Sātanisti- krievžīdu okupanti 12. 04. 18 veiks rituālu…

LVB(Latviešu Vēlētāju Biedrība)

Īsziņa

Vilors Eihmanis
8. aprīlis plkst. 14:30
ASV lielākais biznesa kanāls CNBC pirms prezidenta Raimonda Vējoņa tikšanās ar Donaldu Trampu, skarbi izteicies par Latviju.

Ziņojot par ASV prezidenta tikšanos ar Baltijas valstu prezidentiem, CNBC pauž uzskatu, ka Latvijas problēmas ir drauds visai NATO laikā, kad Krievija izrāda agresiju: ”Latvija nav spējusi iegrožot plašu naudas atmazgāšanu un korupciju nacionālajā banku sektorā.”

Latviešu tauta no Latvijas mafiozās varas cieš katru dienu. Tauta tiek apzagta, cilvēki nogalināti. Mēs ceram uz ASV valdības un citu rietumvalstu valdību palīdzību latviešu tautai atgūt nozagto valsti.





LRTT piebilde:

Pareizi būtu sacīts: Skarbi izsacījās par krievžīdu noziedznieku okupētās Latvijas noziedzīgajām banku mahenācijām,- atmazgājot Krievijas iedzīvotājiem nozagto naudu… . Šī žīdokupantu pārvaldītā Latvija(Židostana) ir draudzs pasaules mieram !

Latviešu tautai ar šiem noziegumiem nav nekāda sakara.

12.04.18 atkal notiks kārtējā žīd- okupantu bandas tiesas process pret H- 86 dibinātāju un aktīvās Atmodas aizsācēju un automātiski arī pret Latvijas valsts neatkarības atjaunotāju.

Būtu ne tikai smieklīgi, bet pat noziedzīgi iedomāties, ka visam šīm sātanistu “aktam” ir kāds sakars ar latviešu tautu, demokrātiju un cilvēktiesībām.

Visa žīd- čekistu banda pilnā sastāvā “pārvācās” uz atjaunotās Latvijas DP. Kaut kas tāds vēl pasaules vēsturē nav piedzīvots !!!

Pasaules vēsture sniedz savādāku ainu, proti, ka okupētājvalsts represīvo orgānu “darbinieki” tiek pakārti.

Lūk tādam bija jābūt arī Latvijas PSR VDK darbinieku liktenim, bet pagaidām viss ir otrādi, viņi tiesā tos, kuri atjaunoja šīs valsts neatkarību.

Šie neskaitāmie tiesas procesi pret L. Grantiņu ir nekas vairāk kā žīdsātanistu nāves procesa rituāls.

Tā ir neatņemama sātanisma sastāvdaļa.

Tas nav tikai minējums. Pirms trim gadiem, kad Liepājā L. Grantiņu zvērveidīgi šie žīdnacisti arestēja, par godu šim AKTAM, tās dienas vakarā Liepājas Pilsētas policijas ēkā notika apspriede, kura ir ne savādāk kā sātanistu mese.

Vai tad šo sātanisma izpausmi neapstiprina tas, ka Čehijas cietumā, mātes acu priekšā, šie zvērlopi ar asiņainu iznākumu piekauj Ansi Ataolu Bērziņu ?

Es esmu devis iespēju  tiesnesei A. Moļņikai https://tautastribunals.eu/?p=37717 un prokurorei I.Saulītei atteikties piedalīties šajā sātanistu rituālā. Viņas to nav darījušas ! Vēl jo vairāk, prokurore I. Saulīte uzdrošinājās man draudēt https://tautastribunals.eu/?p=43331  jau kā privātpersonai.

Neskatoties uz to, ka mans ārsts norāda, ka es nevaru un nevarēšu ierasties uz tiesu un tagad arī Latvijas ārstu komisija to apstiprina, viņi turpina šo procesu.

Šis mūžīgais process pilnība atbilst CIĀNAS GURO PROTOKOLOS rakstītajam:

Cionists un viņa piezīmes

Protams, ka es braukšu uz tiesas procesu, bet tikai tad, kad rokas un kājas būs saslēgtas ķēdēs tiem, kuri slepkavojuši manu tautu ! Moļņika un Saulīte būs starp viņiem !

Apsūdzība: Sadarbība ar cionistisko okupācijas režīmu, genocīds pret latviešu tautu, slepkavības ar nolūku saglabāt okupācijas režīmu.

Es personīgi viņiem pieprasīšu nāvessodu pakarot(pēc patiesības šie deģenerāti būtu jāizbaro krokodīliem).

Tam visam būs jānotiek starptautiskā arēna- telekameru priekšā.

Bet ir vēl kāds cīņas veids, no kura visi sātanisti- melnsvārči baidās kā velns nokrusta.

Tā ir nolādēšana !

Es nolādu šos deģenerātus(kuri ir aplaupījuši manu tautu un izdzinuši to svešumā), kopā ar visiem viņu spermas produktiem, kuri tāpat kā paši laupītāji, ir rijuši manai tautai nozagto un slepkavojuši to.

Es nolādu tiesnešus, prokurorus, ekspertus un šīs LIETAS safabricētājus kopā ar viņu ģimenes locekļiem līdz radniecības desmitajai pakāpei  !

Dievs, lai Tavs prāts notiek kā Debesīs tā arī virs zemes !

09.04.18                 L. Grantiņš

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !





Lūk, žīdLatvānijas noziedznieku- gara kropļu banda, kurai kalpo arī Moļņika un Saulīte.

Kurš sacīs, ka viņi nav jānosit ?

http://nra.lv/ekonomika/latvija/241644-asv-lielakais-biznesa-kanals-latvija-naudas-atmazgataja-kura-vesturiski-dzivo-krievu-banditi.htm

CNBC: Latvija – naudas atmazgātāja, kurā vēsturiski dzīvo krievu bandīti

CNBC arī atgādina, ka pats Donalds Tramps ir iesaistīts vienā no Latvijas naudas atmazgāšanas skandāliem, par kuru plašāk vari izlasīt šeit.

Džordža Meisona universitātes profesore Luisa Šeilija paskaidrojusi, kā tas tā vēsturiski iegājies: ”Padomju gados cilvēkiem, kuri tikko iznāca no cietuma, nebija ļauts dzīvot galvenajās pilsētās. Vienlaikus, tika mēģināts pārkrievot Baltiju, tādēļ tika ļauts šiem noziedzniekiem sākt dzīvo Rīgā. Laika gaitā, Rīga kļuva par mājām lielai krievu kopienai, no kuriem vairums bija ar noziedzīgu pagātni.”

Zināšanai: ASV prezidents Tramps ir Vācijas žīds

You may also like...

2 komentāru

  1. Tante tirgu. saka:

    Grantins ir ists Dieva sutits viirs….kurs pasu Velnu ir nograbis aiz ragiem!
    Tas, ragainis…. kas mums uzmeties par kungu! Ar visiem saviem velnaberniem!

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Sveiks, Linard!

    Vari no mana pirmā komentāra šajā rakstā ņemt nost to pirmo rindu (Par Trampu – Vācu žīdu)!

    Es tikai gribēju, lai mūsu informācijās parādās dažādi viedokļi – kas norāda un pasvītro, ka H86 dalībnieku vidū pastāv uzskatu dažādība un toleranta domu apmaiņa .

    Nekādā gadījuma es neapšaubu Tavus faktus! (Vienkārši es gribu lasītājiem piedāvāt skatījumu no mazliet citas puses). Pats esmu ASV atbalstītājs visaugstākā pakāpē un ticu ASV demokrātijas visaptverošajai sistēmai!

    Zinu, ka komunisms un KGBistu izdzimteņi ir paši pretīgākie radījumi pasaulē!

    Mani tracina tas, ka daudzi Latvijā saka – es tribunālu nelasu! (Tādēļ mēģinu ielikt komentāros kaut ko tādu, lai lasītājs ieinteresējās par H86 darbību! Lai viņam būtu iespēja pašam izvērtēt dažādus viedokļus.)

    Ir pat tādi mūziķi, kas kategoriski bļauj – es šo portālu nelasu! (Un tas nav labi).

    Uzskatu, ka ar zināmu “uzfrišināšanu” mēs varētu palielināt lasītāju skaitu!

    Latvijā cilvēki ir iebiedēti , apdullināti un apstulbināti!

    Visu Tev to labāko !
    .
    .
    .
    Admins
    Valdi, Tu laikam jau saprati, ka tas komentārs var “nemt ļaunu galu” un tāpēc raksti šo…. .
    Es nezinu vai tā ir, kā Tu raksti šajā komentārā…. .
    Es to publicēšu kā rakstu ar savu piebildi, jo mani neapmierina šis skaidrojums.
    Rīt varēsim izlsīt… . Nekas briesmīgs jau nebūs, bet… , vienkārši tā vajag.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *