Prokurore Biruta Loze noslepkavota atrasta mežā, bet DP(mossad) klusē !

Biruta Loze tika atrasta mežā nogalināta jau 13.04.18 !!!

Bet kāds nāves klusums par šo “atradumu”!

Nedz VP, nedz Ie.M. pakļautā DP nav pat iepīkstējusies par šo “atradumu”, nemaz jau nerunājot par pašmāju Telavivas- Maskavas kontrolēto 4. maija bandas presi.

Uz Birutas Lozes galvas ir neskaitāmas brūces un žņaugšanas pazīmes.

Tātad,- viss atbilst sātaniskajam rituālam- varmācīgs uzbrukums ar asinīm ! Tāda vecum cilvēku varēja “atslēgt” ar pilnīgi varmācīgu pēdu neatstājošu sitienu, bet žīd-cionistiskajai boļševiku 4. maija čekistu bandas vadītai DP, bija vajadzīgas asinis un nāves moku enerģija.

Tas ir sātanisma pamatprincips !

Bez meliem, asinīm un nāves, viņi iztikt nevar !

Tā ir viņu eksistences MATRICA !

Pirms trim gadiem L. Grantiņu, kurš pats labprātīgi pieteicās pie prezidenta, tika uz ielas, ar divu DP policistu ekipāžu palīdzību, zvērīgi- ar lauztiem kauliem, atklātām asinīm, arestēts un dubultdzelžos saslēgts, aiztransportēts uz sātanistu centrāli Rīgā.

Tas pats notika pirms paris mēnešiem ar Ansi Ataolu Bērziņu, kuru viņa paša mātes priekšā sadiski sakropļoja pēc 4. maija kliķes DP(īstenībā MOSSAD) pavēles !!!

Latviešu asinis ir šo žīdboļševiku dvēseļu barība.

Tas pats ASINS DARBS ATKĀROJĀS Ar B. Lozi.

Cik LRTT kļuvis zināms, tad attiecīgas “personas” ir vēlējušas B. Lozi jau kremēt, bet, kā redzams, tad ir kādi, kas tam likuši šķēršļus, jo pēc kremēšanas visas nozieguma pēdas ietu zudumā.

Cik saprotams, tad pēc ASV militāristu ķeršanās pie “hazāru mafijas”(krievžīdu) noziegumiem, vietējiem žīdiem tiek likti šķēršļi.

Pašlaik visa cerība ir uz ASV militāro specdienestu darbību pret šo ciānas žīd-HABADISTU sektas(“hazāru mafijas”) iznīcināšanu.

ES mums nepalīdzēs, jo tā ir pilnībā neitralizēta no šiem sātanistiem.

Iegaumē, latviet, pilnīgi neviens latvietis šodienas Latvijā nav pie varas grožiem un DP sastāv no krievžīdu izdzimteņiem ar Mežvietu priekšgalā !

Lūk, šis kontingents terorizē un slepkavo mūsu tautu:

ANO ģenerālsekretāram Panam Kimunam(Ban Ki- moon), Eiropas Parlamenta prezidentam Martinam Šulcam

Bet Eiropas Savienība klusē !!!

Šīs slepkavības organizatori redzami foto pielikumā:

Lai tūkstoškārt nolādēta šī 4. maija slepkavu banda ar visiem ģimenes locekļiem: (prezidentu, premjeru, valdību, ministru, 100 deputātu, presi, tiesām, prokuratūrām, SAB, ST, VID, un visiem represīviem orgāniem, ar DP priekšgalā) !

NIRNBERGA 2 un pakāršana starptautiskā arēnā !

24.04.18                   L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Grūtupa “Beilisādē” aprakstītajā gadījumā, kur kāds zēns, rituālslepkavības upuris, arī bija atrasts ar neskaitāmām brūcēm galvā. Tiesu eksperti toreiz bija secinājuši, ka zēns miris šausmīgās sāpēs un mokās.
    Tas pats bija arī ar mosadistu noslepkavoto Herbertu Cukuru. Viņa galvu bija kapājuši ar alpīnistu cirtņiem.

    Tā kā tā nav tikai sagadīšanās un nejaušība. Rokraksts nepārprotams.

  2. Ups saka:

    Diez kas ir tas aizturētais “aizdomās turētais”?Atkal kāds Nauris Pikšteins kā Imantas pedofils,par kuru neviens vispār nav dzirdējis,tikai pirms paziņošanas izveidots viltus profils facebukā?

  3. lachplesh saka:

    NOLĀDĒT,NOLĀDĒT UN VĒLREIZ NOLĀDĒT latvijas republiku ar visiem varnešiem un svešiniekiem uz mūžīgiem laikiem!!!! ATGRIEZT PATIESĪBU, LAI BŪTU JAUNĀ PRUSSIJA!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *