Arturs Priedītis. Cionistu atstrādāts materiāls… .

Par izdzimteni cilvēkveidīgā izskatā

Viss jau reiz nāk gaismā.

Katrai dziesmai ir sākums un beigas.

Tā tas ir arī ar noziedzniekiem un viņu veiktajiem noziegumiem.





Arturs Priedītis !?

Visīstākais 1940. gada Mavrika Vulfsona klons.

Viņa publikācijas PIETIEK.com ir anti- latviskas/ anti- cilvēciskas. Slima žīd-sātanista murgi.

Viņa “viedoklis” ir 4. maija bandas viedoklis !

Tas tad arī ir iemesls, kapēc viņš vēl līdz šim nav arestēts un tiesāts !

Ja tādi izteikumi, kādus viņš lieto pret/par latviešu tautu, tiktu attiecināti uz “izredzētajiem”, tad diez vai izdotos 24. st. noturēties “uz brīvām kājām” ! Bet šis tik driķē un driķē un L. Lapsa to visu palaiž tautās.

Tas norāda uz to, ka tas ir cionistu PROJEKTS un viņiem šodien ir dota liela vara.

Bet ir uzradusies viena “nelaime”, sakarā ar ASV militāro aprindu “kursa maiņu”.Viņi ir atsacījušies aizstāvēt lielo korporāciju intereses, kuras pārvalda cionisti. Tā rezultātā ir radušās nepatīkamas jukas šo sātanistu rindās. Hazāržīdu(hazāru mafija) cionistiskie noziedznieki tiek arestēti un viņu ietekme sašaurināta, līdz to likvidēs pilnīgi.

Viņi, protams, cenšas pārgrupēties un tā rezultātā “atstrādātie” elementi tiek izgaismoti(Priedītis ir atstrādāts materiāls, kurš iemests gružos)… .

Latvijas MAISUS “tīrīja” turpat vai 30 gadus.

Aktīvākie, tie, kuri šodien visuzticamāk strādā cionistiem, nav šajā barā, bet nekur arī viņi nepaliks. Caur šiem tiksim ari pie atlikušajiem… , lai arī kā vecais žīds K. Kangeris kopā ar žīdu A. Borovkovu censtos !

Latvijā pret latviešu tautu šī žīd-cionistu banda ir veikusi vislielākos noziegumus un tāpēc šie MAISI tik ilgi ir turēti slepenībā.

Kāpēc Lato Lapsa viņu publicē ?

Tāpēc, ka Lato Lapsa ir viens no ietekmīgākajiem cionistu aģentiem Latvijā.

Tiesas dienas kapa klusums !

Viņa uzdevums ir izzināt patriotiski noskaņotos. Tas tiek darīts ar IP adrešu palīdzību. Visi komentāru rakstītāji pa tiešo nonāk DP “uz galda”, kaut gan viņš cenšas stāstīt pretējo ! Par to jau esmu brīdinājis un brīdinu atkārtoti: tieši L. Lapsa ir tas, kurš komentāristus “sūta uz karātavām”.

Daudzi to ir sapratuši. Izteikti jūtams, ka viņu komentē tikai viņa “kantora” šmuļi, jo neviens normāls komentārs vairs nav lasāms… .

Bet seciniet paši, publicēšu izvilkumus no PIETIEK un manu saraksti.





Par izteicieniem, kurus lietojis A. Priedītis pret latviešiem, viņam būtu piemērojams pamatīgs cietumsods-ASM:

“Mans tēvs arī tika mobilizēts vācu armijā. Taču viņš dezertēja, tika noķērts un ieslodzīts Liepājas cietumā, no kura iznāca pēc 9.maija. Viņš nekad nelepojās, ka karoja pie fašistiem. Var pat teikt, ka latvieši ir ne tikai nevērtīga tauta, bet arī nolādēta tauta, ja var tādu lopisku naidu izjust pret saviem glābējiem. Jūs dzīvojat Vācijā. Tur viss ir radīts vāciešu rokām, ar vāciešu galvu. Es dzīvoju Rīgā, kur viss ir radīts arī ar vāciešu, krievu, ebreju rokām un galvu.

Latvieši tikai “strādāja” mazmājiņās, dodot tautsaimniecībā neizmantojamu produkciju.(šo tekstu A.P. man uzdrošinājās pat personīgi atsūtīt)“ Tālākie izvilkumi no PIETIEK.com

„Latviskā dzīvesziņa“ uzskatāma par nacisma modifikāciju un tā ir mūsu „nacionālo spēku“ spēkbarība.”

“Pašlaik var jautāt: vai latviešu amorālā stāja bija vai nebija viens no ieganstiem (galvenais iegansts) vāciešu idejai iznīcināt latviešus kā nevērtīgu tautu?”

“Latviešu noziedznieki vadās no sava latvisko morālo vērtību kodeksa. Bet tas jau ir ļoti bīstami. Tas apdraud pasauli. Tas apdraud citas tautas, citas valstis, kurām ir tagad visas tiesības enerģiski vērsties pret nacisma jauno modifikāciju.”

“Tas ir tas, ko pašlaik formē mūsu debilie nacionālie spēki – mūsu stulbie naciķi. Kā zināms, viņi formē jaunu zinātni – “latvisko dzīvesziņu”. Jaunā zinātne tiks mācīta skolās. Tas būs jauns mācību priekšmets. Tā veidošanas iniciatīva pieder mūsu debilajiem naciķiem. Stāsta, ka Vineta Poriņa ir galvenā debilās idejas autore un virzītāja.”

“ Žēl, ka vācieši neuzvarēja karā. Tad cilvēcei nebūtu tāds kauna traips pie Baltijas jūras.”





Un šeit viena no pēdējām diskusijām ar ARTURU. Viņš raksta, it kā viņš būtu bijis klāt pie notikumiem, kad H- 86 vadību nodevu Jurim Vidiņam, nevis Ziemelim.

Visīstākais žīdkomunistu triks !

Nezinātājs var iedomāties, ka šim čekas tarakānam ir bijis kas kopīgs ar Atmodu.

Juris Vidiņš Grupu nesašķēla, to izdarīja Juris Ziemelis.

Visi tie, kuri bija kopā ar Juri Ziemeli, ir VDK “patrioti” un kā tādi viņi arī tiks tiesāti, jo ir sadarbojušies ar slepkavu režīmu.

J. Vidiņu brutāli, ar narkotisko vielu palīdzību salauza čekas “disidents” Juris Viņķelis ar savu VDK kmandu:

L.Grantiņš H-86

24.12.2018. 22:22

Nu redzi, Artur: Reiz apklūst katra dziesma… ! Tu esi zemisks lops, kurš, praktiski viens šeit par mani ķengājies…. .Cik latviešus nāvē esi iegrūdis ? Un, ne jau tikai no 88.g. Nodevība, reptīlisms ir tava esības “sakne”… . Un tā reiz visi nāks gaismā un beidzot arī aiz restēm… .Gan jau nāks gaismā arī tā daļa, kas slēpjas aiz šīs skopās kartītes !!!

Arturs P.

Lai nu kas tagad runātu un rakstītu pat nodevību.
Ja atceries- kādreiz tev teicu- Vidiņam nedrīkst ticēt, nedrīkt viņu uzņemt H-86 ! Bet tu Vidiņu aizstāvēji, ka labs cilvēks un maldījies ! Kam bija taisnība? Vidiņš čekas uzdevumā sašķēla grupu un kas iznāca- cilvēku acīs pēc uzstāšanās televīzijā tu kļuvi par nodevēju un mierīgi aizmuki uz Rietumvāciju, kur turpini būtībā slēpties arī tagad. Saņem zolīdu pensiju un raksti muļķibas internetā. Es tev esmu piedevis, jo uz garīgi slimajiem neapvainojas, par viņiem nedrīkst smieties.

Arturs P

Pateikšu vēl vairāk- tagad jau nav vairs ko slēpt. sapulces laikā- Kosķika dzīvoklī, tur pie k/n Draudzība. Kamēr tu pētīji krievu krustus un patvāris, Raimis bija izgājis uzpīpēt. Viņš meklēja špičkas un netīšam tavā zaķetes iekškabatā atrada papīra strēmeli, uz kuras ar ķīmisko zīmuli bija uzrakstīts kāds telefona numurs.
Raimis numuru norakstīja, bet vēlāk no taksofona pazvanīja -un atbildēja pats Liepajas čekas priekšnieks !

L.Grantiņš H-86

God. Priedīt, Ziemelis ir tādas pašas “kartītes” īpašnieks kā Tu.

Tā kā šķēlējs bija viņš !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211213210044900&set=a.10201841187270188&type=3&theater

Un, Kosķas dzīvoklī es nekad neesmu bijis… .Cik gan viens jūdas var būt pretīgs… .Tu taču sacīji: Žēl, ka vācieši neuzvarēja, tad šodien pie Baltijas jūras nebūtu tāds kauna traips(latvieši)…” Kaut ko tādu var pasacīt tkai žīdužīds !





Tā redzi, latviet, agrāk vai vēlāk, bet viss atklāsies… .

Patiesība vienmēr pārstāv Gaismu un neviena tumsa nav spējīga to apslāpēt !

Visi tie, kuri mani aplējuši ar savām nodevības gļotām, taps zināmi tautai un tiesāti.

Mani, jūs nolādētie tumsības izdzimumi, variet nicināt, apmelot, pat arī iznīcināt, bet tas nenozīmēs, ka jūs netisiet atklāti un tiesāti.

Jūs, pretīgie žīdsātanistu(boļševiku ideoloģijas) izdzimumi, manu tautu esiet nīdējuši un no atriebības jums neizsprukt(visi šie borovkovi, indriksoni, godmaņi, lapsas, rožkalni, priedīši…un visi citi pārējie) .

Arī dižā “disidenta” Inta Cālīša karte ir atrasta maisos !

Un, kā būs ar pārējiem manis aprējējiem… ?

(Būšu netaisns pats pret sevi, ja nepiebildīšu: Es nenosodu nevienu, kurš neizturēja, jo tās šausmas, kādas žīdčekisti- komunisti piekopa, ir prātam neaptveramas un tikpat kā neizturamas. Bet nosodu ikvienu salūzušo, kurš centās mani pataisīt par nodevēju, tā pats sevi atmazgāt no šīm nodevības gļotām. To nu neviens jums vairs pēc Atmodas nespieda ! Jūs neesiet cienīgi saukties par cilvēkiem, kur nu vēl par latviešiem un disidentiem !)

26.12.18                     L. Grantiņš






Šajā sakarā der noklausīties Suvorovu:

You may also like...

11 komentārs

  1. angel saka:

    Mja , Latvija ir maza … izrādās viss ir bijis zem “kolpaka”. Es lasīju netā viena krievu izlūkdienesta virsnieka memuārus , kur viņš apraksta notikumus , kad okupēja Latviju. Pēc lasītā es sapratu ,ka Ulmaņa apkārtnē bija ne viens vien nodevējs . Viņš tēlaini izsakās , viņi visi bija mums kulakā .
    .
    .
    .
    Admins
    Nu nekas viņam nebija kulakā, ja, tad vienīgi apgraizītas žīda krāniņš.
    Tā bija pretīga asinskāra okupācija un ar nodevību tai nav nekāda sakara !

  2. AGedroics saka:

    Un kas vēl nesen ar tādu sajūsmu lika savā TT Priedīša raksteļus? :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Es arī Tevi esmu licis.
    Es vados pēc teiktā… Es nemainos, mainās “objekts”… .

  3. Andrejs Bubinduss saka:

    Grantiņ, labāk nēsi gļēva lupata, saņemies, vārguli, un vienreiz pa visām reizēm uzraksti, ko solīji, ko apņēmies veikt apmaiņā pret krimināllietas izbeigšanu. Par to, ka tu esi konservācijā atstāts VDK aģents, nevienam šaubu nav. Konservācijā atstātiem aktivizētējamiem aģentiem nekādas kārtītes un uzskaites neveda. par viņiem bija atbildīgs konkrēts rezidents.
    1. Ko solīji, kam solīji? Nekautrējies, sapratīsim….
    2.Ar kuriem kopā veici aģentūras darbu? Spriežot pēc tava aizvaibojuma uz visu pasauli un cilvēkiem, tevi savējie uzmeta. Sasolīja un uzmeta. Kamdēl tu viņus turpini piesegt joprojām? Domā, ka viņi tev nepieļaus tiesisko vajāšanu?
    3. Pieņemsim, ka visi tie, kuri tev nepiekrīt, ir nelieši, nodevēji un likvidējami. Ja tu tik ļoti uzsver savas dzimtas tīribu, latvisko un tikumību, vai tēvs un māte tevi nemācīja; netiesā, lai tu netaptu tiesāts? Viņi nebija tikumīgi, ticīgi un godīgi, lai tev to teiktu?
    4. Vai tev nešķiet, ka meldiņš visus, kuri pagadās apkārt, pataisīt par VDK aģentiem, lai ar to novērstu uzmanību no savas paša nodevības , ir sevi izsmēlis?Kaut kā pārāk uzstājīgi un nepārtraukti tu to dari, pats sapīdamies vēl vairāk savās pretrunās. Vai tu to joprojām nemani?
    5. Bravūra un smiekli ir laba lieta, bet tas, kas ir pār mēru , nāk par skādi. vai esi dziedējis parunu- kas smejas pēdējais, smejas visgardāk?
    .
    .
    .
    Admins
    “vai tēvs un māte tevi nemācīja; netiesā, lai tu netaptu tiesāts?”
    Andrej, nu kaut kā mani senči aizmirsa ar šo Lucifera teikto iepazīstināt… .
    Redzi, Andži, es gribu tiesāt un gribu, lai arī mani “tiesātu” par maniem darbiem !!!
    Nesaprotu, kapēc pēdēja laikā tā uztraucies par manu likteni ?
    Vai tikai Tu sevi neuzskati par mana “likteņa kalēju”?
    https://tautastribunals.eu/?p=45541
    https://tautastribunals.eu/?p=45845

  4. Ņirga saka:

    Latvijas Republikas tautas tribunāla devīze

    Tiesiskums, tiesiskums un vēlreiz TIESISKUMS !

    Par šito jebkurš, kurš nav tribunāla pravieša orola paspīdēts ( jucis) vai nav izdzimums pēc būtības, var skaļi zviegt. Izvirdzam, ierēcam tribunāla tribūna tiesiskumu
    .
    .
    .
    Admins
    Kapēc, Andrej Bubindus, šo komentāru nerakstīji ar savu vārdu ? IP adrese ta tā pati… .

  5. admin-L.Grantiņš LRTT & H-86 saka:

    Admins
    Andreja Bubindusa trauksme draugi.lv

    Andrejs Bubinduss

    :Dkatram, Grantiņ, ir cena- dzīvsvarā un kautsvarā. Cenu dzīvsvarā tu esi izšķērdējis ar savu aizkarošo muldoņu, par ko tev ir bailes atbildēt Tagad tev palikusi cena kautsvarā. Tik tu esi vērts, Linard Grantiņ, tā ir tava miesas cena, kura vēl nav aprakta un to nedrīkst aprakt. Linarda Grantiņa kautsvara cenu aprēķina pēc formulas; Grantiņa svars, nolaižot asinis:D, reizināts ar veca suķa:D kilograma cenu vairumā. Abet cienīgs tu vairs nēsi ne uz ko. Arī atrasties zemē- ar tevi zeme tiks saindēta

  6. angel saka:

    Ir nopublicētas kartiņas utt …
    Bet ir arī citi izziņas līdzekļi un tie rāda , ka Bubindusam arī ir ,kas slēpjams… :)))

  7. Ierēcu saka:

    Nožēlojami ! Būtu, labāk, krievi publicējuši tos FSB aģentus, kas tagad stučī Krievijai.

  8. kaimiņš saka:

    Vai bubintus zina cik svaru gaida viņu?

  9. tomēr vēl saka:

    Ja negants oponents slēpj savu vārdu, tad var arī pārprast. Kà “patiesība acīs kož?”. Varbūt kādreiz aizvainojāt arī a. aliku? Tāds rokraksts, ne kā Priedītim.

  10. ... saka:

    Ķīnas kara māksla ?

  11. vērotāja domas saka:

    Lasot iekrituši atmiņā divi neta personāži: Krautmanis un Priedītis – abi ar domas izteikšanas haotismu…
    Izliets spaiņiem, bet grūti saprast, vai PAR, vai PRET, vai ATTURAS :))
    Laikam jau – lai vilks paēdis un kaza dzīva…

    Ja Priedītis “šķiebj” vairāk uz latviskumu, tad Krautmanis uz latv(ij)ietiskumu…

    Abi no lumpeniskā proletārisma aspekta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *