E. Kalnmeiers ir slepkavību piesedzējs un veicinātājs

Sākšu ar Māra Bērziņa sacīto, ko varēsiet izlasīt šīs publikācijas otrajā daļā:

“Policija ne tikai neizmeklē, bet slēpj un falsificē pierādījumus, mēģina iebiedēt lieciniekus, vēršas pret tā jau visvairāk cietušajiem – ģimenes locekļiem, meklē un padara par vainīgajiem vismazāk aizsargātos, un tamlīdzīgi. Un Latvijas tieslietu sistēma to pieļauj, un manuprāt arī atbalsta.”

No savas puses varu vēl ar 100%tīgu garantiju piebilst, ka: policija ir visu šo noziegumu veicēja, jo neviens, atkārtoju, PILNĪGI NEVIENS NOZIEGUMS, 4. MAIJA KRIEVŽĪDU BANDAS VALDĪŠANAS LAIKĀ, NAV TICIS ATKLĀTS !

Atkārtoti runāsim par pensionētās latviešu juristes Birutas Lozes slepkavību, jo no 4. maija kliķes puses viss tiek noklusēts un vaina tiek uzvelta nevainīgam.

Bet tagad mazs atgādinājums no iepriekš rakstītā: Krievžīds gan saka, ka atstrādāts esot bijis ļoti milzīgs informācijas daudzums…, bet nepiemin nevienu alternatīvu versiju… ! Viss 1940. g. stilā !!!

https://tvplay.skaties.lv/parraides/degpunkta/941015?autostart=true

Un tagad padomā, latviet: Naba Edgars Kadiķis, kurš bija 86.g. vecās B. Lozes “aprūpētājs”, no mājas vēlā vakara stundā izgājušo Birutu Lozi “aizvilinājis” uz Saulkrastu novadu kāpu joslu. Un tu tik vari iedomāties, kā un kurā  vietā nabaga Kadiķis prokurori piebeidza ar neskaitāmiem sitieniem pa galvu un beigās punktu šai darbībai pielika to nožņaudzot.

Un tad, tika kāpu smiltīs izrakta divus metrus dziļā bedre…. !

Vai kāds ir iedomājies, ko nozīmē smiltīs izrakt tik dziļu bedri ? Tādu bedri, vienam cilvēkam nav iespējams vienas dienas laikā izrakt, kur nu vēl pāris nakts stundās, jo smiltis grūst izraktajā tukšuma vietā… . Bija vajadzīga vesela racēju brigāde vai pat ekskavators… . Un, ja arī šī racēju brigāde ar ekskavatoru bija, tad pēc mēneša, kad vējš visu nolīdzinājis, šo kapa vietu pat ar “mīnu meklētāju” neizdosies atrast… (atvērt visu rakstu).

Pareizi M. Bērziņš saka: padara par vainīgajiem vismazāk aizsargātos, un tamlīdzīgi…”.

Visa šī 4. maija banda, sākot no Saeimas prusaku bara un beidzot ar visiem represīvajiem orgāniem, ir slepkavu banda.

Birutas Lozes slepkavības gadījumā par vainīgo tika “atrasts” viņas aprūpētājs Edgars Kadiķis.

Ja Edgars Kadiķis ir viņas slepkava, tad čekistu “matrace”- visīstākā mauka Solvita Āboltiņa, kura ar kājstarpi pelnīja šodienas politisko stāvokli, ir  “māte Terēze”.

DP žīdu varzas apgalvojums par divus metrus dziļo bedri kāpu smiltīs, kuru esot izracis šis latvietis, ir iestāstāms Āfrikas zilonim Rīgas zoodārzā un arī tikai tad, ja skaļi kliedz tai vietā, kas atrodas šim zvēram zem astes.

Tātad, kārtējais žīdu murgs, teiksim kā tas, ka latviešu patriots Herberts Cukurs pašrocīgi nošāvis 30 000 žīdu.

Bet pašlaik jau H. Cukura “asins darbi “ samazināti par apmēram 29 995 žīdiem. Šeit lasāma jaunā versija par ko esot noslepkavots un sacirsts gabalos Herberts Cukurs: http://www.la.lv/kapec-novaca-tiesi-cukuru/

Birutu Lozi nogalināja Borovkova & Bunkas & Godmaņa žid-nacistu banda, jo bija uzrakstījusi dokumentāli pierādītu ziņojumu par viņu veikto genocīdu pret latviešiem pēcAtmodas periodā.

Citas patiesības nav tāpēc, ka tās vienkārši nav !

LIKUMĪGI visu šo noziegumu piesedz ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers ar sev pakļauto varzu. Protams, ka ne viņš ir lēmējs, jo ir tikai nožēlojama marionete šajā žīd- cionistu spēlē, bet tas nenozīmē, ka viņam & co reiz par visu nebūs jāatbild tiesas priekšā un tas ir bezkompromisu nāvessods.

Ja mēs atdzīvinātu sengrieķu mitoloģisko varoni Hēraklu un liktu viņam paveikt to, ko kāpās “paveica” Edgars Kadiķis, diez vai viņš arī bez ekskavatora to paveiktu. Bet žīdu fantāzijai jau robežu nav, tāpat kā viņu asinsdarbiem pret pasaules tautām.

Tas bija:

kārtējais sātanistu rituāls,

kad tika nogalināta latviete un vaina par to uzvelta citam latvietim, tāpat kā šeit aprakstītajam: https://tautastribunals.eu/?p=44800

Vai klusēsim par šo noziegumu ?

Nē neklusēsim !!!

Par žīdu genocīdu pret latviešu tautu netiks klusēts !

Rakstīsim nākošos ziņojumus starptautiskām iestādēm, jo LIETA pret cionistu noziegumiem, pateicoties ASV militārpersonām, ir iekustējusies.

Šeit par žīdnacistiem un cīņu pret šiem izdzimumiem: https://www.youtube.com/watch?v=xsTww27Vg70

26.05.18                                 L. Grantiņš





Bet tagad lai runā Māris Bērziņš:





Labdien.

Trešdienas sēriju izlaidu, jo bija notikumi kuriem jau atkal bija nepieciešams laiks. Lai atbildētu. Pēdējās dienās piedzīvoju kārtējo provokāciju un saņēmu draudus. Nu jau otro reizi. Varētu padomāt, ka man ”ir aizbraucis jumts”…, taču tā nav vis. Draudi mani nogalināt bija reāli un pierādāmi, jo saruna tika ierakstīta no konkrēta numura, tā ir reģistrēta un dokumentēta. Izdaru secinājumus un paturēšu to zināšanai, negribu jums radīt papildu problēmas, bet saprotiet paši – viss ir saglabāts un vairākās drošās vietās. Kuras ne ”atradīsiet”, ne arī tiksiet tām klāt. Un, lai kas no tā par ko draudējāt tiktu īstenots dzīvē, pat vistrakākajā versijā, tas nespēs apturēt acgarni.com darbību. To es vēlētos pateikt arī citiem saviem ”labvēļiem”. Jo vienalga, ko Jūs izdomāsiet attiecībā pret mani uzsāktu, acgarni.com turpinās savu darbību un stāstīs par to, kas notiek ar mani, Gintu, un ne tikai to vien.

Jau 2016. gadā prognozēju, ka šādi ”brīnumi” sāksies brīdī, kad kļūšu pārlieku nevēlams sistēmai. Tādēļ jau tolaik uzrakstīju vēstuli, kurā mēģināju īsi ieskicēt manu nelabvēļu potenciālo domu lidojumu. Šeit tad arī būs daļa no šīs vēstules sabiedrībai:

”Es, Māris Bērziņš, ar tālāko paziņoju, ka vēlos sevi nodrošināt pret visiem potenciāli iespējamiem manipulāciju un represiju veidiem. Nekad neesmu bijis dokumentāli atzīts par aizdomās turamo, pret mani nav izvirzītas nekādas apsūdzības. Esmu gan ticis traumēts trīsdesmit septiņu gadu vecumā (pasūtīta uzbrukuma laikā un pēc tā vēlreiz pašvaldības policijas automašīnā policijai to apzināti pieļaujot). Es smēķēju (cigaretes, kuras pērku mazumtirdzniecības veikalos, legāli un atļautās vietās) un reizēm lietoju vieglo alkoholu (alu, vīnu) saprātīgos daudzumos. Bet man nav un nevar būt nekādas saistības ar narkotikām, ieročiem un sprāgstvielām. Nekad neesmu ticis aizturēts par zādzībām veikalos vai ko tamlīdzīgu. Neviena sieviete nevar mani apvainot par uzmākšanos vai izvarošanu (tas pats attiecas uz vīriešiem un bērniem). Mani nevar apvainot fiziskā vai verbālā vardarbībā, reketā, rasismā, fašismā, nacionālsociālismā, ekstrēmismā, terorismā, bandītismā, korupcijā, kontrabandā, pretvalstiskumā, draudu izteikšanā u.t.t. Nenodarbojos ar kibernoziegumiem un neesmu veicis nekādus finanšu noziegumus. Neveicu nekādas bīstamas darbības un neko citu nelegālu, ko kāds varētu izmantot lai traucētu, kavētu un neļautu man sniegt runāt gan šajā Gintas lietā, gan citās kriminālās un administratīvās lietās. Esmu psihiski un fiziski vesels. Izvairos no riskantām situācijām. Nevadu transportlīdzekļus. Neciešu no depresijas, un kategoriski noraidu tendenci un domas par pašsakropļošanos un pašnāvību. Ja ar mani kas tāds notiktu – tas var būt tikai ārējas vardarbības, indēšanas, utt., un tai sekojošas inscenācijas rezultātā.”

Domāju, esmu pietiekami skaidri pateicis, ka saprotu un apzinos, kādi varētu būt Jūsu tālākie gājieni. Gribēju tikai piebilst vēl ko – iespējams, kāds ir iedomājies, ka cīnos ar visu šo ārprātu, lai vēlāk, pakāpjoties uz iegūtās slavas pjedestāla, iesoļotu politikā. Būs jāsarūgtina, tādu ambīciju man patreiz nav. Reiz bija, bet tagad esmu sapratis, ka tādi cilvēki kā es Latvijas pseido-politikā ir kategoriski nevēlami. Jo tur neder cilvēki ar savu personīgo, principiālo un tautisko-valstisko viedokli. Latvijas patreizējā politikā, manuprāt, der tikai “bezmugurkaulnieki”, “zīmuļi”-PR-isti un protams – “ex”-čekisti-komunisti, kādus ”biezā slānī” tur arī novērojam. Tādēļ, nesatraucieties – konkurenci patreiz Jums negrasos sastādīt.

Mans mērķis bija, ir un būs – panākt patiesības noskaidrošanu Gintas lietā, un piespiest (labprātīgi neviens neko nedara jau gadu desmitiem) sakārtot visu to, kas saistīts ar drošību un tiesiskumu mūsu valstī. Jo, kopš esmu uzsācis šo cīņu, ir parādījušās vēl vairākas lietas. Ne mazāk svarīgas un ne mazāk kliedzošas. Kā piemēru minēšu pagājušā gada nogalē, manuprāt tomēr noslepkavotās Sintijas Bāliņas lietu, kurā Valsts Policija ir maldinājusi gan sabiedrību, gan viņas ģimenes locekļus par patiesajiem meitenes nāves apstākļiem. Pierādījumi ir un būs vēl vairāk. Par to tad arī top nākamais seriāls. Un, domāju, bailēs no tā arī notika pēdējā provokācija attiecībā pret mani. Taču arī šis gadījums tikai apstiprina Gintas lietā līdz šim jau konstatēto – policija ne tikai neizmeklē, bet slēpj un falsificē pierādījumus, mēģina iebiedēt lieciniekus, vēršas pret tā jau visvairāk cietušajiem – ģimenes locekļiem, meklē un padara par vainīgajiem vismazāk aizsargātos, un tamlīdzīgi. Un Latvijas tieslietu sistēma to pieļauj, un manuprāt arī atbalsta.

Bet nu ir pienācis tas laiks, no kura šai noziedzīgajai sistēmai jābaidās visvairāk. No tās cietušie nevis iebiedēti klusiņām nolien pa kaktiem, bet gan apvienojās, lai parādītu sabiedrībai to, no kā sistēmai visvairāk bail – tās nekompetenci, noziedzīgo bezdarbību, veiktos likumpārkāpumus un dienesta noziegumus. Un neviena sistēmas provokācija nu jau mūs nespēs apturēt. Jo, kad savus spēkus apvienos visi ”sistēmas skartie”, tad tai gluži vienkārši vairs ”nepietiks ložu”!





Sarkano Ciānas izdzimteņu kloāka

You may also like...

4 komentāru

  1. Bez vārdiem saka:

    Facebook LJSEA lapā rakstīts:

    Saņēmām no kāda kolēģa ziņu, ka nogalinātā Latvijas Jurisprudences speciālistu un ekspertu asociācijas biedre un pensionēta prokurore Biruta Loze klusiņām ir kremēta un apbērēta, no mazdēla un vedeklas norādot, kā pilnvarotās personas un kolēģi nav nekas un nekādas ievērības vērti kopš Birutas Lozes nāves.

  2. Vēsture saka:

    No Trocka runas 1917.gada vasarā.

    “Tirānija nenāks no labās, bet gan no kreisās puses, tā nebūs balta, bet sarkana vārda tiešā nozīmē, jo asinis mēs liesim straumēm, kuru priekšā visu agrāko kapitālistisko karu cilvēkupuru skaits būs nenozīmīgs un nobālēs. Visietekmīgākie baņķieri viņpus Atlantijas uzsāks ar mums vistiešāko sadarbību. Ja mūsu revolūcija uzvarēs un mums izdosies sagraut Krieviju, tad uz tās drupām mēs iedibināsim cionisma varu, kas kļūs par tādu spēku, ka pasaule tā priekšā metīsies ceļos. Tad mēs parādīsim, ko nozīmē vara”.

    Mēs redzam, ko Latvijā nozīmē cionistu vara.

    totāls genocīds pret latviešu tautu, valsts slīgst parādos. Strupceļš latviešu tautai.

  3. Aktuāla tēma saka:

    Latvijas Jurisprudences speciālistu un ekspertu asociācijas biedru Birutas Lozes un Vilora Eihmaņa sarunas par korupciju Latvijā (2018.gada sākums)

    https://www.youtube.com/watch?v=rz2UPSlY8yA&t=20s

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *