R. Bruners. Atbilde “Pārmaiņas”

Cilvēku pašpārvalde ir jaunā sabiedriskā iekārta, uz kuru notiek pāreja globālā mērogā. Lai mēģinātu to novērst, esošajai pasaules valdībai bija jāizgudro „korona vīruss“, vienlaicīgi jānoliek visas pasaules valstis uz karantīnas, jānogalina veci cilvēki, tādējādi ne tikai „atslogojot sociālos budžetus“, bet arī likvidējot dzīves pieredzi un zināšanas, jācenšas izraisīt jaunus karus ..

Pāreju uz jauno iekārtu konceptuālā līmenī aprakstu šeit https://www.societyandnature.org/okms.pdf , sabiedrības sastāvdaļas sākot ar RB-01 beidzot ar RB-06 ir atrodami iepriekšējā komentāra norādēs. Konkrēti piemēri un projekti ir atrodami https://societyandnature.org/sarunas/ , turpat arī skaidrojumi populāros rakstos un video materiālos.

Attiecībā uz „vēlamo Latviju“, par ko raksta Artūrs Malta un anonīmais Pārmaiņas, argumentācijai var piekrist. Motivācija ir saprotama, par to rakstīju jau iepriekšējā komentārā. Tāpēc lai viņi aģitē par savām idejām veseli. Ja es būtu pārliecināts, ka viņi abi ir patiesi savos centienos, varētu pat novēlēt viņiem veiksmi. Tomēr mana pieredze saka, ka rezultāts būs labākajā gadījumā nulle. Bet ļaunākajā gadījumā Saeimas atlaišana un super nacionāli lozungi var novest pie degradējušās valsts neatgriezeniska sabrukuma.

Savu pozīciju šajos jautājumos esmu pietiekoši skaidri izteicis Latvijas prezidenta programmā https://www.societyandnature.org/lpp.pdf un attiecīgajā video materiālā:

Tautas militarizēta pašpārvalde nozīmē, ka pārvaldi uzņemsies vai kontrolēs zemessardzes un armijas vienības. Nevis noziedznieku un komunistu – čekistu ieliktas marionetes

18.05.20

You may also like...

17 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Zemessardzi un armiju JAU kontrolē komunisti-čekisti, kuriem tā armija/zemessardze ir zvērējusi uzticību līdz kapa malai… :((
    Atlikuši vecīši, kuriem arvien biežāk bēniņos iečivinājas zvirbuļi un kuri ar datoru, ja tāds viņiem ir, ir uz lielu JŪS, ka knapi var apskatīt laika prognozi…
    Uz repatriantiem no sēņu lasītavas vispār nevar paļauties – uz kuru pusi vējš pūš, uz to pārvietojas…
    Sakarīgākie JAU IR nogruntējušies ārzemēs tā, ka vietējo varu likumi viņiem vairs netiek klāt.
    Tātad jūsu piedāvātais ceļš ir, praktiski, uz Marsu ! :(

  2. aļo nymous! ;) saka:

    Tas Marss jau nemaz netiek apiets. Gaišajai nākotnei arī tas paredzēts. Bet pa tavam sanāk, ka vienīgais ceļš ir – lūrēt tik jūtū kariņus.

    phttps://www.youtube.com/watch?v=LfVgHi1GzwA

  3. vislabākais no visiem kariem saka:

    “..vislabākais no visiem kariem ir tas, kad galva paliek klāt..“

    Gribat, lai galvas paliek klāt? Informējieties.

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Godzemes-Dittas-mobilizacija-cilveces-atbrivosanai_16527917

  4. > 2020. gada 18. Mai um 23.04 Uhr saka:

    ja tu esi tikai spējīgs truli lūrēt(nesagremojot) ko tev rāda, neviss kas tur ir redzams – jautājums nav pie manis !

  5. Pārmaiņas saka:

    Kur globālā mērogā vēl notiek tāda pāreja uz “cilvēku” sabiedrību, ja neskaitam Krieviju ?
    Visā teiktajā nevaru saskatīt īpašu atšķirību ar šodien esošo kārtību. Komunistu un čekistu paaudze jau dabiski noiet no skatuves un viņu vietu pamazām ieņem viņu pēcnācēji, kas nav ne komunisti, ne čekisti, bet kā atbildē precīzi pateikts “cilvēki”. Tiem “cilvēkiem” parazitēšanas un uzkundzēšanās tieksme ir pat vēl lielāka kā viņu radītājiem, jo no latviešu tautai nozagtā viņi šeit uzauguši un barojušies. Kopumā visa šī ideja šķiet pazīstami internacionāla, kur ar militarizētu okupantu otprisku pašpārvaldi, tiek nodrošināta latviešu uzraudzība, bet vispār jau visam var piekrist un saprast dziļo sāpi par brūkošās impērijas iekarojumiem un koloniālās varzas visatļautības privilēģiju zaudēšanu, kas nu kuram. Lai tur vai kā, bet neticu arī iepriekš aprakstītajiem notikumiem par izsekošanu ar droniem un citādiem draudiem, kas ir nekas vairāk kā sava svarīguma uzsvēršana un centieni parādīt cietēja tēlu.

  6. Anonīms saka:

    stāvoklis krievijas armijā:

    https://youtu.be/7CaNLtJ5tm4

  7. Vai pats nevēlaties iet zemessardzē, apgūt prasmes un ieviest kārtību?

  8. cik var gremot saka:

    jau cik reiz gremotu… Turklāt – rasolā. Un apstāvējušos. `aļo` vēlreiz. Un vispā – tu i rupš. I tumš. Teikumu normāli nevari uzcept. Raksti tak mātes valodā. Ko mokies?

    Bet, ja nopietni – pat ne par gremojamo ir runa. Pats zinu, ko man jāgremo. Runa ir par daudzumu. Tā ka bisjku fušierē, šeit ienākot, tava centība padarīt šo vietu par splošnuju krieviju. Nepietiek, ka teritorija jau ir splošnaja k? Uz afišu stabiem – splošnaja krievija, ziņu ruporos – splošnaja krievija – galkini, palkini, pugačovas, voločkovas utt., utt. Tirgus plači, vuzi, vozi – splošnaja k. Ar neiztrūkstošu saucienu “skat, ko parāda!“, “skat, ko parādījis!“

    Un īgņa esi. Šveiku iemetu: domāju – humoru sapratīsi. Neben! Kuzjkinu maķ gribi rādīt.

  9. tiem, kas izlasīs saka:

    Tātad – tiem, kuri izlasīs arī Olgas Goginas uzrunu katram latvietim, latvietei.

    Tā teikt – “cepuri nost!“ Olgas Goginas priekšā par pašapzinīgo un nesalaužamo vēlmi un lepnumu piederēt krievu kultūrai. Dievs, dodi mums tādu pašapziņu!

    Bet. Šajā runā/uzrunā neatrodas nevienā rindā, nevienā vietā starp rindām sapratne, ka latvieši grib tieši to pašu – dzīvot šeit, savā, teritoriāli ne sevišķi lielajā, zemē, un palikt savā latviešu kultūrā.
    Nav tajā sapratnes par to, ka krieviskās kultūras/nekultūras (sevišķi sadzīviskajā ikdienā), nu jau arī multikultūras, ilgstošā un masīvā klātbūtne padara un jau padarījusi latviešu pašu kultūru par surogātu.
    Nav tajā sapratnes arī par to, ka krievu/padomju, nu jau faktiski – krievu padomju/kapitālistiskā, ietekme uz pamatiedzīvotājiem tiek uzspiesta joprojām kā ideoloģiski, tā politiski.
    Nav pat sapratnes par notikušo. Ja šķiet, ka tēvi un vectēvi karoja vienīgi, lai sakautu fašismu un atbrīvotu (pat pasauli) no nacisma, tad kamdēļ viņi varoja atbrīvotās(?) sievietes? Vai viņas bija nacistes un fašistes? Kamdēļ okupēja kaimiņzemes? Un nacisms un fašisms – dzīvāks par dzīvu. Šobaltdien.

    Mans sapnis arī ir dzīvot šeit mierā un mīlot – visus. Bet pietiek pabūt saskarsmē ar visu kultūru masām, kur nokļūsti valodā, pilnā ar krievisko bļ bļ bļ, .uisnim, na.uj, ne.uja utt., utt., pietiek atcerēties savu zemi pirmspadomju, kas ir tas pats kas pirmskrievu, laikos, kad durvis varēja neslēgt un varēja neko ne slēpt, ne siet, kad kauns bija melot, vēl lielāks – krāpt, novīst man ausis un novīst mans prieks. Un saprotu, ka mana vēlme visus mīlēt neko te nevar mainīt. Pāri paliek vienīgi vēlme – izdzīvot.

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Spridzeklis-Italijas-parlamenta-Sara-Cunial-pret-B_16525992

  10. Pārmaiņas saka:

    Čekas darbība Gorbačova pārbūves laikā un ietekme uz tautas veidotām kustībām.
    https://youtu.be/i0Xbp5ve3ec

  11. Anonīms saka:

    uz mata kā Latvijā:

    https://youtu.be/_zHrqiKIf-Y

  12. Zilā kalna Marta saka:

    Komunists AIVARS GARDA vada Latvijas Nacionālo fronti kopš 2001.gada, tātad jau 19 gadus. Viņa tēmas ir DDD, homoseksuālisti, Rērihi, ezoterika, uzbrukums patiesam brīvības cīnītājam Linardam Grantiņam un latviešiem, apsaukājoties. Bet patiesībā AIVARS GARDA un AIVARS GEDROICS ir komunistu un čekistu provokatori, pretīgi parazīti, kas dzīvo uz citu cilvēku rēķina.Viņu laiks iet uz beigām. Drīz abi saslims ar neārstējamu vēzi, viņi sāpēs smird;igi pūs un kliegs , gribēs nomirt, bet nevarēs, gārdzot ar mēli no mutes izbāzuši.

  13. to RB saka:

    “…Vai pats nevēlaties iet zemessardzē, apgūt prasmes un ieviest kārtību?…”

    Aicinām stāties komunistu(čekistu) padotībā(kalpībā) ??!

  14. Armands saka:

    Gāju lasīt gliemežus un ejot gar to vietu, kur pagājušo gad uzgāju aviācijas bumbu http://www.9maija. Ru vsem lgu i sru pārbaudīju vai tā vēl ir tur pat? Guļ jau vairāk par pusi gadsimta un rūsē. Aizgāju tālāk līdz apdzīvotai vietai, kur mājas iedzīvotāji ārā izved nopļauto zāli. Tiem gliemežiem patīk ložņāt. Uzmanību piesaistīja kāda māja ar rudu jumtu un blakām tai rudas krāsas Range Rovers. Nodomāju, ka saimniekam patīk rudā krāsa. Lasot gliemežus dzirdu, ka no tās mājas vecim rodas zināt kāre, ko es tur dar mežā? Do you speak english? A little bit – atbildēju viņam 4 stundu garumā. Kaut kropli, bet patiesi par to, ka šinī zemē ne ikviens var sevi piedēvēt latvietim. Tāpat mēs jau vairs nezinām, kāds patiesībā izskatās anglosaxis. Pats šeit sakaucies ar armenieti, kurai ir ar sajaukums ar latviešiem. Vienu viņš piezīmē, ka latvieši ir īpaši mantkarigi. Viņam visādā veidā krauj nerealus rēķinus par neko. Tad nu i viņam ieteicu ieskatīties ciešāk tajos latviešos. Tā suga ir īpaša. Viņš piefiksēja vienu noziegumu, ko pastrādāja cilvēki maskās aplaupot kādu ģimeni. Tā ģimene atkal latviešu un norādīju, ka uz Sovietu impērijas pārējās laikiem 90 – 91. gads bij pastrādāts šaušalīgs noziegums netālu no Edinburgas prospekta. Tur nogalināja pilnīgi visu latviešu ģimeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *