LRTT. Par sātanistu(DP) noziegumiem pret cilvēci

Andreja Kavača jaunākais video !!!:

https://www.youtube.com/watch?v=0orfAInU9rQ

Zaļš, tautastribunals.euBūtu noziegums, ja es aprobežotos tikai ar pāris teikumiem, kurus uzrakstīju iepriekšējā rakstā: “Paskaidrojums par “tiesībsarga” ziņojumu advokātam P. Rebenokam”, par “elektroniskām” spīdzināšanām, kas tiek veiktas pret pastāvošās noziedzīgās iekārtas pretiniekiem.

Šajā sakarā es mazliet atkāpšos “laiktelpā”, lai izskaidrotu līdz šim nesaprotamo. Minēšu trīs piemērus ar visiem vārdiem. Bet vispirms izlasiet kāda pastāvīga LRTT i- vietnes lasītāja atsūtītu vēstuli. Vārdu neminēšu, lai viņu pasargātu no “ziņkārīgajiem”:

Infraskaņa ar 85-110 decibelu stiprumu un 15-18Hz frekvenci iedveš nemieru, nedrošības sajūtu un paniskas bailes.

Infraskaņu dzirde neuztver. Ar tās palīdzību, atkarībā no skaņas frekvences un jaudas, vēl iespējams panākt nenormālas galvassāpes, sliktu dūšu, džinkstoņu ausīs, redzes pasliktināšanos, aklumu, paralīzi, apstādināt sirdsdarbību.

Ieskatam. Bez infraskaņas vēl izmanto:

* Ultraskaņu – simptomi līdzīgi. Ar sarežģītu aparātu palīdzību izmanto arī atmiņas dzēšanai.

* Superaugstfrekvenču nejonizētais starojums – zūd uztveres realitāte, garastāvokļa svārstības, nogurums, galvassāpes, centrālās nervu sistēmas un smadzeņu bojājumi, sirds bojājumi. Spēj izsaukt neatgriezeniskus uzvedības traucējumus.

* Torsionu starojums – šo starojumu neekranizē neviens no dabā esošajiem materiāliem, iespējams izraisīt slimības, pastiprināt dažādas vēlmes, ieprogrammēt zemapziņu.

Daļa no ierīcēm ir tik primitīvas, ka tās ir iespējams izgatavot pašiem mājas apstākļos, ja vien ir kādas zināšanas radioelektronikā. Tās ir ļoti lēti izgatavojamas un tātad arī plaši lietotas. Pēc tiem pašiem principiem darbojas odu un žurku aizbaidīšanas/nogalināšanas ierīces, kas nopērkamas veikalos.

Tas ir vieLinards Grantiņš, LRTT, Latvijanreizējs apraksts.

Vienmēr, kad konvojs mani veda uz kādu izsaukumu, man likās, ka es peldu kādu pus metru virs zemes.

Taisni nevarēju noiet.

Bija sajūta, ka galva ir pilna ar vati.

Es pats nepazinu savu balsi. Mans garstāvoklis mainījās sekundes laikā.

Tas, kas ar mani notika, es vēl šodien nevaru aptvert… .

===========================================================================

Ja to zinām, tad varam arī rast izskaidrojumu vairāku bijušo patriotu dīvainajām pārvērtībām.

1.- Mēs visi atceramies, kādas pensionāres Marijas no Rēzeknes, sūdzību noziedzniekam Kalvītim http://www.delfi.lv/news/national/politics/pec-dusmigas-vestules-kalvitim-pensionari-apmekle-drosibas-policija.d?id=18084823 un arī ar ko tas beidzās. Vēl kāds citāts šajā gadījumā: “Dīvaina parādība demokrātiskos apstākļos,” par notikušo spriež cilvēktiesību eksperts Mārtiņš Mits. Pēc vēstules satura pārstāsta viņš uzskata, ka “tur nav valstiska apdraudējuma”, tādēļ ir neizprotama drošības policijas pārbaude. “Tā ir bīstama parādība, ja valsts iestādes vēršas pret cilvēku,” secina Mits.”

Mazliet jāpalabo Mārtiņa Mīta sacītais: Tā ir ne tikai bīstama parādība, ja valsts iestādes vēršas pret cilvēku, kurš izsaka savu viedokli, bet gan noziedzīga, kas reiz tiks tiesāta starptautiskā TIESĀ !!!

Komunistiskie noziedznieki saņems pelnīto !!!

————————-

Tā visa ir tikai sabiedrībā zināmā puse. Marija man ir personīgi pazīstama. Tas, ko viņa man pastāstīja, arī atgādināja kaut kādu murgu. Lai Marija neņem ļaunā, bet es, kādu daļu no viņas teiktā atstāstīšu, jo tas ir jāzina visiem.

Mēs nedrīkstam slēpt čekistu noziegumus !!!

Neapšaubāmi, ka DP(turpmāk čekisti) noklausījās mūsu telefonsarunas un tāpēc pret viņu tika veikts “profilaktisks” pasākums. Marija “lietas” redzēja tādas, kādas tās ir un par tām arī nekautrējās runāt ar mani, un arī caur komentāriem informēt lasītājus.

Pēc tikšanās ar DP viņai sākās neiedomājamas veselības problēmas. Dažnedažādi izsitumi- ekzēmas un pat aizdomas uz vēzi… . To visu man stāstīja pati Marija. Un tad, kādu dienu notika brīnums. Viņā mani sāka lamāt savos komentāros un slavēt tos, kurus līdz šim bija pēlusi. Es kļuvu par viņas lielāko ienaidnieku, kaut gan vēl nedaudzas dienas iepriekš viņa sacīja, ka mani telefona zvani ienesot viņas dzīvoklī “stariņu saules”. Viņa man arī pārsūtīja, Maskavas parazīta Konstantīna Pupura, pret mani vērstas apmelojošās vēstules. Marijas e- pasts tika bloķēts- uzlikts spams. Skaidrs, ka Marija pati to nemācēja, viņai palīdzēja. Palīgs nebija tālu jāmeklē, jo viņas znots ir Juris Viņķelis, parazīt-disidens, ar čekas segvārdu Jūrnieks.

DP izdarīja vistiešāko zombēšanu- apziņas pārstrukturizēšanu. Es nekad neticēšu, ka Marija(Pamela) varētu mani nodot un pēkšņi tā neieredzēt.

2.- Reiz LRTT sastāvā bija tāds vīrs kā Edgars Dambītis. Normāls cilvēks, kurš man bieži piegādāja informāciju par dažādiem cilvēkiem un notikumiem, jo kopš Edgars-Dambītis1-492x800Atmodas vienmēr bijis visu notikumu centrā. Tad reiz notika interesanta parādība. Dambītis, neskatoties uz to, ka skype(skaips) vienmēr rādīja zaļu, es viņu ne sestdien, ne arī svētdienu nevarēju sazvanīt. Arī telefoniski nebija sasniedzams. Tikai nākošajā nedēļas nogalē mūsu sakari atjaunojās. Nevaru pateikt vai tikai divas dienas Dambīša kungs ļāva datoram “vienam darboties”, vai arī visu nākošo nedēļu, jo atrados darbā. Kad viņam jautāju par šo “interesanto” lietu, viņš man atbildēja, ka esot bijis mežā malku gādāt… . Nu jā, viss jau var gadīties, katram taču gadās reiz ko aizmirst…. . Bet interesantākais sākās pēc tam ! Edgars, kurš iepriekš gandrīz vai bija “asāks” par mani, pēkšņi sāka mani pamācīt, kas ir jāsvītro no attiecīgā teksta. Izrādījās, ka viņam nepatika kādā tekstā tieši tā rindkopa, kas saturēja teksta pamatdomu !!! Tas tika darīts ļoti uzstājīgā tonī, kāds līdz tam viņam nepiemita… .Nu jā…, un pēc tam man kāds lasītājs atsūtīja foto, uz kura bija redzami divi smaidoši cilvēki, Aivars Borovkovs un Edgars Dambītis… .

Ja Dambītis “pabija” kaut kam līdzīgam 2.korpusa 203. kamerai, tad viss nostājas savās vietās.

Tai “elles mašīnai” cilvēks nav spējīgs stāvēt pretī.

3.- Ir tāds cīnītājs kā Šiškins. Daudziem zināms kā vīrs, kurš gribēja nolikt uz “sāniem” atbrīvotāju monumentu. Kā tas tur īstenībā bija, Dievs un DP vien zina, bet siskins-ieksalīdz brīdim, kamēr viņš nebija pabijis desmit dienas DP “uzraudzībā”, neko aizdomīgu par viņu sacīt nevarēja.

Kad viņš tika palaists brīvībā, es viņam piedāvāju, lai uzraksta LRTT i- vietnei: kā viņam tur klājās ?

Mūsu patriots eksplodēja !!!

“Ko tu iedomājies, man taču ir bērni un ģimene….”, viņš atbildēja.

Tā arī toreiz neko nevarēju saprast no tādas nervozas atbildes. Vēlāk vēl “draugos” ierakstīja nesakarīgas muļķības, ka es veļu mazgājot ar vācu veļas pulveri…un tāpēc esot tik varonīgs… .

Pēc tam Šiškins nāca klajā ar pavisam nopietnu secinājumu: “Krievi nav mūsu ienaidnieki, bet gan VL!.”

Es arī nedomāju, ka visi krievi ir mūsu ienaidnieki, bet tik strikti novilkt naida robežu ar VL!, kuri vienīgie aizstāv mūsu intereses, radīja pavisam jocīgu sajūtu.

Šodien, pēc tā, kad biju pabijis pašam velnam rīklē, un izbaudījis visas “preskameras” burvības, es pilnīgi saprotu Igoru Šiškinu.

Tas nepatīkamākais ir tas, ka viņu apstrādātie cilvēki pēc atbrīvošanas netiek likti mierā.

Viņiem ir jāpilda sarkano izdzimteņu pavēles.

Tas vienkārši ir ārprāts, sātanisma augstākā pakāpe.

11.09.15.      L. Grantiņš

========================================================================

Šeit vēl viena labi uzrakstīta Freimantāla vēstule:

Valdis-FreimantālsKatram ģēnijam ir sava vājā vieta.

Tā tas ir ari mūsu pašreizējā stāvoklī.

Parazīti attaisno savu atrašanos augstos Latvijas valsts amatos.

Viņu pamata kritērijs – man ir labi.

Esmu aizsargāts.

Mani aizsargā totalitārās KOMUNISTU valsts iekārtas rūpīgi pilnveidotā un izkoptā prakse – nesodāmības fenomens Ja esmu kļuvis nesodāms, varu uzspļaut likumiem.

Juris Lapinskis vienmēr jautā, ko darīt? Kas mums jādara?

Atbilde vienkārša – jāizveido un jānostiprina BĀZE.

Latviskās aizstāvības bāze ir 1938.gada Rīgas Latviešu Biedrības statūti un tautas demokrātiskās tradīcijas kopš 1868 gada Rīgā.

Alfrēds Nobele patentēja dinamītu un latvieši radīja kultūras fenomenu – Rīgas Latviešu Biedrību šajā 1868 gadā. Kolektīvās analītikas centrs MĀMUĻA ir latviskās kultūras bāze! Komunistu izdzimteņi tautai varmācīgi, prettiesiski 1993.gada 18.februāra naktī atņēma latviešu bāzi, latviskās likumības centru, iekārtojot komunistu un čekistu leģitīmu oāzi satversmes viltotāju vajadzībām.

Atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgi ievēlētais priekšnieks Ilmārs Drullis pierāda 13 satversmes noziedzīgas izmaiņas, ko pretlikumīgā 4 maija komunistu un čekistu vara veikusi, lai iznīcinātu Latviešu Kultūru un Latvisko likumību.

Rīgas Latviešu Biedrības goda tiesa pieprasa starptautisku komunistu un čekistu noziegumu izmeklēšanu – NIRNBERGU 2.

LRTT piebilde:

Reiz jau Tev, Valdi, sacīju, ka Lapinskis ir mūsu nāvīgākais ienaidnieks !

Viņš jau sen savu šaujamo pielicis pie Tavas pieres.

Tiek gaidīts tikai vajadzīgais brīdis, lai Tu saņemtu tev paredzēto svina devu.

Vēlu Tev visu to labāko, jo redzu, ka Tev patiešām sāp mūsu tautas liktenis.

==========================================================================

Kāda “īsta” kristieša rūpes par mūsu tautas bendēm:

Ervīns Jākobsons, LELB. Grantiņšhttp://www.laikmetazimes.lv/2015/08/03/tautas-tribunals-trakonams-vai-provokacija/

Viņš, lūk, nevarot saprast, kāpēc Raimonts Pauls, Jānis Vanags vai tāds brīvības cīnītājs kā Konstantīns Pupurs, ir tiesājami kā nodevēji ?

Šoreiz pilnīgi jāpiekrīt Arturam Priedītim, ko viņš saka par Ervīnu Jākobsonu:

Arturs Priedītis 04-09-2015 20:54

Jums ir milzīgas problēmas ar latviešu literāro valodu. Interesanti, ka tās vienmēr ir idejiski nelabojami aprobežotiem latviešu jauniešiem.

————————————–

Protams, ka aprobežots, jo visu secinājis tikai pēc bildīšu apskatīšanas. Ja būtu izlasījis visu, ko LRTT rakstījis, tad nenostādītu sevi tik idiotiskā stāvoklī, ka pat Priedītim atlika noplātīt rokas.

Priedītis ir mans idejiskais ienaidnieks.

Viņam tomēr ir viena laba īpašība, viņš neglaimo, toties “kristietim” Edvīnam, pat ziepes nav vajadzīgas, lai ielīstu valdošai kliķei zem asteskaula… .

Tā ir, Ervīn, neviens cits cilvēku nedara par idiotu, kā pats sevi ar savām izdarībām.

Es nesaku, ka mana i- vietne ir ideāla, bet nevienu godīgu cilvēku neesmu aizskāris.

Lai Dievs nedod, apvainot nevainīgu cilvēku !

Kairiš,Latvija, Grantiņš, Straujuma

You may also like...

10 komentārs

  1. Linard!

    Taisnoties nedomāju, jo viss, ko rakstīju “Laikmeta zīmēs”, ir mans personīgais viedoklis, kas izveidojies vairākus gadus rūpīgi sekojot “Tautas tribunāla” aktivitātēm. Tikai dažas piebildes:

    1. Jā, mani uztrauc, ka līdzās personām, kuru darbība patiešām būtu pelnījusi rūpīgu izmeklēšanu un, iespējams, krimināltiesiskas konsekvences, bez jebkādiem pierādījumiem tiek nosaukti arī tautā cienīti kultūras, reliģiskie un sabiedriskie darbinieki.

    2. Jā, mani uztrauc, ka Grantiņš izrādās vienīgais, kas cīnījies par Latvijas brīvību, bet visi tie, kas šīs brīvības dēļ vēl padomju gados sēdēja soda nometnēs un cietumos, tiek nozākāti par čekistiem un nodevējiem.

    3. Bildītes no LRTT krājumiem bija tikai spilgta ilustrācija tam, kas LRTT ir patiesībā. Taču mans viedoklis par “tribunālu” neveidojās no bildītēm, bet gan rakstu analīzes vairāku gadu garumā. Tomēr arī no bildītēm var spriest par vietni un tās autoru. Tāpēc nevajadzētu citiem pārmest aprobežotību, jo tās bildītes un tie teksti… Piedod, Linard, tas par kaut ko liecina.

    4. Redz, ja Tu būtu lasījis “Laikmeta zīmes” regulāri, tad zinātu manu attieksmi pret 4.maija republikas varturiem. Nezinu, vai būs daudz cilvēku, kas priecātos par to valsti, par kādu Latvija ir padarīta šobrīd. Tomēr es nošķiru politisko varu un tās sastrādāto no Latvijas valsts kā latviešu tautas gadsimtu ilgu augstākā piepildījuma. Un, kamēr daudzi vienkārši čīkst, pamet Latviju un vēl atļaujas pateikt, ka tā ir neizdevusies valsts, es esmu par tiem, kas neskatoties uz grūtībām, paliek dzimtenē un cīnās. Diemžēl latviešiem tas nav raksturīgi… Tāpēc arī esam, kur esam. Bet nevajag tajā vainot citus – politiķu patvaļa ir iespējama tikai tāpēc, ka visi kopā to esam viņiem atļāvuši.

    5. Tribunāls deklarē tiesiskumu kā savas darbības pamatlikumu. Taču Jūsu spriedumos un rakstos nav ne kripatiņas tiesiskuma. Lasāmi vien emocionāli izteikumu bez jebkādiem pierādījumiem. Vienīgi apgalvojumi, kam nav pierādījumu seguma. Nāciet reiz klajā ar skaidriem pierādījumiem par personām, kuras tiesājat. Tad arī cilvēkiem nebūs negatīvas attieksmes pret LRTT.
    .
    .
    .
    Admins
    Attaisnošanās VDK darbinieka gaumē.
    Par politiķu noziegumiem pierādījumi nav vajadzīgi, bet par “disidentiem” pierādījumi ir pietiekoši.
    Šī nav Tava pēdējā “atrašānās” šajā i-vietnē…, jo Tu esi tas, kurš sēj melus un naidu… .
    Atskaites varēsi dot tautai… .

  2. Zintra saka:

    Varbūt Edgars Dambītis zina tādu Albertu Dambīti? Alberts Dambītis(no Valmieras puses) ir mans vecaistēvs, kurš kopā atsēdējis cietumos 10 gadus par pretvalstisku rīcību-gan Ulmaņlaikos, kan agrajos Padomju laikos.

  3. Zintra saka:

    P>S.

    Alberts Dambītis,pēc lāģera pārgāja uz sievas uzvārdu – un palika par Albertu Paegli, ar kādu uzvārdu viņš arī nomira, lai izbēgtu no čekas vajāšanas. Pēc internetā atrodamās informācijas, viņš pat bija iestājies lielās tēvijas partijā un neviens neko nenojauta:)

  4. Pärgudrais Imigrants saka:

    Nedaudz par “apskaņošanu”:
    Vestules autoram ir 100% taisnība par skaņas iedarbību. Varu tik nedaudz paturpināt, ja frekvences iedarbība tiek ilgstoši turpināta līdz rezonanses zonai t.i. sirds darbības frekvence sakrīt ar nedzirdamās skaņas frekvenci, tad notiek sirds “uzsprāgšana” jeb infarkts.
    Kā tas viss sākās?
    Pavisam vienkārši: pieļauju, ka daudzi no jums ir redzējuši senus zīmējumus no jūrniecības pirmsākumiem, kur attēloti prātam neaptverami briesmoņi un jūras nezvēri. To visu patiešām jūrnieki arī bija redzējuši,nedzirdamās skaņas rezultātā ,kas rodas pie spēcīgām tropiskajām vētrām. Vēja radītās ausīm neuztveramās skaņu svārstības atstāja graujošu iespaidu uz cilvēku psihi, kā rezultātā radās spēcīgas halucinācijas.
    Tas viss ir mūsdienās izpētīts un nav vairs nekāds noslēpums, bet kā tur ar to pielietošanu cilvēku zombēšanai? Likums par to klusē.

  5. Garāmgājējs saka:

    Ātrāk nebiju centies cilvēkus skatīt “pēc cepures”, bet LRTT rakstu mudināts, tas notiek pat neapzināti. Acīs iekrita Jākobsona bilde, kurā viņš redzams strīpainā kreklā un kaut kādā vīterotā kaklasaite. Tas nu pilnīgi nerīmējas kopā. Tātad pilnīga taisnība, ka pēc uzvedības un ģerbšanās var noteikt cilvēka dabu.Izlasot šī “brīvā zurnālista” sacerējumu, pilnībā jāpiekrīt biedra Priedīša vērtējumam par šo tipu. Saskatāma arī ļoti liela līdzība ar Gedrovicu no Daugavpils.Viss viņa raksts ir DP pasūtīts murgojums.

  6. A. saka:

    Ja bijušie draugi sāk dīvaini uzvesties, varbūt viņiem ir labi samaksāts, lai spēlē pret Jums teātri.(psih.spēle-sak,re cik viņi slikti, bet citi labi). Es to pieredzēju.

  7. Māris M. saka:

    Kaut kur labi pasen lasīju, vairs neatceros kur, ka pret Krievijas prezidentu Jeļcinu, kurš atzina Latvijas un visas Baltijas neatkarību un bija par demokrātiju Krievijā, čekistu mafija, ar Putinu priekšgalā, izmantojusi līdzīgus verķus, lai izmainītu Jeļcina uzvedību un padarītu viņu par apsmieklu pasaules acīs.
    Daudziem vēl palicis atmiņā, kā Jeļcins nepārtraukti izblamējās ārzemju vizītēs. Tas bija kaut kāds vājprāts. Cirks par brīvu. Tā čekistu mafijai Krievijā radās iespēja pilnīgs pamatoti teikt, ka Jeļcins valsti padara par apsmieklu un uzsākt viņa nomainīšanas procesu.

  8. araajs saka:

    Vai tas Erviins Jaakobsons gadiijumaa nav “izredzeetaas tautas” paarstaavis?
    .
    .
    .
    Admins
    Pēc raksta viņa portālā “Laikmeta zīmes”, kur viss tika 100%tīgi melots, tā var padomāt… . Kaut ko tādu var safantazēt tiksi garīgs kroplis.

  9. kanibālisms saka:

    Tas, ko viņi dara, ir kanibālisms pret cilvēci…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *