ka nacisti veica lielisku misiju, vēlējās pasauli atbrīvot no ĻAUNUMA, kas atrodas ebrejos. Un viņus par to nevarot nosodīt, jo ebreji patiešām ir ļauni !!!

Un tālāk jau sākās žīdiski glumais, kas jau sasniedz HUMORESKAS līmeni !

Viņš saka: ”Iznīcinot ebrejus ļaunums nebeigsies. Visām pasaules tautām ir jāpalīdz žīdiem, viņi “jāuzgrūž” uz pareizā ceļa, jo tikai viņi ir spējīgi pasaules tautas aizvest uz LAIMĪGU DZĪVI !”

Tāpēc viņi arī izplatot KABALU starp visām pasaules tautām.

Te nu ir jāsmejas “pilnā rīklē” par šo žīdisko HUMORU !

Iznāk tā: Veselajam latvietim ir jāizārstē slimais žīds, lai šis slimi izārstētais žīds sāktu ārstēt veselo latvieti !

Bet turpinājumā viņš runā, lai runātu !

Saka to, ko mēs- nežīdi, zinām jau gadu tūkstošus… .

-Protams, ka ļoti svarīgi ir tas, ka šis žīdu/ebreju ELITES pārstāvis pasaka, ka tieši žīdi ir NACISTI, jo viņi sevi uzskata par pārākiem, attiecībā pret citām tautām, tieši tā, kā to darīja nacisti !

 -Protams, ka šis “vecais žīds” cenšas glābt savu tautu un par to viņu nosodīt nevaram.

-Tikai kāpēc viņš tik atklāti sācis runāt tad, kad žīdi ir veikuši tik daudz ļauna, kad redzams, ka viņu izkaušana ir durvju priekšā ?

Kāpēc viņš klusēja tad, kad viņu- krevžīdu pavadībā, tika kautas citas tautas ?

Lūk, tas ir tas ATSLĒGAS jautājums ?

(Atcerēsimies latviešu virsnieku slepkavu M. Vulfsonu,- viņš sāka runāt par MOLOTOVA & RIBENTOPA PAKTU tikai tad, kad tas vairs nebija noslēpjams !)

Laitmans arī nepārprotami pasaka, ka priekšā stāv masveida žīdu iznīcināšana un, ka nacistu veiktais holokausts pret viņiem, būs bijis tikai tāds nenozīmīgs ģenerālmēģinājums.

Un, ka tas viss var sākties ASV !

ASV militārās aprindas ir nopietni ķērušās pie žīd cionistu / hazāru mafijas likvidēšanas. Tieši par to stāsta arī šajā vietnē bieži ievietotais VIDEO ar Benjamina Fulforda ziņām, kuras nekur citur nedzirdēsiet, jo visas pasaules mēdijus kontrolē tieši šī hazāržīdu mafija.

Tas viss arī nozīmē, ka pret šiem sātanistiem tuvojas VISPASAULES TRIBUNĀS- NIRNBRGA- 2, kuri veikuši ārprāta genocīdu pret LATVIEŠU TAUTU !

Visi viņu Latvijas marionetes, ar GODMANI & BOROVKOVU & CO priekšgalā, tiks fiziski likvidēti- pakārti visas pasaules tele kameru priekšā.

-Nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms !

-Nekas, neviens MŪSU darbs nepaliek nenovērtēts un neapmaksāts !

Gaudošana,- diedelēšana pie Dieva žēlastības un Viņa MĪLESTĪBAS, ir ķeceru izgudrojums !

ESĪBAI ir viens “dievs”: KARMAS LIKUMS(ko sēji, to pļausi) !

priekša dievi ir nekas vairāk kā putekļi uz LAIKTELPAS CEĻA !

Tuvojas LIELAIS PĻAUJAS LAIKS un kabalists LAITMANS to saprot !

Viņš arī saprot, ka žīdiem tas beigsies ar totālu holokaustu !

Bet,- latviešu tautai tas beigsies ar pilnīgu atbrīvošanos no šīm sātaniskajām “jebreju” indīgajām asinssūcēju ērcēm(godmaņiem, karginiem un visiem zagļiem) !

Dievs, svēti LATVIJU !

04.09.18       L.Grantiņš

Šakāļžīdu noziegumi pret latviešiem:https://m.lenta.ru/articles/2018/08/30/cukurs/

A. Gobzems ir tandēmā ar latviešu tautas slepkavu- čekas virsnieku, miljonāru-šakāļžīdu Aivaru Borovkovu.

Viņi ieraksta visas latviešu sarunas, jo veic latviešu tautas iznīcināšanu.

Tas jau nu bija jāzina žurnalistei I. Cinovskai jāzina.

Aldis Gobzems strādā Izraēlas uzdevumā !!! A. Gobzems ir slepkava un kā tāds tiks tiesāts !

Vilors Eihmanis
2. septembris plkst. 11:08
Latvijas pilsone, pazīstamā žurnāliste Ieva Cinovska raksta.

Līdz šim mani politiskās cīņas saistīja tikai kā pilsoni, bet tagad esmu iesaistīta un aizskarta personīgi.
Ja šīs izslavētās sarunas patiesi ir īstas un nav aktierierunātas….
Pag, pag, mīļie cilvēki! Ja tā vienkārši var noklausīties un ierakstīt BEZ apsūdzības jebkuru cilvēku sarunas??
Tas nozīmē, ka pirms gadiem, tad, kad es runāju ar SAVU ADVOKĀTU GOBZEMU (!!) visas mūsu sarunas tika ierakstītas, kāds tās dzirdēja??
Un tas nozīmē, kad es ar savu zvērinātu advokātu oficiāli konsultējos par savu profesionālo darbību, par savu biznesu un radošo darbu- tad tas viss pieejams maniem vistiešākajiem konkurentiem- citiem medijiem??!! Tas nozīmē, ka viņiem, ir, bija vai būs zināmi VISI MANI PLĀNI un IDEJAS?? Arī manas privātās juridiskās lietas!!
Tā vienkārši??!
HELP!! Es labprat pajautātu, ko man darīt un kādas ir manas tiesības ļoti senam paziņam Dzintars Rasnačs,( bet viņš par nelielu manu joku mani šeit ir nobloķējis.) Tagad man atkal ir jāvēršas pie Aldis Gobzems. Sorri, Aldi, zinu, cik Tu aizņemts, bet, ja tas tā ir, ko man darīt, es esmu gatava sevi aizstāvēt… sūdzēt tiesā kādu vai ko citu darīt par totālu civēktiesību pārkāpumu… privātumu vai ko tur vēl… nelegālu piekļuvi komerc noslēpumam…
Nezinu.
Vai man vienai tas viss sķiet nenormāli un ļooti bīstami?

Es tomēr ceru, ka tas būs tikai priekšvēlēšanu izmisuma triks un aktierierunāti teksi. Pretējā gadījumā, ja drošībnieki tik klaji un bezbailīgi atzītas savos likuma pārkāpumos.. tās ir valsts beigas!
Nevis tiesiskas valsts, bet valsts. Jo, ja atbildīgās personas var tādu informāciju mierīgi atdot medijiem, cik lēti tie to, visus mūs, varētu pārdot Pasaulei.

You may also like...

9 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Neticamas lietas kļūst ar laiku par ticamām lietām!

    Nirnberga 2 tuvojas skriešus.

  2. Anonīms saka:

    Jautājums. Kādi fakti liecina ka Gobzems strādā Izraēlas uzdevumā
    Rondo
    .
    .
    .
    Admins
    Borovkovs cenšas mani jau kuro reizi likvidēt. Bija pieprasījums vāciešiem mani izdot Latvijai tiesāšanai. Uz šī pieprasījuma bija divi uzvārdi- Borovkovs un Gobzems. Tas man tika parādīts, kaut arī to nedrīkst darīt… . Gobzems ir par krievu valodas valsts statusu un pilsonību visiem kolonistiem. To taču var lasīt arī Latvijas presē…. . Gobzems nav arī latvietis, tāpat kā nelatvietis ir arī Kaimiņš… .

  3. Ebreju meli saka:

    Ķibilds – Latvijas vēstures viltotājs. Nacistu noziegumus pieraksta latviešiem, komunistu mazgā baltus. Pat nezinu ar kuru aplamību, lai sāk. Šausmas, ka to rāda LTV. Maksātāji Boriss un Ināra Teterevi.
    https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/26.07.2018-atslegas-holokausts-latvija–valdemarpils-savejie.id136010/

    Tas ir uzbrukums kristietībai, latviešiem, vēsturei un patiesībai. Mārtiņš Luters visu ir pateicis manā vietā.

  4. drīkst parunāties? saka:

    Ja bet, Freimantāl, nebeidzamiem meliem arī sāk ticēt. Un minētā raidījuma apraksta komentārā jau kāda aijiņa tā noticējusi meliem, ka uzdrošinās kaunināt visu latviešu tautu. Japāņi brīnās, gruzīni, pat mjanmieši (rādīja raidījumos) brīnās, kāpēc mēs tik viegli noticam, kad par mums melo, un neticam paši sev, un tikai kaisām pelnus uz galvas un saucam – kauns mums!, kauns mums!, tikko kāds atkal par mums kaut ko samelojis.

  5. Visu Latvijai saka:

    Artusam Kaimiņam tēvs ir krievs un viņš ir pieņēmis mātes latvisko vārdu. Tagad, kad tas kļuvis zināms, arī viņš pats to vairs nespēj(skatīt video, kur viņš brauc mašīnā un par to stāsta). Toties Gobzems ir puslatvietis, pusebrejs. Trešais līderis Zakatistovs arī krievs.

  6. O.Migla saka:

    Kāda Israēla? Kremlis ar FSB nav nekāda Israēla un Mossads netik. Gobzems tālāk par LV drošības policiju nav ticis. Bet Kaimiņš vispār nesaprot kur iekūlies un kapēc viņam apkārt “draugi”,kas īstenībā ir stukači satekmēti ar LV drošību=KFD. Un pats arī ietekmes aģents. Borokovs gribētu “šansēt” gan uz mossadu,gan cip,gan,gan..bet nodevējus nemīl nevienos ierakumos. Un kā piesegu izmanto savu stukača aģenta statusu kgb/fsb Borokovs,un tādējādi ir cienījams cilvēks LV drošībnieku struktūrās/darboņos.
    Viss taču ir daudz vienkāršāk=Krievija ir drauds latviešiem un krievu ir vairākums LV. Tikai krievs ir vainīgs.
    Žīdi,Israēla,Mossads-tā ir cita struktūra pavisam. LV viss ir pakārtots krievijai un tikai krievijai. Mossads darbojas caur krieviju,bet krievija iedarbojas caur LV drošības policiju.
    Varbūt mossadam ir sakara ar citplanētiešiem…garu pasauli. Ķēde gara! Galvenais ienaidnieks LV ir krievs/krievžīds.

    Un tūlīt būs “vēlēšanas demokrātiskas”. Ka atļauj nobalsot par tiem (aģentūrà krievu esošā) deputātiem izvirzītiem…LPSR rīko vēlēšanas un visi masu mēdiji mudinās doties novēlēt (leģitimizēt krievijas okupācijas varu un pārvaldi,un kgb/drošības policija Latvijā)… .
    Tie puikas,kas nu jau miruši,leģionāri,policijas bataljonos dienējuši,Aizsargi,SD…ar garantiju-ka kapos ir apgriezušies otrādi un nolād visus gan nodevējus,gan idiotus. Odzes..alas..velni..kristieši latvijas vēsture…tādi kristi mums ir bijuši tūkstošiem (krīvi), bet žīdiem viens. Ar Letmaņa atklāsmēm varbūt kādreiz papildinās bībeli.
    Latvietim ir viens ienaidnieks-Krievijas okupants. Regresijai jāsākas no gala un neviss ar citplanētiešiem..mosadu…

    Tieši pretēji-vajadzētu rīkot kampaņu vēlēšanu (LV teritorijà okupācijas krievu,to realizēt nav iespējam,tiksi nogalināts)-ka mēs neatzīstam nekādas vēlēšanas okupētajā un neatjaunotajā,un atkarīgajā Latvijā no Krievijas.

    Drīz jau (gadi vēl 40) un latviešu nebūs. Būs krievi/krievžīdi no Latvijas. Kolaboranējot ar okupācijas varu-krievu.

    Bet varbūt jānāk pasaules galam…kā bībelē aprakstīts un latvju dainās,indiešu brahmās…jo kà gan indi izskaust no organisma/zemes.

    Vēlēt jāiet…par krievijas federālā drošības dienesta sagatavoto listi…. . Trīs vārdi-prātiņ nāc mājās
    .
    .
    .
    Admins
    Osvald, Tu maldies ! Šajā pasaulē nekas nav tikai balts un melns ! Tu arī esi izmantojis un atrodies drošībā ne jau tikai pateicoties baltajam un melnajam. Tu esi pieņēmis palīdzību no “raibajiem” ! Tik vareni ar dūrēm nevajag kārtot lietas, it sevišķi tad, ja tev pretīm neviens nestāv !!! Lai tiktu uz pretējo krastu, Tu kāpsi arī puspuvušā laivā un izmantosi sava nedrauga pakalpojumus !!! Tavs nedraugs, iepējams, ir tikai tapēc nedraugs, ka nepareizi ko sapratis… . Tieši boikots, ja tas nav 100%tīgs, ir mūsu ienaidniekam medusmaize… . Ir jāievēro realitāte, ja vēlamies ko panākt !

  7. john saka:

    Gobzems ir žīds, kas ceļojumā uz Ķīnu rija zvēriski nomocīta suņa gaļuun viņam labi garšoja.

  8. ... saka:

    Kas tad ir Kabala?…
    No musu puses isi skaidrojams sadi – Labi dzivot,apzogot otru,taa – lai vins to nezin!

    Ahaaa. Bet garak var skaidrot taa- pielietojot Babilonijas naudas magiju ,likt lai resursi,talanti,arejais skaistums,
    veseliba, energija,idejas,makslas pienesums, visa veida mantota informacija par radisanu un istumu, patiesiba
    un daudz kas cits … Atnaktu Pie Kabalista!
    Vai jus varat iedomaties,ka jus var apzagt pliku un… pat (!!!) nozagt dzemdi !
    Laitmans saka… Vsja eta sistema… Ja,milie,taa ir drausmiga mistiska sistema,kuru vini parvalda!

    Maksla ir nomainita uz surogatu, surogatmakslinieki dzivo loti pasakaini… Kadu apzogot!
    Veselibas stiprinasana katram,nomainita uz profesionalsportu… Kadu apzogot!
    Idejas,lai dabas energiju padaritu bezmaksas- iznicinatas…. Kadu apzogot!

    Un taa….var turpinat un turpinat bez gala un malas…

  9. Atklasme saka:

    Ir dzirdēts, ka ebreji ir tikai izpildvara – piramīdas vidusdaļa. Augšgals grib nomainīt ebrejus pret saentologiem, vai ko tamlīdzīgu. Īstos saimniekus neviens nav redzējis. Nav zināms, vai tie ir vai nav cilvēki. Variants – ka cēlušies no Eģiptes. Spice pārvalda ebrejus caur zemapziņu, jo 8. dienā pēc dzimšanas apgraizītajiem esot sagrauta algoritmu formēšanās smadzenēs, kas saista apziņu ar zemapziņu pasaules uztverei – bioroboti.
    Ko jūs varat teikt par šo? Paldies.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *