V. Freimantāls. Tikai provokators var uzdot jautājumu- ko darīt ?

Atbilde „Ko darīt ? Vai ir variants ?“

Saprašanai !

Juris Lapinskis ari vienmēr jauta visiem radio “Merkurs” viesiem – ko darīt ?

Mazliet skumji kļūst, ka Lapinskis Juris un citi NESAPROT, ka vispirms ir jāatjauno Rīgas Latviešu Biedrībā darbs pēc biedrības likumīgajiem statūtiem un jātiesā KRIMINĀLNOZIEDZNIEKU banda, kas veica Rīgas Latviešu Biedrības brutālo, prettiesisko IZNĪCINĀŠANU 1993. gada 18. februāra naktī.

Tiesas prāvai jābūt ar ES juristu un žurnālistu klātbūtni – tā būs pirmā paraugtiesa, kas parādīs nelikumīgās komunistu pretlatviskās darbības visā „KRĀŠŅUMĀ” !

Rezultātā atkal Rīgas Latviešu Biedrības durvis būs plaši atvērtas tautai un Māmuļas greznajās zālēs tiksies latvieši un pieņems REZOLŪCIJU pēc REZOLŪCIJAS !

Latvieši atgūs savas svētās tiesības biedroties un kolektīvi lemt valsts nākotni !

Neviens prezidents, vai ministrs nav spējīgs ignorēt Rīgas Latviešu Biedrības pieņemtās rezolūcijas !

Ja kāds to darīs – viņš tūlīt zaudēs savu amatu (kā apzadzies kasieris veikalā vai bankā) !

Sapratīsim, ka Kārlim Ulmanim bija savs kabinets Rīgas Latviešu Biedrībā, kur visas aktualitātes viņš risināja operatīvi tās pašas dienas laikā !!!

Rīgas Latviešu Biedrība ir latviskais instruments valsts varai un sabiedrībai SASKAŅOTI darboties latviešu interesēs – tautas interesēs !

Tas ir instruments kā novērst valsts amatpersonu kļūdas un noziegumus !

Tas ir instruments, kā regulēt valsts politiku un pakļaut sabiedrības kontrolei ikvienu – pat Latvijas valsts prezidentu !

Skumji, ka Juris Lapinskis to nesaprot un par to nerunā savās dedzīgajās runās, nepārtraukti šaustot neliešus 4. maija valsts atbildīgākajos amatos !

Tas, ka šos amatus, nu jau 25 gadus, ieņem pretlatviski orientēti viltus patrioti, ir pierādījies laika gaitā visā pilnībā ! (Valsts parāds un masveida bēgšana no Latvijas uz ārzemēm, kā ari 10 000 latviešu pašnāvības un demogrāfiskā katastrofa).

Lūk , mana atbilde ikvienam , kurš „nezina“ ko darīt!

Ja latviešiem būs atkal savs centrs, kur pulcēties un lemt Latvijas politiku, tad ātri tiks atjaunoti likumīgie 1938. gada statūti – tad komunistu un čekistu lietuvēns, kā arī partiju uzspiestā satversmes izkropļošana, pazudīs kā migla !

Partiju uzspiestā „MIGLA SARKANĀ“, kā saka Linards Grantiņš, – izkūpēs uz visiem laikiem !

Komunisti un čekisti vairs nesēdēs tautai uz kakla !

LRTT. Pirms ej pie viņiem, apdomā galu

Tikai provokators, vai „apmācīts demagogs“ var uzdot jautājumu: „kas darāms“ !

Latvietim ir jāsaprot – bez jautāšanas kas jādara !

Komunistu un čekistu nošķiršana no valsts pārvaldes ir OBLIGĀTA !

Atjaunojami visi satversmes pārkāpumi !

Atjaunojamas visas latviešu biedrības !

Atjaunojama Helsinku 86 starptautiskā darbība visplašākajā veidā !

Atjaunojama likumība un noņemama nodokļu nasta, ko tautai uzkrāvusi komunistu un čekistu pretlatviskā vara !

Mana Jāņa Čakstes, Latvijas pirmā prezidenta unikālā biste atgriežama savā vietā Rīgas Latviešu Biedrībā (manā darba kabinetā) tāpat kā visa 10 000 eksponātu nenovērtējamā kultūrvēsturiskā EKSPOZĪCIJA !

Rīgas Latviešu Biedrības goda tiesnesis, pieprasu atmaksāt visu naudu, ko 25 gadu laikā valsts IZKRĀPUSI latviešu ģimenēm dažādu nodokļu un sodu veidā  !

Latvijas patriots pieprasu: NEKAVĒJOŠI izbeigt safabricētās krimināllietas pret Linardu Grantiņu, Ansi Ataolu Bērziņu, Dittu Rietumu un visiem krietnajiem, godīgajiem Latvijas patriotiem. (4. maija valsts politiski represētajiem).

Lūk, atbilde provokatoriem un nezinīšiem – tieša, skaidra un visiem saprotama (nepārprotama) !

10.05.18





Lasītāj, neaizmirsti ieskatīties, ko saka:

https://acgarni.wixsite.com/acgarni/





Papildinājums Freimantāla kunga sacītajam

Te nu būs mazliet jāpārvērtē un jāpielabo: ES juristi un žurnalisti ir tieši tādi paši sātaniski monstri kā viņu Latvijas “kolēģi”!

Cionistiskā žīd nacistu hidra(Juris Lapinskis ir šīs hidras tausteklis) ir pilnībā pārņemusi šo iestādi, kura saucas- EIROPAS SAVIENĪBA.

Latvijas deputāts ES Roberts Zīle, kuram pa retam parādās kāds patiesības stariņš, taču sacīja: “Svarīgās ES LIETAS tiek apspriestas aiz slēgtām durvīm, kur “mirstīgajam” nav lemts pabūt !”

ANO ģenerālsekretāram Panam Kimunam(Ban Ki- moon), Eiropas Parlamenta prezidentam Martinam Šulcam

Runājot nešifrētā valodā, tas skanētu šādi: “Pa šim durvīm ieiet drīkst tikai “izredzētās tautas” parstāvji, bet gojām tās ir slegtas !”

Mūsu cerība ir ASV, kura nepārprotami ir norādījusi uz ES noziedzīgo darbību.

No Latvijas ES vadošā cionistu banda ir savākusi visus deklasētos- komunistu/čekistu pārstāvošos eslementus, tātad, cionistu avangardu: piebalgu, dombrovski, levitu, ždanoku, kalnieti, mamīkinu un veselu armiju citus, kuri pārstāv ES nomenklatūras/birokrātijas noziedzīgos “gaiteņus”, kuri ved uz “slēptajām” durvīm… .

Visi Latvijas pārstāvji ES ir žīdi(kāda mistiskma sagadīšanās).

ASV militārās aprindas ir ļoti nopietni ķērušas klāt žīd- KABALISTIEM(krievžīdu hazāru mafijai).

Cīņa ir sākusies un tā beigsies ar žīd-sātanistu pilnīgu sagrāvi !!!

Noskatieties video un daudz kas noskaidrosies, kas iepriekš daudziem ir bijis nezināms(ieklausies, kas tiek sacīts 5.45. sek. un 8. 22. sek.):

You may also like...

5 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Kas tad Freimentālam liedz to biedrību atjaunot kaut šodien?

  2. O.Migla saka:

    To biedrību atjaunot Freimentàlam liedz-LR okupàcija ar okupantiem (Krievija-caur savu drošības pārvaldes organizāciju (ām) Satversmes Aizsardzības Biroju un Drošības Policiju. Visas Prokuratūras,Tiesas ir pakļautas šīm divām Latvijas teritoriju kontrolējošām organizācijàm.

    Viņu prezidenti šie abi divi Bībeli nav lasījuši nemaz. Tā ir par sarežģītu grāmata viņiem.
    Kau Zatlers bija labs ārsts. Savā nozarē. Nu no kurienes viņam-ārstam zināt teoloģiju…
    Un tādi pat nezin kas viņi paši ir. Skrien uz visām baznīcām…kā jau ārsts pieradis pie kukuļiem. Ak vai pārteicos-Likumīgām dāvanām. Pateicības!

  3. Acīs kož saka:

    Uz Zemes novietotas tikai divas rases: Āra(kas no ārpasaules) un Semītu(kas uz Zemes radīti). Nepiederēt pie vienas no šīm rasēm nav iespējams ! Haoss, kas valda cilvēku galvās, ceļas no neradniecīgā rasu sajaukuma. Tā vai šitā, bet ikviens pieder pie vienas no grupām.
    .
    .
    .
    Adminms
    Pilnīgi pareizi !

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Gedroicam.

    Kā var atjaunot Rīgas Latviešu Biedrības darbību, ja biedrības darbība ir saistīta ar biedrības ēku – tautā sauktu par Māmuļu? (Merķeļa iela 13).

    Tā nav Rīgas Latviešu Biedrība, kas darbojās kādā citā vietā – ne Merķeļa ielā 13.

    To mēs redzam , kad Ditta Rietuma nodibināja “Latviešu Biedrību”, piesaistot cilvēkus, kuri redz un saprot pastāvošās 4. maija valsts komunistisko, pretlatvisko dabu!

    Biedrības darbībā iesaistījās Rīgas Latviešu Biedrības biedri, – cilvēki, kuriem komunistu un čekistu 4. maija valsts prettiesiski liedza turpināt savu sabiedrisko darbību savā biedrības namā Māmuļā (Merķeļa iela 13). To skaitā esmu ari es un Rīgas Latviešu Biedrības priekšnieks Ilmārs Drullis, Aivars Andersons un citi.

    Tā radās “Latviešu biedrība”, kuras atrašanās vieta bija Ropažos.

    Bet Ropaži nav Rīga, nav tautai zināmā, tradīcijām bagātā “Māmuļa” Merķeļa ielā 13!

    Vai uz Ropažiem brauks 1 500 Rīgas Latviešu Biedrības biedri tikties un strādāt?

    Un vai tas vispār iespējams – savu darbību veikt citā vietā, ne tur, kur tā ir paredzēta?

    Tad jau bankas darbību varētu veikt tualetēs, sportisti stadiona vietā sportotu restorānos, armijas manevrus un apmācības rīkot dzemdību namā, koncertus un teātra izrādes plānot čūsku purvā vai krokodilu fermā!

    Katrai darbībai ir nepieciešama sava, piemērota vieta un apstākļi!

    Cienījamais Gedroica kungs no Daugavpils par to nav padomājis, sakot: “Kas tad Freimantālam liedz to biedrību atjaunot kaut šodien”?

    Ar tādām pašām sekmēm varam jautāt – kas Ansim Ataolam Bērziņam liedz dzīvot savā mājā pie saviem bērniņiem?

    Atbilde uz Gedroica jautājumu ir – komunistu un čekistu pretlatviskā Latvijas valsts pārvaldes sistēma ar noziedzīgajiem tiesnešiem, politiķiem un apmaksātiem, neobjektīviem masu medijiem!

    Satversmi pārkāpjošie varturi to liedz!

    Kādēļ Latvijas atmodas sācējs Linards Grantiņš ir Vācijas pilsonis? Vai ne tādēļ, ka komunisti un čekisti viņam liedz netraucēti vadīt HELSINKU 86 darbību Latvijā?

    * * *

    Šodien Māmuļā darbojās cilvēki, kuru galvenais uzdevums ir nepieļaut Māmuļas tradīciju atjaunošanu un likumīgo statūtu ievērošanu!

    Viņi ar viltu, varmācību un meliem panākuši, jau 25 gadu ilgstošu Māmuļas
    gūstu – kā jau organizēta pretlatviska 4. maija valsts vara, komunistu un čekistu vara!

    Gedroica kungs spriež naivi – vai viņš ir naivs?

    Vienu zinu noteikti – Linards Grantiņš nav naivs!

    Un Latvju tauta nav naiva.

  5. kam? saka:

    Nu mīļie brālīši un māsiņas (vai gribat tomēr – kundzes un kungi?), mīļo Valdi,kam Jūs to pateicāt – “provokators“? Es to (“ko darīt“)pateicu, jo arī taču sakāt, ka atjaunot neļauj. Tāpēc arī jautāju – ko darīt, ja neko neļauj. Varbūt parunājamies caur “dzīvām“ dzejām? :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *