4.maija kliķes uzbrukums LVB priekšsēdētājam

www.tautastribunals.eu-12Uzmanību, noticis kārtējais 4.maija kliķes inspirēts noziegums !

Vilors EihmanisNoticis fiziska rakstura uzbrukums, ar miesas bojājumiem, Latviešu vēlētāju biedrības priekšsēdētājam Viloram Eihmanim.

FOTO: Vilors Eihmanis

Tika izsaukta milicija(šodienas Latvijā policijas vēl nav), kura jau tūlīt sāka „notušēt” šā uzbrukuma svarīgumu, jo uzbrucējs bija krievs- Latvijas okupantu pēctecis.

Šis uzbrukums, ar izteiktiem miesas bojājumiem, notika liftā, trīs V. Eihmaņa mazgadīgu bērnu klātbūtnē. Šim uzbrukumam nebija gadījuma raksturs. Uzbrucējs nebija alkohola vai narkotiku ietekmēts, tātad, uzbrukums ar iepriekšēju nodomu !!! Uzbrukt trīs mazgadīgu bērnu klātbūtnē un veikt miesas bojājumus, par kuriem viennozīmīgi draud cietumsods, var tikai tad, ja kāds „varens” spēks stāv aiz tā. Šī „varenā” spēka nosaukums ir „drošības policija”, kuru pilnībā vada bijušie čekisti- latviešu tautas slepkavas.

Šis uzbrukums netiks atstāts tikai milicijas “zināšanai”. Tiks veikts viss, lai vainīgie stātos tiesas prieksā.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis un Drošības policijas šefs Normunds Mežviets ir tikai nožēlojamas marionetes Latvijas represīvajos orgānos, bet tas neatbrīvo viņus no atbildības par notiekošo Latvijā un tieši par šo incidentu. Abi šie „elementi” atbildēs latviešu tautas priekšā pēc visas likuma bardzības.

Viņu statuss – NODEVĒJS- genocīda veicējs pret paša tautu !

Normunds Mežviets,Rihards Kozlovskis,Helsinki-86. Godmanis,Bunka,Putins,Rīga Ušakovs.Šajā gadījumā nav runa par ASM, kas ir stiepjams jēdziens, bet gan vistiešāko NS(starptautisku publisku NāvesSodu).

FOTO: Lūk, viņi, Maskavas- Telavivas ielikteņi, visāda veida provokāciju organizētāji pret latviešu tautu. Mēs taču visi atceramies, kā Kozlovskis no SC busiņa koriģēja provokāciju pret sirmajiem leģionāriem. Un kas par brīnumu, pēc visa tā, “iekļuva” miljonāru statusā ! Šajā foto redzamie deģenerāti ir speciālisti diversiju organizēšanā, bet ne to apkarošanā.

Kādreiz jau visa Hitlera banda domāja, ka viņi ir mūžīgi, bet dzīvi iznāca beigt ar cilpu kaklā. Tas pats notiks arī ar kozlovskiem, mežvietiem, reinikiem, godmaņiem, borovkoviem un indriksoniem.

Ne jau LRTT vai tauta viņus sodīs, bet gan viņu pastrādātie noziegumi būs tie, kas viņus aizvilks uz karātavām !

Bet atgriezīsimies pie šī incidenta morālās puses.

Uzbrucēja augums bija tur pat vai divi metri. Sist mazākam un trīs mazgadīgu bērnu klātbūtnē, ir gara kropļa vistiešākā pazīmē. Pilnībā atbilst krievžīdismam- boļševismam. Viss šis noziegums pret latviešiem var tikt veikts pateicoties tam, ka Latvijā pie varas palika komunisti- čekisti, kuri kriminālā veidā ignorēja visus starptautiskos Likumus, kas attiecas uz okupāciju un tās seku likvidēšanu.

Netika veikta deokupācija un Tiesiskuma atjaunošana pēc Starptautisko tiesību normām.

Nav jau jāatskatās pagātnē, ko šie krievžīdiskie „ruskojazičnije” asinssuņi ir veikuši, jo viss tas ārprāts šodien ir redzams Ukrainā.

>Drīz, ļoti drīz, Putins ar savu bandu sēdēs Hāgas tribunāla „būrī” !

>Tās arī būs karātavas Latvijas 4.maija kliķei.

A. Borovkovs. I. Godmanis, Indriksons, Latvija, Saeima, Āboltiņa, DP, LRTT, H-86.

FOTO: Šie ir tiešie Izraēlas- Krievijas marionetes, kuri tiks tiesāti kā masu slepkavas.

Viņi nosaka to, kas jādara tādiem kozlovskiem un mežvietiem, bet paši paliek “ēnā”. Visi pasakaini bagāti un visi nelatvieši.

Nepārprotami, ka Latviešu vēlētāju biedrības priekšsēdētājs Vilors Eihmanis, ir kļuvis par vienu no vislielākajiem ienaidniekiem 4. maija kliķes bandai. Tāpēc, no šīs bandas puses, tiks darīts viss, lai viņu „apklusinātu”. Izlasiet šeit sacīto http://tautastribunals.eu/?p=20500 un sapratīsiet valdošās kliķes bailes.

Valdošajai noziedznieku bandai ir arī zināms, ka LVB un LRTT savā starpā komunicējas, jo mērķi ir identiski, atjaunot Latvijā tiesiskumu un sodīt komunistiskos noziedzniekus.

Viņi darīs visu, kas viņu spēkos, lai mūs iznīcinātu.

Nevaru tieši pateikt, kā tas viss būs „pa vidu”, bet gala rezultāts būs, ka LVB un LRTT vadītāju paraksti būs zem ANO izsniegtā mandāta- par ASM izpildīšanu noziedzniekiem, kuri veikuši genocīdu pret latviešu tautu.

L. Grantiņš    18.07.15.

P.S.

Lai Dievs jums, gara kropļi, tajā dienā ir žēlīgs, kad tauta jūs vilks uz karātavām !

You may also like...

10 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    —Man jau arī kaut kas līdzīgs notika, bet tikai ne tik zemiski-bērnu klātbūtnē!
    Un uz miliciju tiešām nav ko serēt, man pat mēģināja pusotra gada laikā pret mani ierosināt krimināllietu!Kad to neizdevās, tagad mēģina adm. lietu. Bet to, ka miliči man nodarīja miesas bojājumus, spīdzināja-tie ir maznozīmīgi nodarījumi! Un pret mani veiktās nelikumības vispār netiek ņemtas vērā, jo uzbrucējs ir bijušais komuņaga, tagadējais domes priekšsēdētājs! Tas ir viņa atkārtots uzbrukums man.Gatavoju sūdzību uz ECT, jo ir dokumentāli redzams, ka noziegumi pret mani netiek skatīti.

  2. Māris M. saka:

    Vilors ir izglītots, gudrs, jauns cilvēks ar nesasmērētu reputāciju un piedevām vēl jurists. Tātad ļoti, ļoti bīstams priekš viņiem.

    Tas bija brīdinājums Viloram viņu izpratnē. Viņi pat nespēj mainīt taktiku daudzu gadu desmitu garumā.

    Nožēlojamie bomži.

  3. Mareks saka:

    Manuprāt, ir pēdējais laiks pajautāt un rast atbildes, kāpēc tiek iebiedēti, sisti un pat nogalināti latvieši, kas daudz dara savai tautai? Kāpēc neviena lieta nav atklāta? Viloru Eihmani pazīstu kopš 1986.gada. Vilors Eihmanis kopā ar domubiedriem ir atjaunojis Rīgas krematoriju, atjaunojis Latvijas Ugunsapbedīšanas Asociāciju, kuru bija dibinājis 1924. gadā Latvijas Universitātes profesors, Latvijas Republikas senators Augusts Loebers. Tagad vada Latviešu vēlētāju biedrību, kas Saeimā iesniegusi Pilsoniskās sabiedrības likumprojektu: https://veletajiem.wordpress.com/2013/07/04/pilsoniskas-sabiedribas-likumprojekts/
    Nebrīnīšos, ja internetā paseko, ko Latviešu vēlētāju biedrība raksta, kādam naida sprādziens uz āru uzreiz izsprāga.

  4. Garāmgājējs saka:

    Uzbrukt tēvam, viņa mazgadīgo bērnu klatbūtnē, ir patiešām idiotiski. Tas norāda uz apzinātu darbību, lai iebaidītu V. Eihmani.Aiz visa tā stāv vecā čekistu mafija. Ir jāpiekrīt Mārim M., ka komunistu metodes paliek nemainīgas gadu desmitiem. Vilors Eihmanis ir nesasmērējies un tāpēc arī nākotnes cilvēks.To labi saprot Latvijas izlaupītāji un kuram tad gribas savas vecumdienas pavadīt aiz restēm. Agrāk vai vēlāk, bet katram tomēr būs jāsaņem pelnīto.

  5. john saka:

    Turies, Vilor! Vakar pagāja gads, kopš krievu bandīti notrieca Malaizijas lidmašīnu ar 300 nevainīgiem cilvēkiem. Viņiem nekas nav svēts. Русская мечта на букву Х YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=H8Xtt09fm7k

  6. Incognito saka:

    Tāpēc Es pienācīgi pildu savu pilsoņa pienākumu un balsoju tikai un vienīgi par Nacionālo Apvienību. Vienotības (jenotības) un SC (salašņu centram) vieta ir miskastē un daudziem no viņu nomenklatūras vajadzētu sēdēt cietumā (piemēram Repšem, Vienotības dibinātājam). Aicinu Nacionālo Apvienību vai kādiem ietekmīgiem individuālistiem sarīkot masu protesta akciju pret bēgļu iebraukšanu Latvijā (vēlams kādā sestdienā, kad brīvdiena). Jo, ja sabrauks bēgļi, tad es apsveru iespēju dabūt sev šaujamo, jo šitie somālieši ir nekas vairāk kā agresīvas, zaglīgas un parazitējošas pabiras (pret kuriem nāksies pielietot fizisku spēku agri vai vēlu). Iesaku latviešiem un krieviem nokārtot savas domstarpības un apvienoties pret melno sērgu!

    “Šo es mēğinăju ierakstīt TVNET… Vienotības nomenklatūras “demokrātiskais” rupors neatļāva. Teica, ka neatbilstot noteikumiem…”
    .
    .
    Admins
    Vienojies,vienojies ar krieviem !
    Ja gribi vienoties ar krieviem, ko lēkā pret SC un Vienotību ?
    Somālieši manu tautu nav masveidā iznīcinājuši, bet krievi gan.

  7. Incognito saka:

    Kad somālieši sabrauks pie mums “ciemos”, tad tu Grantiņ no savas Vācijas varēsi lasīt par kārtējo somāliešu bēgļa “varoņdarbu” (izvarošanu, slepkavību, zādzību…) Latvijā.
    .
    .
    Admins
    Es nekad neesmu sacījis, ka es vēlos somāliešus.
    Tev ir grūti ar izlāsītā saprašanu.
    Es runāju par tavu kangarismu un krievu izdzimteņiem.

  8. nelatvietis saka:

    Kā tu vari balsot par NA, ja tur tādi paši vēži sēž un .rāž jūs?
    .
    .
    Vecie TB, protams, ka ir vistiešākie nodevēji, bet var taču viņus svītrot… .

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Precīzi formulēts – valsts varas turētāju uzbrukums latvietības un likumības aizstāvim Eihmanim.

    Šī ir tipiska iebiedēšanas akcija komunistu un čekistu gaumē.

    Arī man uzbruka un sita mana mazgadīgā dēliņa klātbūtnē satversmes aizsardzības biroja “speciālists”, lai varētu pārtraukt manu latviešu ģimeņu tiesību aizstāvības darbu.

    Sasists aizgāju uz tiesu medicīnisko ekspertīzi un panācu krimināllietas ierosināšanu pret pasūtījuma sitēju. Nekādas izmeklēšanas vispār nesekoja, jo SAVUS CILVĒKUS viņi parasti nesoda, bet piesedz!

    Šis gadījums ir pierādījums, ka provokatori provocē latviešus uz vardarbību, lai aizstāvību varētu kvalificēt kā N O Z I E G U M U.
    Vecas čekistu metodes!!!

  10. juris saka:

    Es jau kādreiz rakstīju visam ir savs laiks.Kāpēc Latvija cieš visvairāk no Baltijas valstīm,ļoti vienkārši,ir skaidri zināms ka no visām trijām Baltijas valstīm Latvija ir izvēlēta kā visvājākais ķēdes posms,ar labi piebarotām cūkām, un izraela šeit grib izveidot savu bāzi,lai varētu kontrolēt un pārvaldīt Austrumus.Amerika jau viņiem peder,nu tikpat kā pieder,kas valda pār dolāru,tas valda pār pasauli.Parunājiet ar Amerikas iedzīvotājiem tie pateiks,bez ebreju piekrišanas,vņiem svarīgi likumi netiek virzīti uz priekšu. Dolārs,dolārs,dolārs valda pār pasauli.Kas finansē Latvijā žīdus ????,sāc domāt Latviet….Mēs esam gudra Tauta un savu panāksim ja būsim apdomīgi un nezaudēsim savus Latviešus ne šeit,ne ārzemēs.Rīkojieties tāpat kā čekisti savā laikā. Sāciet ar to ka uzziniet,kas jums dzīvo kaimiņos,ar ko nodarbojas,kāda ir attieksme viņiem pret Latviešiem,pret LATVIJU……Neatdodiet arhīviem svarīgus dokumentus,tikai kopijas,vēl nav pienācis laiks …..Gan jau drīz mēs rakstīsim savu patieso vēsturi par LATVIJU.Ne jau tas ir slikts Latvietis kas dzīvo Latvijā,bet gan tas,kas Latvijai sliktu dara.Kas ir tie šlesers,šķēle,godmanis,kalvītis …….??????Uz vēlēšanām noteikti jāiet un jābalso vismaz lai varētu mierīgi gulēt,ka esi izpildījis pilsoņa pienākumu.Protams ievēlēs tos ko cimdars ar savējiem būs saskaitījis. Man stāstija, ušakovam esot bijis ap 40% balsu,bet viņš tika par Rīgas mēru …. ?????.Viss notiekot jau pirms vēlēšanām……Kāpēc cimdars ar savējiem tik ilgi turas savā amatā ?????Ir tāds teiciens,kas der visiem,tas priekš tautas neder.Vai piemēram Rainis,Ziedonis,vēl šur tur parādās lācis,bij viņi labi okupācijas laikā un arī tagad viņus dievina,kaut gan mums Latviešiem tiešām ir daudzi labi rakstnieki,dzejnieki,bet par tiem klusē bijušie un esošie komunistiti,tie slavina kaut kādus no krievijas.Par nacionāļiem es vairāk nebalsošu,jo mūsu LATVIJU gribēja atdot ebrejam lai turpinātu izvarot mūsu Latviju,kur viens žīds jau Rīgu ir novedis ????Mums taču ir ļoti daudz un gudri Latvieši kurus varēja izvēlēties…..Vēlēt noteikti ir jāiet,bet domājiet par ko vēlēsiet.No visiem ļaunumiem izvēlieties mazāko,es domāju tas pašlaik ir Vienotība,tā vismaz kaut ko dara Latviešu labā.Tām tautām,kurāmm mēs varam palīdzēt mums ir jāpalīdz.Latvijas posts taču ir nepilsoņi un klaidoņi kuriem nav ne savas zemes ne savas dzimtenes un kuri uz to sūda bedri negrib atgriezties.Okupanti tā steidzās ka aizmirsa Latvijā savus izdzimteņus un ari to skaitā žīdus’,kas jau iesāka Latviešus slepkavot 1940.gadā un turpināja slepkavot sākot no 1945.gada 9.maija un vēl līdz šai dienai turpina to darīt piepalīdzot pērkamajiem izdzimteņiem ……Kāpēc tik ilgi novārtā tika aizmirsta stūra māja un kas tajā slepkavoja Latviešus ???????? LIECINIEKI vēl ir dzīvi,rakstiet,noteikt rakstiet.Tā būs īstā Latvijas vēsture par Latviešiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Lieta ir tāda, ka Izraēla ir nāvīgā konfliktā ar ASV:
    https://www.youtube.com/watch?t=20&v=-dNUfzR9xhg
    Izraela grib pārņemt pasaules kundzību.
    ASV to nepieļaus un sados pa sprandu gan Izraēlai, gan Krievijai.
    Cionisti ņems nelabu galu.
    Punkts !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *