Andrejs Bubinduss. Psihiatrijas un psiholoģijas studentiem

https://www.draugiem.lv/blogs/post/Zem-Skorpiona-zimes-57-4-dala_15710690?com_id=422525388

Visbriesmīgākā slepkavība notika 1918.gadā naktī uz 17.jūliju, kad žīds Jankels Jurovskis un viņa izpalīgi Jekaterinburgas tirgoņa Nikolaja Ipatjeva mājas pagrabā noslepkavoja cara ģimeni.


Šis raksts ir turpinājums:

A. Bubinduss. Latviešiem ir slēptas nezvēru pazīmes !





Kāds man komentārā, kas bija domāts tikai man, ierakstīja: “Ko Tu to Bubindusu publicēji, viņš taču piesmirdina pasauli !” Bet vēl kāds gandrīz to pašu atsūtīja e- pastā.

Nevaru tieši nojaust, ko viņi ar to domāja, bet es uzskatu, ka tieši šādu izdzimteņu dēļ tika atvērta šī i- vietne.

Mums jebkuram ir jāapzinās, kas atrodas mums līdzās un no kā “attiecīgajā” situācijā varam saņemt “nazi mugurā” ! A. Bubinduss ir visīstākais 5. kolonnas pārstāvis, kurš, ja notiks “Krimas scenārijs”, tiks iecelts par vietvaldi.

Kas tad notiks ar latviešiem, nav grūti iedomāties.

Ja mēs izlasām latviešu strēlniekiem veltīto viņa komentāru, tad asinis stingst dzīslās:ja mēs runājam par bāleliņiem , tad jāsaprot – kuriem. Jāatzīt , ka ne baltie, ne Rietumu sabiedrotie nepievērsa pienācīgu uzmanību sarkano latviešu strēlnieku savlaicīgai iznīcināšanai. Bet tas bija jādara- tie bija jāievilina lamatās un jāiznīcina līdz pēdējam bez nekādas gūstā ņemšanas.“

Otrais komentārs(diskusiju daļa), kurš marķēts ar sarkano, nav labāks, latvieši “nolīdzināti zemāk par zāli” !

Vai tā ir slimība nezinu, bet to, ka šīs cilvēks ir velna apsēsts, var droši sacīt.

Pie attiecīgas situācijas viņš slepkavos !

-Tādi ir laicīgi jāpadara nekaitīgi, tas jāievēro katram Zemessargam un latviešu zaldātam.

-Ne jau bez iemesla es liku virsrakstu: “Andrejs Bubinduss. Psiholoģijas un psihiatrijas studentiem”

-Tas domāts GOOGLE ķērājam. Ja kāds students interesējas par psihiatriju vai psiholoģiju, tad šī mūsu sarakste būs vienreizējs materiāls studijām.

(Lasi skaļi un ieklausies, student, kā šis “bubinduss” cenšas visiem spēkiem pierādīt cik viņš varens un visu neaizstājams !!! Un to visu viņš cenšas ieskaidrot tam, kuru nosaucis par BAURU)

-Pavērojiet šī “bubindusa” sejas izteiksmi, vai tā neizskatās pēc plēsoņas… ?

-Lai mūžīga slava LATVIEŠU STRĒLNIEKIEM !!!

-Lai velns parauj visus tos krievžīdu čekistus, kuri nelietīgi izmantoja strēlniekus un, kuri ir šodienas Latvijā pie varas.

Bet, gan jau LAIKS un viņu pašu zvērības viņus aprīs, bet mēs tam visam piemetīsim piparus, lai viņi ar lielāku apetīti viens otru aprij !

Ieklausies, latviet, uzmanīgi LIELAJĀ KLUSUMĀ un tu sadzirdēsi, ka krievžīdu un “bubindusu” laikiem zvana kapa zvani !

14.08.18                    L. Grantiņš


Linards Grantins  8. jūl 15:27

Cara ģimene netika noslepkavota., daži pat mēģināja šo noziegumupiedēvēt latviešu strēlniekiem..

Andrejs Bubinduss  12. jūl 16:33

ja mēs runājam par bāleliņiem , tad jāsaprot – kuriem. Jāatzīt , ka ne baltie, ne Rietumu sabiedrotie nepievērsa pienācīgu uzmanību sarkano latviešu strēlnieku savlaicīgai iznīcināšanai. Bet tas bija jādara- tie bija jāievilina lamatās un jāiznīcina līdz pēdējam bez nekādas gūstā ņemšanas.

Andrejs Bubinduss  12. jūl 16:34

jebkurā gadījumā, piedēvē, nepiedēvē… tas sarkanos latviešus neattaisno ne kripatu.

Linards Grantins  13. jūl 21:02

Un, ko tad Jūs zināt par laviešu strēlniekiem ? Vai to melu propagandu, ko veic krievžīdi, lai attaisnotu savas zvērības ? Laikam jau esat Krievijas impērijas aizstāvis, tāpat kā Lancmanis, kuram latviešu revolucionāri iesprūduši sātaniskās Krievu impērijas apziņā…?

Andrejs Bubinduss  13. jūl 22:32

Es, LInard Grantiņ, zinu to, ka mani senči paaudžu paaudzēs, vēl krietni pirms latviešu strēlnieku izveidošanas, ir cīnījušies pret brīvajiem, brālīgajiem un vienlīdzīgajiem, lai kā tie sevi sauktu arī ārpus šīs zemes teritorijas. Es, Linard Grantiņ, lietas saucu īstajos vārdos un to, kas bijis , par to, kas ir.
Latviešu sarkanie strēlnieki ar prieku UN BAUDU izpildīja jūdu boļševiku un ļeva Bronštein ( no USA)pavēles un rīkojumus. Ne Krievijas Impērija, ne Rietumi toreiz , ne tagad līdz galam neizprata un NAIZPROT TO BĪSTAMĪBU PASAULES KĀRTĪBAI UN STABILITĀTEI , kuru rada brīvie, brālīgie un vienlīdzīgie , toreiz sarkanie latvieši UN TO PĒCTEČI, TĀPAT TIE, KURI TOS GLORIFICĒ , aizstāv un mitoloģizē.. Mani senči no Latvijas nav aptraipījuši savu dzimtu ar šo sērgu, kura ir bīstamāka un ļaunāka par mēri vai spitālību.
Latviešu sarkanie strēlnieki vai jūdboļševiku- iluminātu algotņi toreiz bija iznīcināmi kā cilvēkveidīgas būtnes, kuras ir NEZVĒRI un apdraud citus, normālus CILVĒKUS, un tagad ir iznīcināmi, ja tas atdzims, lai kādā krāsā to sauktu , tiklīdz parādīsies pirmās latviešu slēptās nezvēru pazīmes..Vispār tev vienā ir taisnība , es esmu IMPĒRIJAS AIZSTĀVIS, kā tādas impērijas vai monarhijas piekritējs, kurš uzskata, ka zemāks par lopu dzimis, paaudžu paaudzēs bijis zemāks par lopu, nekad nebūs Cilvēks. Saucot delikāti un pieklājīgi- tikai kalps ( baurs, bauers) paaudzēs un uz mūžigiem laikiem.
Kas atiecas uz ne visai zinoša un prasta spriedēja par kultūras cilvēku Imantu Lancmani , tad ne jau tam viņam SPRIEST par Imantu lancmani. Tur viņa prāts , valoda un runa par ĪSU, ārā lien baura naids uz visu to, kas pārāks un augstāks par viņu un ko tam nekad nesaniegt.

Andrejs Bubinduss  13. jūl 22:37

zivs pūst no galvas… tur vairs neko…. Bet Francijā tas ir krietni vēl dziļāk. Sankilotu – jokobīņu izveidotais genofonds ir saēdis gandrīz visu franču nācijas genofondu. Skumji.

Linards Grantins  14. jūl 01:20

Domāju, ka tāds viedums ir pelnījis plašāku auditoriju- https://tautastribunals.eu/

Andrejs Bubinduss  24. jūl 21:29

Drosmīgi, populistiski un skaisti, plašās auditorijas smēlēj, biedri – kungs Linard Grantiņ. Pirms popularizē brīvo, brālīgo un vienlīdzīgo pūzni un naski meties popularizēt- sauksim lietas īstajos vārdos, kā ir- norādīt kā mērķus tos, kas ar šo pūzni nav mierā un nebūs, tikpat labi vari popularizēt, ko brīvie, brālīgie un vienlīdzīgie, kas acīmredzot tev īpaši saprotami, ir sastrādājuši. Kas attiecas uz tribunāliem , labāk ar tiem nemētājies pa labi un kreisi, norādot, tribumālējot, proskibējot un sekvestrējot.. Atceries gan franču robespjēristus un Robespjēru- ar ko viņi un viņš beidza, gan citus tamlīdzīgos, tos šajā zemē, gan Eiropā, gan citur.Atceries tos savus latviešus- sava stūrīša un taisnības karotājus, kas par labumiem palika par sarkaniem,kad viņus pelnīti novāca savējie, jo melno darbiņu šamie bija padarījuši un vieta bija jāatbrīvo citiem censoņiem – cīnītājiem.. Ko lai dara, tev patīk norādīt uz mērķiem. Tad pats nekļūsti par mērķi.

Andrejs Bubinduss  24. jūl 21:39

ko sēsi , to pļausi…Grantiņ

Andrejs Bubinduss  24. jūl 22:52

Linardam Grantiņam retorika publicitātē kļuvusi tipiska boļševistiska, frazeologija- kā Višinskim un darbības stils pilnīgi identisks . Metodes arī kļūst līdzīgas. Grantiņa revolucionārais tribunāls rullē Bet tas ir laiks, kurš parāda cilvēka būtību….

Andrejs Bubinduss  24. jūl 22:54

Grantiņš pelnās….labs nāks ar gaidīšan, manu latvīt,…

Andrejs Bubinduss  26. jūl 06:12

domāju, ka vecā divkoša , nodevēja Grantiņa būtiba ir pelnījusi turpmāku regulāru ķidāšanu un kompromanta uzrādīšanu….
Latvijas Komunistiskās partijas pirmā sekretāra Borisa Pugo ziņojums PSKP CK par pasākumiem pret iespējamo Latvijas neatkarības dienas atzīmēšanu 1987.gada 18.novembrī.

Visai efektīgi pasākumi īstenoti pa Latvijas PSR VDK līniju. Viņi palīdzēja dezorganizēt, neitralizēt tā saucamo “Helsinki-86” grupu, organizēt pa televīziju tās vadītāja Grantiņa pozitīvu uzstāšanos; Grantiņš norobežojās no saviem domubiedriem un aicināja viņus nepiedalīties paredzamajās antisabiedriskajās akcijās.,,,,
ko teiksi , tibunāla lupata?

Andrejs Bubinduss  26. jūl 23:35

un tagad, kā jau gadiem pa Latvijas Radio saka… ir PIENĀCIAS pasaciņas LAIKS… Vai pasaciņas? Šoreiz ne jau pasaciņas laiks…Ir pienācis laiks parunāt par aģentūras darbu…. sabiedrībai pasaciņas uzturēšanai stāsta- maisi… čekas maisi….Maisi ar aģentūras sarakstiem ir tikai pasakās sabiedrības aizmidzināšanai. Vēl aģentūras darba vēstures praksē nav bijis gadījums, kad aģentūras saraksti tiktu uzglabāti MAISOS ar iespējamību, ka tos kādi pārtvertu un izmantotu , vai, dies nedod, uzglabātu. ( izņēmums, protams, var būt un bija diplomātiskā pasta maisi , kur saraksti pēc nogādes ātri pazūd no MAISIEM…)….
Tad kas ir ar maisiem? Tie maisi sabiedībai galvās un var stāstīt pasaciņas….
Vai Bubinduss var runāt vai rakstīt par aģentūras darbu? Var, lai gan to nedarītu un gandrīz vienmēr tie, kuri to zin, par to publicitātē nespriež.. Kamdēļ? Tamdēļ, ka šajā specifistiskajā lietā ir kompetents….. Vai Bubinduss ir kļuvis kompetents aģentūras darba lietās , pateicoties VDK praksei vai iesasitei? Skumji grantiņiem, bet ne…un vēl bīstamāk….
Tagad mums ir divi jautājumi vieduma izzinātājam un ekspertam?
1 jautājums. Vai Linards Grantiņš vēlas turpināt vieduma izpēti par aģentūras darbu?
2. jautājums. Vai Linards Grantiņš vēlas klūt par mocekli , vai ir moceklis pēc psihiskām īpatnībām , brīvprātības – iedomām, vai- misijas?
Uhū, vieduma ekspert Linard, kur tu esi? Turēsi maču?

Andrejs Bubinduss  27. jūl 21:15

mans vieduma ekspert, kur tava lieta? krāsniņā?www.draugiem.lv/user/1140945/…
a varbūt Bubindusa rīcībā….? ai, ai, ai…

Linards Grantins  27. jūl 22:30

Kāds man par Bubindusu pēc https://tautastribunals.eu/ publikācijas atsūtīja šādu informāciju: —————– Andrejs Bubinduss idejas smeļas no filozofa Paula Stelpa, kurš vada biedrību Baltu klubs. Mājas lapa ir https://l.facebook.com/l.php Stelpa pasākumos Bubinduss spēlē klavieres.Baltu klubs ir sekta un Bubinduss ir tās loceklis. Sektas līderim autoritātes ir Rērihs un Blavatska. Kaut kādā ziņā viņi virza Krievijas intereses, tāpēc arī Bubinduss sevi atzina par Krievijas imperiālistu. Viņi uzskata sevi par seno Baltu druīdiem un priesterienēm. Īsāk sakot, baigais kokteilis no Krievijas Altaja līdz angļu Stonhedžai.Sektas līderim apkārt ir daudz jaunas, nevainīgas meitenītes. Tas arī ir tas mūžīgās jaunības eliksīrs. Kad līderis mirs, tad daudzi sektantisti ies līdzi kapā vadonim, jo būs zaudējuši dzīves jēgu.
Man tas viss skauž, jo nemāk apvārdot cilvēkus, plus vēl arī muļķot. Lai apkarotu mani, savulaik, Baltu kluba vadonis P.Stelps sadarbojās ar odiozo baltkrievu Rihardu Bunku, tiekoties Zinātņu akadēmijas telpās.“

Linards Grantins  28. jūl 10:12

Bubindusa kungs, es Jūs personīgi nepazīstu un tāpēc par Jums spriežu tikai pēc mūsu sarakstes materiāla. Informāciju, kuru “piekabināt” man, atsūtīja Jūsu aprindu cilvēks… .Jūsu nervozitāte neliecina par neko labu… .Savas dzimtas “tīrību” nekad neesmu nevienam centies apliecināt un tas jau arī nemaz nav tik svarīgi. Svarīgs ir katra cilvēka Garīgais potenciāls. To, ka Jūsu “aprindu” cilvēks raksta, ka esiet Blavatskas un Rēriha sekotājs, neuzskatu par peļamu… . Jautājums tikai: kādam mērķim Jūs to visu izmantojat ? Esmu ar šo abu cilvēku darbiem iepazinies… . Rērihs, protams, ka labu gribēja savai hazārtautai, bet čiks vien sanāca. Viņš ir apkopojis budistu mūku gudrības un tas ir teicami, bet tas, kas nāk no viņa paša, ir gružkastes materiāls. Toties Blavatskas SLEPENĀ DOKTRĪNA(Die Geheimlehre) ir vienreizējs darbs. Ja Jūs to būtu lasījis- ar to iepazinies, tad tik zemiski neuzvestos. Jūsu rakstības stils norāda uz lumpismu. Jums nav ne mazākās pašcieņas pret sevi, kur nu vēl pret citiem… .https://tautastribunals.eu/

Andrejs Bubinduss  28. jūl 16:33

Grantiņa kungs, manas nodarbes izslēdz nerozitāti, es patlaban spēlējos- ar Jums, kā kakis ar peli, un Jūs slikti turiet maču. Bet- kā rakstīja Bulgakovs; Maša eļļu ir izlējusi ( un jāripo ir galviņai)- tādi spēles noteikumi.Man tikai nav skaidrs Jūsu priekšstats par manu aprindu cilvēku…. precīzāk, aprindām.
Tātad- par kurām manām aprindām domā Linards Grantiņš?
Pateikšu viņam nedaudz priekšā , lai tik izmisīgi netaustās pa tumsu…
1) ekonomiskās aprindas; uzņēmēji, pārraugi, sadarbības partneri, valsts institūcijas?
2) mākslas aprindas; audzēkņi, konsultējamie, partneri, kolēģi, fani?
3) aprindas, kuras saistītas ar drošības lietām….?
4) aprindas, kuras izriet no radniecības un līdzīga statusa?
vai arī runa ir par paziņām…vai personām, kuras zin, ka ir tāds B…..
Ko nozīmē zemiski? Es daru savu darbu, un šoreiz, retā izņēmuma kārtā- publiski….MĒS ATTĪRAM….

Nu, mačs būtu jātur labāk, īpaši personai, kura piesakās uz tribunāla komisāra lomu….
arī ziņotāja informācijai jābūt atbilstošai un kvalitatīvai- vienalga, vai Jūs pārstāviet sevi, privātu drošības , apsardzes vai detektīvu uzņēmumu vai kādas valsts informācijas apstrādes struktūru.Tik daudz pieņēmumu….citējam kaut vienu teikumu;
Stelpa pasākumos Bubinduss spēlē klavieres.Baltu klubs ir sekta un Bubinduss ir tās loceklis.
Bubinduss Stelpa pasākumos klavieres nespēlē, Stelpa pasākumi nenotiek ar klavieru priekšnesumiem vai fonu. Klavieres nav Baltu kluba īrētās telpās kā arī inventārā…. ( Ja Bubindusu uzaicina- viņš piekrīt, vai Bubinduss uzaicina- tās ir pilnīgi citas lietas)
Klubam ir biedri, biedriem ir biedru naudas, statūti, paraksti, saraksti, pienākumi uc…
Kā VDK varēja ielaisties ar tik diletantisku personu, kura šādi izgāž sevi un piesedzējus, nevaru saprast….

Linards Grantins  29. jūl 00:01

Bubindusa kungs, Bulgakova romānā MEISTARS UN MARGARITA neviss Maša, bet gan Annuška izlēja to “sasodīto” eļļu, kuras dēļ Berliozs galvu “pazaudēja”… . Izrādās, ka arī to tikai pēc “ļaužu nostāstiem” citējat…, kur nu vēl var būt runa par Reriha un Blvatskas darbu lasīšanu… .Jums man priekšā sacīt, kādas ir “jūsu aprindas”, nav nekādas vajadzības, jo kādām aprindām piederat, runā Jūsu rakstītie teksti. Jūsu atbildes ir garas un plašas, kurās cenšaties pierādīt savu svarīgumu… .Tikai viena lieta gan ir interesanta: Ja esmu BAURS, kā Jūs mani nodēvējāt, tad kapēc vispār ar mani tik plaši diskutējat ? Baurs taču vienalga neko nesajēdz no virscilvēka “domu lidojuma”…

Andrejs Bubinduss  29. jūl 21:47

tikai Jūsu atmiņas pārbaude, mans mīļais, nekas vairāk…. spriežot pēc Jūsu izrādītām demences pazīmēm , skatoties uzrakstītā tekstā, nedaudz gribēju pārliecināties….Kā izrādītām? Nu – es uzrakstu TĀDU impēriju, Jūs apgalvojiet- Krievijas Impēriju…( kaut vai mazs piemēriņš), jo būtiski ir zināt un saprast, kā Jūs producējiet savus gara darbus par personām, kuras nonāk Jūsu tribūna spalvas peripetijās ….
Mēs līdz virscilvēka “domu lidojumam” nemaz nenonāksim….Un par svarīgumu es vispār nerakstu, ja to tā uztver, tas liecina par apgalvotāja saasinātiem kompleksiem un neirozēm….
Nu, Jūs varētu šo to pastāstīt…. tamdēl diskutējam. Noderēs ….
Starp citu, ja runā par Blavatsku, cik procentus no uzrakstītā teksta Jūs saprotiet vai domājieties saprotam?
Tātad… mēs turpināsim par aģentūras darba metodiku, panākumiem un… neizdošanos.

 

You may also like...

25 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Vecu vecs VDK stils. Tik pierasts un nekļūdīgi atpazīstams.

    Laiki mainās, VDK metodes nemainās.

  2. AGedroics saka:

    Nu baigi interesanta divu šiziķu sarakste !!!:)))
    .
    .
    .
    Admins
    Tevi es šajā vietnē turu tāpēc, ka esi teicams indikators.
    Vai varētu mums gojām-bauriem paskaidrot, ko nozīmē tāds teikuma noslēgums: !!!:)))
    Ir tas kādas speciālas palātas apzīmējums, aģenta kods vai vienkārši debīlisma pazīme ?
    P.S.
    Tevi taču interesēja,(kaut arī tas ir domāts studentiem)…un kāpēc domā, ka citus tas nevarētu interesēt. Praktiski jau tavu vārdu var likt Bubindusa vietā. Rokraksts jums abiem vienāds.

  3. lasiet grāmatas saka:

    Strēlnieki bija karavīri un pildīja pavēles. Bet kā tur bija ar cara baltgvardiem? Jau pieminētais Bulgakovs romānā “Baltā gvarde” raksta par to, kā ģenerāļi, jūtot tuvojamies pārspēku no Petļuras armijas, aizbēg uz ārzemēm, atstājot savus karavīrus likteņa ziņā.

  4. Māris M. saka:

    Jā, rokraksts viņiem ir vienāds.

    Šitādus kretīnus VDK parasti laida virsū tad, ja vajadzēja kādu noņirgt, pazemot, iedzīt nepilnvērtības kompleksus, pataisīt par izsmieklu citu acīs utt.

    Tikai nezinu vai viņiem to iemāca jeb atrod jau “gatavu materiālu” – dabas apdalītus eksemplārus.

  5. Phe. saka:

    Uhhhhh…. Nu,pilnigi kaukt gribas! Sitadi planpratini, kas tikai burties mak un ,,zimes,, taisit-
    GRIB,par visam varem, parvaldit Pasauli!!!
    Tas ir smiekligi.
    Tas nav nopietni.
    Bistami…
    Tiri vai zel,ka tris lietas ir attiecinamas uz VINU pasu izplanoto dzives modeli.
    Tad.kad vini ,ka planots, butu iznicinajusi 90 proc. cilveku… Nebutu partikas razotaju un suudu skuretaju!

    Ar piecgadu un 500 gadu generalplaniem var iebraukt ellee ,pa brugetu celju ar labiem ratiem…
    Bet, pratinji tak tendeti uz zimem…… Phe. LAI!!!

  6. Sīrs saka:

    https://e-gramatas.com/arhivs/LATVIESU%20RAKSTNIEKI/Vestures%20stasti%20par%20Latvijas%20zemi/Musu%20armija(A.E.Siders)/Musu%20armija(A.E.Siders).pdf

    Tādi šariki kā bubidusssi ,jeb kā tur bija (?) šiem večiem pat zābakus nopucēt nav pelnījuši ! :)))

  7. Maisa gals vaļā saka:

    Šādu informāciju Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) sniedzis Totalitārisma seku dokumentēšanas centrs (TSDC), informēja CVK Informācijas nodaļas vadītāja. Šiem kandidātiem balotēties vēlēšanās nav liegts, taču informācija par iespējamo sadarbības faktu ar VDK jānorāda ziņās par kandidātu. Kurš būs muļķis un vēlēšanās balsos par Andra Rubīna, Aivara Gardas, Aivara Gedroica vai Jura Lapinska tipa necilvēkiem?

  8. ES saka:

    Savukārt Ulme norādīja, ka publiskajā telpā regulāri izskanot informācija par viņa iespējamo sadarbību ar VDK, taču “kā es varu būt bijis aģents, ja es tāds nebiju”. Ulme uzsvēra, ka PSRS laikos aktīvi darbojies, lai atjaunotu Latvijas neatkarību, tostarp organizējot pirmās demonstrācijas. Viņš norādīja, ka pirms un pēc katras demonstrācijas ticis izsaukts uz VDK, kur sastādīti protokoli, dokumentējot visu viņa teikto, taču informācija aprobežojusies ar jautājumiem par viņa atrašanās vietu un darbībām konkrētos datumos.
    Lasi vēl
    CVK lems par vairāku deputātu kandidātu svītrošanu no vēlēšanu sarakstiem (90)
    CVK lems par vairāku deputātu kandidātu svītrošanu no vēlēšanu sarakstiem
    CVK lūgs drošības iestādēm informāciju par Ždanoku (122)
    CVK lūgs drošības iestādēm informāciju par Ždanoku
    Deputātu kandidātu sarakstos – daudz jaunu, aktīvu cilvēku; par Ždanoku CVK vēl lems (112)
    Deputātu kandidātu sarakstos – daudz jaunu, aktīvu cilvēku; par Ždanoku CVK vēl lems

    Turpretim Malta pauda neuzticību.

    Redz Admin, kādu dāvanu esu sagādājis.

  9. Y saka:

    Gedroicam un Bubindusam abiem pasaule izskatās līdzīgi – tikai krievu impērija ir spējīga nodrošināt kārtību un labklājību. Pirmkārt tieši šī kaluma kadru dēļ tādas Maskavas ietekmē turētas zemes kā Latvija gadu desmitiem nevar pacelties augstāk par korumpētas banānu republikas līmeni. Ir jāsaprot, ka bubindusi to nekad negribēs pieļaut un darīs visu, kas viņu spēkos (lai cik niecīgu artavu katrs no viņiem tajā ziņā nestu), lai tas nenotiktu, jo situācija, kurā Latvija pierāda, ka ir spējīga būt visādā ziņā labāka valsts par Krieviju, viņiem ir neiedomājama un nepieļaujama. Viņi nav un nekad nebūs latviešu patrioti, viņu lojalitāte pieder abstraktai ideālo krievu idejai. Tas nekad nav bijis un nebūs savienojams ar neatkarīgas Latvijas valsts pastāvēšanu.

    Strēlnieku pretrunīgās lomas atsevišķos vēstures līkločos izmantošana ir veca Maskavas izlūkdienestu taktika. Tādas tēmas kā šī parādās ikreiz, kad ir nepieciešams vai nu saspīlējums tautību starpā vai arī vajadzīgs diskreditēt Latviju un/vai latviešus starptautiskā arēnā. Bubinduss acīmredzami ir hibrīdtrollis ar noteiktu darbības sfēru. Un personīgi esmu pārliecināts, ka Gedroics ir viens no tiem, kurš vēlēšanās vienmēr balso par Saskaņas Centru (kādreiz PCTVL).

    Bubindusa teksti, kas it kā attiecas uz latviešiem, daudz ko pasaka par cara impērijas attieksmi pret mazturīgu slāņu cilvēkiem. Tikai naivs neko nezinošs krievvalodīgais noticētu, ka bubindusi par nelīdzvērtīgiem uzskata tikai latviešus. Tas viss ir tikai veids, kā novērst korumpētas varas diskriminētā pūļa uzmanību no patiesajiem sliktajiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !

  10. Y saka:

    Starp citu, ja palasa nevis pašu Blavatsku, bet to, ko par viņu saka līdzgaitnieki un pētnieki, rodas pamatotas šaubas par daudzu viņas apgalvojumu patiesumu. Tas viss ir internetā atrodams un izlasāms, ja ir laiks un vēlme meklēt. Kastaņeda piemēram ir nesalīdzināmi autentiskāks, lai arī ne tik inteliģenti ezotērisks.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai esi lasījis SLEPENO DOKTRĪNU ?
    Kastaņeda ir tikai, salīdzinot ar Blvatsku, “pirmklasnieks”… .

  11. Sīrs saka:

    Dona Huana mācība ,ko Kastaneda apraksta (savā interpretācijā ) ir maģiska prakse un nav salīdzināma ar Madam Blavatskas darbiem ,kuri ir tīri teorētiski un nodiktēti no Meistariem ,kuri nav zemieši!
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !

  12. Andrejs Bubinduss saka:

    Nu tad kā, čekas aģent Linard Grantiņ. pastāstīsi pats, kā tev tas sanāca…. tā brīvprātīgi iesistīties biedra Pugo labāko izpalīgu lokā, un lai slēptu savu dubultdarbību un radītu mocekļa leģēndu, izveidot”tribunālu”, pie kam tautas….vai tev piepalīdzēt?

  13. Andrejs Bubinduss saka:

    Mūsu visīstākais latvis un “patriots”, VDK ārštata brīvprātīgo bijušais izpalīgs Linards Grantiņš mums publicitātē raksta -par ko, par Bubindusu , protams, kurš aizskāris viņa “tīro dvēselīti”, atklājot, kas šamais un viņveidīgie ir, šādu aicinājumu… (Uz ko aicina Linards Grantiņš? Melns uz balta…)
    -Tādi ir laicīgi jāpadara nekaitīgi, tas jāievēro katram Zemessargam un latviešu zaldātam.
    Tātad, atmaksotais divkosīts un ambīciju mocītais aģentiņš lēkā savu sūdu nomazgāšanai, aicinot neitralizēt citu.Kā neitralizēt? Uzrādod un aicinot, tieši kā viņa līdzinieks…
    Man šķiet kas cits, hameleon Linard Grantiņ- savu esi sadarījis un vairs nav ko lēkāt un pļurkstēt. Un ko mūsu Jūda Isokrats II Linards darīs, kad ir atmaskots , bet vēsturē ieiet gribas… to pašu ko Jūda Isokrats I?

  14. Tas “kāds”, kurš Jums, Grantiņa, kungs, aizsūtīja ziņas par Baltu Klubu ir kādreizējais par meliem un cūkošanos no Baltu Kluba izslēgtais kādreiz Neatkarīgajā policijas arodbiedrībā vadošais Māris Bērziņš. Mēs 3 jaunākās un “hmmmm” (paldies par komplimentu) nevainīgās meitenītes esam 35, 35 un 27 gadus vecas, bet visiem neprecētajiem latvju bāleliņiem tagad būs zināt, kur ir jaunu un nevainīgu meitenīšu atradnes Latvijā. Tad jau visiem, kuri grib sev kādu jaunu un nevainīgu noskatīt (kas tagad ir liels retums) būs šurp uz Baltu Klubu steigt.
    Paldies, Māri, par reklāmu!
    Pateicīgās Baltu Kluba jaunavas!

  15. Tad, Tu, mūsu komentāru liksi iekšā vai nē? Vai arī Tu liec iekšā tikai Bērziņa piesūtītos materiālus? Kur te ir abu pušu uzklausīšana “Tavā tribunālā”? Varbūt, ka Latvijā, pienācis laiks alternatīvam tribunālam? Kādreiz jau Tu, Stelpa dzejolīti bija pirmajā lapā ielicis. Kādreiz jau Tev Stelps bija labais – mēs, meitenītes, to atceramies! Un ar ko tad Māra Bērziņa draugs un darījumu partneris – cīņubiedrs, ar kuru abi savulaik tēloja labo un slikto policistu, ir tik odiozs? Ar ko viņš ir odiozāks par M.Bērziņu? Vai Tu, zini, kur Tu roc un kam vari uzrakties? Varbūt, ka nevajag spēlēties ar svešām rotaļlietām, kuru izcelsmi Tu nezini.

  16. angel saka:

    O ! Baltu jaunavas un brīvas un dabonamas un … nevainīgas ! :)))Tad jau līdz kāzām ni un ni ? !! :)Es gribēju pajautāt ,kāda ir Baltu kluba meiteņu attieksme pret Putina (viņa klonu) dzimšanas dienām un viņa(?) ārpolitiku ? Viņš(viņi) gan ir tikai izpildītājs(i) , bet tomēr ..
    Lasot ziņas portālos , redzams , ka impērijas atbalstītāji sarosījušies , jo gaidāms kāds notikums …

  17. angel saka:

    Atbildes nav , laikam bez virsvadoņa ziņas nezin ko atbildēt .:)))
    Es atcerējos vienu priču – Sievietēm jādāvina tikai ziedi ,pārējais ir kukuļdošana ! :)))Tad nu no manas puses ziedi Baltu meitenēm … bez zemteksta .. :)))

    https://www.youtube.com/watch?v=WPi6HSc60q0

  18. angel saka:

    Es paskatījos mazliet bukletu . Man radās jautājums druīdiem – ko viņi izmanto kā teorētisko bāzi ?

  19. Savu attieksmi par M.Bērziņa muldēšanu esam izteikušas. Vairāk mums pie tā nav ko piebilsts.
    Šmucspainīti iznesam vienreiz dienā, pie miskastes nestāvam un nelūkojam, kas tur iekšā notiek!
    .
    .
    .
    Admins
    Vajadzētu tomēr precīzāk noradīt, tieši kurš M. Bērziņš ir domāts… .
    Un vēl, vai tik nu tā ir, ka “tas” Bērziņš muld ?
    Tikko viens lielrunātājs(Arturs Priedītis) no http://www.pietiek.com sevi pats “izlēja vēstures mēslanē…”

  20. angel saka:

    Mazais tītars aizliedza laikam atbildēt par Pukina dzimšanas dienu un viņa tekstiem , kuri viņam tur stāv sarakstā. Un vispār jau baltiem jākļūst no iekšpuses. Baltu balahonu nēsāšana to vēl negarantē.Jeb tā arābu mode iepatikās ? Ļoti tālredzīgi , ņemot vērā ,kas notiek jevropā … Salam aleikum ! :)

  21. Andrejs Bubinduss saka:

    Nu, tātad,,,, vecais jebkam gatavais ziņot ziņotājs Linatds Grantiņš turpina savu SARKANO latviešu strēlnieku glorificēšanas darbu, papildinot savu tribunāla lapeli ar arvien jauniem “materiālien ” un “komentāriem”. Un ‘viņa lapeles sacerētie un faktiskie līdzdūdotāji saka, ka dzirdot Bubindusa izteikumus par SARKANAJIEM latviešu strēlniekiem VIŅIEM ASINS STINGST DZĪSLĀS. Pēdējas laiks Jums, sarkano latvju strēlnieku glorificētāji, stingt asinīm dzīslās. Jo kāds ir nosaucis īstos vārdos to, kas bija veselu paaudžu pagātnes lepnums, to , kas tika pārveidots par ko citu,kā masveida slepkavošanas tika pārbeidotas par varoņdarbiem. Slepkavošanas, kuras veica bruņotas latviesu algotņu bandas. Un kuras kalpoja sarkanajiem. Patr naudu, kara laupījumu un nezvēru instinktu apmierināšanu. Līdz ar to ir pilnīgi skaidrs, kurš ir kas. Grantiņš mums ir kārtīgs sarkanais. Nu, tribunāla lupata, kur mans spriedums?

    Starp citu, āzi Grantiņ, tevi viens jurists, kurš rakstījās zem Priedīša, izāzēja.Āzim āža smaka.

  22. Ņirga saka:

    Vai feiks Angel ir šizī Grantiņa persoiskais feiks vai vēl viens tāds pats šizī?
    .
    .
    .
    Admins
    Tu labu “kličku”,Bubindus, esi izvēlējies. IP adrese tā pati, kas Bubindusam… .

  23. angel saka:

    O , Bubindussis laikam kārtējo reizi norijis kādu šļuku un nu drosmīgi kā pirdiens uz pannas lēkā ! :)))

  24. Blumbergs Ojārs saka:

    Lūdzu,esiet piesardzīgi lasot V.T.T.T Grantiņa ideoloģisko cīņu dokumentus,jo pagājušajā nedēļā kāds visnotaļ miermīlīgs-ne balts ne sarkans ,bet sakarīgs latvietis,rēkdams un smieklos sēkdams,saķēris vēdera lejasgalu, ar rokām pieturot visu ,kas slēpjas aiz vēdera plēves,ar NMPD vāģi aizgādāts ar plašu bruku uz ķirurģisko operāciju galda. Ja tomēr lasat,cenšieties to darīt tukšā dūšā. Tagad,Blumbergu maisos neatradis (!!!), pārslēdzies uz manu nu jau vairākus gadus politiski pretēji domājošo paretam diskutantu Andreju Bubindusu ,kuru izvēlējies par savu jauno aprejamo. Atkal iz Kurzemes nākošo, bijušā Carkrievijas Kolčaka armijas štāba apakšpulkveža un vēlākā staļiniskās Sibirijas nometnēs likvidētā Latvijas armijas ģenerāļa Bubindusa 3 paaudzes radu- atvasi.Ģen. Bubinduss bija Kolčaka armijā visiem zināmā vēlākā leģionāru Ģen. Bangerska tuvs militārais līdzgaitnieks.
    Kā redzat,Grantiņš uzsācis cīņu pret “maitām” latviešu leģionāriem .Beidzot atradis sev Maskavā pareizo apmaksāto vietu.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, biedr Blumberg, par jums Valdmanis visu ir pasacījis un netaisos viņu pielabot !
    Jūsu rakstības stils un leksika par jums pasaka visu !

  25. Eliass Romulis saka:

    A.Bubindusam ir slaveni senči. Bet bez pieminētajiem kungiem ir vēl liecības ar šo uzvārdu Kurzemē un tas skar izsūtīšanas laikus. Jā ,asinsbalss … kā teica Volands.
    Starp citu , manam sunim ir vēl slavenāka ģenealoģija ,ar visiem papīriem un sniedzas līdz Luija XIV laikiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *