B. Loze. Mani noslepkavoja Drošības Policija

LRTT vietne kalpo tikai un vienīgi Tiesiskuma atjaunošanai latviešu tautas dibinātajā valstī- Latvijā !

Uzsveru, šo valsti dibināja 100%tīgi tikai un vienīgi latvieši un neviens cits, jo citi bija pret to.

Visi tie, kuri saka ko citu, ir nelieši, meļi un mūsu tautas ienaidnieki.

Šajā rakstā īsi(jo gari raksti šajos laikos nevienam nav pa prātam) apskatīsim kārtējo noziegumu, kuru veic garīgi smirdoši nodevīgā 4. maija kliķe un tās prese.

Par Birutas Lozes mirstīgo atlieku atrašanu es uzzināju jau 14. aprīlī, proti, jau pēc dienas.

Tā kā LRTT i- vietne nav domāta zibens ziņām, tad arī necentos skriet “vezumam pa priekšu”. Domāju, ka tūlīt jau laikrakstos to paziņos, bet izrādījās, ka viss tiek noklusēts.

24.04.18 par man zināmo uzrakstīju šajā VIETNĒ un šo rakstu izsūtīju visām “valstiskajām” ziņu VIETNĒM: eu.pietiek@gmail.com; latolapsa@gmail.com; ingus.berzins@delfi.lv; janis.bagatais@delfi.lv; guna.gleizde@delfi.lv; danute.tomsone@delfi.lv; ansis.ivans@delfi.lv; kristine.liepina@delfi.lv; andris.karkluvalks@delfi.lv; katrina.zukova@delfi.lv; kristine.liepina@delfi.lv; vita.daukste@delfi.lv; guntars.veidemanis@delfi.lv; beate.purmale@delfi.lv; sintija.dzerkale@delfi.lv; ilze.zalite@nra.lv; agrita.zeltite@medijunams.lv; ilze.berzina@medijunams.lv; anitad@nra.lv; elita.veidemane@gmail.com; bens_latkovskis@inbox.lv; baiba_lulle@inbox.lv; info@dienasmediji.lv; portals@dienasmediji.lv; pieteikumi@diena.lv; marketings@dienasmediji.lv; abonesana@dienasmediji.lv; portals@dienasmediji.lv; birojs@leta.lv; marketing@leta.lv; redaktori@leta.lv; pr@leta.lv; redakcija@nozare.lv; kasjauns@kasjauns.lv; linda.rasa@latvijasmediji.lv; ivars.busmanis@latvijasmediji.lv; maris.antonevics@latvijasmediji.lv; anita.bormane@latvijasmediji.lv; andris.ribens@latvijasmediji.lv; sanita.upleja@latvijasmediji.lv; zane.rutkovska@latvijasmediji.lv; barbara.alite@latvijasmediji.lv; ingrida.micane@latvijasmediji.lv; linda.rozenbaha@latvijasmediji.lv; linda.kusina@latvijasmediji.lv; inga.pavlovica@latvijasmediji.lv; laura.blumberga@latvijasmediji.lv; elina.dubava@latvijasmediji.lv; dace.terzena@latvijasmediji.lv; sandra.ruska@latvijasmediji.lv; zane36@latvijasmediji.lv; anita.pirktina@latvijasmediji.lv; linda.dombrovska@latvijasmediji.lv; dace.deksne@latvijasmediji.lv; arnis.terzens@latvijasmediji.lv; edvins.kamolins@latvijasmediji.lv; maija.bake@latvijasmediji.lv; evija.veide@latvijasmediji.lv; nga.abelite@latvijasmediji.lv; inese.rone@latvijasmediji.lv; linda.rumka@latvijasmediji.lv; aldis.paegle@latvijasmediji.lv; e.aizkalns@gmail.com; girts.skuja@latvijasmediji.lv

Un kas par brīnumu, nepagāja ne pus stunda, ka visos ziņu portālos tika publicēta šī ziņa, bet nekāda atsauce uz www.tautastribunals.eu.  Tika aprakstīts jau sīkāk, kas norāda uz to, ka šī ziņa tika turēta gatavībā DP bandas atvilktnēs.

Kas notiktu demokrātiskā valstī, ja tiktu saņemta tāda informācija ?

Pirmkārt-, tiktu norādīts ziņu avots !

Tiktu plaši apskatīta šīs lietas gaita un nāktu gaismā tas, ka Birutu Lozi nogalināja tieši tad, kad viņa bija uzrakstījusi ziņojumu par čekistu zvērībām pret latviešu tautu, kur pašā priekšgalā bija visur esošais žīds Aivars Borovkovs: VDK oficieris un H- 86 likvidators 1986. gadā !  Izmantojot ieņemamo amatu aplaupījis latviešu tautu un kļuvis par miljonāru.

Preses uzdevums bija publicēt Birutas Lozes saraksti ar deputāta G. Valdmaņa grāmatas personāžu, slepkavu O. Blumbergu. Šeit šī sarakste lasāma:

Ietekmes aģents, noziedznieks Ojārs Blumbergs

Šo saraksti ir lasījuši visi šeit pieminētie žurnālistikas deģenerāti, bet sekoja nāves klusums, jo šie žurnālisti ir šīs latviešu tautas slepkavu bandas ielikteņi.

Demokrātiskas valsts prese visu to celtu gaismā un noziedznieki: Borovkovs & Godmanis & Bunka & Co, jau pēc dažām dienām sēdētu aiz restēm. 13. martā Biruta Loze telefona sarunā paziņoja Latviešu Vēletāju Biedrības priekšsēdim Viloram Eihmanim, ka rīt(14.03.18) ir gatava nodot dokumentus publicēšanai Feisbukā un www.tautastribunals.eu

Tas nedrīkstēja notikt !

Nepārprotami, ka Birutu Lozi noslepkavoja 4. maija kliķes žīdiski boļševistiskā DP !

Birutas Lozes “aprūpētājam” Edgaram Kadiķim ar šo slepkavību nav nekāda sakara !

Nekādās kāpās B. Lozes līķis, pie tam vēl divu metru dziļumā, netika atrasts, bet gan mežā.

Par kāpām tikko izgudroja DP.

Notiks atkal kārtējais čekistu noziegums pret latvieti Kadiķi, kurš tiks nevainīgs notiesāts vai iespundēts trako mājā.

Viss notiek pēc sensenā čekistu sātanistu plāna !

Šeit pieminētie žļurgas(žurnalisteļi) klusēs, bet pārējo nokārtos čekas troļļi komentāros.

Un DP žīdu banda turpinās slepkavot latviešus… .

Lūk, īstie slepkavas:





Šeit mēs redzam čaklos DPistu pakalpiņus, kuri visu šo laiku klusēja, līdz LRTT to cēla gaismā !

Aizsūtīsim arī šo rakstu šiem smirdošajiem tautas slepkavām(savādāk tādi žurnālisti nav dēvējami)– dezinformatoriem !

http://jauns.lv/raksts/zinas/278880-bijusas-prokurores-birutas-lozes-slepkaviba-ir-atklata

http://nra.lv/latvija/kriminalzinas/243168-lozes-likis-atrasts-saulkrastu-kapas-policijas-versija-slepkaviba-mantkariga-noluka.htm

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/bijusi-prokurore-loze-nogalinata-aizdomas-par-slepkavibu-aizturets-virietis.d?id=49967739

http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/783802-bijusi_prokurore_biruta_loze_noslepkavota_un_aprakta_kapas

https://www.diena.lv/raksts/latvija/kriminalzinas/bijusas-prokurores-birutas-lozes-slepkaviba-ir-atklata-14196042

http://www.la.lv/sievietes-mirstigas-atliekas-atrada-apraktas-kapas-bijusas-prokurores-slepkaviba-ir-atklata/





Gatis Madžinš no cionistu dižDIENAS  LRTT i- vietnei nav svešs, īsts 4. maija bandas ietekmes elements !

Par ietekmes aģentiem, par Gati Madžiņu

TVNET galvenā redaktore Zita Lunde un viņas “arābu” draugs Toms Ostrovskis, arī nav svešinieki, abi ir šīs vietnes “pacienti” !

Kremļa „lakstīgala“(vārna) S. Veinberga

DELFInārists Ingus Bērziņš arī peldas TT “sūdu bedrē”. Tā cionists un latviešu tautas nīdējs- profesors Arturs Priedītis no Daugavpils, reiz nodēvēja LRTT i- vietni. Viņš bieži šeit “ciemojas”. Ziniet, un viņam ir taisnība, jo tas, kurš ir iekļuvis šajā VIETNĒ, tas arī jūtas kā ar sūdiem apliets un, saprotams, ka nekad vairs neatmazgāsies… , bet vai nav vienalga, ar kādu smaku tiks aizvilkts uz karātavām ? Visi šīs i- vietnes “peldētāji” savu dzīvi noslēgs karātavās, jo šeit tiek “peldināti” vislielākie noziedznieki, kuri veic genocīdu ne tikai pret latviešu tautu, bet visu cilvēci.

Cionistu pakalpiņiem būs tikai viens sods- ASM !

Nu un NRA, tas jau ir kas īpaši,- elpu aizraujoši “smaržojošs”- sūdu mucas pašas padibenes ar pašu žīd- čekista- slepkavas I. Goodmann seks matraci Elitu Veidemani priekšgalā. Izak Godmann, jau mums tāds universāls “latviec”,- runajet po latviski bet dumajet po krievžīdisk ! Un tie “pareizie” dokumenti arī, kuros godmans apzināts kā čekas darbinieks, esot paķerājušies(poķerāļis)…

Lasītājs. Un visur figurē Indriksons un Veidemane !

Kristaps Smildziņš no KASJAUNS, kā redzams, ir iesācējs, bet dūšīgi cenšas turēties līdzi vecajiem nodevības vilkiem !

Linda Rasa no LA jau veca nodevības piepe, tā teikt, ar pieredzi melot un kūdīt !

Kā redzat, visi lielie ziņu portāli kalpo vienam saimniekam- mūsu tautas bendēm !

26.04.18   L. Grantiņš





Noziedznieku foto galereja:

You may also like...

5 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Ja Kadiķis nav vainīgs, kāpēc viņš atzinās?

  2. Ups saka:

    Kurš teica,ka Kadiķis atzinās??Nu katrā ziņā ja viņš tiešām slepkavoja,tad nav pilns rublis.

  3. Ups saka:

    To biedrs Gedrovics.Vajadzētu taču būt dzirdējušam,kā un kāpēc atzinās.Visi,kas vien tur nokļuva..

    http://www.tvnet.lv/izklaide/kulturas_un_izklaides_notikumi/507937-cekas_pagrabu_sausmas

  4. Ups saka:

    Interesanti,ka tad,kad Loze pazuda,atceros lasījis,ka šim E.Kadiķim esot bijis līgums ar kundzi par aprūpi līdz mūža beigām,un finālā viņam par to māja,taču tagad nekur tos rakstus nevaru atrast…Var jau saprast,ka šo rakstu vairs nav,citādi neviens domājošs cilvēks nespētu pieļaut domu,ka neilgi pirms viņas nāves būtu jēga slepkavot,lai gan kurš tad domā,izlasa sensacionālu rakstu,nošausminās un aizmirst..

  5. john saka:

    Tādus atbaidošus viepļus parasti izliek ASV policijas iecirkņos ar uzrakstu ‘WANTED’ – policija meklē. Cerams, FIB sāks strādāt Latvijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *