B. Loze un čekistu draudi LVB priekšsēdim V. Eihmanim

Kasjauns.lv

13. vai 14. martā no savām mājām Mārupē pazuda Latvijā ievērojama persona – bijusī prokurore Biruta Loze. Viņu joprojām nav izdevies atrast.

Biruta Loze ir bijusī Latvijas prokurore, kura deviņdesmito gadu sākumā un vidū strādājusi ar vairākām skandalozām lietām, piemēram, saistībā ar čekas darbinieku zvērībām.


http://jauns.lv/raksts/zinas/275857-marupes-novada-glabeji-no-gravja-izcel-noslikusu-cilveku





Kurai dvēselei pieder šīs “cilvēks”, uzzināsim pēc svētku brīvdienām.

Bet tagad par virsrakstā norādīto tēmu:

Čekistu slepkavu bandu, ar sadistu R. Bunku priekšgalā, uztrauc Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēža sadarbība ar H- 86 dibinātāju un pašreiz Vācijā dzīvojošo L. Grantiņu. Šis garīgi un fiziski smirdošais krievžīds nu nekādi nevar samierināties, ka viņš dzīvo un veic noziegumus valstī, kuras PAMATAKMENS ir tieši L. Grantiņš un viņam līdzīgie latvieši. Atgādināšu tiem, kuri šajā vietnē “ieradušies” pirmo reizi. Rihards Bunka savu latvisko “nosaukumu” ir ieguvis ar sava patēva A. Bunkas palīdzību, kurš bija noziedznieka I. Godmaņa apsardzes priekšnieks.

Astrīdas Babānes(atvērt) liecībās redzam, ka R. Bunka ir noziedzīga veidojuma- LJA(Latvijas juristu apvienība) fīrers”. Šī “LJA” ir nekas vairāk kā noziedznieku banda, kurā salasījušies visi Maskavas (pēc būtības Izraēlas) kalpībā esošie darbinieki,- tātad: Latvijas Republikas ienaidnieki.

Kāds tad status ir šai organizācijai LR ? Te tad nu nonākam pie interesanta slēdziena, ka šim čekistu un kolaborantu švaļu baram ir tādas pašas tiesības, kā makšķernieku biedrībai.

Un tagad skatieties, ko šis švaļu bars dara:

Šeit Jūs traucē no LJA operatīvā komandcentra (Sadarbības sektora 23.grupa)

Sadarbības sektora vadītājs deva komandu mūsu grupai sazināties ar Jums un norunāt tikšanos.

Jāizrunā Jūsu sadarbība ar Grantiņu, ziņu sūtīšana uz Vāciju par LJA vadītājiem un S.Ezergaili.”

Šis aicinājums ir UZTVERAMS kā draudi, jo “aicina” taču slepkavu brigādes fīrers !

Viss tas drausmīgais satraukums sākas tad, kad bijusi Prokurore B. Loze solīja noziedzniekam O. Blumbergam uzrakstīt visu ko viņa zina par čekas noziedzniekiem un konkrēti tieši par A. Borovkovu.

Šeit šī sarakste: https://tautastribunals.eu/?p=43427

Par šo Lozes tekstu O. Blumbergs nekavējoties informēja bijušo VDK oficieri-žīdu A. Borovkovu.

Šis teksts bija gatavs 13. martā, bet 14. martā tas bija jāsaņem V. Eihmanim, kas būtu ticis publicēts gan pašas B. Lozes “Feisbuka”, gan LVB profilā un arī TAUTASTRIBUNALS.eu vietnē. To Borovkovs & Co nevarēja atļauties…un Biruta Loze naktī no 13. uz 14. martu mistiskā veidā “izgaisa” no savas mājas.

Lūk, mūsdienās arī notiek MISTĒRIJAS un KOSMOLOĢISKAS sagadīšanās, kad cilvēki izgaist tad, kad viņi ir nolēmuši atbrīvoties no sloga, kas nospiedis viņu sirdsapziņu… .

Saprotams, ka šo “operāciju” neīstenoja tikai bunka, borovkovs un godmanis, to īstenoja, pēc Maskavas ieteikuma, visi LR vadošie drošības un aizsardzības struktūru darbinieki. Šo operāciju akceptēja gan Vējonis, gan Kozlovski, Kalnmeiers, Mežviets, Maizītis un vēl citi… . Šeit minētie tika informēti tāpēc, lai netiktu pārsteigti ar žurnālistu jautājumiem, bet melno darbu veica Bunkas & Borovkova “apkalpojošas personāls”. Citas PATIESĪBAS nav tāpēc, ka viņas nav. Tad jau patiešām būtu jāsāk ticēt mistērijām un kosmoloģiskajiem sagadīšanās variantiem.

Tātad, ja zinām, ka tādai LJB ir tikai un vienīgi “makšķerētāju biedrības” status un tiesības, būtu pēdējais idiotisms sekot viņu aicinājumam un ierasties uz “apspriedi”. LJA ir slepkavu kantoris, kurš veic Latvijas pilsoņu slepkavības un, kurš pilnā sastāvā tiks reiz sodīts ar ASM galējo variantu, proti, NS(nāvessodu). Visas šīs eSSesiešu(sadarbības sektori) grupas pilnā sastāvā tiks fiziski likvidētas.

Kad lasa šos “sektoristu” paziņojumus, tad gandrīz vai biksēs iepil aiz smiekliem. Cik ilgi iznāca piemeklēt nosaukumu, lai sanāktu divi eSSi kopā, nu lai kaut cik līdzinātos Staļna sabiedrotajiem,- vācu nacistiem.

Tad, kad jūs smirdošos čekas mēslus vilks uz karātavām, jūs būsiet apķēzījušies, ka sūdi pa apkakli spiedīsies ārā.

Vai tad šis pats Bunka RCC neveica eksekūcijas ar letāliem iznākumiem ? Par šiem noziegumiem šo žīdu “sodīja“: liekot strādāt par pasniedzēju Policijas Akadēmijā !

Lūk, tā ir 4. maija kliķes sātaniskā būtība !

Visi, sākot no prezidenta un beidzot ar Saeimas deputātu, ir jātiesā ar NS.

No tā šie izdzimumi neizmuks.

Arī vadošie preses pārstāvji un propagandisti saņems to pašu…

02.04.18   L. Grantiņš





P.S.

Un cik pārliecināts ir Latvijas bende O. Blumbergs, kas attiecas uz Grantiņu: “Latvijas tiesu instances cietsirdīgi panāks redaktora-diriģenta brīvības ierobežošanu.” https://tautastribunals.eu/?p=44088





+371 2 661 355 WhatsApp sūtītāja profils un teksti
FOTO: Viena no žīda Bunkas uzticīgajām SSietēm ! Tu, biedrene, esi ierocis slepkavas rokās un tāpēc saņemsi to pašu, ko šis noziedznieks.

You may also like...

2 komentāru

  1. Sīrs saka:

    Neko nevar pazudināt. IC = AΩ

  2. lūgums rietumvalstu valdībām saka:

    Runāt gatavās pensionētās prokurores Birutas Lozes”pazušana” ir vērtējams kā agresijas akts pret latviešiem, kas grib tikt vaļā no Ļaunuma impērijas čekistiem un atjaunot patiesu tiesiskumu.

    Latviešu tauta lūdz rietumvalstu (jaunā ASV valsts sekretāra Džona Boltona) palīdzību apturēt latviešu slepkavošanu.

    https://www.youtube.com/watch?v=vZ1uGeZcFII

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *