Bijušā prokurore B. Loze pazuda ar visu paziņojumu(kāds klusums no kliķes puses) !

Ja es šī raksta sākuma nepublicētu cionistu bandas dalībnieka un Latvijas valsts bendes O. Blumberga publikāciju soc- tīklos, tad raksts, par bijušās prokurores B. Lozes mīklaino “izgaišanu” no personīgās privātmājas, būtu daudz grūtāk izprotams.

Tieši O. Blumbergs ir viens no galvenajiem šī nozieguma īstenotājiem:





„Kā es sadarbojos ar VDK saistībā ar TTTT !

Biju jau nolēmis taisīt ilgāku pauzi,lai dotu iespēju  tiem ,kas, atškirībā no manis ,vēl nav atzinušies sadarbībā un tikai raksta atskaiti par tolaik paveikto ,dot viņiem vairāk laika. Jāsaprot,ka čaklākajiem darbā vienmēr īsākās atskaites. Bet tas ,ka šie tik ilgi raksta,nozīmē,ka bijuši slinki ziņotāji un tagad  mēģina ko nebūt  sagudrot-lai attaisnotu saņemto atlīdzību. Te jau nav atšķirības ,salīdzinot ar mūslaiku ierēdņiem . Taču jāsaprot arī to,ka Ulmaņa laika skolās mācījušies pēckara pirmie ziņotāji bija ar labāku latviešu valodas prasmi. Tie jau apmiruši. Padomju skola sajauca divas valodas -tēva un mātes (Maķ !) un tik raiti vairs nesanāk. Ja latviešiem vēl reiz nāksies rakstīt ziņojumus -bez šīm divām -arī vēl eiroseksvalodās-var iznākt pilnīga biezputra.   

Šolaik vismaz  kaut cik  ar latviešu “mēli” tiek galā vienīgi tie ziņotāji (jeb kulīšnieki -jo tagad visur lieto plastmasas mazkulītes,ne maisus !  ),  kuri sniedz ziņas   SIA  “Latvijas Tautas Tribūnals”   ((god.L. Grantiņa k-ga privātfirmas nosaukums ) – pārsvarā cilvēki ar juridisko vai sociālās žurnalistikas socialistisko kursu plecos.

Paldies Dievam-pie tik niecīga Latvijā palikušo lasītāju skaita-vismaz šīs citādi nevajadzīgās profesijas dabū nedaudz pavingrināt valodu, pastrādāt un varbūt,pat “piestrādāt.”  Ja Jums ,rakstītāji,  rodas kādas  grūtības ar lasītājiem,iesaku griezties :  https// tautastribunals.eu  . Jūs tur gaidīs ar atplestām rokām .Un ,būšu priecīgs,ja arī par mani ko jaunu uzzināsat. Kaut-diezin vai,jo par mani jau ” G.Valdmanis visas muļķības esot pateicis”-kā apgalvo CHEFREDAKTEUR-s  . Bet kas tad es,salīdzinot ar tādām polithaizivīm,kā  Godmanis,Gorbunovs,Birkavs, citi premjēri un Prezidenti . Visiem tur atvēlētas biezas slejas.

  Kādēļ iesaku jums  šo adresi ?  Lieta tāda,ka izdevums atrodas draudu priekšā- tas var pārtraukt darbu,ja Latvijas tiesu instances cietsirdīgi panāks redaktora-diriģenta brīvības ierobežošanu. Paši saprotat-tagad jau apcietina un ieslēdz uz dienām  nieka 100000  eiro dēļ   un daudz ietekmīgākas  personas. Un tāds kaut kāds  “ģņida gazetnaja” no krievlaiku kažoka izlīdis, ar visu  trīs zvaigžņu  piekariņu nerēķinoties ,var labi pasēdēt. Un… aizvērsies tā lasāmviela.Jūsu izglītībā par VDK būs robi.“





Šis murgaini saraustītais raksts, kurā tiek pieminēti pirmskara dzimušie ziņotāji ar labām latviešu valodas zināšanām……. un beidzot ar krievisko norādi(gņida gazetnaja) uz mani, rada iespaidu, ka rakstītājs sirgst ar paranoju. Tas arī norāda uz to, ka ir iedzīts neizbrienamā apziņas purvā. Var droši sacīt, ka visam tam cēlonis ir bailes ! Un baidīties var tikai vainīgais.

Šīs bailes radīja Birutas Lozes atbilde uz viņa komentāru: “Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu.“ 

Lasīt visu saraksti:

Ietekmes aģents, noziedznieks Ojārs Blumbergs

Šī nelaimīga rindkopa bija arī cēlonis Birutas Lozespēkšņai pazušanai”.

Ir noticis kārtējais komunistu bandas noziegums pret Latvijas valsti un latviešu tautu.

Šajā noziegumā galveno lomu spēlē tieši šis Gundara Valdmaņa grāmatā aprakstītais Latvijas bende- Ojārs Blumbergs.

Borovkova & Bunkas vadībā notika ārkārtas tikšanās, kurā nolēma “noņemt no skatuves” Birutu Lozi, kurai 14. martā bija paredzēts V. Eihmanim nodot liecības par A. Borovkovu un viņa bandas darbību pret Latvijas valsti un latviešu tautu.

Šis LIECĪBAS bija paredzēts publicēt šajā i- vietnē.

Ko sacīt viņai bija, jo: Biruta Loze ir bijusī Latvijas prokurore, kura deviņdesmito gadu sākumā un vidū strādājusi ar vairākām skandalozām lietām, piemēram, saistībā ar čekas darbinieku zvērībām(atvērt)

Tas nedrīkstēja nākt atklātībā !

Mēs varam pārliecināties, kāds ārprāta naids pret L. Grantiņu izpaužas šajā rindkopā: Kādēļ iesaku jums  šo adresi ?  Lieta tāda,ka izdevums atrodas draudu priekšā- tas var pārtraukt darbu,ja Latvijas tiesu instances cietsirdīgi panāks redaktora-diriģenta brīvības ierobežošanu. Paši saprotat-tagad jau apcietina un ieslēdz uz dienām  nieka 100000  eiro dēļ   un daudz ietekmīgākas  personas. Un tāds kaut kāds  “ģņida gazetnaja” no krievlaiku kažoka izlīdis, ar visu  trīs zvaigžņu  piekariņu nerēķinoties ,var labi pasēdēt. Un… aizvērsies tā lasāmviela.Jūsu izglītībā par VDK būs robi.“

Viņš cer, ka viņa pārstāvētā 4. maija kliķes varas orgāni, spēs panākt manu “brīvības ierobežošanu(Vai ievērojāt ? Nevis centīsies panākt, bet panāks ! Kāda nesalaužama pārliecība 4. maija kliķes varenībai) !

Tālākais jautājums nav jāuzdod, tas pats “uzmetas uz mēles”:

-Ja Blumbergs ir nevainīgs un Valdmanis viņu ir dzērumā(kā viņš raksta) nelietīgi apvainojis, tad kāpēc tik histērisks naids uz L. Grantiņu ?

-Kāpēc L. Grantiņš ir “gņida gazetnaja” ?

-Kāpēc tas tiek izsacīts krievžīdu valodā ?

-Kāpēc pazuda B. Loze ar visu ziņojumu ?

Man, protams, V. Eihmanis atstāstīja arī sarunu ar Blumbergu, kur viņš izsaka “pieņemumus”, kas ir uzskatāmi par ļoti smagiem- nopietniem draudiem !!!

Lūk viņa sacītais: ”Vai tev, Vilor, neliekas dīvaini, ka daudzi, kuri saistīti ar Grantiņu, mirst…vai tev ar tādu ir jādraudzējas ?”

Ja tie nav draudi, tad kas ir draudi ?

Nesen Viloram Eihmanim draudus izsacījā kāda “ciānas gudriniece”- Santa Ezergaile(atvērt).

Tātad Blumbergs nepārprotami pasaka, ja turpināsi kontaktētis ar L. Grantiņu, tad būs “jāpiebiedrojas” Birutai Lozei !

 “Atšifrējot” šī slepkavas sacīto, mēs ieraugām, lūk, ko:

”Jebkurš, kurš centīsies atklāt mūsu noslēpumus un nostāties Patiesības un latviešu pusē, tiks iznīcināts !”

 Kas attiecas uz Birutu Lozi:

Man ir viņas audio ieraksti, kur viņa saka sekojošo: ”Es jau toreiz gribēju visu to lietu bīdīt tālāk, bet kaut kā nesanāca, bet jums to noteikti vajag darīt…”

Kad to dzirdēju, tad arī sapratu un klusībā pie sevis sacīju: “nu tu taču esi īsta gnīda, kurai toreiz tauta bija pie d—as, kad pašai gāja labi, bet tagad mums dod vērtīgus norādījumus…”

Bet sekosim viedoklim: LABĀK VĒLĀK NEKĀ NEKAD… .

Advokāts Grūtups arī gribēja ko svarīgu pateikt tautai,- nepaspēja ! Tas ir noticis ar daudziem, kuri gribējuši pēdējā brīdi ko pasacīt, bet nav paguvuši. DP(MOSSAD) ir bijusi “ātrāka”… .

Brīze gribēja….pēkšņi nomira- nepaspēja !

Ronis pēdējā sarunā man solīja rakstīt “neticamas” lietas, jo laiks esot tautai uzzināt Patiesību. Arī to, kā Z.A. Meierovics slepeni uzstājās pret Ulmani un latvisku Latvijunepaspēja !

-Un ievērojāt, kā 4. maija kliķes nodevīgā jūdasu prese klusē !

-Protams, kurš tad vēlēsies piebiedroties B. Lozei… .

-Un cik uzkrītoši, neviens, pilnīgi neviens slepkava nav noķerts !!!

-Un noķerts nav neviens tāpēc, ka šīs slepkavības veic tieši oficiālās 4. maija kliķes represīvie varas orgāni ar Bunku un Borovkovu priekšgalā.

Atceros, kas tika veikts ar mani pirms nepilniem trim gadiem un kā pirms 7. mēnešiem manu dzīves vietu kartografēja “disidents” J. Rožkalns… .

Pienāks diena, kad par visu būs jāatbild.

Mēs jūs kā žurkas izķersim un nositīsim, lai arī kurā pasaules malā jūs būtu nolīduši.

Borovkov ! Es neko neesmu aizmirsis ! Tu tiksi nosists, jo nelīdzinies cilvēkam, tāpat kā šis cionistu draza, kura vārds ir Ojārs Blumbergs.

27.03.18              L. Grantiņš





Uzmanību !!!

Nedēļas nogalē runāsim par slepkavu- krievžīdu Rihardu Bunku un viņa kolēģi Santu Ezergaili, kuri terorizē latvieti- Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdi- Viloru Eihmani.





Par Latvijas TIESU PATVAĻU  varam dzirdēt arī šajā ierakstā:

 

You may also like...

13 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Katrs vārds Blumberga tekstā norāda uz iekšēju vētru.

    Arī šis teikums izsaka to, kas tik ļoti kremt un izraisa nervozitāti:

    “Jūsu izglītībā par VDK būs robi.”

    Tas, visticamāk, tika rakstīts ar naidā savilktu seju un cieši sakniebtām lūpām, kaut gribējās radīt jautra onkuļa, pie tam vēl Latvijas patriota iespaidu.

    Bet, lai tam (patriotismam) noticētu, kaut kas viņa tekstā ļoti, ļoti pietrūkst un ir kaut kas klāt, kam tur galīgi nevajadzētu būt, ja cilvēks būtu tas, par ko uzdodas. Vai ne?

  2. Sīrs saka:

    Kliķe grib vinnēt šajā spēlē ,jo Dzīvot ir tik labi un bez problēmām dzīvot ir vēl vēl labāk.Kā teica kāds cilvēkus mīlošs onkulis -Džugašvilli – ir cilvēks ,ir problēma , nav cilvēks , nav problēma. Bet … jā , Volands teica toreiz – Manuskripti nedeg !Un Annuška jau eļļu ir izlējusi … :)))… NO SEKĀM NEVIENS VĒL NAV IZMUCIS .

  3. AGedroics saka:

    Tu pats nebaidies pazust??? :))

  4. Jānis saka:

    Vējonis prezidents komunistiskās un atkarīgās/okupētās Latvijas ir atradis sev draugu Krievijā Putinu…
    Pierādījums tam ir viņa Apsveikums Putinam,ka paliek šis tirāns amatā par krievu prezidentu.
    Visa pasaule brīvā-nosoda Putina agresiju/okupāciju Ukrainā…bet Vējonim kā jau noziedzniekam,saprotama lieta ir kādu aplaupīt,okupēt,nogalināt…

    https://skaties.lv/zinas/arvalstis/vacijas-izlukdienests-krievija-ir-briesmas-nevis-sadarbibas-partneris/

  5. O.Migla saka:

    Tur arī pazuda eks.prokurore Biruta Loze,Daugavas ūdeņos..par “mutes palaišanu”

  6. INSULTS saka:

    Blumberg, mīļais, no manis NEVIENS vēl nav izmucis! Gaidi, padla!

  7. laba ziņa saka:

    Uzdrošinos pareģot, ka tuvāko 6 mēnešu laikā Blumbergs būs beigts. Līķis morgā. Labs Blumbergs ir beigts Blumbergs. Nāvi tev novēlu, nelieti!!

  8. laba ziņa saka:

    žēlsirdības blumbergiem, borovkoviem, bunkām u. c. kliķes asiņainajiem atkritumiem nebūs nekādas, mirdami nenomirsiet, cūkas! TAUTA JŪS NOLĀD! Un tas ir nopietni. Varat, protams, šodien par to pavīpsnāt… bet, kā tur bija, kurš parasti smejas pēdējais?

  9. >>Sīrs saka:

    Labi visu pateici, brāl. Kliķe, protams, grib vinnēt. Taču – gribēt nav gluži tas pats, kas dabūt, vai ne? Kliķe gluži vienkārši nevar vinnēt, jo tajā pusē NAV taisnības!

  10. Ja vien... saka:

    … ja vien viņi zinātu, kā es tos ienīstu!! Miegs naktī nebūtu vairs ne tuvu tik salds tautai nozagtajās villās… Signalizācija ir viena lieta, patiesā drošība – gluži kas cits… un otrās jums pietrūkst, salašņas! Svīstiet baiļu sviedrus un gaidiet gaidiet gaidiet… MUAHHHAHAAHAA!

  11. Sīrs saka:

    AGedroics sagt:
    2018. gada 28. März um 18.17 Uhr
    Tu pats nebaidies pazust??? :))
    ******************
    tu man to jautāji ? :)))
    Atbildu – nē !
    Nejaušību nav . Bet ,ja nu kāds grib riskēt … :)))

  12. Māris M. saka:

    Lūk, kur ir dzinulis ojāriņiem:

    Rietumos palikušais GRU aģents Viktors Suvorovs aprakstīja, kā GRU pēc Otrā pasaules kara mēdza savus aģentus, kuri nebija tikuši galā ar saviem uzdevumiem vai bija nodevuši komunisma lietu, dedzināt dzīvus. Diplomātiskajos maisos tie tika vesti uz Maskavu un dzīvi sadedzināti krāsnī. Svaigi savervētajiem rādīja filmas par šīm sodīšanas metodēm, lai viņiem jau sākumā būtu skaidrs, kāds liktenis sagaida tos, kuri nodod organizāciju vai arī netiek galā ar saviem uzdevumiem. (Juri Lina. Zem skorpiona zīmes 351 lpp.)

    Skripaļa indēšana ir atgādinājums un pātaga ojāriņiem visā pasaulē. Tāpēc tā notika tik skaļi.

    Saasinoties situācijai pasaulē, no viņiem tiks spiests ārā viss pēdējais, ko vien no viņiem var izspiest.

    Neapskaužams un nožēlojams liktenis.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, tas ir viņu neapskaužams liktenis, bet šie “nolādētībai pamestie”, pirms aiziešanas paveiks vēl ļoti daudz ļauna. Tāpēc šī interneta VIETNE cenšas viņus izgaismot. Tāpēc arī tāds drausmīgs naids uz šo vietni, ka notiek bieži- masīvi uzbrukumi. Par to man ziņo servera turētājs.Šie uzbrukumi jau nenāk no “ierindas hakeriem”, bet no pašas cionistu centrāles… .

  13. Blumbergs Ojārs saka:

    Māri M. ,vai tu vēl dzīvs ? Dīvaini! Tad jau pats esi “kegebešnieks “- tie savējos neaiztiek!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *