Biruta Loze. Tā ir žīdu mafija, kura mūs slepkavo

Cik ilgi žīdi(krievžīdi) vēl slepkavos latviešus ?

Latvijā noziedzīgā veidā komunisti ignorēja 1949. gada Ženēvas KONVENCIJU ! Netika veikta obligātā Latvijas dekolonizācija. Latviešu tautas slepkavas, tie, kuri veica asiņaino Latvijas okupāciju, pēc ATMODAS palika pie varas.

Ir jāsauc lietas īstajos vārdos:

“Komunisms nebija nekas vairāk kā slēpts jūdaisma TOTALITĀRISMS”.

Šeit nav runa par kaut kādu tautu, bet sātanistu sektu- vispasaules mafiju.

Tā tiek dēvēta dažādi: KGB mafija, krievu mafija, jebreju mafija, hazāru mafija:

https://www.youtube.com/watch?v=_TESu9x1qnU

Visi tie, kuri kaut ko zina par šīs jūdaistu sektas noziegumiem, tiek bez žēlastības noslepkavoti.

Visa Latvijas banku “sistēma” ir šo sātanistu roku darbs ar Rimšēviču priekšgalā !





Tikko noslepkavoto latvieti Birutu Lozi Latvijas varas orgāni cenšas noklusēt. Nekas netiek darīts, lai atrastu vainīgos.

Vainīgais taču ir zināms, tas ir žīds A. Borovkovs, Padomju laika čekists- komunists, kurš bija H- 86 likvidators 1986. gadā. Tātad latviešu tautas slepkava ar pieredzi.

Vārgi preses šļupsti par B. Lozi parādījās tikai pēc tam, kad LRTT atkārtoti izsūtīja informāciju deputātiem, presei un visiem represīvajiem orgāniem:

B. Loze un čekistu draudi LVB priekšsēdim V. Eihmanim

Tiek rakstīts: “1932.gadā dzimusī sieviete laikā no 13.marta plkst.21 līdz 14.marta plkst.9.30 izgājusi no savas dzīvesvietas Mārupē, Zeltiņu ielā…”

http://m.delfi.lv/latvija/article.php?id=49911755

No kurienes radusies ziņa, ka viņā ir: izgājusi no savas dzīves vietas ?

Šis teikums norāda, ka slepkavas ir zināmi !!!

Kāpēc laikrakstos netiek publicēts šis B. Lozes sacītais noziedzniekam O. Blumbergam: “Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu. Bet Jūs kā bijušais Augstākās Padomes deputāts no savas puses varat pastāstīt jaunajiem, kā Latvijā tika iznīdētas dziednīcas, piemēram Baldones dziednīca, Ķemeru dziedniecīca, Rīgas līcis, Zinatņu Akadēmijas dziednīca, Marienbāde, kas bija domāta represētajiem veselības atjaunošanai un daudzas citas lielākas un mazākas dziednīcas?”

Tas ir atrodams:

Ietekmes aģents, noziedznieks Ojārs Blumbergs

Kāpēc tieši šī svarīgā informācija, kura varētu aizsākt iznīcinošu diskusiju presē un televīzijā, tiek noklusēta ?

Ja tas notiktu, tad uz karātavām tiktu aizvilkts ne viens vien desmits noziedznieku ar pašu Kalnmeieru priekšgalā !

Tas būtu arī sākums Latvijas dekolonizācijai un čekas maisu publiskošanai !

Tas būtu arī sākums Tiesiskuma atjaunošanai Latvijā.

To žid- okupanti nu nekādīgi nevar pieļaut… .





Kāda vajadzība nodarboties ar meklēšanu, ja noziedznieks ir zināms ?

Bet plašākā un vistiešākā nozīmē vaininieks ir 4. maija banda Latvijas okupantu un kolaboracionistu perēklis.

Neviens latvietis nav šodienas Latvijā kādā no svarīgākajiem posteņiem !

Atkārtoju: N E V I E N S  !

Kāpēc lai būtu ieinteresēti kalmnmeieri, kazlovski, bičkoviči, mežvieti, rasnači … meklēt Birutas Lozes slepkavas, jo gala rezultātā nonāktu tieši pie viņiem, jo viņi visi ir Godmaņa & Borovkova ielikteņi.

Vai neliekas anekdotiski interesanti: Latvijā, salīdzinājumā ar citām ES valstīm, notiek visvairāk slepkavību, bet neviens polit- ekonomiskais slepkava netiek noķerts un tiesāts(izņēmums ir ja divi bomži nevar pudeli sadalīt).

Un nākošā “anekdote” ir tā, ka Brisele to nevar saskatīt, jo par to gādā kāds cits žīds- E. Levits… .

Jau pirmajā minūte šajā video tiek pasacīts galvenais:

Vai tad B. Loze nepasaka interesantas lietas: gadu desmitiem viss tiek aprakstīts un vainīgie zināmi, bet pilnīgi nekas nenotiek !

Vai kaut kas tāds, kad tiek slepkavota pamattauta, var notikt demokrātiskā valstī ?

Vai ir vēl kāda valsts uz globusa, kur notiek tik atklāts un brutāls genocīds pret pamattautu no cionistu- krievžīdu puses ?

Noklausoties tikai pirmo minūti tu sapratīsi šīs sistēmas pamatus un to, ka visi tie, kuri desmitiem gadu ir zaguši un slepkavojuši, ir vienkārši fiziski jālikvidē.

Jā !, tieši šo informāciju arī sevī glabā B. Lozes sacītie vārdi. To arī saprata krievžīdiskā okupantu pārvaldītā DP ar Borovkovu priekšgalā un notika ZIBENSAKCIJA- Biruta Loze tika noslepkavota savā mājā… .

Nākošo dienu(14. martu) viņa nedrīkstēa sagaidīt, bija nolēmusi laist atklātībā Borovkova & Co noziegumus pret latviešu tautu.

Bet “brīvā prese” klusē, jo negrib pa “skuju taku” sekot Birutai Lozei… .

Ja prese neizskata šo problēmu, tad žīdu banda turpinās latviešu tautas iznīcināšanu… .

Ir vēl daudzi, kuriem ir informācija par Latvijas bendēm, neturiet to pie sevis, jo jūs būsiet nākošie upuri. Šī i- vietne ir jūsu rīcībā. Ja bijusī prokurore nebūtu tik pārgalvīgi paziņojusi, ka rakstīs visu ko zin par Borovkovu & Co, bet pirmāk uzrakstījusi un nopublicējusi, būtu vēl dzīva… . Šī elementārā lietu secība būtu tomēr jāievēro, it seviķi jau juristiem tādas lietas būtu jāsaprot, jo tieši par šo jautājumu studējuši.





Tiks atkārtots un atkārtots: uz foto skatāmie ir latviešu tautas bendes- BENŽU AVANGARDS !

Kamēr nebūs veikta Latvijas okupācijas seku likvidācija Starptautisko ekspertu uzraudzībā un šī žīd- hazaru mafija aizvilkta uz karātavām, nekas nemainīsies… .

Tieši to cenšas panākt LRTT.

07.04.18              L. Grantiņš

4.maija kliķes uzbrukums LVB priekšsēdētājam

You may also like...

12 komentārs

  1. ! saka:

    Jautājums vairāk nav teorētisks. Atcerēsimies kaut Skripaļa un viņa meitas saindēšanas gadījumu. Par to runā prese visā pasaulē. Šeit Tautastribunālā ir tik daudz patiesas informācijas par pazudušajiem (Lāma, Loze), dīvaini mirušajiem (Ronis, Grūtups, Brīze, Vizulis), piekautajiem un apdraudētajiem, bet par to vismaz pagaidām prese pasaulē nerunā. Pagaidām. Kamēr nebūs vajadzīgais skaits Taisno nokauts, nekas nemainīsies. Bet kad mainīsies, tad Aivars Borovkovs un visa viņa banda nolādēs dienu, kad piedzima.

  2. sarakste saka:

    Ojārs Blumbergs

    Ak,šaFsmas ! Un es tikko Aivaram aizsūtīju vēstuli ,jo ,reizē ar Induļa ĶĒNIŅA aiziešanu NEKROPOLES ceļos,esmu kļuvis Borovkova draugu pulkā viņa gados visvecākais draugs. Par viņa klātesamību VDK lielos darbos Latvijas teritorijā gan mani māc šaubas- vienīgi laikā ,kad VDK funkcijās iekļāva arī ekonomiskos noziegumus. Bet tad jau ekspremjērs Birkavs būtu ,piem. ,trīskārt lielāks „čekists“ .Borovkova darbība kokvilnas laukos un citur austrumos gan viņu izcēla sabiedrībā,padarīja populāru arī politiskajā laukā ATMODĀ.
    Uzrādīto PIK ziņojumu neesmu lasījis. Un tā īsti neticēšu arī,ja izlasīšu kaut ko kas tapis LatvijasCeļa laikos!,To patlaban šādā formātā nevaru izlasīt-izdarīšu to pie sava rakstāmgalda. Bet -liels PALDIES jebkurā gadījumā! Ceru,ka mūsu draudzība turpināsies !
    PS Es ar to nebiju domājis manu un AiBo draudzību. Jau trīs reizes itin ka esmu to apturējis,taču man par brīnumu viņš atkal un atkal aicina draudzību atjaunot. Un … tiklīdz uzdodu kādu skarbāku jautājumu ,ļoti rūpīgi,draudzīgi visu ,kas viņam zināms šai attiecīgajā lietā ,izskaidro .
    PS2 Kādas Kalnozola domas par VDK „jauno maiņu“ ,kas seko šim rakstam ,gan izsauc smieklus. Kādi te slepenie jaunie aģenti,ja Savicka kunga dzimšanas dienā viņu , 4.maijā ,apsveica teju vai visu dienu viena vesela Latvijas televīzija un visi,izņemot pirms 1945.g mirušos,LATVIJAS VALSTS PREZIDENTI !

    Atbildēt

    Biruta Loze

    Visa prokuratūra zināja, ka Birkavs un Zālitis ir pederasti. Latvijas Ceļa laikā pirtiņā par pederastu pataisīja arī godavīru Jāni Skrastiņu, kuram pēc tam „palika bailes“. Bet par čekistiem varat parunāt ar manu bijušo priekšnieku Oļģertu Šabanski, kuram Latvijas Ceļa laikā Vācijas kontā „nejauši“ ieskaitīja 200 000 (kāda maza summiņa tā bija, salīdzinot ar Borovkovam pieejamām summām SWH saistībā ar Latvijas kuģniecības, bankas Olimpijas, Ventspils naftas u.c. deokupācijas, dekolonizācijas un deboļševizācijas ietvaros priHvatizējamiem objektiem, vai ne, mana gada gājuma laikabiedr http://www.draugiem.lv/user/767766/?). Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu. Bet Jūs kā bijušais Augstākās Padomes deputāts no savas puses varat pastāstīt jaunajiem, kā Latvijā tika iznīdētas dziednīcas, piemēram Baldones dziednīca, Ķemeru dziedniecīca, Rīgas līcis, Zinatņu Akadēmijas dziednīca, Marienbāde, kas bija domāta represētajiem veselības atjaunošanai un daudzas citas lielākas un mazākas dziednīcas?

    Atbildēt

    Ojārs Blumbergs

    Biruta, tas jauki,ka Jums ir ko pastāstīt. Taču ne pederastija izšķirs Latvijas likteni,nedz poligamija,nedz poliandrija . Redzu,ka arī jūs kaut kur sliecaties piederēt pie tiem draiskajiem vētrasputniem ,kurus nes uz priekšu revolucionāra tonuss. Man gribētos juristus redzēt ne tik tribunārus ,bet vairāk leiborālus- aktīvus , uz ilgtermiņa ,aktīvas ražošanas darba iebīdīšanu tautas domāšanā pavērsušos – kā uz pamata tautas atdzimšanai. Noziedzībai- PĀRKĀPUMIEM – kā juridiska termina jēdzieniem sabiedrības apritē- jākrītas svarā ,tā vietā jāpaceļ PIENĀKUMA , CENTĪBAS, ATBILDĪGUMA , TAUPĪGUMA UN SAUDZĪGUMA ,ĪPAŠUMA,MANTAS AIZSARDZĪBAS nozīme. Tas,ko mācīja ULMAŅLAIKĀ-manā bērnībā.! ( neesmu ulmanists,jo arī viņš pats faktiski nebija tāds. Tādu viņu centās padarīt viņa apjūsmotāji preses ballēs-savtīgās cerībās uz kādu guvumu no tā!) Kategoriski esmu pret SHOLASTIKU -tāpat saimnieciskajā dzīvē nekas nav kaitīgāks par burbuļpūšanu un plātīšanos ar panākumiem,JA TAVAM DARBAM UN PRASMĒM NAV TEVIS MĀCĪTU SEKOTĀJU !!! Un pavisam traki ,ja to dara apzināti-melo tautai,izmantojot tiesības izmantot valsts tribīnes tukšai neesošu panākumu cildināšanai.
    Nekas nav vienkāršāk ,kā atklāt un atklāt un atkalatklāt trūkumus ,pārkāpumus ,kļūdas ,kad kopš tām pagājis veselas jaunas paaudzes laiks. Kāda jēga manam savulaik visai rūpīgi sagatavotajam projektam par 500-vietīgas pensionāru patversmes ierīkošanu Baldones sanatorijā-pat, ja es to uzskatītu par labāko no saviem biznesa projektiem- tautas senioru un represēto labiekārtotai izvietošanai.Vai dzīvojamo māju un darbavietu radīšanas aktivitātēm Krievijā krieviem,kuri izbrauc no LATVIJAS uz senču mītnes zemi – ar krievu pašu darbaspēku ,viņu pašu līdzekļiem un ,izmantojot tolaik lielo gatavību rietumvalstīs tādas aktivitātes finansiāli atbalstīt,ja LNNK ,Tēvzemes un Brīvības „varoņgari“ -dobelmaņi un svētakmeņi mani pasludināja par krievu pakaļlaizi . Ja nebūtu šie skaļie ,plikie brēcieni -„krievi ,pulcējaties Rīgas stacijā jau šovakar!-Rīt agri aiziet uz Krieviju pēdējais vilciens bez maksas! Parīt jau būs uz pleskavu un maskavu jādodas kājām ! Ja pie tiem 30000 ,kurus izdevās pārcelt uz Krieviju,būtu piebiedrojušies no Rīgas vēl vismaz 100000 no 250000 atlikušo izbraukt gribētāju,Rīga būtu daudz latviskāka galvaspilsēta- turklāt tai laikā tas būtu panākts bez kašķa .
    Par Oļģertu Šabanski. Nu zinu tak visu-studentijas laikabiedris BULVĀROS – pāris kursus jaunāks un PALDIES Par ,gāzes ,elektrības,degvielas lietām Latvijā tak nevarēju nezināt. Un nesaprotu,kā šodien var mācīt mani ,kā vajadzēja rīkoties ar šīm saimniecībām,ar transportu ,dzelzceļu ,aviāciju ,transporta tīkliem un cauruļvadiem tolaik. Vai tiešām ir tā,ka Latvijā dzimst tikai „ēzeļi“‚ ,kuri nesaprot ,KA 1990.-1992. gados LATVIJAI NEKAS NEPIEDERĒJA ! VISU bija AR DIEVVĀRDIEM, MĀNĪŠANOS ,KONJAKU UN DĀVANĀM, UN „SOLĪJUMIEM“‚ JĀDABŪ NO MASKAVAS KOMUNISTU ŠIŠKĀM LEĢITĪMI NOFORMĒTS . PSRS socialistisko īpašumu Latvijā aizsargāja vismaz 200000 bruņotu vīru! Un tie kas tagad pļurkst , nekad neuzzinās ,kā Arhitektūras,Celtniecības ,Transporta,Sakaru ,Enerģētikas komisija ar tās priekšsēdētāju Ojāru Blumbergu priekšgalā un komisijas paspārnē esošo 6 ministru nemirstīgi gaišajiem prātiem panāca,ka praktiski nekas pat no VISSAVIENĪBAS PAKĻAUTĪBAS ĪPAŠUMIEM no Latvijas uz Krieviju paņemts netika. Un nacionāl- patriotiskā kūkošana no krūmiem šai procesā nebija spējīga ko Latvijai dot. Un ne ‚“ 4. maija „režīms ko izsaimniekoja -tas tikai paguva dabūt šo mantu kopā,lai PRIVATIZĀCIJAS LIELAĢENTŪRAI ,kuru nodibināja jau 1994.g janvārī -pusgadu pēc mūsu aiziešanas- būtu ko privatizēt.

  3. jaunumi saka:

    Valsts policijai (VP) ir aizdomas, ka bezvēsts pazudusī bijusī Ģenerālprokuratūras Totalitāro režīmu noziegumu izmeklēšanas nodaļas prokurore Biruta Loze ir nogalināta.

    1932. gadā dzimusī sieviete laikā no 13. marta pulksten 21 līdz 14. marta pulksten 9.30 izgājusi no savas dzīvesvietas Mārupē, Zeltiņu ielā, un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma. Policija par viņas pazušanu sociālajā tīklā “Facebook” publiski paziņoja 15. martā.

    Sieviete ir 175 centimetrus gara, kalsnas miesas uzbūves, rudas krāsas matiem ar sirmām saknēm garumā līdz pleciem. Viņa, iespējams, bija ģērbusies ziemas jakā, cepurē, bet kājās bija balti ziemas zābaki.

    VP preses pārstāve Gita Gžibovska apliecināja, ka policijā sākts kriminālprocess par slepkavību, jo pastāv aizdomas, ka pret sievieti noticis noziegums. Sieviete patlaban izsludināta meklēšanā Latvijā, jo izmeklēšanā nav iegūta informācija, ka persona varētu atrasties ārvalstīs.

    Policija patlaban pārbauda vairākas versijas par personas pazušanu, tostarp, ka viņa noslepkavota mantkārīgā nolūkā. Tāpat viena no versijām ir tāda, ka viņas pazušana saistīta ar iepriekšējo nodarbošanos prokuratūrā, taču šī versija patlaban nav galvenā.

    Patlaban notiek aktīvi un plaši izmeklēšanas pasākumi un policija aicina ikvienu, kuram ir jebkāda izmeklēšanai noderīga informācija, rakstīt uz e-pastu “kip@vp.gov.lv” vai zvanīt pa tālruni 67 075 389, 67 075 287 vai 110.

    Sievietes meklēšanā tika iesaistīta arī Latvijā redzamākā nevalstiskā organizācija, kura policijai un tuviniekiem palīdz ar brīvprātīgajiem personu meklēšanā. Biedrības brīvprātīgie vēl marta otrajā pusē sievieti meklēja Mūkusalas rajonā, Zaķusalā un Lucavsalā.

    Internetā pieejamā publiskā informācija par Lozes darbību prokurores amatā nav visai plaša, tomēr mediji vēstīja, ka viņas lietvedībā bija, piemēram, genocīdā apsūdzētā bijušā Valsts drošības ministrijas (VDM) vecākā operatīvā pilnvarotā Iļjas Mašonkina krimināllieta. Tiesa 2006.gadā nolēma izbeigt procesu pret Mašonkinu, jo viņš ir atzīts par nepieskaitāmu.

    Patlaban Ģenerālprokuratūras sastāvā vairs neeksistē tāda struktūrvienība kā Totalitāro režīmu noziegumu izmeklēšanas nodaļa.

  4. versija saka:

    Atriebties var specdienesti, kas analogs Skripaļu gadījumam. Šī valsts rīkojusies zemiski un neaprēkināmi ne reizi vien. Viņu rīcība nepakļaujas cilvēciskai loģikai, ka kareivis ir kareivis un viņu nevar sodīt par karošanu. Krievija tāpat kā Hitlers pret žīdiem – lika nogalināt pilnīgi nevainīgus cilvēku miljonus tikai tādēl, ka bija virsnieks, ka bija valdībā utt. (arī 1930.-tie gadi).

  5. Sīrs saka:

    Policija patlaban pārbauda vairākas versijas par personas pazušanu, tostarp, ka viņa noslepkavota mantkārīgā nolūkā. Tāpat viena no versijām ir tāda, ka viņas pazušana saistīta ar iepriekšējo nodarbošanos prokuratūrā, taču šī versija patlaban nav galvenā.(http://jauns.lv/raksts/zinas/276584-bezvests-pazudusi-eksprokurore-biruta-loze-iespejams-noslepkavota)

    *************************
    Pēdējais teikums ir zīmīgs …

  6. Jānis saka:

    Ne jau Latvijas okupācijas seku likvidēšana..,bet gan Latvijas okupācija ar Krieviju kad izbeigsies,tad starptautisko ekspertu uzraudzībā,jānotiek deokupācijai. Likvidējot noziegumu-Okupācija.
    Un ne jau kaut kādas okupācijas sekas. Ja okupācija turpinās šobaltdien.

  7. Nirnberga 2 saka:

    Piektdien Apvienotajā Karalistē mediķi paziņoja, ka Skripaļa stāvoklis vairs nav kritisks. Telekompānija Sky News ziņo, ka Skripaļs jau spējot sarunāties ar ārstiem un drīzumā, iespējams, varēšot sniegt liecības policijai. Skripala liecības par Krievijas valdības noziegumiem pēc savas būtības būs tikpat atmaskojošas kā Birutas Lozes liecības par Latvijas valdības noziegumiem video. Krievijas mafiozā valdība un Latvijas mafiozā valdība ir kā Hitlers un Staļins dvīņubrāļi, kurus jātiesā starptautiskai tiesai Amerikas Savienoto Valstu vadībā.

    https://www.youtube.com/watch?v=fxN05oqkf_s

  8. O.Migla saka:

    Skripaļs sen kā visu jau pastāstijis un jaunu neko viņš angļiem nepateiks.
    Bet tas ka viņu indēja nost krievi,Krievija kā Valsts un krievu izlūkdienests,tas gan.

  9. Endijs saka:

    Vienīgā pareizā pieeja šiem izdzimteņiem ar iedzimto melošanu un apkārtējo valstu okupēšanu ir tā kā rīkojās NATO ar Vagner algotņiem Sīrijā – “ih tam ņetu !” un putekļu mākonis pa gaisu.
    Ja jau komunistu režīms Latvijā bija, bet stukači un kolaboracionisti NAV,,, nav turējuši par vajadzīgu atzīt savu sadarbību, tad jārīkojas tā, lai viņu nebūtu. Ja okupācija bija, bet okupantu nav, tad atliek vienīgi Hāgas tiesneša āmura blieziens – putekļu mākonis pa gaisu un viņu šeit nav.
    Te būs daži video tiem nozombētajiem un pārkrievotajiem, kuri vēl tic krievu okupantu un klīstošo kolonistu lojalitātei –

    https://www.youtube.com/watch?v=-FozUDazgJw
    https://www.youtube.com/watch?v=8qa81YSThko

    Tā ir bumba ar laika degli, to pierāda gadsimtiem ilga pieredze. Tādi laimes meklētāji vairāk vai mazāk ir katrā tautā un tādi Latviju nodos pie pirmās izdevības (arī trešajā un astotajā paaudzē dzīvojošie). Tieši par šo faktu satraukta Ukrainas armijas vadība, jo nezinot, cik virsnieku ir patiesi gatavi mirt par Ukrainas valsti, ko krievu okupanti kopš otrā pasaules kara apvijuši ar melīgu vēsturi tāpat kā mūs, lai attaisnotu savas zvērības pasaules acīs. Jāņem arī vērā vēsturiskā patiesība, ka bez izmaiņām Krievijā pie mums izmaiņas nav iespējamas un tieši šobrīd tās tur notiek.

    ASV rīkojas, bet Latvijas vietējā prese un valsts televīzija kā aizrijušies ar karstu kartupeli, vāvuļo par tūrismu, zeķu tamborēšanas kursiem un sasniegumiem eironaudas apgūšanā, kam seko nebeidzamās sporta aktualitātes un pannu šķindinātāji. 90% vai pat vairāk valsts televīzijas raidījumi uzskatāmi par slēptu propogandu + augļotāju reklāmas, kuras nezinātājs pat nepamana vai neievēro, bet neaizmirstiet par mūsu bērniem, kuri kā sūklis uzsūc katru dzirdēto frāzi un kādreiz būs pilntiesīgi vēlētāji ar jau saļodzītiem uzskatiem par lietu kārtību, harmoniju un pareizām proporcijām it visā, kas ir galvenais pamats valsts labklājībai un tautas izdzīvošanai.
    Kāpēc neviens nerunā par to, kādēļ krievu armijas zvaigzne vairs nav sarkana, bet ar zilu apakšdaļu, kādēļ masu mēdiji nestāsta, ka slāvu tautai masveidā acis atvērušās un tie vairs neklusē par kremļa meliem. Par to, ka ģeržavas izveidotā savienība šķīst pa vīlēm. Tas laikam Latvijas vietvalžiem ir vēl biedējošāk kā pašai kremļa huntai. Viņu sazagtie dolāru triljoni tiek pamazām iesaldēti, paša Putina vien 19 valstīs atvērtie konti, kur Šveicē tikai ap 40 miljardi. Tie cerams nebūs pēdējie un nonāks arī līdz izzagtās Latvijas – kremļa tranzītvalsts darboņiem.

    https://www.youtube.com/watch?v=0ZKB1qi5dl4

    Pārdomām: kāpēc Aivars Brīze izvēlējās tieši šo dziesmu, kāds tam bija iemesls, kāds vēstījums, kas ir šī melnā vārna, kāpēc melnajai vārnai tādas bailes no patiesības ?

    Melnā vārna izstāsti
    savu dzīves stāstu
    Melnā vārna palīdzi
    saprast man šo lāstu
    Melnā vārna paskaidro
    varbūt tu to jūti
    Kāpēc būt par cilvēku
    dažreiz ir tik grūti
    .
    .
    .
    Admins
    Jā,-” lai attaisnotu savas zvērības pasaules acīs.”
    Tāds ir Sātana sektas “izredzēto” dzīves stāsts…. .
    Lai arī cik paradoksāli tas skan: šis ļaunums ir Dieviķās evolūcijas dzinulis, jo dod iespēju nekļūdīgi izvēlēties Patiesības ceļu.
    Saprotams,ka šis Patiesības ceļš ir grūts un bīstams…, bet atmaksājas iet pa šo Ceļu, jo Tas ved uz gaismu !
    Protams, ka nonāks arī līdz Latvijas žīdu bandas noziegumiem… .
    ———————-
    Dzejolis ir viereizējs !!!
    Melnā vārna, Veidemane, viņam bija blakus un viņu arī nogalināja… .Protams, šaurākā izpratnē. Elita Veidemane ir MELNĀS VĀRNAS(nodevības) neatņemama sastāvdaļa.

  10. INSULTS saka:

    Blumberg!!! Nevar taču būt tā, ka esi par mani piemirsis! Es tev tuvojos, gnīda, tuvojos strauji! Uz drīzu satikšanos! ;)

  11. Ielāgojiet, tautieši! saka:

    Ir labāk reizēm aiziet pie miera bez vakariņām, kā tautastribunals.eu 4.Maija slepkavu kliķi atmaskojošu komentāru neierakstīt! Rakstiet, tautieši! Kādēļ jūsu ir tik maz?! Jo vairāk mēs rakstīsim, jo nemierīgāks miegs mūsu tautas bendēm!

  12. O saka:

    Mana pārliecība – viņa ir noslaktēta un to izdarīja DP. Līķi nez vai atradīs, jo nav jau meklētāju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *