Mārtiņš Draudiņš. Godātais V. Freimantāla kungs !

LRTT pasts





Nekas nepaliek apslēpts, kas nenāktu Gaismā !

Agrāk vai vēlāk, bet nelietība iznāk/izduras kā īlens no maisa.

Juris Lapinskis ir melns nodevības vieplis, kurš Padomju laikā simtiem latviešu “iestūma čekistu nagos”... .

Šis sātaniskais reptīlis nav uzskatāms par cilvēku, kur nu vēl par latvieti !

Tādam vieta Ellē !

Godātais Valdi Freimentāla kungs !

Esmu pateicīgs par Jura Lapinska raksturojumu.

Es to ņemšu vērā.

Man pietika jau ar to, ka Jura Lapinska vārdā pie manis griezās viņa klases biedrene Asja Kokaine. Asja Kokaine ir bijusi čekista Jāņa Kokaiņa no Siguldas sieva, viņiem ir meita Ingūna Kokaine.

Asja Kokaine Jura Lapinska vārdā mani izmantoja un pēc tam uzrakstīja par mani sūdzību, jo es viņai apskaidroju, ka viņi to ko grib darīt ar īpašumu nekādi nevar dabūt, jo tas ir pretrunā ar likumu. Asjai Kokainei mainās visa fasāde, mainās stāvu skaits, telpu pārplānojums un par to visu jābūt obligāti apstiprinātam Būvvaldē.

Asja Kokaine gribēja apiet to lietu. Es tā arī nesapratu, kāpēc Jura Lapinska draudzene Asja Kokaine pret mani uzstājās un prasīja atņemt sertifikātu. Un es Jums pateikšu, ko man par to pateica advokāts Gvido Zemribo: nu tā bija „pateicība“ par Jūsu labo attieksmi. No tā es sapratu, ka arī Gvido Zemribo bija pret Asju Kokaini laba attieksme, bet viņa pēc tam ir viņu „apdirsusi“.

Es runāju par to ar Juri Lapinski.

Juris Lapinskis bija diezgan izvairīgs.

Juris Lapinskis tēloja, ka nekā nezina, kas tur ir apakšā un kāpēc viņa (Asja Kokaine) tā rīkojās un tā tālāk.

Es Jurim Lapinskim pārjautāju: „Vai Tu viņu man atsūtīji ?“

Viņš atbildēja: „Jā, es viņu atsūtīja. Viņa ir mana bijusī skolas biedrene un viņai ir vajadzīga palīdzība, un es aizsūtīju viņu pie Tevis.“

„Paldies“ Jurim Lapinskim par tādu skolas biedreni, kura gribēja man atņemt sertifikātu.

Lai Jūs zinātu ar ko Jums ir darīšana, tad Asjas Kokaines administratīvā pārkāpuma lietā par miesas bojājumu nodarīšanu kaimiņam, sitot ar vainadziņu neaizsargātam cilvēkam, Juris Lapinskis tiesai meloja, ka tajā brīdī Asja Kokaine atradusies pie viņa radio Merkurs. Tiesa nenoticēja Jura Lapinska meliem, sodot Asju Kokaini ar naudas sodu.

Daudzi cilvēki jau to zina un jūt, ka Juris Lapinskis nav uzticams cilvēks.

Jums arī jāzina, ka čekista Jāņa Kokaiņa un Asjas Kokaines meita Ingūna Kokaine „dabūja“ darbu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienestā pie Viestura Burkāna.

Nav nekāds noslēpums, ka līdz šim nav notiesāta neviena baltā apkaklīte par ekonomiskiem noziegumiem.

Tas arī raksturo, kas ir Juris Lapinskis, Asja Kokaine un arī Viesturs Burkāns.

11.05.18                 Mārtiņš Draudiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. dakteris Apenis saka:

    Nesaprotu, priekš kam tas mums (lasītājiem) jāzina? Netīras veļas mazgāšana publiskajā telpā. Kāda mums tur daļa? Pilnīgi beztēmas raksts. Ko tu ar to gribēji pateikt? Kaut kāda tur fasāde, sertifikāts, telpu plānojums…. murgs kaut kāds! Neesi portālus sajaucis? Vai arī UZKOST vajag.
    .
    .
    .
    Admins
    Šī vietne atmasko provokatorus.
    Tā kā viss ir pareizi.
    Konkrēti saucot vārdā Latvijas izzadzējus…arī skaitās netīrās veļas mazgāšana ?

  2. coment saka:

    Pēc Valda Freimentāla pavisam atklāti patiesību paudošā raksta “Tikai provokators var uzdot jautājumu- ko darīt ?” par latviešu tautas ienaidnieku Juri Lapinski, pirmo soli, ko reāli darīt, parādījis Mārtiņš Draudiņš, aprakstot savus iespaidus par Juri Lapinski plašai sabiedrībai. Tagad par šo tēmu jāraksta brīvajiem žurnālistiem un, protams, arī kolaborantu lietu pētniekiem. Un – jebkuram apzinīgam savas valsts iedzīvotājam savu izpaušanās līdzekļu iespējās. Instrumentu, kā rīkoties kolaborantu sodīšanai un tiesiskuma atjaunošanai, ir jau sen iedevis Latvijas cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 dibinātājs Linards Grantiņš (apbalvots ar II šķiras Triju Zvaigžņu ordeni): NIRNBERGA 2.

  3. Apenis, tas kas dakteris saka:

    Atvainojiet, kaut ko nebūšu pareizi sapratis. Man likās, ka šis frukts tāds ierindas memļaks vien ir.Domāju, ka tādam nav vērts piegriezt uzmanību. Ir jau arī lielākas zivis upē. Pilna valdība ar čekistiem un komunistiem. Pārlieku liels gods tiek izrādīts ”mirstīgajiem”.
    .
    .
    .
    Admins
    Kas sēž valdībā un Saeimā mēs zinām, bet šos viltus patriotus daudzi tur par īstiem. Šis ir viens no mēsliem, kurš pilda cionistu pavēles un ja liks, tad “piespers” arī indi tavā kafijas tasē… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *