A. Bubinduss. Latviešiem ir slēptas nezvēru pazīmes !

https://www.draugiem.lv/blogs/post/Zem-Skorpiona-zimes-57-4-dala_15710690?com_id=422284797

Visbriesmīgākā slepkavība notika 1918.gadā naktī uz 17.jūliju, kad žīds Jankels Jurovskis un viņa izpalīgi Jekaterinburgas tirgoņa Nikolaja Ipatjeva mājas pagrabā noslepkavoja cara ģimeni.


Admins:

Izlasi un spried pats, kas par personību ir šis Bubinduss, bet es savu spriedumu izsacīšu šīs diskusijas beigās.


Linards Grantins   8. jūl 15:27

Cara ģimene netika noslepkavota…, daži pat mēģināja šo noziegumu piedēvēt latviešu strēlniekiem..

Andrejs Bubinduss

jebkurā gadījumā, piedēvē, nepiedēvē… tas sarkanos latviešus neattaisno ne kripatu.

Linards Grantins

Un, ko tad Jūs zināt par laviešu strēlniekiem ? Vai to melu propagandu, ko veic krievžīdi, lai attaisnotu savas zvērības ? Laikam jau esat Krievijas impērijas aizstāvis, tāpat kā Lancmanis, kuram latviešu revolucionāri iesprūduši sātaniskās Krievu impērijas apziņā…?

Andrejs Bubinduss

FOTO: Kāda nostalģija pēc pēc zeltīto piļu varenības…, tas arī izsaka to, kapēc tāds naids uz “bauriem”… .

Es, LInard Grantiņ, zinu to, ka mani senči paaudžu paaudzēs, vēl krietni pirms latviešu strēlnieku izveidošanas, ir cīnījušies pret brīvajiem, brālīgajiem un vienlīdzīgajiem, lai kā tie sevi sauktu arī ārpus šīs zemes teritorijas. Es, Linard Grantiņ, lietas saucu īstajos vārdos un to, kas bijis , par to, kas ir.
Latviešu sarkanie strēlnieki ar prieku UN BAUDU izpildīja jūdu boļševiku un ļeva Bronštein ( no USA)pavēles un rīkojumus.

Ne Krievijas Impērija, ne Rietumi toreiz , ne tagad līdz galam neizprata un NAIZPROT TO BĪSTAMĪBU PASAULES KĀRTĪBAI UN STABILITĀTEI , kuru rada brīvie, brālīgie un vienlīdzīgie , toreiz sarkanie latvieši UN TO PĒCTEČI, TĀPAT TIE, KURI TOS GLORIFICĒ , aizstāv un mitoloģizē..

Mani senči no Latvijas nav aptraipījuši savu dzimtu ar šo sērgu, kura ir bīstamāka un ļaunāka par mēri vai spitālību.
Latviešu sarkanie strēlnieki vai jūdboļševiku- iluminātu algotņi toreiz bija iznīcināmi kā cilvēkveidīgas būtnes, kuras ir NEZVĒRI un apdraud citus, normālus CILVĒKUS, un tagad ir iznīcināmi, ja tas atdzims, lai kādā krāsā to sauktu , tiklīdz parādīsies pirmās latviešu slēptās nezvēru pazīmes..

Vispār tev vienā ir taisnība , es esmu IMPĒRIJAS AIZSTĀVIS, kā tādas impērijas vai monarhijas piekritējs, kurš uzskata, ka zemāks par lopu dzimis, paaudžu paaudzēs bijis zemāks par lopu, nekad nebūs Cilvēks. Saucot delikāti un pieklājīgi- tikai kalps ( baurs, bauers) paaudzēs un uz mūžigiem laikiem.
Kas atiecas uz ne visai zinoša un prasta spriedēja par kultūras cilvēku Imantu Lancmani , tad ne jau tam viņam SPRIEST par Imantu lancmani. Tur viņa prāts , valoda un runa par ĪSU, ārā lien baura naids uz visu to, kas pārāks un augstāks par viņu un ko tam nekad nesaniegt.

Šī “diskusija” sākās, kad ievietoju informāciju, ka Krievijas cara ģimene netika noslepkavota, kā apgalvo “Zem skorpiona zīmes” autors. Par to arī ir rakstījis nesen komunistu- cionistu noslepkavotas latviešu vēsturnieks Indulis Ronis. Ziņas par to viņš atradis ASV arhīvos. Pieminēju arī to, ka ir šajā “likvidēšanas akcijā” vainoti latviešu strēlnieki.

Tad arī uzradās šis “bubinduss”.

Līdz šim laikam biju dzīvojis ilūzijā, ka tāda veida eksemplāri ir sekojuši dinozauriem un pazuduši vēstures atkritumu kloākā.

Bet izrādās, ka esmu maldījies, trāpīju īstu mēslu šļācienu sejā.

Šis viszinošais Bubinduss pat apliecina: “Latviešu sarkanie strēlnieki ar prieku UN BAUDU izpildīja jūdu boļševiku un ļeva Bronštein ( no USA)pavēles un rīkojumus.”

Nu no kurienes viņam tāda informācija, ka latviešu strēlnieki ar baudu pildīja Ļeva Bronšteina pavēles ?

Tas nozīmē, pēc Bubindusa sacītā, ka latviešu strēlnieki bija sadisti !

Viņš apgalvo arī: “Mani senči no Latvijas nav aptraipījuši savu dzimtu ar šo sērgu, kura ir bīstamāka un ļaunāka par mēri vai spitālību.”

Protams, protams, ka viņa senči nav aptraipījuši savu dzimtu ar šo “strēlnieku sērgu”, jo viņa vectēvs jau 17 gadu vecumā iestājās cariskās Krievijas armijā:Revolūcijas vētras Bubindusu aizveda uz tālo Sibīriju, kur viņš piedalījās Kolčaka armijas rindās štābkapteiņa dienesta pakāpē.“

Tātad, bija asiņainās Krievu impērijas sargs un tās pavēļu īstenotājs. Tās impērijas sargs, kura ir veikusi neiedomājamus asinsdarbus ne tikai pret latviešu tautu, bet pret neskaitāmām impērijas iekarotajām tautām. Vai nevarētu būt tā, ka Bubindusu dzimta ir veikusi zvērības pret cilvēci, nevis latviešu strēlnieki ?

Atgādināsim šim “bubindusasm”, ka latviešu strēlnieki cīnījās pret Krievijas impēriju un tās asiņaino imperiālismu un sasita to “lupatu lēveros” ! Ja nebūtu bijuši latviešu strēlnieki, kuri cīnījās kā zvēri, kā sacīja kāds poļu ģenerālis, tad pasaule vēl šodien grimtu zem dažādu impēriju sloga, kuras savā starpā slēdzot rēķinus dzinā nāvē nevainīgus cilvēkus !



Ja latvieši cīnījās kā zvēri, vai tad tas nozīmē, ka VIŅI IR ZVĒRI ?



Lai slava, gods un apbrīns LATVIEŠU STRĒLNIEKIEM !

Protams, notika arī neparedzētais, ka žīdsātanisti visu šo cīņas iznākumu nozaga un izmantoja savos šausmu nolūks, bet tas jau ir cits stāsts, kam ar LATVIEŠU STRĒLNIEKIEM nav nekāds sakars.

Bet, kas attiecas uz Krievijas caru un viņa ģimeni, tad viņam un, protams, arī visai ģimenei, pienāktos ne tikai viens nāves sods, bet ne mazāks par miljonu ! Tik daudz nevainīgu tautu un cilvēku asinis, cik šie hazāru izdzimteņi ir “lējuši”, visas pasaules impērijas kopā nav izlējušas. Un, ja latviešu strēlnieki šos izdzimumus arī būtu “pielikuši pie sienas”, tas nebūtu nosodāms.



Un,- vai lasot šo, no Bubindusa prāta apziņas dzīlēm nākušā secinājuma Vispār tev vienā ir taisnība , es esmu IMPĒRIJAS AIZSTĀVIS, kā tādas impērijas vai monarhijas piekritējs, kurš uzskata, ka zemāks par lopu dzimis, paaudžu paaudzēs bijis zemāks par lopu, nekad nebūs Cilvēks. Saucot delikāti un pieklājīgi- tikai kalps ( baurs, bauers) paaudzēs un uz mūžigiem laikiem.” neuzmetas zosāda ?

Viņa teiktais jau nav attiecināms tikai uz Grantiņu, bet visu latviešu tautu !

-Vai tas nenorāda, ka šī “bubindusa” pasaules uztvere ir barona Manteifeļa klons, kurš latviešus neuzskatīja par cilvēkiem… .

-Bet !!!, redz’ tikai cik jauki, cik “cilvēcīgi nobriedis” ir šis “bubinduss”: latvieša zemnieka izaudzēto un kopto maizi rīt šis izdzimums neatsakās, bet uzskatīt latviešu zemnieku par Cilvēku viņš nevēlas !!!

Viņa kolēģis Lancmanis, kurš redzams vienā no foto, ir tāds pats carisma- baronisma piekritējs. Lasīju kādu viņa sacerējumu, kurā viņš 1905 gada revolucionārus uzskatīja par teroristiem. Dubultā latviešu tautas verdzība(Krievijas impērijas un Vācijas), viņam neko neizsacīja… .

To, ka tika apslaktēti un paverdzināti mūsu senči, viņu neuztrauc !

Piebildīšu, ka mana dzimta no tēva puses nāk no Ventspils. Kā man atstāstīja, tā esot bijusi ļoti liela un praktiski visa apšauta, jo esot bijusi revolucionāra… . To veica cara kazaku soda ekspedīcija… .

Mūs apspieda un izvaroja, bet, ja pretojies, tad skaitījies terorists… !!!

Nē, bubindusi un lancmaņi, jūs esiet gara bauri, bet ne mana tauta un tās labākā daļa- strēlnieki, leģionāri… . Jūs esiet pagājības izkārnījumi, kuri savu riebīgo smaku izplata vēl šodien… .

Ari tas, ka Krievijas karaspēka vienības siroja un izkāva latviešu apdzīvotos apgabalus, Lacmanim izrādījās svētīgs darbs, bet ja pretojās, tad tas skaitījās terorisms !!!

Kad es par to atgādināju, tad “bubinduss” paziņoja: Kas atiecas uz ne visai zinoša un prasta spriedēja par kultūras cilvēku Imantu Lancmani , tad ne jau tam viņam SPRIEST par Imantu lancmani. Tur viņa prāts , valoda un runa par ĪSU, ārā lien baura naids uz visu to, kas pārāks un augstāks par viņu un ko tam nekad nesaniegt.”

Lūk, tas esot mans BAURA naids !!!

Bet pastāv iespēja, ka šis “bubindus” ir Jahves izredzētais, jo viņa secinājumi sakrīt ar šajā video teikto:





Kas attiecas tieši uz mani:

Jā, esmu zemnieks, bet zemisko BAURU “bubinduss” var paturēt sev rezervē un piemērot pats sev.

Esmu uzaudzis pēc 19. gadsimta darba tikuma, jo uzaugu pie vectēva, kurš bija dzimis 1896. gadā.

Esmu dzimis 1950. g. Sibīrijā.

Kad vectēvs, pēc staļiniskās deportācijas atgriezās Latvijā, viņš strādāja dārzniecībā. Man nebija skolas vasaras brīvdienas, jo bija jāstrādā kopā ar viņu. Kopjot laukus, atarot kultūraugus, bija jāvadā zirgs pa vagu, bet ja tas nebija vajadzīgs, tad jāveic visi pārējie darbi, kas attiecas uz lauksaimniecību un dārzkopību.

Atceros, kad redzēju citus savus vienaudžus skraidām, man acīs sariesās asaras… . bet tu, “bubinduss”, neuztraucies, jo tās jau bija tikai viena BAURA bērna asaras… .

Vakarā pēc darba man bija jāved mūsu zirdziņi uz ganību pļavu, bet rīta agrumā, rasai mirdzot saules staros, savus zirdziņus arī savācu, bet ja bija pārāk agri tas jādara, tad vectēvs to veica.

Lūk tā, jūsu ekselence “bubinduss” !

Vēlu, lai Jūsu dvēselē iemājo miers un Jūs saņemtu tādu “algu”, kādu esiet pelnījis pēc TK(Tā Kunga) noteiktās likmes… .

24.07.18      L.Grantiņš





!!!!!

Sakarā ar mobilā interneta problēmu, kometāri var tikt apstiprināti nedēļas nogalē !

You may also like...

10 komentārs

  1. Andrejs Bubinduss saka:

    Nu, esamības tikum, redzu, kas tev te par kloāku un kāds kloākmeistars tu esi.. Bet , ne velti ir tautas paruna- neaizstiec sūdus, smirdēs.Drosmīgi, populistiski un skaisti, plašās auditorijas smēlēj, biedri – kungs Linard Grantiņ. Pirms popularizē brīvo, brālīgo un vienlīdzīgo pūzni un naski meties popularizēt- sauksim lietas īstajos vārdos, kā ir- norādīt kā mērķus tos, kas ar šo pūzni nav mierā un nebūs, tikpat labi vari popularizēt, ko brīvie, brālīgie un vienlīdzīgie, kas acīmredzot tev īpaši saprotami, ir sastrādājuši. Kas attiecas uz tribunāliem , labāk ar tiem nemētājies pa labi un kreisi, norādot, tribumālējot, proskibējot un sekvestrējot.. Atceries gan franču robespjēristus un Robespjēru- ar ko viņi un viņš beidza, gan citus tamlīdzīgos, tos šajā zemē, gan Eiropā, gan citur.Atceries tos savus latviešus- sava stūrīša un taisnības karotājus, kas par labumiem palika par sarkaniem,kad viņus pelnīti novāca savējie, jo melno darbiņu šamie bija padarījuši un vieta bija jāatbrīvo citiem censoņiem – cīnītājiem.. Ko lai dara, tev patīk norādīt uz mērķiem. Tad pats nekļūsti par mērķi.
    .
    .
    .
    Admins
    Pēdējais teikums ir pareizs, bet tikai jautājums: kuram dūre izrādīsies stiprāka.
    Es esmu visu laiku bijis par mērķi žīd- salašņam… .

  2. Aelita saka:

    Bubindusiem. Kad apsēdieties pie ēdamgalda, neaizmirstiet pateikt paldies Dieviņam un tiem Cilvēkiem, kas jums šo ēdamo pagādāja. Lepnība ir viens no nāves grēkiem.

  3. AGedroics saka:

    Ar tādiem Bubindusiem normāli ļaudis nediskutē, bet, tā kā L.G. arī ir slims…

  4. ES saka:

    Vienā gan ir taisnība- brīvību var izcīnīt tikai ar asinīm.

  5. ES saka:

    Ko es zinu par latviešu strēlniekiem- to, ka aizklapēta visu strēlnieku vietne- lacplesis.com. Varbūt vietnes blokāde ir saistīta ar nevēlamu publikāciju.
    Zinu, kas tas bubinduss, un admins zina, bet ļauj komentēt.
    Taisnībai ir jābūt uz šīs zemes virsas! Šodien!

    Smukas ceriņu ataudzes, kā man Rīgā.

  6. Māris M. saka:

    Šo nicinošo “baurs” par latviešiem man iepriekš nācies dzirdēt tikai vienreiz mūžā no kāda “iešvilpuša” vietējā baronu pēcteča. Pie barona titula šī ģimene tika par to, ka kāds viņu priekštecis bija uz nāvi notiesāts laupītājs un slepkava savā zemē un viņam tika dota iespēja sevi no nāves glābt, piedaloties krusta karā pret mūsu senčiem.
    Mūsu senči visos laikos ir bijuši darbarūķi un savu iztiku un pārticību vienmēr nopelnījuši sev paši ar savu darbu, nevis guvuši bagātības, aplaupot citus. Darba tikums ir uzsvērts arī tautasdziesmās.
    Arī mani senči ir zemnieki kopš līdumu laikiem un arī mans vectēvs bija talantīgs dārznieks un pēc Gulaga nometnes, kurā izdzīvoja tikai katrs divdesmitais, strādāja dārzniecībā. Savukārt vecvectēvs arī piedalījās 1905. gada revolūcijā.

    Jā, slepkavām un laupītājiem, jau gēnu līmenī, mēs esam nīstami bauri, jo neesam ar mieru uzturēt parazītus un laiku pa laikam no viņiem atbrīvojamies.

    Par to, kas par putniem mīt Bubindusa galvā, viņš pats pateica nepārprotami. Pateica par sevi visu, ko vien zemisks radījums par sevi var pateikt, tāpat kā jau minētais barona pēctecis. Nekādi paskaidrojumi vairs nav vajadzīgi.
    Nu ko, pateicoties Linardam vēl viens izlīda. :D
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā: ” jo neesam ar mieru uzturēt parazītus un laiku pa laikam no viņiem atbrīvojamies.”

  7. lasītājs saka:

    Andrejs Bubinduss idejas smeļas no filozofa Paula Stelpa, kurš vada biedrību Baltu klubs. Mājas lapa ir https://l.facebook.com/l.php Stelpa pasākumos Bubinduss spēlē klavieres.Baltu klubs ir sekta un Bubinduss ir tās loceklis. Sektas līderim autoritātes ir Rērihs un Blavatska. Kaut kādā ziņā viņi virza Krievijas intereses, tāpēc arī Bubinduss sevi atzina par Krievijas imperiālistu. Viņi uzskata sevi par seno Baltu druīdiem un priesterienēm. Īsāk sakot, baigais kokteilis no Krievijas Altaja līdz angļu Stonhedžai.Sektas līderim apkārt ir daudz jaunas, nevainīgas meitenītes. Tas arī ir tas mūžīgās jaunības eliksīrs. 🙂 Kad līderis mirs, tad daudzi sektantisti ies līdzi kapā vadonim, jo būs zaudējuši dzīves jēgu.

  8. vēl viens lasītājs saka:

    Jā, jā, un pašpasludinājušajās kā “slāvu senbaltu“ meičas jau sapucējušās latvju/lībiešu meitu arheoloģisko tērpu kopijās un gozējas tajos visā lībiešu tērpu krāšņumā pa visu internetu. Vēl viens falšais zaķis – viltotā vēsture… Un tie, kuri uzķeras, pat notic. Meli joprojām rullē. Pa visām “frontēm“.

  9. ES saka:

    Paturpinot tēmu- nebūtu LATVIEŠU strēlnieku, nebūtu ne Latvijas, ne PSRS. Žīdi valdītu līdz pat Urāliem. Tā bija slepena vienošanās ar Ļeņinu, kur tika sadalītas impērijas, kur gabals tika arī streļķiem. Ne par velti Ļeņina apsardzi veidoja no izmeklētiem tikai LATVIEŠU strēlniekiem. Sarkanajos tie sadalījās, kad tika izveidota Latvijas valsts. Līdz tam nebija tādu SARKANO un BALTO. Bija visi LATVIEŠU strēlnieki, kuri cīnījās par savu laimi- neatkarīgu, demokrātisku un brīvu valsti! Mainījās arī Ļeņina sardze.Pirmās koncentrāciju nometnes neizdomāja Hitlers, bet NKVD zem nosaukuma GULAG, kurās vēlāk izvietoja apspiežamo tautu. Arī pati Ļeņina slepkavība ir miglas plīvuriem tīta, kā to uzskata Bubinduss, pie tā vainojami latvieši, nevis žīdi. Latvieši ir vainojami visos grēkos kā Arāja bandā un žīdu izšaušanā Salaspils KN un Biķernieku mežā II Pasaules karā. Vēlreiz atkārtoju, neviens LATVIETIS šajos briesmu darbos nav piedalījies, to veica speciāli sagatavota SS- zonderbrigāde. Tās visas ir izdomātas žīdu pasakas. Jo žīdi paši piedalījās latviešu un citu tautu iznīcināšanā, kā piemēram Centrālcietuma masu kapi pēc Hitlera armijas ienākšanas Rīgā, plašās tautu izvešanās uz Sibīriju, kur galvenie komandieri bija žīdu tautības. Neaizmirsīsim arī pret Ukraiņiem vērsto bada holokaustu. Kur cilvēki vienkārši sapuva uz ielas.

  10. Sīrs saka:

    stelps ir ezoterisks pāvs … :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *