Kādi tik idioti tiek ievirzīti Saeimā ?!

https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/396006-video-slesera-dela-ricarda-teiktais-deputata-statusa-satracina-sabiedribu/

Dēls ar izteiktām daunisma pazīmēm un tāds darbošoties Saeimā ! Tā teikt,- vedīs latvju tautu uz PĀRTICĪBU UN LAIMĪBU ! Vienkārši, kad ko tādu redzi un dzirdi, tad sūdu smaka iesitas degunā !

Tie, kuri seko politikai jau gadu desmitiem, atceras, kā sākās šī slepkavas dēla uznākšana uz POLITISKĀS SKATUVES. KGB uzdevumā tika komandēts uz Norvēģiju, kur atmazgāja kompartijas nelegālo naudu. Dzīvoja kompartijas konspiratīvajā dzīvoklī. Šlesera tēvs bija “ārprāta” slepkava ! Šīs sātaniskais GĒNS nekur neizgaist, tas iemitinās pēcnācējos. Tā iemesla dēļ A. Šlesers ir pilnīgi atsacījies no alkohola.

Vēsture: “Vecākie ērglēnieši, kuri joprojām atminas Leščinsku senčus, domā, ka viņos ritējušas gan poļu, gan ebreju asinis. Visticamāk, priekšstats būvēts tikai uz vizuālās līdzības pamata. Monika — Aināra vecmāmiņa jeb tēva māte — bijusi stalta un izskatīga sieviete un stipri atgādinājusi poļu pani.” “Bet leģenda, lūk, šāda! Noticis tas 1972. gadā — kad Latvijā noritējuši Skolēnu dziesmu un deju svētki. Tieši 30. jūnijā — dienā, kad Leščinsku meitai Lolitai apritējuši pieci gadiņi… Aināra tēvs Roberts, būdams 34 gadus vecs, neprātīgi iemīlējies kādā jauniņā medicīnas māsā un par spīti ģimenes esamībai viņu pat bildinājis. Sieviete attiecības vēlējusies pārtraukt, jo tās sākušas līdzināties apmātībai, par ko Roberts 19 gadu veco medmāsu… zvērīgi nogalinājis un ķermeņa intīmajās vietās izkropļojis. Lietas izmeklēšanā iesaistītas personas zinājušas stāstīt, ka slepkavība notikusi Juglas slimnīcas teritorijā un tā pastrādāta ar cirvi. Līķi Roberts Leščinskis paslēpis smagās mašīnas piekabē. Bēgot no nozieguma vietas, no automašīnas kravas kastes uz asfalta pilējušas asinis. Tāpēc drīz vien slepkava piesaistījis apkārtējo uzmanību un panākts. Iesākumā cilvēki domājuši, ka noķerts kārtējais malumednieks — tajā sezonā vēl bijis medību aizliegums. Taču patiesība izrādījusies šausminošāka… Leščinskis noķerts Suntažu teritorijā — pie Kangaru kalniem —, kur bēgot ar mašīnu uzskrējis Mazās Juglas upes tiltiņa margām, un nogādāts Ogres rajona milicijas iecirknī.”

“Sadzeltējušais kartona gabaliņš arī bez sprieduma bezkaislīgi stāsta: bezpartejiskais, 34 gadus vecais šoferis Leščinskis Roberts Pētera dēls tika saukts pie kriminālatbildības par to, ka viens pats 1972. gada 30. jūnijā Suntažu teritorijā „ar 13 sitieniem pa galvu nogalināja medmāsu Tēraudu Dainu”. Krimināllietu izskatīja pēc sešām dienām no tās ienākšanas dienas tiesā, un 1972. gada 14. septembrī ar tiesas spriedumu Leščinskim tika noteikta piespiedu ārstēšanās psihiatriskajā slimnīcā.” Pilnībā lasiet šeit.

Šlesera tēvs bija agresīvs psihopāts- garīgs slimnieks un tādiem nekad nevar dzimt veseli bērni. Šlesera atvasei, kura tagad pārstāvēs mūsu tautu, ir acīm redzamas izteiktas garīgas novirzes. Ja tēvs tādu “ievelk” Saeimā, tad pilnīgi saprotams, ka viņš neapzinās savu GARĪGO stāvokli. Veselīgā demokrātiskā sabiedrībā šādu indivīdu turētu stingrā uzskaitē, bet Latvijā, kurā valda jehoviskais sātanisms, viņš tiek uzskatīts par SABIEDRĪBAS KRĒJUMU ! Un nedomājiet, ka daudz labāks ir viņa “tuvinieks” Krištopāns. Tāds pats zaglis, melis un tautas nīdējs, kuram latvieši ir tikai un vienīgi reņģēdāji !

Kariņš ar savu partiju tāds pats zaglis- kgb stūrēts Ciānas gudrinieks.

U. Pīlēns jau kopš Atmodas atrodas VDK aizsardzībā.

Surogāt- nacionālistus no NA, kurus polit-saulītē ieveda LA bijušais šefs komunists Krustiņš, nav pat vērts vairs pieminēt, jo ir vienkārši čekas nacionālie statisti Saeimā.

Un, kas attiecas uz NĀCIJAS TĒVU, tad tas jau ir Ginesa rekord- grāmatas iemītnieks, kas attiecas uz nodevību !

Šeit pilnībā atklājas šī deģenerāta morāle- pie darba viena sieva, bet mājās otra…

Pilnīgi pamatoti J. Bordāns sacīja, ka vismaz četras partijas ir saistītas ar Maskavu ! Ko mēs varam sagaidīt no jaunās Saeimas un valdības ? Tikai to, ka turpināsies totālā atpalicība no mūsu tuvākajiem kaimiņiem un latviešu tautas iedzīšana vēl lielākā nabadzībā. J. Bordāns, kurš bija vienīgais attīstības garants un latviešu aizstāvis, tika patriekts no varas.

Šodien visi Bordāna ienaidnieki var svinēt savus melnos svētkus ! Visiem ir jābūt apmierinātiem, bet, jā kādam vēl kaut kas nepatīk, tad viņš ir garīgs slimnieks ! Visi, kuri balsoja par patreizējām partijām, dzīvos leiputrijā, jo “nelietis” Bordāns vairs nevienam netraucēs ! Mums priekšā šodien stāv “LATVIJAS ZELTA LAIKMETS !”

P.S.

Tikai pēdējie ģenētiskie atkritumi varēja balsot par šeit minētajām partijām ! Atkārtoju, ja kāds no viņiem šodien un turpmāk gaudīsies par politiķiem, tad viņš ir jāiestilpē ATTIECĪGĀ IESTĀDĒ !

08.11.22

You may also like...

4 komentāru

  1. 85 saka:

    No konteksta ņemot, pilnīga atsacīšanās, no nebūtībā zūdošā parazītmehānisma kaitniekuzņēmējdarbības veicinātās cilvēku noindēšanas ar alkohola indi, ir normāli laba un derīga rīcība. Savukārt “pēdējiem ģenētiskiem atkritumiem” (cilvēkiem kuri “balsoja” t.s. “14. saeimas” “vēlēšanās”) ir vērts reāllaikā sākt apzināties savas cilvēkveidola vēles, nosodot nebūtībā zūdošo parazītmehānismu.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i lūk, tad šis stāsts Grantin ir tas piemērs par ko runā tautas, kad pār viņām valdīja poļu pani, tad tie bij paši nezeligakie ļaudis. To pašu liecina arī Latgali un poļu klāt esamība ir arī šodiena, kad tie vēl sapņo līdzīgi vāciešiem par Prūsijas zemju iegūšanu un arī vēl tiem pēctečiem niez uz Baltkrievijas zemēm, kā arī dienvidu Ukrainas zemes apvienot savā lielvalsti. Protams Slesers ārēji pēc ģīmja izskatās inteliģenta seja un dēls jau arī neizskatās pēc urlas, bet tomēr sadzīviski saskaroties ar cilvēkiem, kas ir saistijusies ar reliģiskām organizācijām no viņiem strāvo tās garīgās iezīmes, ka visam ir jāpakļaujas zem viņu diktatūras. 13 cirvja sitieni? Te protams ir cienīgs šausmu stāsts par to, kas ta īsti ir tās aristokrātu asinis un pieminēsim vēsturisko patiesību, ka senči svēto Adalbertu pataisīja par svētu tāpēc, ka tam bij pārāk garš deguns! Revolucionāras samazgas Kurzemē tika iepludinatas tieši no poļiem un šodiena tirdzniecības plauktos arī ir izteikti poļu dominēšana! Slesers ir tikai redzamā seja, bet tādu garīgo idiotu, kā arī fizisko kroplu ir pilna Latvija! Kad pastāv pie Lielveikalu ieejas, tad jā apbrīno cilvēku ārējās kroplības, ko iepriekš domāju, ka tas ir tikai Anglijā vai Spānijas zhidos.Te ar jums spilgts piemērs, ko nozīmē pisties ar tādiem garīgi padebiliem, bet šodienas maucibas kulta rezultātā padebilo vairojas un Sleseram būs sekotāju, jo trako mājas, kas saucas dažreiz par Muižām ir jāuztur! Nu ja, ka bez Robertiem neiztikt?

  3. AG saka:

    Lai nu kāds tas Šlesera dēls būtu, pats Grantiņš ir vēl slimāks!

  4. mja saka:

    Tāds kā mazs troļļu trakonamiņš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *