LRTT. Lato Lapsas un Artura Priedīša “brālība”

–“Maliet atkāpsimies laiktelpā uz Atmodas aizsākumiem. Lato Lapsa tajos senajos laikos, kā jauns “zēniņš”, ir ticis redzēts kopā ar pieredzējušajiem čekas barvežiem. Tātad, cionisti ir izaudzinājuši sev pieklājīgu maiņu. LRTT šim censonim  jau sen uzspieda uz pieres “Tiesājams kā nodevējs”, jo viņš iesūdzēja Kārli Zuiku un Viktoru Birzi par neslavas celšanu. Lato Lapsa “atmazgā” izredzētos(atvērt)”

Gandrīz pie katra raksta veidošanas man gribas uzdot jautājumu: Kurā vietā sākas cilvēks un kurā viņš beidz par tādu būt ?

Cilvēks taču ir sevis apzinoša būtne, tātad saprot, ka, lai pastāvētu un ietu tālāk, ir jāpilnveidojas. Ja tas netiek darīts, tad “selekcionārs” to izbrāķē, iemet atkritumos.

Ja “tev” pieder kāds stūrītis informatīvajā telpā, tad centies to izmantot, lai šo pasauli veidotu labāku un taisnīgāku, tā domāju es(L. Grantiņš), bet Lapsas kungs, kā redzam, domā savādāk.

Kāpēc Lato Lapsa publicē latviešu tautas ienaidniekus,- visīstākos cionistu rīkļurāvējus, kuriem vieta ir: ja ne karātavās, tad mūža ieslodzījumā ? Viņa pastāvīgais informācijas “donors” ir ārprāta latviešu tautas nīdējs- cionists Arturs Priedītis, kurš bez bailēm un sirdsapziņas pārmetumiem paziņo: Žēl, ka vācieši neuzvarēja karā. Tad cilvēcei nebūtu tāds kauna traips pie Baltijas jūras.”

Par šādu secinājumu pienākas tikai viens sods ! Un no šī soda viņš nekur neizspruks. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas tas tiks nekavējoties īstenots… . Cionistu noziegumu izvērtēšana pret latviešu tautu notiks starptautiskā līmenī !

Vai arī tāda Priedīša žļurga:”Latviešu noziedznieki vadās no sava latvisko morālo vērtību kodeksa. Bet tas jau ir ļoti bīstami. Tas apdraud pasauli. Tas apdraud citas tautas, citas valstis, kurām ir tagad visas tiesības enerģiski vērsties pret nacisma jauno modifikāciju.”

-Varbūt Lato Lapsa un A. Priedītis paskaidros, kurā vieta var iepazīties ar A. Priedīša pieminēto “Latviešu morālo vērtību kodeksu” ? Lasītāji(ieskaitot arī mani) labprāt vēlētos iepazīties ar šo KODEKSU !

-Par kādām apdraudētām tautām Priedītis runā ? Vai nevarētu būt tā, ka viņš runā par sātanistu sektu, tā saucamajiem žīdiem, kuriem nav pilnīgi nekāda sakara kādu etnosu- tautu ? Ne žīds un arī ne ebrejs nesatur etnisku apzīmējumu, bet gan ticību.

Latvijā nekad nav atradušies semītiskas izcelsmes jūdi.

Tātad,- apvainot latviešus antisemītismā ir smags krimināls noziegums.

Izraēlā dzīvojošie žīdi gan ir antisemīti, jo slepkavo un padzen no savas dzimtenes semītiskos palestīniešus.

Šis cionists atklāti deklarē arī, ka Latvijas teritorijā visas materiāli garīgās vērtības radījuši ebreji, krievi un vācieši, bet latvieši tik vien bijuši noderīgi kā atkritumu vācēji.

Tas ir ārprāta naids, kas var nākt tikai no Sātana apsēstas apziņas.

Un tā: Kāpēc Lato Lapsa visu to publicē ?

Ar Priedīti izrādās vēl par maz. Sācis publicēt tādus nacionāl- provokatorusA. Gedroicu, L. Inkinu, A. Gardu un pat Viktoru Birzi(šeit pieminētie ir aktīvi DP darboņi pret H- 86, LRTT un, protams, pret pašu L. Grantiņu), kuru reiz bija iesūdzējis tiesā, tāpat kā Latvijas patriotu, leģionāru un mācītāju Kārli Zuiku, par neslavas celšanu.

Kādas un kuru “direktīvas” Lato Lapsa pilda nav jāmin. Par to visu būs jāatbild Starptautiski organizētas tiesas priekšā.

Apsūdzības punkti:

  1. Genocīds pret latviešu tautu !
  2. Sadarbība ar cionistu- komunistu asiņaino okupācijas režīmu !

Es personīgi nepieprasīšu, Lato, tevi tiesāt par neslavas celšanu, jo pēc iepriekšminēto divu punktu realizācijas vairs nepastāvēsi kā “kaitniecības subjekts”.

Es aprobežošos ar Kārļa Zuikas sacīto uz tevi: ”Ar cieņu pret garā vājajiem !”

13.12.17         L. Grantiņš


P.S.

Šeit kāda mana sarakste ar PIETIEK.com:

L.Grantiņš LRTT

28.11.2017. 19:46

Pietiek.com sasniedzis savu zemāko punktu. Sāk drukāt viszemiskākos cionistu provokatorus. Nepietika ar latviešu nīdēju Priedīti, bet vēl Gedroics un Garda uzradušies. Kuram šeit varētu interesēt Gardas domas par Trampu ? Laikam jau nopietnas sarunas DP notikušas, jo tika dzēsts šī portāla arhīvs, kurā varēja atrast cionistiskās DP asiņaino darbību pret Grantiņu. Garda jau arī reiz pilnībā likvidēja portālu, kurā bija Grantiņš…uzdriķēja jaunu. Kas attiecās uz Trampu: Viņš ir Vācijas hazār- jebrejs un Putina(arī no mātes puses tāds pats)labākais draugs. Abi cionisti. Tramps pat HABAD sektas pārstāvis. Tramps nelemj neko patreiz, to visu viņa vietā dara Kongress- Senāts…. .Tramps tikai plāta muti un sakostiem zobiem visu atkārto… .

PIETIEK

29.11.2017. 03:00

Dīvaiņa kungs, vēl nupat pārliecinājāmies, ka visas ziņas par Jūsu un DP jampadraci ir savā vietā. Varbut vakara tabletīti piemirsāt iedzert?

L.Grantiņš LRTT

29.11.2017. 10:39

Kādi brīnumi, Lato, pirms rakstīju komentāru tomēr pārliecinājos un ierakstīju savu vārdu meklētājā, bet tas izspļāva: “Neko neatrada !” Un kāds brīnums, pēc mana komentāra patiešām viss atradās… . Kas attiecas uz tableti, Lato, tad es to “ieņemu” laicīgi, bet kā ir ar Tevi, ja raksti tādas “gudrības” ?


Vai šī nebija tā reize, kad Lapsam vajadzēja paklusēt ?

Bet nē, viņš atkārto čekas “vārsmas”. Viņš, protams, kulturālā veidā pasaka, ka esmu garīgi slims.

Dīvainis un tabletīte…, tātad- gara slimnieks.

Tā ir žīdiska zombēšanas maniere. Zemapziņā, it sevišķi jaunajai paaudzei, kurai Atmodas piedzīvojumu rezultātā nav apziņā nosēdušies tā laika notikumi, tiek iepotēts, ka L. Grantiņš šizofrēniķis un viss, kas saistīts ar viņu un ap viņu, ir viņa paša murgainās fantāzijas. To jau arī necik sen rakstīja provokators Leonards Inkins(atvērt) viņa portālā.

To bieži piemin arī Priedītis, sakot: Taču tajā pašā laikā tiek karsti slavināti „brīvības cīnītāji” (Helsinki-86, LNNK, Pilsoņu komiteja, LTF), kaut gan ir labi zināms, ka tās bija PSKP uzdevumā VDK veidotas struktūras „perestroikas” slepeno mērķu („prihvatizācijas”, PSRS sagraušanas) sasniegšanai.”

Tiek H- 86 sakabināta kopā ar patiešām čekistu veidoto LTF un vēlāk čekistu pārņemto LNNK.

Priedītim varu kārtējo reizi atkārtot:

“Man ar tavu žīdu bandu, latviešu tautas bendēm, nekad nekas kopīgs nav bijis un arī nebūs !”

Pašlaik, sakarā ar H- 86 izstrādātajiem Latvijas atjaunošanas 11. PUNKTIEM, notiek neiedomājama cīņa pret L. Grantiņu un šo i- vietni.

Tikko bija masīvs uzbrukums LRTT i-vietnei.

Tā nebija cenšanās ielauzties šajā vietnē, jo nekādi slepeni dati šeit nav !

Tā bija cenšanās šo vietni iznīcināt- TĀTAD CIONISTU CĪŅA IZNĪCINĀT LATVIEŠU TAUTU !

13.12.17      L. Grantiņš

 

 

You may also like...

7 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Vēl joprojam ceru, ka Lato Lapsa un Arturs Priedītis savā sabiedriskajā darbībā pievērsīsies Rīgas Latviešu Biedrības Š A U S M Ī G Ā K A J A I traģēdijai – atjaunotās Rīgas Latviesu Biedrības bandītiskajai iznīcināšanai 1993. gada 18. februāra naktī!

    Pievērsīsies kriminālnoziegumam, kas radīja tūkstošiem miljonārus no komunistu un čekistu vidus – un vairāk kā DESMIT tūkstošu latviešus noveda līdz galējam izmisuma un bezizejas stāvoklim! (Skatīt pašnāvību statistiku no 1993. gada 18. februāra naktij līdz šodienai).

    Vai abi analītiķi nav sapratuši 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtu NOZĪMI tautas dzīvē un demokrātijas garantēšanā latviešiem! (Īstas demokrātijas – ne viltus demokrātijas!)

    Vai abi kungi ar cieņu attiecas pret latviešu kultūras tradīcijām?

    Un gribētu zināt – kas viņu izpratnē ir latviešiem S V Ē T U M S?

    Manuprat latviešu lielākais svētums ir neatkarīgas latviešu biedrības dzīvesvietas tuvumā – K A T R A M latvietim, katrai ģimenei!

    Atjaunot visas (bez izņēmuma) komunistu iznīcinātās latviešu biedrības ir pirmais darbs likumības un latviskās Latvijas atjaunošanā!

    To es uzsveru kā cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 aktīvists un latviešu ģimeņu tiesību deklarācijas autors! (Kā latvijas Daudzbērnu Ģimeņu biedrības dibinātājs 1987. gadā – vēl komunistu laikos).

    4. maija politiskie spēki līdz šai dienai mani apkaro par to, liekot no 92 eiro pensijas maksāt N E S A M A K S Ā J A M U nekustamā īpašuma nodokli tūkstošos!

    Iesaku abiem sabiedriskajiem darbiniekiem (Lato Lapsai un Arturam Priedītim) aizstāvēt latviešu ģimeņu tiesības N E D I S K R I M I N Ē T I dzīvot un augt Latvijā!)

    Iesaku visiem latviešiem cienīt Helsinku 86 varonīgo darbu!

    Lūdzu visus latviešus Ziemassvētkos būt apzinīgiem un konsekventiem mūsu latvisko tradīciju turpinātājiem!

    Visiem mieru dvēselēs un spēku rīcība!

    Latvieši ir stipra tauta! (Mairis Briedis, pasaules čempions profesionālajā boksā).

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Latviešu biedrību uzdevums ir atrisināt visas latviešu tautas problēmas!

    Gan ekonomiskās, gan politiskās!

    Un katram sabiedriski aktīvam latvietim ir iespējams piedalīties valsts dzīvē, dot savu pienesumu, gudrību un ieteikumus! (Mazsvarīgais pats no sevis atsijāsies – tikai svarīgie jautājumi paliks aktuāli un risināmi!)

    Pretēji partiju ieinteresībai saņemt valsts pārvaldes funkcijas savās rokās, latviešu biedrību tīks vienkārši kooriģē visas šīs funkcijas un nepārtraukti uzlabo (izlabo).

    Pateicoties telefonam un internetam visas problēmas ir iespējams atrisināt operatīvi. (Un centralizēti).

    Latviešu biedrību tīkla atjaunošana Latvijā ir valstiska nepieciešamība nr. 1.

  3. skolnieks saka:

    Tiesiska Latvijas atjaunošana ir Taisnīga.Tā ir Patiesība.
    Tam ir jābūt katra latvieša dzīves Ceļam un pirmam Mērķim.

  4. Uldis saka:

    “Žēl, ka vācieši neuzvarēja karā. Tad cilvēcei nebūtu tāds kauna traips pie Baltijas jūras.”
    ————-
    Ja vācieši būtu uzvarējuši karā, mēs šodien dzīvotu daudz taisnīgākā, pārtikušākā un tīrākā pasaulē, bez krieviem.

    “Ne žīds un arī ne ebrejs nesatur etnisku apzīmējumu, bet gan ticību.”
    ————–
    Svēta patiesība. Prokremliskiem izdzimteņiem: Freibergai, Zatleram, Dombrovskim, Pabrikam un pārējiem nav saišu ar žīdiem un Izraēlu, tie ir Bizantijas sātanisma un mongoļu ordas kalpi.

  5. Jenny saka:

    Cien. Valdi, Jūsu nelaime ir tā, ka Jūs visur piesauciet latviešus, kā tāds nacionālists. Jūs nejūtiet pašreizējās valdošās tendences mediju telpā. Tagad ir moderni būt internacionālistam, pret tādiem “dīvaiņiem” , kā te var sastapt, var vērsties īsta internacionāla fronte. Un gandrīz vienalga, uz kuru debess pusi ir katra internacionālista virziens, viņi visi neieredzēs nacionālistus.
    Un Merķeļa ielas namā arī tagad valda internacionālisms, nesen bija uzņēmēju saiets, ko atspoguļoja dzeltenā prese, gan vairāk sakarā ar nelaimīgo Maligina bojā eju pēc tam…
    Tas jau nekas, ka Mahatma Gandijs ir teicis, ka īstam internacionālistam vispirms jābūt nacionālistam.

  6. Aelita saka:

    Varbūt RLB namā tika uzņemta filma “Agrā rusa”? Mūsdienu variants.
    Samērā nesen Maliginu ģimene rīkoja bomžu ballīti (ņirgāšanās par cilvēkiem, kas izmesti no dzīvokļiem).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *