Kremļa “lakstīgala”(vārna) S. Veinberga

www.tautastribunals.eu-1411MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅALatvija ir pārvērsta par žīdisma- cionisma citadeli !

Latvieši tiek zombēti- sātaniskā veidā tā apstrādāti, ka veselais saprāts tiek pilnīgi paralizēts.

Vai Latvijā ir preses brīvība ?

Nē !

Bet viss tiek pasniegts tā, it kā tā, šī “brīvība”, būtu.

Minēšu tikko ar mani notikušus divus piemērus- DELFI un TVNET.

TVNETā Sandra Veinberga ievietojusi rakstu:

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/640620-idealisma_beigas_arpolitika_vai_pagusim_parkartoties

Šajā rakstā „uzburtās“ vīzijas liek kauliem nodrebēt un prātam aptumšoties !

Zita Lunde.Toms Ostrovskis. L.Grantiņš.LRTT

FOTO: Domāju, uvažaemije redaktori, ka jūs saprotat, kāds sods jūs sagaida par manipulāciju ar Patiesību ? Jums ir arī tāds dīvais “latvietiskums” sejās. Interesanti būtu zināt- vai jūsu tautību raksta ar c vai tis(latvietis vai latviec) ?

Latvietim, kas izlasījis šo rakstu, atliek vienīgi paļauties uz Dievu vai saprast, ka būsim atkal Kremļa krievžīdiskajos apskāvienos. Cita varianta, pēc Veinbergas uzskatiem un izlobītās “patiesības”, nav !

Tātad, visīstākā zombēšana cionistu garā !

Piebildīšu: ne jau šī nožēlojamā VĀRNA šo rakstu rakstīja !

Šajā i- vietnē es jau vairākas reizes esmu šo kundzi(biedreni cionisti) nosaucis par Kremļa lakstīgalu, kaut gan patiesībā viņa būtu jādēvē par Kremļa vārnu- ķērcošu, nelaimi nesošu cionistu padauzu.

Izlasot šīs cionistes rakstu, kurā uzbāzīgā veidā ir pasniegts, ka Tramps ies kopā ar Putinu un atkal tiks pasaule sadalīta ietekmju zonās, kā rezultātā Latvija tiks atstāta Krievijai…  mēs saprotam virsraksta ĪSTO nozīmi: “Vai spēsim pārkārtoties ?”

Zombējošā doma ir, ka mums jāpaspēj pārkārtoties krievžīdiskās Krievijas paspārnē, tātad, Izraēlai, jo viss kas tiek veikts Krievijā, notiek pēc Izraēlā izstrādātā plāna.

Izraēlas mērķis ir pievākt Krievijas Federāciju !

Ja paklausāmies Izraēlas krievvalodīgos polit-komentētājus, tad pie cita secinājuma nevaram nonākt. Tiek slavināta Krievija un nopelta ASV.

Tiem, kuri saprot krieviski, ir noderīgi izlasīt šos krievžīdiskās Izraēlas premjera B. Netanjau draudus(praktiski tā jau ir pirmsnāves bezspēcības trakošana) visai pasaulei: http://newsru.co.il/israel/24dec2016/bibi308.html

Pie šīs “netanjauistu” bandas pieder arī Veinberga.

Un tagad UZMANĪBU !

Vakar: 25.12.16. , kad lasīju šo Veinbergas naida un juku kurinošo rakstu, četri lasītāji bija ierakstījušai diezgan jēlus, bet tomēr Veinbergu ne sevišķi atbalstošus komentārus. Es ierakstīju piekto, protams, mans komentārs nebija anonīms- ar visu foto.

Lūk, mans komentārs: “Muļķīgi būtu iedomāties, ka ASV dalītos ar kādu ietekmē un it sevišķi jau ar aptaurēto putina Krieviju !”

Šorīt, kad vēlējos apskatīt pārējos komentārus un arī savējā novērtējumu, biju nesaprašanā ! Komentāri, kā tādi, rakstam bija pazuduši un turpmāk liegta iespēja vispār šo rakstu komentēt !

Lūk, latviet, šīs cionistes murgu var apgāzt ar vienu vienīgu teikumu.

Protams, ka cīņa pasaulē būs uz dzīvību un nāvi starp krievžīdisko cionistu asinssuņu bandu, kuru pārstāv bandītiskā Izraēla(un vasalis- Krievija) un BRĪVMŪRNIECISKO  ASV un Angliju, kuras, neskatoties uz visu, ir saglabājušas kaut cik “cilvēcisku seju” !

Domāju, ka šīs cīņas rezultātā abi šie veidojumi ies bojā un pasaule atbrīvosies no sātanisma… .

Olivers Everts, Sandra Veinberga. L. Grantiņš. KRTThttp://www.cehs.lv/2014/08/vai-kupidona-bulta-ir-kerusi-veinbergu-un-evertu/

FOTO: Olivers Everts un Sandra Veinberga.

Šodien, interneta laikmetā praktiski nekas nav noslēpjams. Lūk, abi Izraēlas pārstāvi- cionisma propagandētāji redzami kopā. Vai viņus ķērusi Amora bulta, nezinu, bet to, ka viņi ir Lucifēra “bultas” ķerti, rāda viņu labi slēptie antilatviskie raksti. O. Everts arī jau ir bijis šīs i- vietnes apskates objekts: http://tautastribunals.eu/?p=21527

Viss ar laiku nostājas savās vietās un finišs būs: KRIMINĀLLIETA ar ļoti bēdīgu spriedumu. To redz un jūt ik katrs, kuram loģiskā domāšana atrodas “zem cepures”, nevis bikšu pēcpusē. Šeit kāds komentārs:

Terabaits 2014. gada 6. augusts at 16.54

TVŅet’s jau sāka smirdēt pasen, smirdēšana pastiprinājās ar Olīvēra Perverta parādīšanos.

============================================================================

Tāda pati interesanta parādība notika arī DELFI portālā. Ierakstīju komentāru kā atbildi citam komentāram(skatīt pielikumā), trešajā ailē, ja nemaldos. Tas bija kaut kur ap vidu visam komentāru lērumam(Komentārs bija pie raksta par Melnajā jūrā avarējušo KF lidmašīnu).

Neskatoties uz to, tas pusstundas laikā pārvērtās par “diskusiju” objektu. Tas labi redzams pēc vērtētāju daudzuma.

Man bija jākārto darīšanas pilsētā un tāpēc uz trim stundām bija jāatstāj mājas. Intereses pēc nokopēju komentāru, jo bija sajūta, ka tas var pazust.

Ingus Bērziņš, Sandar Veinberga. L. Grantiņš. LRTTFOTO: Šis sprukstiņš ir atbildīgs par komentāru dzēšanu, tātad, arī par patiesības sagrozīšanu, kas pēc augstākās morāles principiem ir: ĻAUNĀKS PAR MELIEM ! Tas nozīmē to, ka viņš ar savu darbību provocē uz asinsizliešanu !

Tu taču saproti, Ingus, kāds sods tevi sagaida ?

Uz viņu vistiešākā nozīmē attiecināms Jēzus sacītais: “Tu esi no sava tēva velna un tev gribas pildīt sava tēva kārības.Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv Patiesībā, jo Patiesība viņā nav. Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs”.

Ja ticam, kas internetā rakstīts, tad zēns esot “zils” un tie šodien tiek godā celti.

Ingus Bērziņš. Veinberga. L.Grantiņš.LRTTUn pazuda arī !

Kāpēc pazuda ?

Izlasiet to un sapratīsiet. Nebija taču cionistiem vēlams, ka es izskaidroju komentētāju īsto naida izplūdumu pret krievžzīdiskās Krievijas agresoriem.

Atļaujot nekrologu rakstus komentēt, cionisti veicina naida kurināšanu, kas arī ir viņu mērķis. Ja kāds cenšas to visu novērst, tad tūlīt tiek izdzēsts.

DELFI un TVNET praktiski veicina genocīdu pret latviešu tautu, jo noklusē Patiesību. Tāda veida komentāru “selekcija” notiek visos LR interneta ziņu portālos.

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, visi žurnālisti stāsies tiesas priekšā pēc apsūdzības PANTA: genocīds pret latviešu tautu.

Žurnālisti saņems “bagātīgus” cietumsodus, bet portāla “priekšnieki” karātavas.

To sauc par TIESISKUMU, biedri cionistu švaļi !

Mēs jūs parazītus atradīsim, lai arī kurā pasaules malā jūs būsiet nolīduši !

26.12.16                  L. Grantiņš

P.S.

Mazs pielikums, kā dzīvo krievžīdi, kuri uzdodas par valsts glābējiem.

Video ir par Krieviju, bet tas pilnībā attiecināms uz Latviju, jo pie varas grožiem abās zemēs ir  vieni un tie paši: https://www.youtube.com/watch?v=q8GvCG0t7Fo

========================================================================

Ja nu raksts pazūd no TVNET, tāpat kā komentāri, tad drošības dēļ to ikopēju arī šajā i- vietnē.

Ideālisma beigas ārpolitikā. Vai pagūsim pārkārtoties?

Sandra Veinberga, Komunikācijas zinātņu eksperte, asociētā profesore, Speciāli TVNET

(Pareizāk būtu šādi sacīts: Sandra Veinberga, Komunikācijas zinātņu eksperte, Kremļa- Telavivas asociētā profesore, Speciāli TVNET)

2016. g. 26. decembris

Pēdējo 30 gadu laikā Rietumeiropas valstu ārpolitiku caurstrāvojis ideālisms. 1991.gadā pēc Padomju Savienības sabrukuma sāka veidoties jaunas starpvalstu sadarbības iespējas, kuru kopīgais mērķis bija bruņotu konfliktu (kara) novēršana un cilvēktiesību stiprināšana abpus bijušajam «dzelzs priekškaram». Eiropas Savienības, NATO un EDSO robežu paplašināšana bija konkrēta rīcība konkrēto mērķu praktiskajā realizēšanā.

Problēmas un domstarpības tāpēc varēja sākt risināt tiesas procesu, nevis kara darbības ceļā. Lai kā mums nepatīk Briseles birokrātu, politiķu neproporcionāli lielās algās (attiecībā pret pārāk pieticīgo viņu darba rezultātu), tomēr jāatzīst, ka izraudzītais modernās Eiropas politiskais virziens bija cerīgs, tālredzīgs un vērtīgs mums visiem.

Žēl, ka savulaik šajos procesos netika iesaistīta arī Krievija. Pašlaik cerīgā Eiropas virzība draud apstāties. To apdraud antidemokrātisma tendences Krievijā, Lielbritānijas referenduma Brexit rezultāts, migrantu krīze, Sīrijas karš un Donalda Trampa uzvara ASV vēlēšanās.

Ja arī Francijā pie varas nonāks labēji ekstrēmās politiskās līnijas piekritēja Marina Lepena, tad var izrādīties, ka Eiropas Savienības projektam būs pienācis gals un mums nāksies samierināties, ka vēstures attīstības gaitas apraušanos. Putinam tad būs izdevies noraut «stop bremzi» miermīlīgajam ideālismam un pasaule atkal sašķelsies despotu nometnēs, kuras neiztiks bez plūkšanās. Šādi attīstoties notikumiem, varbūt visi atjēgsimies tālajā 1939.gadā. Turpat, kur kādreiz atradās mūsu vecvecāki – uz skarbu bruņotu konfliktu sliekšņa. Cerams, ka tā nenotiks.

Pārmaiņu laiks pie svētku egles

Ziemas saulgrieži un Ziemassvētku laiks nav labākais brīdis pesimistisku prognožu bārstīšanai. Taču šis sniegotais un apcerīgais mirklis ir lieliska iespēja laika tendenču analīzes caurskatīšanai. Eiropai pašlaik ir jāizvēlas jauns ārpolitikas ceļš un tas var izrādīties tik pat svarīgs pārkārtojums kā reformas pēc Berlīnes mūra sabrukuma. Ir nepieciešama garīga pārkārtošanās. Ja arī eksperti un drošībnieki pašlaik jau sāk domāt vēlamajā virzienā, tad sabiedrības un valdības laiskums un nolaidība šo problēmu priekšā ir acīmredzams.

Mums liekas, ka viss rīt būs tāpat kā vakar, taču esošās rīcības kartes vairs nesaskan ar jauno reālās dzīves ainavu. Līdzšinējais Latvijas ārpolitikas stratēģiskais partneris ASV vairs nav vakardienas Obama. Tramps tiecas pie Krievijas un ignorē Ķīnu. Ar uzņēmējdarbībai raksturīgu loģiku viņš gatavojas uzart ārpolitiku, kurā valda nedaudz citi vērtību kritēriji. Līdzšinējā politikas pieredze pierāda, ka biznesa paņēmieni politikā var izrādīties liktenīgi.

«BBVV» = baltie, bagātie veči ar varu

Cilvēka vērtības mērs, diemžēl, mēdz atšķirties dažādos laikos un valstīs. Provincē lielāka nozīme ir sakariem, «valdošajām mafijām» un «pazīšanās» fenomenam, turpretī metropoļu centros – talantam un naudai. Merkantilas domāšanas loģika šobrīd aktualizējusies Amerikas Savienotajās valstīs. Izskaitļots, ka Trampa administrācija sastāvēs no ļoti turīgiem večiem, bez reālas pieredzes politiskajā pasaulē. No 20 Trampa piedāvātajiem valsts pārvaldes augstākajiem administrācijas reprezentantiem 6 ir miljardieri.

-Trampu interesē tikai tie, kuriem pašiem ir nauda», – secina kāda anonīma, varai tuvu stāvoša sekretāre no Goldman Sachs bankas, jo arī šī iestāde būs viena no galvenajām amatpersonu «donētājām» ASV jaunajai administrācijai.

Trīs smagākos posteņus valstī Tramps piešķiršot bijušajiem ģenerāļiem. Taču sieviešu šī līmeņa valsts pārvaldē ASV vairs nebūs (par minoritāšu pārstāvjiem nemaz nerunājot). BBVV jeb «baltie bagātie veči ar varu» atkal atgriežas uz politiskās skatuves un pēc 27 gadu pārtraukuma pārņem visas varas sviras valstī. Tātad «Alfa-tēviņi» atgriežas Baltajā namā. Visi ar izteiktiem uzskatiem un ciešu zināšanu, «kā ir pareizi» domāt un darīt lietas. Redzēsim kā Prezidentam izdosies viņus visus vienot kopīgam mērķim un uzdevumiem.

Putinisti ASV sirdī

Reksa Tilersona (Rex Tillerson) izraudzīšanās ASV Ārlietu ministra amatam apstiprina Trampa priekšvēlēšanu solījumu par to, ka viņš ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina sabiedrotais un izraudzīsies ministrus no biznesa vides. Piešķirot savas valsts ārlietas koncerna Exxon šefam, viņš nošauj abus zaķus ar vienu šāvienu. Tilersonam pie žaketes atloka vizuļo Krievijas piešķirtais Tautu draudzības ordenis un 2012. gada fotogrāfija var redzēt viņu sirsnīgi sarokojamies ar «masu slepkavu un kriminālo gangsteri Putinu» (senatora John Mccain formulējums intervijā CNN). Saprotams, ka ministru kabineta sastāvs ir jāakceptē ASV senātam un pagaidām nav skaidrs, vai visi Trampa izraudzītie BBVV tiks akceptēti kā ASV ministri. Piemēram, inženieris no Vičitafolsas (Wichita Falls) Teksasā Rekss Tilersons nekad nav nodarbojies ar ārpolitiku, bet gan strādājis (kopš 1975.gada) tikai par priekšnieku savā ExxonMobil un pavisam drīz gatavojas aiziet pensijā no šī pasaules lielākā naftas uzņēmuma. ASV ārlietu amatam viņu esot ieteikuši Džeims Beikers (James Baker) un Kondolīza Raisa (Condoleezza Rice). Taču viena lieta ir tirgoties un otra aizstāvēt savas valsts politiskās intereses. Par Tilersonu ir skaidrs tikai tas, ka viņš ir Vladimira Putina atbalstītājs un centīsies likvidēt sankcijas pret Krieviju, jo šāda rīcība ir Exxon interesēs. Tas nekas, ka stājoties ASV Ārlietu ministra amatā viņš pametīs šefa posteni Exxon koncentrā. Viņam pašam pieder apjomīga šī uzņēmuma akciju pakete un biznesa intereses saglabāsies arī atrodoties politiskajā amatā. Tas nozīmē, ka ieņemot politiskus amatus, biznesmeņi nezaudē apetīti. Starp situ, viņa draugs ir arī Krievijas Rosņeft šefs Igors Sečins.

Sankciju atcelšana kā kompensācija

Ir pamats prognozēt, ka Tramps vēlēsies atcelt Krievijas sankcijas, lai kopā ar Putinu izrēķinātos ar islāma fundamentālistu armiju terorisma frontē. Tas nozīmē, ka šī stratēģiskā uzdevuma dēļ ASV var zaudēt līdzšinējo interesi par to, kas notiek Krievijā un tās pierobežā. Nav izslēgts, ka ASV var turpmāk arī nevēlēties turpināt līdzšinējo Baltijas un konkrēti Latvijas stratēģiskā partnera lomu Donalda Trampa vadībā. Kremlis tad varēs daudz brīvāk «operēt» zonās, kas līdz šim bija neērtas.

Apdraudēta ir arī ASV līdzšinējā drošības koncepcija, jo Tramps ir deklarējis, ka nacionālajām interesēm tiks dota priekšroka. Globālās problēmas viņu neinteresē, tāpēc tagad katrai valstij pašai jākļūst par «savas laimes kalēju». Latvija (kā Mēness) vairs nevarēs laiski reflektēt sauli (ASV), tā kā tas notika līdz šim. Multilaterālie līgumi tiks aizstāti ar divpusēju vienošanos. Kā jau tas biznesam pieklājas. Šis jaunums nav nekas patīkams mazajām Eiropas valstīm.

Izskatās, ka Tramps mainīs arī taktiku Sīrijā. Asada novākšana vairs nebūs aktuāla un, sadarbojoties ar Putinu, tiks izveidota koalīcija pret islāmistiem. Tas nozīmē, ka tāpēc tiks atbalstīts ne tikai asiņainais diktators Asads (kuru Baraks Obama centās novākt), bet arī Irānas ajatollas un Ēģiptes autoritārais prezidents Abduls Fatahs al–Sisi. Pagaidām tikai Krievija un Putins ar savu rīcību Sīrijas gaisa uzbrukumos atbalsta Irānas ietekmes izplatīšanos līdz Vidusjūrai. Taču nav izslēgts, ka arī amerikāņi drīz piesliesies šai «līnijai», jo kā norāda Irānas aizsardzības ministrs Hoseīns Dehgans: «Alepo bija iespējams atbrīvot tikai un vienīgi pateicoties Irānas, Sīrijas, Krievijas un libāņu Hesbolā grupējuma sadarbībai. Irāna ir šīs koalīcijas daļa un cerams, ka arī jaunais ASV prezidents ņems vērā šo apstākli».

Tramps pagaidām ir bijis izvairīgs komentāros un līdz šim raksturojis Irānu kā «pasaules vecāko terorisma sponsoru», uzskatot, ka visa veida musulmaņu radikālisms (vai tie būtu sunītī vai šiīti) ir būtiski bīstams ASV eksistencei. Pēc 20. janvāra varēsim pārliecināties vai šajos apgalvojumos nav pretrunas ar reālo ASV ārpolitiku.

Kopīgais ienaidnieks – Rietumu demokrātija

Maikls Flinns (Michael Flynn) savā grāmatā «The Field of Fight» apgalvo, ka radikālie islāmisti jau sen apvienojušies vienotā frontē kopā ar Krieviju, Ķīnu, Ziemeļkoreju, Kubu un Venecuēlu pret rietumu liberālo demokrātiju. Jo viņi visi «ienīstot Rietumus» un vēlas iznīcināt rietumu demokrātijas valstis «kā tādas». Paradoksāli, ka šodien vēlēšanu rezultātā, šim grupējumam lielā mērā simpatizē arī jaunā ASV prezidenta laineris un tas notiek zem reliģijas zīmes.

Starp citu, viens no izšķirošiem Donalda Trampa uzvaras iemesliem 2016.gada vēlēšanās bija tieši teoloģiskais motīvs. Līdz šim politiskajās diskusijās maz runāts par to, kā teoloģiska loģika var ietekmēt ne tikai privāto dzīvi, bet arī politiskus procesus valstīs – tādās kā ASV. Kalifornijā pagājušā gadsimta sākumā dzimusi radikālo kristiešu kustība šobrīd (100 gadu laikā ) ir sazarojusi un palīdzējusi Trampam pat sasniegt Balto namu. Sākot no «sister Aimee» (The Foursquare Church), kura spēja kombinēt radikālo kristiešu sludināšanas manieri ar Holivudas spožumu, un beidzot ar Katrīnu Kulmani, kas arī šogad vadīja Trampa priekšvēlēšanu ticības kampaņu, novērojams pārliecības maršs pret sekulāro valsti.

Ticības tempļiem ir izdevies piedāvāt savus pakalpojumus politiski ambiciozām personām gan Vašingtonā gan arī Maskavā. Tagad tie vairs nav karaļi, bet gan «piemēroti» ļaudis. Atrodoties Trampa «Christian advisory board» sastāvā, Katrīna nobruģēja Donalda ceļu pie politiskas varas «pa ticības taku», kas modernajā Eiropā pagaidām nav bijis iespējams tik uzkrītoši, kā to var novērot ASV. Piemēram, 2015.gada jūnijā šī komiteja sapulcējās, lai koncentrētos Trampa ievēlēšanas ofensīvai. Garajā lūgšana tika precizēts, ka valstij ir vajadzīgs « spēcīgs, enerģisks vīrs», jo «Jēzus nevēlas, lai mēs būtu trūcīgi». Tieši tāds esot Donalds Tramps.

Baznīcas un ticības iesaistīšana priekšvēlēšanu kampaņā šeit ir nepārprotama, jo kā norādīja Marks Barns (Mark Burns), tieši Ronalds Tramps personificējot to gudrību, ko pieprasa evanģēlijs. Tas, kurus Jēzus mīlot, tas arī iegūšot bagātību un varu valstī. Donalds Tramps esot šāds cilvēks, – sludina Marks Barns šajā Time Magazine. Tikai ar ticības argumentiem.

Interesanti, ka līdzīgu stratēģiju īstenoja arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins savā priekšvēlēšanu kampaņas periodā Krievijā. Arī viņš Krievijas pareizticīgo baznīcai skaitījās dievišķi izraudzītais jeb Ticības Varonis.

Loģisko laiku atkal sāk apdraudēt pārliecība. Gan austrumos, gan rietumos. Mēs zinām kas notika tad, kad pārliecība nostājās priekšā loģikai un modernā laika prasībām.

Neprognozējamā situācija ir klāt. Relatīvi mierīgie un stabilie 25 gadi ir pagājuši. Mūs gaida pārmaiņas, kurām pagaidām garīgi neesam sagatavojušies. Vai pagūsim pārkārtoties?

Pagaidām viss mierīgi.

Paldies par to pašu un priecīgus mums visiem ziemas saulgriežus un Ziemassvētkus.

Gaišu gadu!

You may also like...

9 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Pēdējā laikā ar Trampu baida katru dienu. Baidīja pirms vēlēšanām un baida arvien vēl tagad. Citē izteikumus, kas pilnīgi neko neizsaka utt. Ja jau tāds uztraukums, tad kaut kas nogājis pilnīgi greizi cionistu plānos ar viņa ievēlēšanu.

    Veinberga mūs baida ar miljardieriem Amerikā pie varas, bet pašu mājā moljonāri un miljardieri – noziedznieki, šiverē ar tautai nozagtiem miljardiem un miljoniem. Cik no viņiem nav saistīti ar Kremli?

    Bet kur Latvijā šobrīd ir sniegs? :D

    “Taču šis sniegotais un apcerīgais mirklis ir lieliska iespēja laika tendenču analīzes caurskatīšanai.”

    Tā aizrāvušies ar zombēšanu, ka aizmirsuši izsvītrot no iepriekš ilgi un rūpīgi gatavotā raksta Ziemassvētkos paredzēto baltumu.

  2. o jē saka:

    “Relatīvi mierīgie un stabilie 25 gadi ir pagājuši” –
    kādā gan zelta būrītī putniņš ir dzīvojis?

  3. latateja smird saka:

    Sandrai tiešām vajadzētu paklusēt par Trampa labajiem nodomiem civilizētās pasaules iztīrišanai no krievu, ukraiņu , latvāņu ….. vates! Katra nācija ir pelnījusi tos, kas pār viņiem valda.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Dīvaini ka Sandra Veinberga nepievērš savu analītisko UZMANĪBU Rīgas Latviešu Biedrības zvērīgajai un brutālai I Z N Ī C I N Ā Š A N A I 1993.gada 18.februāra naktī!

    Aizdomīgi, ka viņa nav lasījusi 1938.gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtus.

    Dīvaini, ka neizprot to jēgu !!!

    Vai viņa sadarbojās ar KGB viltus Rīgas Latviešu Biedrību?

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Vai Sandra Veinberga nesaprot, ka DEPORTĀCIJAS komunistiem bija vajadzīgas lai iznīcinātu latviešu biedrību darbību Latvijā?

    Iznīcinot latvju tradīcijas biedroties – viņi salauza tautu (nospieda uz ceļiem)!

    Krietni virs 3 000 aktīvas latviešu biedrības bija N E P Ā R V Ā R A M S šķērslis tautas paverdzināšanai.

    Katrs, kas to noliedz ir K O M U N I S T U kadrs!

    Katrs, kas to nesaprot ir muļķis.
    .
    .
    .
    Admins
    Veinberga ir ļaunuma iemiesojums… .

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Jaunākās ziņas no Latvijas!

    Pārbijušies komunisti vēl joprojam liedz man komentēt www NRA.lv.

    Katrs mans vārds viņiem ir zobena cirtiens!

    Komunisti stutē grūstošo varas būdu!

    Bez varas turēšanas tiem beigas!

    Nirnberga 2 stāv priekšā!

    Būs jāatbild par visu!

    Par noziegumiem!

    Vissmagākajiem!

    Pret tautu!

    Latviju!

  7. a. saka:

    =>Māris M.
    Trampam ir taisnība, ka mums pašiem jārūpējas par savu aizsardzību. Vispār būtu laiks pašiem kļūt neatkarīgākiem. Tomēr, vai obligātais dienests pašreiz der nacionālā sastāva dēļ. Ja mēs būtu patstāvīgāki, ja nebūtu jāsūta savi karavīri nezin kur, bet dienētu valsts aizsardzībai…
    Galu galā pasaulē tagad ir tendence uz separātismu, valstis sāk saprast, ka pašiem sevi jāsargā.

  8. o jē saka:

    Šodien tvnetā jauns viņas raksts. Ar portāla piebildi- piedodiet, komentēšanas iespēja ir atslēgta. Autoritārisms?
    .
    .
    .
    Admins
    Izlasīju rakstu(piebildīšu- autoritārismā drīkst komentēt. Diktatūrā tas pa daļai ir liegts. Ja noliedz pilnīgi, tad tas jau ir kas briesmīgāks par diktatūru- tas ir cionisms) !
    Vienkārši ārprāts !
    Protams, ka tādu antilatvisku un ārprāta pārņemtu cionistes rakstu atļaut komentēt, būtu murgs priekš cionistu drazām, kuri kā mēra baciļi pārņēmuši pasauli.
    Šīs “Rozas Luksemburgas”(Veinbergas) raksts ir kara pieteikums demokrātijai !
    Var noprast, ka šī sērga sāk savu pirmsnāves agonijas demaršu pret nacionālajām Eiropas valstīm- vēlēšanas vairs nav vēlamas… .

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Ari Veidemanes rakstus vairs NRA.lv nevar komentēt.

    Kā saka: – “PĀRKĀRTOJĀS”!

    Parāk liela brīvība bija iedota lasītājiem!!
    .
    .
    .
    Admins
    Veidemane ir krievžīdene- cioniste, kura piedalījusies nacionāli domājošo latviešu likvidēšanā… .
    Tā kā, Freimantāla kungs, brīnīties par to vairs nevajaga.
    Cionisti ir nostājušies uz atklāta konfrontācijas ceļa pret latviešu tautu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *