Biruta Loze. Ne Kadiķis, bet DP mani noslepkavoja !

https://tvplay.skaties.lv/parraides/degpunkta/941015?autostart=true

Ir notikusi kārtējā prātam neaptverama slepkavība, kura saistīta ar krievžīdu noziegumiem, ne tikai pret latviešu tautu, bet pret visu cilvēci.

Tiek brutāli noslepkavota latviete, kura vēlējās atklāt daļu no šiem žīd-čekistu asinsdarbiem Latvijā. Vēl jo vairāk-, krievžīdiskā čekistu pēcteču banda nogalina latvieti un vainu uzliek latvietim Edgaram Kadikim.

Viss pēc visīstākajiem sātanistu standartiem !!!

Un cik idiotiski tiek ziņots video, ka B. Loze “pazuda” no savām mājām 13.03.18. deviņiem vakarā līdz deviņiem trīsdesmit 14.03.18.rītā !!!

Iegaumējiet- PAZUDA !, bet tālāk tiek sacīts, ka izgājusi nezināmā virzienā !

“Un kā sākotnēji tika uzskatīts, devusies nezināmā virzienā !”, tiek paziņots šai “nāves humoreskas” tipa video ziņā.

Tiek pieminēts 12.st. intervāls, ka viņa PAZUDA, bet tad tiek paziņots, ka izgājusi…. ! Ja tiek secināts, ka pazuda, tad kā varēja tomēr iziet nezināmā virzienā ?

Kurš tad šeit tiek turēts par muļķi, latviešu klausītājs vai ?

Tālākais šī krievžīda sacītais iegūst garā aprobežota idiota pazīmes.

Totāls neloģisms !

Protams, ja jāmelo uz “velna paraušanu”, nekāda loģika jau nav sagaidāma.

Kāpēc šī ziņa bija jākomentē nelatviskas izcelsmes tipam, kurš nu nekādi netika galā ar latviešu valodai piemītošo lietu būtisko secību sakārtojumu ?

Laikam jau neviens latvietis šajā krievžīdu kantorī netiek nodarbināts, vai nu arī neviens latvietis nepiekrita piedalīties šajā noziedzīgajā dezinformācijas aktā pret paša tautu.

Tika žvadzēts trako mājas iemītnieku stilā(žīd-čekistu-sātanistu šablonstils) !

Ak tad nav citas aizdomās turētās personas:

Biruta Loze atbild O. Blumbergam: Visa prokuratūra zināja, ka Birkavs un Zālitis ir pederasti. Latvijas Ceļa laikā pirtiņā par pederastu pataisīja arī godavīru Jāni Skrastiņu, kuram pēc tam „palika bailes“.

Bet par čekistiem varat parunāt ar manu bijušo priekšnieku Oļģertu Šabanski, kuram Latvijas Ceļa laikā Vācijas kontā „nejauši“ ieskaitīja 200 000 (kāda maza summiņa tā bija, salīdzinot ar Borovkovam pieejamām summām SWH saistībā ar Latvijas kuģniecības, bankas Olimpijas, Ventspils naftas u.c. deokupācijas, dekolonizācijas un deboļševizācijas ietvaros priHvatizējamiem objektiem, vai ne, mana gada gājuma laikabiedr www.draugiem.lv/user/767766/?).

Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu. Bet Jūs kā bijušais Augstākās Padomes deputāts no savas puses varat pastāstīt jaunajiem, kā Latvijā tika iznīdētas dziednīcas, piemēram Baldones dziednīca, Ķemeru dziedniecīca, Rīgas līcis, Zinatņu Akadēmijas dziednīca, Marienbāde, kas bija domāta represētajiem veselības atjaunošanai un daudzas citas lielākas un mazākas dziednīcas?

Ja visai “pasaulei” ir zināms šis Birutas Lozes sacītais, vai tad neliekas šī krievžīda sacītais: ”Aizdomas par citu personu līdzdalību slepkavībā nav !” noziedzīgi smieklīgs ?”

Tā nav vienkārši retoriski izteikta frāze, bet visīstākais drauds !

Ja kāds iedomāsies apstrīdēt šo oficiālo SECINĀJUMU, tad sekos Birutai Lozei !!!

Sapratāt, nožēlojamie latviešu gojas, ka nav un nevar būt aizdomas par citu personu(borovkova, bunkas, blumberga & co) līdzdalību šajā slepkavībā !

Žīds gan saka, ka atstrādāts esot bijis ļoti milzīgs informācijas daudzums…, bet nepiemin nevienu alternatīvu versiju… ! Viss 1940. g. stilā !!!

Un tagad padomā, latviet: Naba Edgars Kadiķis, kurš bija 86.g. vecās B. Lozes “aprūpētājs”, no mājas vēlā vakara stundā izgājušo Birutu Lozi “aizvilinājis” uz Saulkrastu novadu kāpu joslu. Un tu tik vari iedomāties, kā un kurā  vietā nabaga Kadiķis prokurori piebeidza ar neskaitāmiem sitieniem pa galvu un beigās punktu šai darbībai pielika to nožņaudzot.

Un tad, tika kāpu smiltīs izrakta divus metrus dziļā bedre…. !

Vai kāds ir iedomājies, ko nozīmē smiltīs izrakt tik dziļu bedri ? Tādu bedri, vienam cilvēkam nav iespējams vienas dienas laikā izrakt, kur nu vēl pāris nakts stundās, jo smiltis grūst izraktajā tukšuma vietā… . Bija vajadzīga vesela racēju brigāde vai pat ekskavators… . Un, ja arī šī racēju brigāde ar ekskavatoru bija, tad pēc mēneša, kad vējš visu nolīdzinājis, šo kapa vietu pat ar “mīnu meklētāju” neizdosies atrast… .

Tātad, nekādās kāpās DP neatrada noslepkavotās prokurores līķi.

To izvilka no tās vietas, kur Bunkas & Borobkova & Co “apkalpojošais personāls” to bija noracis… .

Ne velti Rihards Bunka LA publicēja rakstu, kurā centās atmazgāties(šī publikācija vistiešākā veidā saistīta ar Lozes slepkavību) !

http://www.la.lv/linarda-grantina-lieta-tiesa-virzas-leni/

Ne velti šodien arestē Gopoņenko, lai novērst uzmanību no šī žīdu nozieguma pret latviešu tautu un visu cilvēci.

Mūsu visu uzdevums ir atklāt vainīgos un glābt nevainīgo Edgaru Kadiķi no kārtējā žīdčekistu sātaniskā nāves rituāla !

Nu ne jau mūžīgi šī žīdu- čekistu banda mūs slepkavos !

ANO ģenerālsekretāram Panam Kimunam(Ban Ki- moon), Eiropas Parlamenta prezidentam Martinam Šulcam

Vienreiz tam tiks pielikts bezžēlastīgs punkst !

27.04.18     L. Grantiņš





Rakstot šo rakstu notika kārtējais žīd- čekistu uzbrukums: saņēmu kārtējo tiesas pavēsti !

Ja tev, latviet, ir laika, tad paskaties un paklausies, kurš uzvarēja Hitleru ? Nu ne jau šie krievžīdu salašņas- komunisti, kuri šodien izlaupa mūsu Tevzemi un slepkavo latviešus vēl šodien:

https://www.youtube.com/watch?v=1-M6CyxwOwg

You may also like...

2 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Ko neparādi to pavēsti??? :)

  2. Endijs saka:

    Redzes loka paplašināšanai, lai cilvēki saprot ar ko mums un ne tikai mums, bet visai saprātīgajai pasaulei ir darīšana.

    https://www.youtube.com/watch?v=-bNuaXoKgZY

    https://www.youtube.com/watch?v=oI4UhEwYi_w
    .
    .
    .
    Admins
    Plus visam tam vēl klāt totāls alkoholisms… !
    Latvijā esošā krievžīdu varza, tā nav tauta, bet nežēlīgs, rijīgs un visu iznīcinošs aptracis dzīvnieku bars !
    Vai tad mūau Saeimas tarakāni, kuri ir šo okupantu ielikteņi, nomenklatūra un “mūsu” oligarhi, nav tam piemērs ?
    Tas viss ir garīgs- sātaniski kodēts veidojums, kurš savā būtībā ir ļaunuma pamats- MATRICA.
    Šī varza nekad nekļūs labāka. Viņu spermas produkti ir vēl ļaunāki, jo de-evolucionējas… .
    Paskatāties, kā uzvedas mūsu “oligarhu” pēcnācēji(nemaz jau nerunājot par okupantiem) un jums kļūs skaidrs, ka bez viņu fiziskas likvidācijas pasaule ies bijā… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *