Jūs gļēvuļi, jūs gara kropļi

TribuālsGļēvuļi un gara kropļi !

Cita vārda šiem tautas pabirām nav piemērojami, kuri nebalsoja par “Leģionāru atceres dienu” !

Atturēšanās vai nepiedalīšanās nozīmē vienu un to pašu- PRET. Vai tas var saukties par cilvēku, kurš uzspļauj savai vēsturei lestenes_braalu_kapiun savas tautas varoņiem,- nē !!! tas ir atkritums, kurš nav uzskatāms par cilvēkveidīgu radību. Leģionāri varonīgi cīnījās pret Latvijas paverdzinātājiem- krievu-žīdu boļševiku asins suņiem, bet jūs “piekrāmējāt” bikses, ieraugot okupantus kabanovus un cilēvičus.

Foto: DIEVS SVĒTĪ LATVIJU un šos upurus, kuri krita cīņā pret kriev-žīdu asinssuņu ordām.

Tajā pašā laikā jūs, gara kropļi !!!, nosiekalojušies noskatāties uz okupantu orģijām maijā un oktobrī !!!

Gan pienāks tā diena, nožēlojamie tautas pabiras, kad jūsu portreti tiks “iekopēti” pisuāros un klozetes podos.

Jūsu mirstīgie “atkritumi” tiks iesviesti Krievijas mēslu bedrē.

Latvijas Zemē jums vietas nebūs… .

Nodevējam nodevēja alga… .

LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS        06.03.11

Leģionāri 2

You may also like...

27 komentāru

  1. AG saka:

    Un atceries, Linardiņ, ka Lāčuks no Saeimas tribīnes pateica – viņam bail iet gājienā 16.03.! To arī neaizmirsti!

  2. Eduards saka:

    Es regulāri eju-pagājušgad pat VIENĪGAIS ar plakātu-Latvijas varas augšgalu -Starptautiskajā tiesā! Nekavējoši!
    Arī šogad noteikti iešu-kopā ar domubiedriem…
    Nedrīkst aizmirst CILVĒKUS,kuri pat dzīvību nežēloja Latvijas dēļ…

  3. black_joker saka:

    Ja? Nedrīkst aizmirst tos, kas kopā ar vācu asinssuņiem saimniekoja kara pārņemtajās teritorijās? Un naivi sapņoja, ka Hitlers šiem pēc kara uzvaras žēlīgi atļaus atjaunot savu valsti? Kur tik stulbi var domāt? Vai tiešām vecie atlikušie leģionāri vēl pēc 65 gadiem tic, ka viņu cīņa bija ar kādu pozitīvo sauso atlikumu? Tas ir bijis- latvieši karoja abās pusēs- aizmirstam šīs abas puses, jo tās bija marionetes lielvaru rokās.

  4. Garāmgājējs jokerim saka:

    Varētu tev piekrist, ja šie paši parlamentārieši aizliegtu svinēt 9 maiju. Kaut kā stulbi sanāk, lielajiem slepkavām viss ir atļauts… .

  5. black_joker saka:

    Neviens neaizliedz arī pieminēt to 16.martu tāpat kā 9.maiju. Bet nevajag glorificēt šos pasākumus kā kaut ko megasvarīgu. Šeit noraidīja oficiālu atceres dienu tāpat kā 9.maijs vairs arī nav oficiālā atceres diena….

  6. AG saka:

    Mjā, Linardelim rokas par īsām, lai šo jokeri “izdžokerētu”!

  7. ebregejs saka:

    AG, vai drīkst, uzsūtīšu Tev sliktu sapnīti. Tiklīdz iemigsi, tā redzēsi savā priekšā mušu aptaisītu fīrera bildi un murmināsi: “Hitlers ir mēsls, Hitlers ir mēsls, Hitlers ir mēsls…” Šausmu sviedrus svīstot, mēģināsi apstāties un nezaimot, bet nevarēsi. Un tā – sākam: “Hitlers ir mēsls…”

  8. black_joker saka:

    AG – mēs tā kā abi “ciešam” no L.G. neadekvātajiem gājieniem….

  9. Talmuds saka:

    a kad godināsim latviešus kas cīnījas sarkanajā armijā? kāpēc mums jāgodina tikai vāciešu pusē cīnījušies??? tas ir slimīgi, ir 8.maijs kad visi bez jebkāda naida var godināt savus cīņu biedrus, nevajag neko izcelt un 9.maiju svin pat rietumu, tā ir uzvara pār nacismu

    un neaizmirstiet vēsturi, ja arī PSRS būtu zaudējis tad 1.es te nerakstītu, 2. jūs arī nē, 3. vācieši paverdzinātu šeit mītošos aborigēnus, tā ka, PSRS bija mazākais ļaunums

  10. ebregejs saka:

    Talmud, es nu gan šeit rakstītu arī tad, ja PSRS karā būtu zaudējusi. Ebregejus kari neskar, tā gan.

  11. white joker saka:

    ..smirdiet vien smirdiet, krievu sarkano fašistu vergu purni, šis mazai prieciņš šobrīd smirdēt, jums nesīs lielus kreņķus, ko nekāda jūsu melu smirdoņas pārtraukšana vairs nelīdzēs,hi,hi

  12. Talmuds nekā nezina par Baigo gadu, par izvešanām, par emigrāciju. Neviena tauta nav tik daudz zaudējusi šī “sarkanā mēra” dēļ, un cieš vēl šodien.Genocīds turpinās vienojoties Maskavai ar rietumiem.

  13. ebregejs saka:

    Prieks censties, turpināsim smirdēt. :D Bet Tu turpini kļūt arvien drosmīgāks un drosmīgāks, lai ir arī kāds, kas lec uz ambrazūras, nevis tikai bļaustās internetā. :)

  14. Talmuds saka:

    Baigais gads bija baigs, to neviens neapšauba, lai gan nevajag arī pārspīlēt un nodarboties te ar Gēbelsa propagandu , nebija nekādi ļaunie žīdu čekisti kas gribēja iznīcināt labo, foršo latviešu tautu, tās ir muļķības, kā zināms 14.jūnijā notika deportācijas, kur vagonos salika 15 000 cilvēku, starp tiem bija ap 15% ebreju izcelsmes jeb žīdu izcelsmes cilvēki jeb inteliģence, kopsummā no 15000 cilvēkiem 2250 bija ebreji, kā tas nākas ka žīdu čekisti vagonos pat savējos lika????? antisemīti varbūt paskaidros, bet diez vai, tas nozīmē ka nevajag vainot ebreju tautu, jo arī ebreji cieta no padomju represijām ne tikai latvieši un krievi, tad nāca jūs mīļotie nacisti, kas nogalināja kopsummā 18 000 latviešu no 100000 pavisam nogalinātajiem

    čekistiem nav tautības

  15. Tālmud, tādās lietās muldēšana nav ieteicama. Šeit precīza statistika:
    Tautības 1941.gadā Latvieši 11598 Ebreji 1789 Krievi 761 Vācieši 42
    Citas* 238 Visi deportētie 14428

  16. Talmuds saka:

    njā, par 500 mazāk, bet tam nav nozīmes, jo represēja neskatoties uz tautību un muldēt un vainot visu ebreju tautu ir nožēlojami, cik tad čekistu kopsummā no 18 miljoniem ebreju bija????0,00000…..% un tāpēc vajadzēja visus iznīcināt? slimi

  17. ebregejs saka:

    Patrioti, godīgie latvieši un citi naciki- nu ko gaidiet, vai par maz jūs esat pazemoti un aplaupīti? Ja neesiet kalpi un gribiet zemi atbrīvotu no mums krievžīgiem, kremļa sabiedrotajiem, no jūsu naidniekiem, tad-uz priekšu, es izaicinu?! Nu metieties taču uz ambrazūru, nu rādiet darbus, nevis tikai internetā virtuāli draudiet sodīt! Esmu ar mieru būt pirmais, ko sodīsiet, es jūs visus aicinu mani atrast un sodīt, man būs prieks, ja varēs jums ticēt arī darbos un es nesūdzēšos nekur un nekad!

  18. ebregejs saka:

    Oho, vēl viens ebregejs parādījies bez manis, laipni lūgts kompānijā. :D Mazliet palabošu – starp patriotiem un godīgiem latviešiem, no vienas puses, un apdauzītiem naciķiem, no otras puses, ir divas lielas starpības, kā mēdz teikt Odesas ebregeji. Citādi, protams, varat meklēt un sodīt, cik patīk – divi ebregeji jau šeit ir, varbūt uzradīsies arī kāds trešais. ;) Iesaku gan uzmanīties, lai atriebes zobens ķer īstos, citādi var rasties nelāga situācija – vakarā esat nosvinējuši ebregeja sodīšanu, bet nākamajā rītā es jau smaidīgs rakstu komentārus.

  19. AMARILLA saka:

    -Skat tik, neker krenki ebrejgoj, ne shie tevi kers, tie tik bridina, ja kers, kas ir nopietni laudis, tad nesmaidiisi ne te ne citur, ja busi protams ar darbiem tautas tiesu nopelnijis- taa man sapnos paraadiijaas lucifera kalps miizentaals un lika tev pazinot sho prieces veesti! Lai smaidinsh nenozuud i nekad vairs – ej, ej nu prieaaties -riit tak Cetkinas un Luksemburgas Purim lembasts ies valaa un juuseejie nodos juusu sencu tikumus un talmud likumus zuupojot un vemjot kopaa ar citiem prsrs atkritumiem!

  20. informācija saka:

    http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/jaunakaja_numura/lasitaju.balsis/?doc=95491

    Miljoni iznīcinošiem padomiem

    08.03.2011.
    Autors: Jānis Avots.

    Atklāta vēstule Valsts prezidentam Valdim Zatleram, 10. Saeimas priekšsēdētājai Solvitai Āboltiņai.

    Saeimā, valdībā, ministrijās, valsts aģentūrās u. c. valsts iestādēs ir vairāk nekā tūkstotis padomnieku un konsultantu, kuriem 2010. gadā algās katru mēnesi izmaksāts kopā vairāk nekā viens miljons latu no nodokļu maksātāju naudas.

    1991. gada janvārī cilvēki gāja uz barikādēm gatavi ziedot dzīvību, lai aizstāvētu savu tikko atgūto Latviju, un aizstāvēja. Latvija bija rūpnieciski un agrāri attīstīta bez parādiem. Mēs uzticējām valsts vadību Saeimai. Neilgi pēc vēlēšanām Saeima pieņēma darbā un atdeva rīcības brīvību padomniekiem un konsultantiem, t. sk. ārzemju, kuri nebija ieinteresēti mūsu valsts attīstībā. Padomnieki pārliecināja valdību un Saeimu par nelietderīgu rūpniecības u. c. ražošanas attīstību. Īsā laikā likvidēja ne tikai visas lielās rūpnīcas, bet arī zvejas floti, Ķemeru u. c. dziedniecības iestādes.

    Padomnieki un konsultanti vēl līdz Latvijas iestājai ES izveidoja sistēmu, kas nesekmēja ražošanas nozaru attīstību, un ieteica valdībai attīstīt tikai viesnīcu un tūrisma biznesu. Pēc statistikas datiem, vidējais Latvijas uzņēmuma ilgums ir 7,5 gadi.

    Pirms 10. Saeimas vēlēšanām “Vienotība”, ZZS u. c. partijas apsolīja nepaaugstināt nodokļus, nesamazināt bērnu pabalstus, pensijas, sekmēt un attīstīt ražošanu, palielināt darba vietu skaitu utt.

    Bet pēc vēlēšanām jaunās valdības padomnieki darīja visu iespējamo, lai paaugstinātu nodokļus, samazinātu ražošanu un darba vietu skaitu, lai Latvijas iedzīvotāji būtu spiesti meklēt darbu ārzemēs. Pēc tam padomnieki pārliecināja valdību, ka nepieciešams samazināt bērnu pabalstus, lai arī bērni aizbrauktu.

    Tas viss liecina par padomnieku un konsultantu valsti graujošu darbību.

    Lai nepieļautu Latvijas valsts bankrotu, ierosinām:

    1) ne vēlāk kā līdz 2011. gada 24. martam atcelt (likvidēt) valsts apmaksātu padomnieku un konsultantu amatu Saeimā, valdībā, ministrijās, valsts aģentūrās u. c. valsts iestādēs;

    2) nepieļaut padomniekiem un konsultantiem (pēc viņu atcelšanas) strādāt valsts iestādēs.

    Tauta ievēlēja Saeimā labākos, gudrākos savus pārstāvjus, un jāļauj tiem pašiem patstāvīgi un atbildīgi strādāt, jo padomnieki un konsultanti ne par ko neatbild un tāpēc rīkojas tikai sava labuma iegūšanai un ambīciju apmierināšanai. Un kāpēc viņiem katru mēnesi jāmaksā viens miljons latu no nodokļu maksātāju naudas! Lūdzu, pārtrauciet šo naudas izšķiešanu!

    Pasaules banka un ES direktīvas grauj pēdējo, kas Latvijai vēl ir palicis. Uzņēmēji, kuri bija līdz šim uzticīgi Latvijai un godīgi maksāja nodokļus, drīz nebūs spējīgi nest to nodokļu slogu, ko piedāvā valdība.

    Visas biznesa skolas māca – ja gribi saņemt vairāk nodokļus, samazini tos! Kā to izdarīja 2009. gadā Polijā. Valdība, klausot padomniekus, dara otrādi, kas iedzīs Latviju vēl lielākā bedrē.

    Likvidējot valsts apmaksātu padomnieku un konsultantu amatu, ir iespēja paglābt valsti no bankrota.

    Pensionāru – bijušo uzņēmumu vadītāju, ekonomistu un zinātnieku – vārdā Jānis Avots

  21. ebregejs saka:

    Ko nu, AMARILLA, par kreņķiem, sodīšana ir pagodinājums, nevis kreņķis, ja vien tiek veikta īstajam ebregejam saskaņā ar īsto sodīšanas rituālu. Sāku jau uz to gatavoties. Purims šogad vēl tikai pēc 11 dienām, tā ka 8. martā nekādu dzīru nebūs. Toties 19. martā gan puikiem jādzer tik daudz, kamēr tēv’ un māti nepazīst – saskaņā ar senču tradīcijām. Un jāuzkož Hamana pirkstiņi. :D

  22. Eduards saka:

    Avota kungs!
    Sanāksim 4.maijā Rīgā,Daugavmalā un pateiksim NOST Latvijas iznīcinātājiem! Izvirzīsim Latvijai un Tautai lojālus ,patriotiskus cilvēkus!
    Latvija Glābšanas komisija.

  23. Politnekorekts saka:

    Lai arī es esmu nacionāli noskaņots, bet šo “Tribunālu” veid pilnīgi slimi cilvēki, kas neko nedara, tikai pļurkst!

  24. AMARILLA saka:

    Politnekorekts saka:
    2011. gada 9. marts 22.36

    Lai arī es esmu nacionāli noskaņots, bet šo “Tribunālu” veid pilnīgi slimi cilvēki, kas neko nedara, tikai pļurkst!

    -Ha,ha,ha,ha , jā – ej nu haim ivanovič paārstējies! Tālāk tev būs vēl trakāk!

  25. A.K. saka:

    Nosaukt cionistus par noziedziniekiem, briesmīgākiem par vācu nacistiem, bet identiskiem staļina krievu zvēriem ir fakts, nevis antisemītisms!

  26. Filips Bobinskis saka:

    Talmuds: “Cik tad čekistu no 18 miljoniem ebreju bija? 0,000…%”
    Cik daudz no visiem pasaulē dzīvojošiem žīdiem, nemāku spriest, bet no Latvijas teritorijā dzīvojušiem žīdiem 1940. – 1941. gada padomju režīma represijās bija iesaistīti aptuveni 9000 personas – katrs desmitais.
    Teiksi, ka katrā tautā gadās pa draņķim, bet vai šī proporcija nav pārāk liela, lai to izliktos nemanām?
    Kad lasu dažādu cilvēku atmiņas par baigo gadu, nepārtraukti acīs duras “žīdi, žīdi, žīdi…”
    Minēji, ka čekistiem nav tautības. Bet tādā gadījumā, kādēļ šie sodu saņēmušie noziedznieki tiek pasniegti kā upuri.
    Šo noziedznieku sodīšana ar nāvi bija taisna lieta, kas pilnībā atbilda arī Latvijas Republikas likumdošanai un vēlāk izdotajiem nacionālo partizānu tribunālu dokumentiem.
    Protams, nav apstrīdams fakts, ka vācu okupācijas laikā tika nogalināti arī tūkstoši nevainīgu žīdu, bet šīs akcijas ir pirmkārt uz vācu sirdsapziņas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *