Lasītājs. Papildināšu V. Freimantālu(mēdiju reliģija)

MĒDIJU RELIĢIJA- Baiba Lulle

Bet Benjamins F. taču ziņo, ka globālā verdziskā mediju darbošanās pārtapusi par reliģiju. Priesteriem kancelēs vairs nav jākāpj, to no savas verga kanceles dara lulles un tūkstošiem citu vergvārdotāju. Samīcot jebkuru Vārdu žurkēdienā indēšanai, ne jau, lai bērtu cilvēkiem gara un miesas stiprināšanai. Lulles, ja tām labi maksā, necels taču pakaļu, lai palasītu arī to pozitīvo daļu, pat lielāku nekā negatīvo, ko teicis tas pats Merķelis vai pat Stradiņš, bet izspļaus to pretīgāko, pašas vēl apsiekaloto. Un necels pakaļu arī palasīties ne Ausekli, ne Pumpuru, ne Raini, ne Skalbi, ne Ulmani, kuri ar cieņu un neviltotu mīlestību runā par Latviju un latviešiem no iz vēl smagākiem laikiem un apstākļiem kā šodien, kur nu vēl citu dižu valstu vīrus, kuri raksta brīnumjaukas lietas, ko viņi pamanījuši pie baltu tautām un tieši pie latviešiem. Nu kaut vai S. K. Čaterdži no Indijas, kurš pētījis seno baltu cilšu vēsturi un kultūru un, pabijis mūsu tagadējās zemēs, secinājis:

„Mans iespaids par baltiem kā senu indoeiropiešu atzarojumu ir šāds: tie ir jauki, krietni, cēli un ļoti kulturāli cilvēki, kas labprāt nododas mierīgai zemkopju dzīvei, mīl dziesmas, dejas, mūziku un ziedus, kas ir vienkšarši un nemāksloti savā reliģijā. Viņiem patika senatnē un patīk joprojām greznoties ar rotaslietām, viņi pošas krāšņās drānās, parādot neparasti labu gaumi tautastērpos. Viņi nav bijuši kareivīgi un nekādā ziņā netiecas nomākt citas tautas un valdīt pār tām. Bet viņi ir bijuši ļoti drošsirdīgi un bezbailīgi, cīnoties par savu brīvību un tiesībām. Balti nav bijuši kāri uz naudu un varu, bet savu ieguldījumu civilizācijā devuši, prasmīgi piekopjot dažādus amatus un dzīvojot priekā un mierā dabas vidū, kuru viņi pratuši iesaistīt savā vidē. Baltu lielā tēvzemes mīlestība ir izcila īpašība, kas viņiem piemitusi visos laikos, arī apspiestības un cīņu periodos, pat cīņā uz dzīvību vai nāvi pret iebrucējiem – viņi saglabā seno indoeiropiešu principu: dzīvot pašiem un ļaut dzīvot citiem. Tas izpaudās iecietībā un pat labvēlībā, kas ir augsti attīstīta indiešiem un senajiem grieķiem.„

Suniti Kumars Čaterdži. Balti un ārieši

Balti un ariesi(D.Caterdzi)

Grāmatas autors ir izcils Indijas zinātnieks, pasaules tautu kultūru pētnieks. Grāmata par baltiem un āriešiem tapusi pēc viesošanās Latvijā un Lietuvā 60 gadu vidū un pēc ilgstošas sarakstes ar daudziem šejienes kultūras darbiniekiem. Tās iznākšana Indijā 1968. gadā bija izcils notikums Padomju Savienības un Indijas kultūras sakaru attīstībā. Profesors Čaterdži norāda uz baltu valodu un kultūras seno izcelsmi un baltu dainu radniecību ar Senas Indijas vēdām. Grāmatā ievietotas arī profesora Čaterdži vēstules M. Ķempei

(S. K. Čaterdži ,,Balti un ārieši„ / „Balts and aryans„. 1990., Simla, 1968).

Bet Benjamins F. teica arī, ka vergturiem labākais vergs ir vergs, kurš neapzinās, ka ir vergs. Savukārt neapzināties, ka ir vergs, var vienīgi labi barots vergs.

Nav zināms, vai Čaterdži un daudzu citu zemju ļaudīm, kuri redz latviešus pilnīgi pretēji pašmāju vergu manipulācijās ar Vārdu paustajam, ir zināma dziesma no mūsu Svētajiem Rakstiem – Dainām, bet lullēm vajadzētu šo iemācīties:

„Rītā agri saule lēca,
Zelta rasu notraukdama,

Agri gāja Laimes māte,
Ļaudīm laimi dāvādama.

Vieniem deva mantu, slavu,
Citiem gudru pamomiņu.

Ko, Laimīte, man tu dosi
Savā gudrā padomā?

Laima grūši nosapūte,
Skatās pūra dibinā.

Še, bērniņ, tev zelta kokle,
Še tev dziesmu kamolītis.

Spēlē kokli rītā agri,
Dziedi dziesmu vakarā.„

Gluži kā Čaterdži redzējumā. Tā kā – celiet savas pakaļas un mācieties latviešus, mācieties no latviešiem, lulles un luļli ! Un netaisiet savas asinsanalīzes, kurš ar ko krustots vai krustojies.

Latvietis latvietī ir viņa Sirds. Vienalga ar kādām asinīm. Sargājiet savas sirdis un galvas ! Neļaujieties sevi mankurtizēt !

LRTT papildinājums

Ir grūti pamodināt to, kurš tēlo, ka guļ !

Bet vēl grūtāk ir pārliecināt tādas LULLES, kas ir LATVIETIS, jo viņa(viņi) ir nākusi/nākuši ar uzdevumu: mūs iznīcināt !

Šie “lulles” nav nomaldījušās avis, bet atklāts un brutāls ienaidnieks, kuram pretī jāliek stobrs ! Tas ir 4. maija bandas VIEDOKLIS, ko pauž šī “lulle” un pārējie “luļļi” ! Meli ir visu karu un genocīdu priekšnoteikums. NRA ir komunista- čekista un latviešu tautas bendes A. Lemberga avīze. Jeb kurš komunists ir visu komunistu noslepkavoto upuru atbalstītājs un to ir ap 100 000 000 ! Viņi ir sātanisti šī vārda visprimitīvākajā nozīmē ! J. Bordāns pieminēja, ka mums jāatņem ietekme komunistiem un čekistiem un kas pār melu un draudu plūdiem pār viņu kopš tā brīža gāžas ! Jūs varat iedomāties, ka valsts Tieslietu ministram neatļauj runāt valdības sēdēs ?! Juta Strīķe ir Lemberga bandas upuris un nākošais var būt arī pats Bordāns !!!

Jau esmu sacījis, ka šis foto tik ilgi tiks publicēts, līdz pēdējais uz tā redzamais Ciānas izdzimtenis, tiks aizvilkts uz karātavām !

26.03.20

You may also like...

8 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Dziļākā pateicība lasītāja un Linarda Grantiņa PAPILDINĀJUMIEM!

    Tie ir tik būtiski un nepieciešami, ka man trūkst vārdu, lai izteiktu pateicību par šiem papildinājumiem!

    Esmu ļoti saviļņots un pateicīgs liktenim, ka varu piedalīties mūsu tautas cīņā pret drausmo, uzbrūkošo un postošo ļaunumu! (Kuru pasniedz viltīgā “iepakojumā” lai maldinātu un muļķotu latviešu tautu)!

    Paldies Linard, paldies “LASĪTĀJ”!

  2. par lullēm - saka:

    Nevajag aizmirst arī redaktoru nopelnus luļļu materiālā stimulēšanā – nerakstīsi kā no tevis prasa – varēsi kārt zobus vadzī !

    Par Čaterdži “redzējumu” arī nevajag pārāk sapriecāties.
    Inteliģents cilvēks parasti uz katra stūra neizpaudīsies par kāda negatīvajām īpašībām.
    Pēc saviem radiem varu teikt, ka latviešiem nekāds ārējais ienaidnieks tādos gadījumos nav vajadzīgs. Var tikai pabrīnīties kur tajās mazajās galviņās var satilpt tik daudz alkatības. Jau piecās paaudzēs vismaz…
    Tā kā – ir sastopami visādi cilvēciņi.
    Kā visās tautās…
    Būsim reālisti – ņemsim vērā, ka ir arī tādi ar kuriem jāsadzīvo.

  3. Nu, lūk! saka:

    Žurnālistu ētika: “Kādas divas puses?,..rakstiet sūdzību – uz priekšu!“
    Tā teikt – kādu pozitīvo daļu? Ja pietiek ar negatīvo.

    https://www.youtube.com/watch?v=fZ2qEvzGFYw

  4. Armands saka:

    Nākošie būs lielākā sabiedrības daļa! Tak globālā mērogā tiek gatavota pasaules pārvērtības un kaut kādi latvieši ar dainu spēku, kokļu raustisanu iedzis pašu sātanu peklē?

  5. lai Dalailama... saka:

    …atbild uz replikām par etnosiem (kuru skaitā ir arī latvieši, kuru senču atzari tik tuvi Indijai un par kuras ietekmi uz humānisma uzturēšanu pie dzīvības Viņš runā) kā armandiem, tā visiem, kuri par katru cenu cenšas iespraukt kaut jelko par latviešu sliktumiem.

    To jau arī Dalailama saka – cilvēciņi ir sastopami visādi un tautas ir visādas. Un tomēr Viņš domā un saka, ka valstis (var teikt arī zemes – ne jau aramzemes, bet zeme kā valsts – pieder tautAI. Viņš nesaka – tautām, Viņš saka vienskaitlī – “narodu“. Un narod visās valstīs ir – pamatā pamatiedzīvotāji, kuru aprūpē, cieņā un mīlestībā ir visi pārējie, kuri vienu vai citu iemeslu dēļ nokļuvuši pie pamattautām un kuriem tajās zemēs tad arī vajadzētu dzīvot mierā un saticībā pret pamatiedzīvotājiem, nevis ieviest savas reliģijas, savus tikumus un netikumus.

    Klausīsities Dalailamu uzmanīgi, sapratīsit, ka alkatībām, meliem, zaglīgumam, agresivitātei, tieksmei iekarot, nogalināt otru un visām citām nešpetnībām nav tautības. Velti meklējiet tās vienīgi latviešos. Cilvēkam katram pašam šodiena dod zīmes un nākotne dos zīmes vēl vairāk katram pieņemties gudrībā, skaust no sevis ļaunu prātu, augstu prātu, ļaunu rīcību un orientēties uz sevis gaismošanu.

    Nav mans nodoms paspilgtināt kāda sliktumu, mans nodoms ir aizstāvēt savus tautiešus. Ja kāds tautietis nemitīgi raksta, runā sliktu par saviem tautiešiem vai dara sliktu savam tautietim, gribas viņam atvērt acis: ar dubļiem savu tautu, kura arī pakļauta simtām ietekmēm, tīru nenomazgāsi. Mazgā ar tīru ūdeni! Čaterdži nebija dubļi kādam, tas bija pēriens. Par centieniem kārtējo reizi, kaut vai tikai ar sagrābstītām frāzēm, uzbērt šmucspaini tautai uz galvas.

    https://www.youtube.com/watch?v=7BnyQy77KLU

  6. > 2020. gada 26. März um 13.22 Uhr saka:

    priekšmetu nepārvaldošiem žurnālistiem galvenais ir sataisīt lielāku troksni ap kaut ko, tikai lai pievērstu uzmanību, ka viņi eksistē…

  7. Latvijā saka:

    Mūsu Latvijā arī dzeltenie sevi sauc par latviešiem……
    Tie nav cilvēki, bet ļaužu banda…..

  8. Avots saka:

    Čaterdži slavas dziesma baltiem…Tā ir taisnība arī.Nav jākaunas par mūsu cilšu dzīvi un vēsturi aizlaikos,kaut arī zināšanas par tiem ir tuvu nullei.Viena lieta gan- vienotības nēesamība ir ne bez sekām šodienā.
    19.gs.un 20.gs.sākumā,jau kā nebrīvē izveidojusies tauta,ārēju spaidu apstākļos un dažādu interešu apvienota,tās spēks grāva gan Krievijas,gan rietumu impēriju spēkus milzīgā Eirāzijas kontinentā,būtībā,ceļā uz savu patstāvību,savu valsti-izdzīvošanu. To veica ideja,vienotība un viedums.

    Kas ir valsts?Tā ir tas,kas mums pašlaik,un ilgstoši,nav;joprojām dzīves pabērnos.Kangari,vagari-svešu spēku kalpi nomāc.Mūsu rindas retojas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *