M. Bērziņš. Vēl viena ”sistēmas skarto” ģimene

FOTO: Atkal un atkal jāievieto šie noziedznieku purni,  jo tieši viņi ir tie, kuri piesedz un organizē visus noziegumus, kas tiek veikti pret mūsu tautu ! Viņi ir sātanisti vārda vistiešākajā nozīmē.





Šī tēma, kuru sagatavojis  Māris Bērziņš par Sintijas slepkavību, nevar un nedrīkst būt tikai kā papildus sacītais LRTT, bet jātiek publicētai kā titul tēmai.

Mēs sastopamies ar kārtējo sātanisma rituālu.

Par to rakstīju 13.05. Tie ir sātanistu rituāli(messe)

Sintijas gadījums ir tam kārtējais neapgāžamais pierādījums, ka sātaniskā sekta(4. maija kliķe) uzsāk procesu pret māti, kura pazaudējusi savu bērnu.

Izteikts žīdsātanistu  uzbrukums latviešiem.

Lai nokalst mēle tam un iznīkst visa viņa sātaniskā dzimta, kurš mani par šiem vārdiem vainos nacionālā naida kurināšanā !

Visās vietās un sfērās tiek iznīcināts latvietis un viņa ESSĪBAS pamati, sākot no industrijas, lauksaimniecības, zinātnes, kultūras un beidzot tieši ar šiem slepkavnieciskajiem tiesu procesiem pret mums, kad cietušais tiek pataisīts par vainīgo. Tikai tā šis jūdaistu- sātaniskais režīms var uzņemt enerģiju.

“Bet tad, ap to laiku kad mēs satikāmies, izmeklētāji pēkšņi pārtrauca māti vainot. Un nedomājiet ka mēģinu šeit pucēt savas spalvas. Tā tas viss patiešām notika. Iespējams, saprotot ka šoreiz tik viegli vis nebūs, izmeklētāji pārtrauca šo ieplānoto un jau uzsākto noziegumu pret Sintijas māti.”

Jūs redzējāt, cik pēkšņi šie deģenerāti pārtrauca savas asins darbības pret Sintijas māti, kad tika “ieslēgta gaisma”.

Gaisma- atklātība ir viņu nāve !

Šie izdzimumi nav jātiesā un jāspundē cietumos, bet fiziski, kā mēra baciļi, iznīcināmi.

Un, ja kāds atkal par šiem vārdiem grib mani nosodīt, tad: lai viņš nolādēts no Laiku sākuma līdz Laiku beigām !

To ārprātu, ko es no viņiem esmu piedzīvojis miera laikā(trijos arestos), es viņiem nekad nepiedošu ! Nekad nepiedošu to, ko viņi ir nodarījuši manai tautai !!! Pienāks diena(viņa noteikti pienāks), kad es tādus borovkovus, bunkas, godmaņus, poļakus, mežvietus, kalnmeierus un c. no šīs švaļu šlakas “pļaušu kā purva grīsli” !

Patiesība uzvarēs, to labi saprot šie kroplie deģenerāti ! Un viņi arī labi saprot, kas viņus sagaida !!!

LRTT & H-86 dara un darīs arī turpmāk visu, lai ātrāk pienāktu šī x stunda… .

26.05.18     L. Grantiņš.





Vispirms noskaties video un tad lasi tekstu

21.sērija. Vēl viena ”sistēmas skarto” ģimene

May 26, 2018

acgarni.com / Māris Bērziņš

Jau sākot veidot šo seriālu domāju – pienāks brīdis, kad to nāksies pārdēvēt DAUDZSKAITĻA formā. Kāpēc? Te lūk arī skaidrojums: Gintas traģēdija jau NAV VIENĪGĀ! Varbūt kāds sākotnēji domāja – čalis samīlējies un cīnās par savu mīļoto sievieti, kura, iespējams, tiešām nav savu bērnu slepkava. Tas arī, bet šī nav vienīgā šāda traģēdija. Tā jau ir SISTEMĀTISKA problēma visā mūsu valstī! Un šis – nākamais ”tiesiskuma deFektīvstāstu” seriāla stāsts to pierādīs.

Nelaimes notiek ikdienā, no tām mēs izvairīties nevaram. Taču valstī it kā ir radīts mehānisms, lai sodītu tos, kuri šīs nelaimes izraisa. Tādējādi, preventīvi šīs nelaimes novēršot vai samazinot to skaitu. Bet vai tā tas tiešām ir? Diemžēl jāsecina, ka nē. Manuprāt, šis mehānisms nefunkcionē. Pat otrādi – tas pats ĢENERĒ šīs nelaimes un noziegumus!

Kad medijos uzzināju par to, ka pazudusi Sintija, nodomāju – jāpaseko šai lietai. Tas, ka mediji nerunās par vecu tantiņu vai onkulīti, kurš pazudis kaut kur un kaut kad, man tāpat ir skaidrs. Bet ”pupi un asinis” ir mūsdienu mediju maize! Jauna, skaista, pazudusi…, tas ir īstais stāsts, kuru MDL (masu dezinformācijas līdzekļi) var pārdot! Iekšēji uzreiz sajutu ka šim stāstam būs kāda saikne arī ar manu un Gintas stāstu. Kad vēl noskaidroju, ka iespējams, lietu policija (pēc mums jau zināmās analoģijas) “sien” Sintijas mātei, man jautājumu vairs nebija. Bija steidzami jātiekas ar ģimeni un jāmēģina novērst iespējamo nelaimi. Lieta tāda, ka esmu novērojis nelāgas sakritības. Ja mūsu ”godprātīgie” tiesībsargi saprot, ka lieta ir smaga un to būs grūti atšķetināt, viņi nolemj vērsties pret to, kurš ir visvairāk cietis – kuru visvieglāk ietekmēt un kurš vismazāk spēj sevi aizstāvēt. Šoreiz abos gadījumos tā bija MĀTE – cilvēks, kurš zaudējis sev visdārgāko – savu bērnu. Ginta zaudēja divus, Sintijas mamma – vienu. Abas zaudēja savus bērnus.

Ja tolaik, kad notika nelaime ar Gintu man būtu bijusi šodienas pieredze, iespējams viņa patreiz neatrastos tur kur atrodas – sistēmas NOTIESĀTA uz 20 gadiem cietumā. Tādēļ sazinājos ar Sintijas ģimeni un izstāstīju viņiem savas domas. Kā vēlāk izrādījās, to uzzināja arī tie tur. Tie, kas jau cītīgi rakstīja ”lietu” uz mirušās meitenes mammu! Tātad izsekoja gan viņu ģimeni, gan mani. Pēc ģimenes stāstītā, tas bijis redzams lietas materiālos. Arī advokāti ir redzējuši šos materiālus un izkonspektējuši tos. Daļa no lietas materiālos atrastā atspoguļota arī šodien publiskojamajā treilerī. Bet tad, ap to laiku kad mēs satikāmies, izmeklētāji pēkšņi pārtrauca māti vainot. Un nedomājiet ka mēģinu šeit pucēt savas spalvas. Tā tas viss patiešām notika. Iespējams, saprotot ka šoreiz tik viegli vis nebūs, izmeklētāji pārtrauca šo ieplānoto un jau uzsākto noziegumu pret Sintijas māti. Bet bija jau sapinušies situācijā, un “izlieto ūdeni sasmelt” vairs nebija iespējas. Tad sistēmā tika pieņemts neveikls lēmums – lietas steidzama izbeigšana ar vēl trulāku skaidrojumu – ”nelaimes” gadījums. Par šo ”nelaimes” gadījumu tad arī būs šis stāsts.

P.S. domāju pēc šī treilera noskatīšanās visi sapratīs, ka acgarni.com nu jau vairs nav veidots tikai ar mērķi aizstāvēt konkrēti vienu Gintu vien. Tagad tas tiek veidots kā platforma, lai cilvēki kuri ir reāli cietuši un joprojām cieš no sistēmas un dienestu noziedzības, varētu IZKLIEGT savu sāpi. Ne tikai – apkopot sistēmas noziegumus un atmaskot tās darbības. Bez noklusējumiem, izkropļojumiem un izpušķojumiem no MDL (masu dezinformācijas līdzekļu) puses. Tie, kuri uzskata ka “mani jau tas neskars” – ir potenciālā riska grupā! Jūs domājat ka Ginta un es zinājām kādu nelaimi mums būs jāpiedzīvo? Jūs domājat ka Sintija dodoties no rīta uz eksāmenu augstskolā zināja ka mirs? Protams, ka nē. Neviens nav pasargāts no nelaimes. NEVIENS! Bet patreiz nav pasargāts arī no sistēmas nelietībām!

Šī projekta uzturēšana prasa ne tikai nepārtrauktu uzmanību, izlūka cienīgas iemaņas un sekošanu visam kas notiek. Tā prasa arī finansējumu. Un man šai situācijā nav ne laika, ne iespējas strādāt algotu darbu. Nemaz nerunājot par sagrauto biznesu atjaunošanu. Sistēma to sagrāva un atjaunot neļaus. Tādēļ acgarni.com mājaslapā ir ievietota poga ar uzrakstu ”Donate”, kur Jums ir iespēja ziedot PayPal sistēmā. Tādēļ ir kontaktu sadaļa, kurā varat uzzināt kā sazināties ar mani personīgi, lai sarunātu veidu kā projektu atbalstīt. Un ne tikai finansiāli. Ja esat cietuši no sistēmas – šeit Jums ir iespēja padalīties un publicēt pieredzētās nelaimes un to risinājumus. Jūs tiksiet sadzirdēti. Jums tiks sniegta iespējamā palīdzība. Ja kas – mūs protams cītīgi lasa arī sistēmas darboņi. Un rezultāti šai cīņā ir, Sintijas un Gintas gadījumi to pierāda. Tādēļ pat 1 EUR var palīdzēt, jo vajadzību patiešām ir daudz: pirmkārt – jāpalīdz Gintai izdzīvot cietumā, otrkārt – jāizdzīvo pašam (jo ar acgarni.com neko nepelnu), treškārt – jāuzlabo un jāattīsta šīs lapas tehniskās un komunikācijas iespējas, ceturtkārt – Gintai nepieciešams uzticams, godīgs advokāts, jo patreiz formāli esošajam neuzticos ne es, ne pati Ginta. Un tādi advokāti būs nepieciešami vēl un vēl, lūdzu atsaucieties! Šādi es varētu vēl turpināt.

P.P.S. Šo treileri bija plānots publicēt rītdienas sērijā, taču būšu mazliet viltīgāks un izdarīšu to ātrāk. Kā saka – lai būtu pārsteiguma elements. Bet tagad gan – skatamies pašu treileri.

You may also like...

5 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Reiz kādā veikalā kādus gadus atpakaļ redzēju šādu ainu:

    Cilvēki stāv rindā pie kases un tad piepeši kāda jauna sieviete, drīzāk vēl meitene, negaidīti iesita pa seju kādai vecākai sievietei un izskrēja no veikala. Cilvēki bija nesaprašanā un nosodīja meitenes rīcību. Savukārt cietusī sieviete metās virsū apsargam, ka viņš skatoties kā viņu sit un neko nedarot. Apsargs gan bija tajā brīdī pagriezis muguru un šo mirkļa situāciju neredzēja.
    Tika izsaukta policija. Policisti ieradās ātri un enerģijas pilni rīkoties. Bet tad notika dīvainības – policisti piepeši palika neizdarīgi, neizkustināmi. Uz ieteikumu apbraukāt un apskatīt apkārtni, lai notvertu vainīgo, kā viņi parasti dara, nereaģēja. Meteni, kuru vecā sieviete teicās nepazīstam, tā arī neatrada.

    Vēlāk izrādījās, ka vecā sieviete ir kāda pensionēta bāriņtiesas priekšsēdētāja un tie paši policisti bijuši spiesti braukt viņai līdzi neskaitāmas reizes no ģimenēm “izņemt”, kā tagad mēdz teikt, bērnus. Mātes izmisumā kliedza, bērni histēriski raudāja. Protams, ka šis “labais”, “cēlais” darbs “bērnu interesēs” – izraut bērnus mātēm no rokām, tika šiem policistiem.

    Mafijas vergi, jūs jūsu padotie aizvedīs rokudzelžos!

  2. Rolands Petersons saka:

    Policija ir politiskās kriminālmafijas apakšstruktūra.
    Piesedz noziedzniekus un veic pasūtījuma slepkavības.

  3. Ivars Jansons saka:

    Ivars Jansons Ventspils variants – slepkavnieciski tiesu procesi ar mērķi padarīt cietušo par vainīgo!!! To viņi mēģina veiksmīgi izdarīt, izmantojot nodokļu maksātāju naudu!!! Droši iekļaujiet savos sarakstos Ventspils Domes varenos, sākot ar Vītuliņu.

  4. Sīrs saka:

    Ebreja Eduarda Hodosa mājaslapa ”tubē” . Interesanta informācija … arī par rituālajām slepkavībām …

    https://www.youtube.com/channel/UCL49Vwpk6Hu8do-YjHVKD7Q

  5. ES saka:

    Sātans kur ir dzimis- Telavivā vai Jeruzalemē?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *