V. Freimantāls. Tiesa Latvijā ir N O Z I E D Z N I E K U rokās !

Linarda Grantiņa patriotismu KGBisti uzskata par noziegumu – tāpat kā Anša Ataola Bērziņa godīgo, atklāto valodu !

Divdesmit pirmā gadsimtā uz pasaules ir valsts, kuras juristi apkaro patiesības paudējus !

Kā šo valsti sauc ?

Tā ir Latvija – ar mūsu karogu, vēsturi un „dziesmoto revolūciju“!

Tā ir Latvija ar komunistu un KGBistu koncentrētu valsts pārvaldi – viltīgu, savtīgu un necilvēcīgu !

Visi nomenklatūras LPSR dūži, izņemot Rubiku, ir Latvijas cienījamo pilsoņu skaitā – tagad ari Rubiks pēc cietumsoda tāds kļuvis.(Un pat pārstāvējis Latvijas intereses Eiroparlamentā).

Nav dzirdēts, ka Rubiks bijis savtīgs pašlabuma meklētājs, bet nav ari dzirdēts, ka Linards Grantiņs būtu pašlabuma meklētājs.

Bet kāds paradokss ?

  1. maija valsts tiesā tautā pazīstamus cilvēkus- komunistu un antikomunistu !(aktīvus un dedzīgus, idejiskos pretiniekus).

Abi apbalvoti ar augstiem valsts apbalvojumiem !

Kur šeit loģika ? (Loģikas nav).

Kur šeit morāle ? (Morāles nav).

Kur šeit veselais saprāts ?

Secinājums: – tiesa Latvijā ir N O Z I E D Z N I E K U rokās !(Ko grib, to dara).

Pati nelietīgākā tiesas pērkamā noziedzniece ir un mūžīgi paliks tiesnese Cence, kura baltu pārkrāsoja par melnu un nožņaudza atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību sešu mēnešu vecumā, savā šūpulītī, leģendārajā latviskuma centrā – MĀMUĻĀ !

Tagad Cences pretlatvisko stafetes kociņu nes tālāk un tālāk KGBistu un komunistu interešu aizstāvji visās Latvijas varas struktūrās !

Šie, labi apmaksātie latviskuma apkarotāji savus Jūdasa grašus rauš un rauš !

Noziedznieki pie varas !

Tiesāt Linardu Grantiņu ir tas pats, kas nojaukt BRĪVĪBAS PIEMINEKLI un Brīvības laukumu pārdēvēt par komunistu centru !

Absurdāku tiesas procesu grūtāk iedomāties!(Vienīgi, ja dzemdību namā jaunās māmiņas sāks tiesāt par sava bērniņa dzemdēšanu un tēvus arestēs dzemdību laikā) !

Eiropas Savienības nepilnības liek šausmās drebēt un justies nedroši šajā savienībā !

Valdošā komunistu un KGBistu partokrātija Latvijā ir pieņēmusi atklāti sātaniskus vaibstus ! (Pat Puķins ar savu komandu šķiet mazi enģelīši salīdzinājumā ar pretlatviskajiem nezvēriem Latvijā).

Vairs nav ne mazāko šaubu par Latvijas tiesu sistēmas ne-atbilstību SATVERSMEI !

Līdz kaulu smadzenēm korumpētā Latvijas valsts vara ir nenomazgājams kauna traips Eiropai un visai pasaulei !

Komunistu un KGBistu nekaunība un pārdrošība ieguvusi pilnīgi nekontrolējamu raksturu !

Hitlera un Staļina demonisms ir simtkārt pārspēts !

Latvijā izaudzis totalitārisma monstrs – bīstamākais monstrs, kāds vien uz zemes jebkad bijis !

Civilizācijas šausmīgākā slimība ir lipīga un no Rīgas izplatās uz visām pusēm vienmērīgi !

Šīs slimības – sērgas nosaukums ir „postkomunisma drudzis“ !

Slēptā veidā „POSTKOMUNISMA DRUDZIS“ pakāpeniski pārņem visas civilizācijas jomas, izkropļo, sagrauj likumību un apkaro gaišākos, augstas morāles un kultūras nesējus !

Cik smagi apzināties, ka Rīga ir kļuvusi par sātanisma citadeli – komunistu un čekistu paradīzi !

Visa pasaule ir apdraudēta !

Aizstāvēsim latviešu godu !

Aizstāvēsim nepatiesi apvainotos sirdsapziņas bruņiniekus vienmēr un visur !

Latvieši ir stipra tauta !

Visus tiesas farsa rīkotājus – „POSTKOMUNISMA DRUDŽA“ baciļus jāklasificē, jāizolē un tiem jāatņem Latvijas pilsonība !

Latvijai vajadzīgs godīgs prezidents kā Janis Čakste !

Atgādinu visiem, ka Rīgas pilī Jāņa Čakstes memoriālā kabineta centrālajā vietā atrodas, no Rīgas Latviešu Biedrības izzagtā, nenovērtējamā mākslas vērtība – Latvijas pirmā prezidenta Jāņa Čakstes skulptūra (mans īpašums, kuru izlaupīja pēc Rīgas Latviešu Biedrības brutālās, zvērīgās, prettiesiskās iznīcināšanas 1993. gada 18. februāra naktī).

LRTT Piebilde:

Jā, Freimantāla kungs, labāk par šo sātanisko sistēmu, kura kā indīga ērce piesūkusies mūsu tautas miesai, diez vai kāds ir spējīgs izteikties. Par šeit uzrakstīto sātanisti: 4. maija banda, būtu ar mieru Tevi uz sārta sadedzināt, bet šeit Tevis sacītie vārdi viņiem apdedzina viņu asiņainos nagus un paralizē viņus !

Ir sacīts: “PASTĀVI PATIESĪBĀ UN TU TAPSI IZGLĀBTS !”

Protams, ka vēl var papildināt, piemēram, šos vārdus: viltīgu, savtīgu un necilvēcīgu, pievienojot vēl apzīmējumu ASINSKĀRU !

Viens no  pēdējiem viņu,- šodienas čekistu pārvaldītās 4. maija kliķes  asinsdarbiem ir Birutas Lozes noslepkavošana dažas stundas pirms viņa paguva nodot atklātībai ziņojumu par vienu no cionistu barvežiem un latviešu tautas slepkavu- žīdu A. Borovkovu.

Latvijas žīdiskā prese klusē par šiem B. Lozes tektajiem vārdiem slepkavam O. Blumbergam: “Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu. Bet Jūs kā bijušais Augstākās Padomes deputāts no savas puses varat pastāstīt jaunajiem, kā Latvijā tika iznīdētas dziednīcas, piemēram Baldones dziednīca, Ķemeru dziedniecīca, Rīgas līcis, Zinatņu Akadēmijas dziednīca, Marienbāde, kas bija domāta represētajiem veselības atjaunošanai un daudzas citas lielākas un mazākas dziednīcas?”

Kāda lasītāja komentārā norādīja, kas bija jādara valdībai:

Ingrīda sagt:

Dīvaini, ka sakarā ar prokurores Birutas Lozes pazušanu internetā rakstītā ziņa bija neuzkrītoša. Pēc būtības šai ziņai bija jārada satraukumu kā speciālistu, valsts vadītāju tā arī iedzīvotāju vidū. Vadošajām amatpersonām bija jāinformē tauta, ka visi spēki tiks veltīti, lai atrastu prokurori vai arī iespējamā nozieguma veicējus. Arī atbilde uz jautājumu, kāpēc tā netika darīts, izraisa satraukumu.

Bet no valdības puses seko biedējošs klusums, jo tieši ar valdības ziņu tika veikts šis asinsdarbs pret latvieti B. Lozi !

PēcAtmodas periodā ši latviešu tautu apsēdusī žīdu banda ir nogalinājusi simtiem latviešu patriotu un uzņēmēju un tajā vietā sabāzusi krievžīdu salašņas- mūsu tautas un Dzimtenes izlaupītājus.

Latvijas žīdu kontrolētā prese par to klusē, kaut gan par to būtu bijis jāsaceļ pasaules mēroga “troksns” !

Paklausieties un mazliet paanalizējiet tos pašus “slavenos” domburus, rederus & co, un jūs nepārprotami redzēsiet, ka viņi saviem oponentiem uzdod “kontrolētus” jautājumus !!!

Neviens viņu uzdotais jautājums neskar cēloni, bet gan cēloņa radītās sekas… .

Un “sekas” vienmēr ir ķēdes beidzamais posms,- krievžīdu izvarotais latvietis.

Tas arī ir cionistu mērķis: Latvijas iznīcināšanā vainot “tūdaliņus”,viņi nicīgi izsakās par latviešu tautu !

Reiz radio cilvēks Uldis Duka,

Dombrovski, pēdējais laiks arestēt DP un SAB

kurš vēlējās latvisku Latviju, tika brutāli noslepkavots.

Tele cikla vadītājs par Ulmaņa Latviju Ēriks Niedre arī tika aizvadīts uz “labākiem medību laukiem”. Ulmanis žīdiem ir kā skabarga aci. Žīdi viņu cenšas diskreditēt vienmēr un visur, tāpat kā mūs- latviešu tautu(Par viņa nāves iemeslu tika norādīts-sirdslēkme. Kārtējais it kā nelaimes gadījums):

Cionistiem ir vajadzīgi tādi, kuri slavē viņus, kaut vai to pašu cionistu un nelieti Z.A. Meierovicu. Un tādi atrodas: komuniste- cioniste M. Zālīte(atvērt), kura no tēva puses “sibīriete- hazāriete(uzvārds nācis no patēva, kurš bija ciema galvenais čekas ziņotājs un spekulants) un J. Lūsēns– latviešu virsnieku slepkavas M. Vulfsona spoguļattēls:

Lūk, viņi ir garīgie Aivara Brīzes slepkavas

Indulis Ronis, kurš pēdējā tel. sarunā ar mani solījās uzrakstīt par žīda Z.A. Meierovica sabotāžu pret Kārli Ulmani, arī pēkšņi izdomāja, ka “vajadzētu paskriet zem vilciena” !

J. Raiņa nāve arī nav nejauša…:

http://medhistrigensia.mvm.lv/2015/09/rainis-un-vina-arsti/

Dakteris Livšics bija klāt arī Raiņa dzīves pēdējās minūtēs, par ko gan saglabājušās atšķirīgas versijas. Neiedziļinoties tajās, vien jānorāda, ka Rainis jau vairākas dienas jutās slikti, kādu brīdi bija zaudējis samaņu, cieta no paaugstināta asinsspiediena. Nespēdams palīdzēt Rainim, Livšics pa atvērtu logu saucis pēc cita ārsta, bet, kad pēc brīža ieradies viņa kolēģis Fausts, tam atlicis vien konstatēt dzejnieka nāvi. Vēlāk gan divi iepriekšējie Raiņa ārsti Nīmanis un Pētersons pārmetuši Livšicam neprasmi un zināšanu trūkumu internā medicīnā, īpaši par sirds slimībām, jo Livšics bija ginekologs. Starp citu, steigšus pieaicinātais Marcels Fausts (1891–?) bija  gadus divdesmit jaunāks par Livšicu, mazpieredzējis un turklāt arī ginekologs!”

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/292940-rainis_istas_un_sadomatas_sensacijas

Vai Raiņa nāvē vainojami Kominternes aģenti? Kas nolika uz Raiņa galda brauniņu? Kas nozaga no muzeja lietas, kuras bija viņam piederējušas? Kas patiesībā bija Raiņa īstā mīlestība? Kāpēc Olga Kligere sniegusi pretrunīgas liecības par Raiņa nāves dienu? Vai Rainis mira 9. vai 12. septembrī? Tie nav visi jautājumi, uz kuriem pagaidām nav nepārprotamas un nepārsūdzamas atbildes. Taču tie eksistē, un agri vai vēlu uz tiem būs jāatbild.”

Tātad,- viss viens vienīgs “Ciānas gudrinieku(lucifēristu)spēlēts teātris.

Cionistu nāve: MIERS VIRS ZEMES !

FOTO: Šeit skatāmie ir ģenētiski izdzimumi, cilvēces atkritumi ! Sūdi,- tā vārda vistiešākajā nozīmē ! Neviens no šiem izdzimumiem nav latvietis !

Viņi netiks nošauti vai pakārti, bet nosisti.

22.04.18                   L. Grantiņš





Šeit mēs redzam krievžīdu šakāļu- komunistu darba rezultātu, ka latviešiem jāpamet savu dzimteni.

Tāpēc nāvi komunistiem un čekistiem- žīd-cionistu izdzimteņiem- borovkoviem, godmaņiem, urbanovičiem, ušakoviem un brigmaņiem… un visiem Saeimas deputātiem !

Protams, ka viņi bez žēlastības ir jānosit !

Un mēs arī viņus nositīsim !

You may also like...

1 Response

  1. haralds saka:

    no tiem, kuri netiks ne nošauti. ne pakārti, bet nosisti, par 1 man nav dosjē un vienu, man domāt nevajag arī nosist!
    .
    .
    .
    Admins
    Slepkavas nav jāžēlo… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *