Tie ir sātanistu rituāli(messe)

Sātanisma/sātanistu rituāli izpaužas dažādi. Nav obligāti jāpulcējas pie ugunskura un jātecina upurim asinis. Šodienas pasaulē/Latvijā tas notiek savādākā veidā ! Notiek tā, ka parasts ierindas cilvēks to nesaskata un neapzinās, ka attiecīgā “darbība” ir visīstākais sātanistu rituāls- MESSE.

Es minēšu dažus gadījumus, bet tādu Latvijā ir tūkstošiem, kā sacīja bijusī tiesnese Sandra Briķe. Katrs tiesas process, kas apzināti balstīts uz meliem, ir sātanisma izpausme. Meli ir kļuvuši par 4. maija Latvijas TIESĪBU PAMATIEM.

Tātad,- šodienas Latvija ir sātanisks veidojums !

Latvijas Tieslietu sistēmu ir pārņēmuši un vada nelatviskie- jaukteniskie elementi.

Šeit komentārs, kas daudz ko paskaidro:

Acīs kož sagt:

Uz Zemes novietotas tikai divas rases: Āra(kas no ārpasaules) un Semītu(kas uz Zemes radīti). Nepiederēt pie vienas no šīm rasēm nav iespējams ! Haoss, kas valda cilvēku galvās, ceļas no neradniecīgā rasu sajaukuma. Tā vai šitā, bet ikviens pieder pie vienas no grupām.

Ja runājam par šo divu pasauļu jaukteņiem, tad nonākam pie kaut kā drausmīga. Jaukteņi ir drausmīgāki un nežēlīgāki par “tīru” sātanistu, jo viņiem sevi ir jāpierāda, lai tiktu pieņemti sātanistu pulkā. Viņiem nav nedz Sirdsapziņas, nedz arī Dvēseles, kas veic ļaunuma bloķēšanu. Viņu garīgais iztikas avots ir citu līdzcilvēku mocību un ciešanu enerģijas.

Un tagad par šo sātanistu rituāliem, kuri šodien pārvalda mūsu Tēvzemi





Par tiesu procesiem, kas ir nekas vairāk kā sātanistu rituāli

-Kā tika tiesāts Osvalds Migla, kurš nesen tika uzņemts(atvērt) H- 86 ?

O. Migla ir latvietis, kurš laikā, kad viņa privātīpašumā ielauzās piedzērušies krievu maluzvejnieki, bija Zemessargs. Kad O. Migla viņiem aizrādīja, ka viņi atrodas privātteritorijā, tie viņam uzbruka. Cīņas rezultātā krievam, kurš gribēja pielietot ieroci pret O. Miglu, tas tika atņemts un afekta stāvoklī visa aptvere izšauta pret uzbrucēju. Tā ir pilnīgi normāla zemapziņas koordinēta aizsardzības reakcija. To saprot jebkurš psihiatrs un arī tiesnesis. 

Zemessargs O. Migla neielauzās cita pilsoņa īpašumā, bet to veica kriežīdiskie elementi, bet kas notiek tiesā ?

Zemessargu- latvieti Osvaldu Miglu pataisa par uzbrucēju “miermīlīgiem krievžīdu atpūtniekiem” un notiesā ar maksimālo sodu !!! Kas tad bija tiesātāji ? Izrādās, ka visi krievžīdi, kuriem pēc Starptautisko Likumu normām, nemaz nav tiesības atrasties Latvijā. Pat Miglas advokāts veica darbības, kuras vairāk līdzinās prokuroram, paziņojot presei, ka O. Migla ir lietojis alkoholu, kaut gan ekspertīze to nepierādīja.

Tātad, šī LR tieslietu sistēmas žīdu banda, notiesājot nevainīgu cilvēku, veica sātanisku rituālu, kura rezultātā izdalījās neiedomājami liela ciešanu enerģija, kura pabaroja izsalkušos sātanistus, jo no Dievišķās Pasaules šīs kreatūras enerģiju nesaņem.

-Kā tika tiesāta Ginta Voiciša, kura it kā nogalinājusi divus savus bērnus(atvērt) ?

Nerunāsim gari, bet tika pēc sausas BŪTĪBAS. Tiesātāji bija tieši tā pati krievžīdu banda, kura tiesāja Osvaldu Miglu. Neapskatīsim šeit juceklīgās liecības un “pierādījumus” par ko runā Māris Bērziņš, bet visprimitīvāko- elementārāko LOĢIKU. Ja sieviete nogalinājusi, kā krievžīdu bandas spriedumā sacīts, divus savus mazgadīgos bērniņus, tad viņa ir garīgi slima un nav tiesājama. Ja viņu tiesāja, tad tas ir pierādījums par labu tam, ka viņa nebija savu bērnu slepkava !

Nav citas taisnības un varianti !!!

Šī sātanistu banda tomēr viņu notiesā uz 20 gadiem. Sieviete zaudējusi savus divus bērniņus un plus visam klāt vēl šis “mūža” ieslodzījums. Atkal tiek radītas milzu mocības un sāpju enerģijas, no kurām var baroties sātanisti.

-Kā tika tiesāts Ansis Ataols Bērziņš ?

Viņš piedalījās demonstrācijā pret tiem, kuri ir izlaupījuši mūsu Tēvzemi… . Zemākās tiesas viņu tiesāja, neskatoties uz to, ka Augstākā tiesa viņu attaisnoja.Vai tas nav sātanisks absurds ?
Mātes klātbūtnē viņš Čehoslovākijas cietumā tika smagi piekauts un pārvests uz Latvijas cietumu.

Cietumā būtu jāsēž vai pat jāpakar mūsu tautas slepkavas, kuri “līksmo” uz tautas rēķna Saeimā, bet “sēž” A.A. Bērziņš. Tā ir ārprāta netaisnība, kuras rezultātā atkal izdalās ciešanu enerģijas un baro žīd- okupantu cionistiskos noziedzniekus.

Mani(L. Grantiņa) trīs aresti un asiņainie sadismi ar lauztiem kauliem, arī ir apsūdzība šai žīdsātanistu okupantu bandai un jaukteņiem, kura šodien slepkavo manu tautu.



Katra tāda tiesa, kad tiek tiesāti nevainīgi cilvēki, ir pieskaitāma sātanistu MESSEI.



Tādi melu procesi, kā saka Sandra Briķe, Latvijā ir tūkstošiem.





Izrēķināšanās ar šiem sātaniskās pasaules deģenerātiem būs galēja !

Tā nāks brīdi, kad viņi domās, ka ir guvuši uzvaru pār gojām… .

13.05.18                           L. Grantiņš





Bet šeit paskaties par utainiem okupantu mēsliem, kuri pie-irš ne tikai Latviju, bet visu pasauli:

 

You may also like...

12 komentārs

  1. Sīrs saka:

    Vārda – sātans , ezoteriskā nozīme ir – ilūzija.
    .
    .
    .
    Admins
    Sātans jau nu nebūt nav ilūzija. Nav nācies lasīt, ka Sātans būtu apzīmēts kā ilūzija.
    Šeit gan savādāk par viņu rakstīts. Žēl, ka teksts vāciski, jo latviski līdzīgu neatradu. Kaut kur jau droši vien varētu atras, ja ilgāk parakātos:
    ———————
    Satan (auch Satanas; hebr. שָׂטָן Satan „Gegner“; Masoretisches Hebräisch: Śāṭān; Koine-Griechisch: Σατανᾶς Satanâs; Latein: satan (m., indeklinabel) und satanas (-ae, m.) bzw. Satan und Satanas; Aramäisch: צטנא, Ṣaṭana; arabisch شيطان Schaitan, DMG Šaiṭān) ist ein Begriff, der einen oder mehrere Geistwesen bezeichnet. Er hat seine Ursprünge im jüdischen Monotheismus und enthält antike persische religiöse Einflüsse, besonders des Zoroastrismus. Satan ist vor allem der Ankläger im göttlichen Gerichtshof, der die religiöse Integrität von Menschen testet und Sünden anklagt, wie es beispielsweise aus den biblischen Büchern Ijob und Sacharja bekannt ist. Andere religiöse Glaubenssysteme belegen den Begriff Satan mit Bedeutungen wie Dämon, dem gegen Gott rebellierenden gefallenen Engel, Verkörperung des Bösen und Teufel oder Götzen (falscher Gott).
    In Weish 2,24 EU ist Satan mit Verweis auf Gen 3 EU als der Vater aller Lügen beschrieben, der den Tod auf die Welt brachte; eine weitere Stelle findet sich in Ekklesiastikus (Sir 21,27 EU). Allegorisch wurde Satan als Verführer und Nebenliebhaber Evas im Garten Eden beschrieben, der gemeinsam mit anderen Engeln wegen seiner Frevel aus dem Himmel geschleudert wurde.[30] Seit dieser Zeit sei er Satan genannt worden, vorher habe er Satanael geheißen.[31]
    Nach dem christlichen Verständnis, der Auslegung und Bibelübersetzungen wird Satan als ein bestimmter Engel angesehen, der eigenwillig gegen Gott rebellierte und als gefallener Engel aus dem Himmel verstoßen wurde. Satan habe durch die Schlange im Garten Eden gesprochen und Eva zur Sünde verführt.

  2. Sīrs saka:

    Mūsu pasaule ir iluzora ,elli un debesis mēs nesam katrs sevī. Kamēr mēs mītam šeit , protams ,tas viss ir reāls .. prieks , ciešanas utt . …
    Izņemot Dievu , nekā cita nav , sekojoši – Dievs un Sātans ir viens. :)))
    Tavā komentā ir pieminēts tā saucamais Lucifera eksperiments , kuram Dievs piekrita , bet eksperiments ir izgāzies , viss izvērtās parazītismā .
    Un izpratne par Dievu nospiedošajam vairumam cilvēces ir ačgārna , lai neteiktu vairāk …
    .
    .
    .
    Admins
    Nekas, Sīr, nav izgāzies. Viss notiek tā kā tam jānotiek. Sātans ir Dievišķās Pasaules neatņemama sastāvdaļa.Šodien ir Lielais sēnalu atlasīšanas Laikmets un bez Sātana “pakalpojumiem” tas nevarētu tikt īstenots. Tālāk pa Evolūcijas ceļu ies tikai tie, kuri nebūs sadarbojušies ar lielo piedāvātāju- Sātanu !

  3. Sīrs saka:

    Ir Involūcija un ir Evolūcija. Un nevajag jaukt Evolūciju ar attīstību , kura ilgst miljoniem gadu. Evolūcija notiek acumirklī , tā ir Ugunīgā transmutācija …

  4. Tante tirgu. saka:

    He. Atliek vien tikai nospljauties par visiem pekstiniem ,ar kadiem muus ( domaju visus Istus Kristiesus) apsaukaa un
    nolamaa un APSTRADAa . Visas tas formulas, zaimu prieksmeti, cipari,zimes,simboli,datumi, krasas….. Un citi mesli
    ir kopsh – MOZUS LAIKIEM zombejuhi cilveces gaisho pusi ! Visi riebigie ,,noslepumi,, ,kas jau araa gazas kaa kanalizacijas kloakas skidrums! Taa Visa ir tik daudz,ka tas vairs nevar pastavet kaa Noslepums! Ar ko taa lepojaas visa
    Satana piekriteju masssa.
    Mazs piemers : ( tiem ,kas apsauba visu neapsaubamo) Paverojiet cilvekus ! Daudzi no viniem bez iemesla kaut ko runaa
    pie sevis. Mute kustas… Transportaa, pieturaa, rindaa, pat TV ekraanaa ( ja pauze!). Vinji saka ABBA….. divreiz pa divi.
    Cik katolu baznicaam tornju? DIVI. Krusts – vienmer karikjets,izmainits. Kapec?! LAI NESTRADA! Slavu baznica vel ,pie
    viena- lai ,,kungs ,, nenem launaa… piesper klat ,kartiigi, SKIBO KRUSTU,kas ir gruntiigaakais melnaa speka atribuuts!
    NOSLEPUMS – VELNA INSTRUMENTS.
    Atklatiba – Raditaja likums pie cilvekiem . ,, Nekas netiks noslepts,lai netiktu atklats! ,,

  5. Apenis, tas kas dakteris saka:

    Nedaudz pielabošu, ja drīkst- Tātad,- šodienas Latvija ir ne tikai vienkārši sātanisks veidojums,bet komunistu, bijušo čekistu, un viņu pakaļskrējēju (stukaču) un pārējo VDK darboņu sātanisks veidojums. Ja tā nav , tad droši svied man ar akmeni.

  6. Sīrs saka:

    :))) … krusts ir koordinātu ass un katrs no mums ir simboliski piesists Gara un Matērijas krustā … , uz baznīcu torņu smailēm krusti kalpo kā antenas , caur kurām tiek savākta enerģija … un vēl ..
    KRUSTA ZĪME
    Tā ir viena no senākajiem rakstu elementiem, kas atrodama gandrīz visās kultūrās. Tai piedēvēta sarga, svētības un laimes nesējas nozīme. Senajās baltu ciltīs krusta zīme lietota kā maģiska aizsargzīme pret visu ļauno. No visvienkāršākā krusta izveidojušies daudzi citi krusta veidi. Krustam ir liela nozīme reliģiskajā pasaulē.

    Krusta vertikālā un horizontālā līnija veido dzīvības pamatu. Tas ir kosmosa simbols, pasaules centrs. Vieta, kur atrodas krusts, uzskatāma par kosmisko asi – vieta, kur notiek sasaiste starp debesīm un zemi. Krusts ir augstāko sakrālo vērtību simbols. Tas uzskatāms arī par vīrišķā (vertikāle) un sievišķā (horizontāle) savienojumu. Vertikālā līnija simbolizē enerģiju, tās pieplūdi, kas savieno debesis ar zemi caur garu uz augšu. Vertikālā līnija atgādina Saules starus, ko uztveram kā garīgo enerģiju, nākušu no dzīves virsotnes, simbolizējot enerģijas virzību starp Zemi un Visumu. Horizontālā līnija – sievišķais princips, zemes virsmas zīme, cilvēku attīstības zīme, to savstarpējā saskarsme.

    Tāpat kā senajiem grieķiem, persiešiem un indiešiem arī baltiem krusts ir saulgriežu un ekvinokcijas simbols. Taisnais krusts savienojumā ar slīpo (mūsu senčiem – zelta) krustu attēlo Saules kustību gada garumā. Krusts, kas attēlots, ieslēgts aplī, ir zemes simbols.

    Krusta zīmē rodami četri cilvēku domu izpausmes veidi: fiziskā, dzīvības, emocionālā un garīgā daba. Katram no veidiem atbilst kāda no stihijām jeb pirmelementiem, kas simboliski izpaužas krusta zīmē.

    Pazīstamas trīs dažādas krusta formas:

    Taisnais un slīpais krusts – simetriskie krusti, kur katrs stars ir vienāda garuma; Seno baltu cilšu krusts;

    TAU jeb TAV krusts – līdzīgs mūsdienu burtam „T”. Pastāv uzskats, ka tas cēlies senajā druīdu kultūrā. Nozāģējot dažu pēdu augstumā ozolu un tā augšējo daļu uzliekot pāri apakšējai, radot figūru – dieva HU simbolu. Senie ēģiptieši šādu krustu lietoja valdnieku iesvētībās, savukārt Amerikas indiāņi – uztetovēja uz ādas. Ir atbalstītāji arī viedoklim, ka simbola pamatā ir vērša vai auna galva ar ragiem. TAU krustu mēdz saukt arī par veseri tieši tā formas dēļ. Otra šī krusta forma – tā galu rotā aplis vai ovāls. Senatnē dēvēts par dzīvības krustu. Tas plaši pazīstams Centrālamerikā. Babiloniešu kultūrā šis krusts bijis ūdens dievības simbols, savukārt skandināviem – debesu un nemirstības simbols.

    Romiešu vai grieķu krusts – simbolizē gan nāvi, gan dzīvību. Tas ir krusta veids, ko pārņēmusi kristietība.

    https://www.e-ezoterika.lv/raksti/krusta-zime.html

  7. Tante tirgu. saka:

    Es pateiksu tikai mazu frazi- AR VELNA RIKIEM PRET VELNU NECINAS !
    Parejo spriediet pashi…

  8. Jānis saka:

    Un visus viņus 3 (trīsus) vieno-vainas neatzīšana!

    Kāda cūcība..nepiekrist un nenožēlot vainu-kuru uzlikuši sātanisti.

  9. Quod licet bovi, non licet Iovi. saka:

    Quod licet bovi, non licet Iovi.
    Nespēju iedomāties Daļu Gribauskaiti, lecot kazačoku 9. maijā Sarkanā laukumā, vai bučojot roku čekas ģenerālim, krievu sātanistu sektas virspriesterim, Prezidentu Andri Bērziņu uzdzīvojot krievu bandītu, čekistu, mauku un pederastu saietā, “Jaunais vilnis”, jeb Māri Kučinski, iespiestu starp čekistiem čekas ložā arēnā Rīga.

  10. ``tirgus tantei`` saka:

    Un kur tad paliek sensenais “Velnu izdzen ar velnu“? :)

  11. Tautisma cēlēji saka:

    Kokam ir saknes,tautai ir pamati. Tautu pamatus noteikti ir veidojuši tautisma cēlēji. Kādu laiku bija tautu valstis un tajās valstīs iestājās nepieredzēts uzplaukums. Tādi tautisma cēlēji latviešiem bija Atis Krōnvalds,Voldemārs Reiznieks,Voldemārs Leitis un viņiem līdzināmie. Krievu tautai bija lieliski tautisma iedvesmotāji: Vladimirs Dāls,Ļevs Tolstojs,Ļevs Gumiļovs. Arī vācu tautu bija nepieciešams saliedēt. Tautisma dižgari bija Fihte,Otto fon Bismarks,Alfrēds Rōzenbergs. Kopš Otrā Pasaules Kara bēdīgā nobeiguma,Eirōpā nav mināms neviens dižgars-tautisma cēlējs. Ja nav tautiskas valsts,tad nekāds valstisks iestādījums nepārstāv tautu un nekalpo tās interesēm. …

  12. Visvaldis saka:

    Šos trīs “ķecerus” kristieši būtu ugunskurà (sārtā) sadedzinājuši-vēl nesen (viduslaikos).
    Bet tagad viņiem ir daudz izsmalcinātākas metodes-ieliek cietumā uz pusmūžu..ar cerību,ka tajos necilvēcīgos apstākļos jau noteikti ka nomirs! Vai nositīs…tādu “riebekli” kā Osvaldu M.

    Judeokristieši-sātanisti..kas neapzinās pat to,ka tādi ir.
    Jo nav pat Bībeli izlasījuši,kaut vienu reizi..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *