Līgo- tie esam mēs !

Līgo vakars 1

Par gadskārtu Jānīts nāca, līgo! līgo!

Savus bērnus apraudzīt! Līgo! Līgo!

Vai tie ēda, vai tie dzēra, līgo, līgo!

Vai Jānīti, daudzināja? Līgo, Līgo!

====================================================

Visu šo jauko un Dievišķo mums cenšas atņemt mūsu ienaidnieki, kuriem TUMSA ir labākā vieta, kur un kad veikt savus noziegumus. Latviešu tautas ienaidnieks ir šīs TUMSAS valdnieks un viņa līdzskrējēji- kangari.

Šī valdnieka vārds ir ANTIKRISTS.

Šis TUMSĪBAS spēks, ANTIKRISTS, izpaužas dažādās formās. Cionisti, komunisti, brīvmūrnieki ir ANTIKRISTA augstākie pārstāvji. Kā vieni, tā otri, tā arī trešie ir CIĀNAS GUDRO PROTOKOLU īstenotāji dzīvē.

Mūsu Tēvzemē šie nelieši ir pilnībā sagrābuši varu.

Bet notiks DIEVA GRIBA un kā rakstīts:“Viņi tiks sagūstīti un iemesti Elles zaņķī !”

Latvieša apziņā vēl līdz šai dienai nav iznīcināta īstā saikne ar DIEVU. Pie mums nevajadzēja nākt praviešiem, bet tie gan gāja pie Velna apsēstās jūdu tautas, kura šodien ir ANTIKRISTA avangards. Šo praviešu  “darbību” žīdu tauta novērtēja tā, ka Mozus pazuda “bez pēdām”, un Jēzus tika zvērīgi “krustā sists”. Tā zeme, kuru šodien dēvē par svētu(Izraēla), tāda ir vienīgi sātanistiem, bet cilvēkiem ar Dieviķo dzirksti sirdī tā ir nolādēta,  jo tā ir pārpludināta ar SVĒTO asinīm.

Neaizmirsīsim, kā krievu sātanista Ļeģājeva banda dedzināja Jaunsudrabiņa BALTO GRĀMATU http://tautastribunals.eu/?p=2002 , un ko saka krievu izdzimtenis Mamīkins: “Līgo ir Sātana svētki”. http://izklaide.delfi.lv/slavenibas/citi/andrejs-mamikins-ligo-tie-ir-velna-svetki.d?id=42455826 Toties krievu Pareizticīgā baznīca, kura ir “svētījusi” visus cara asiņainos karus pret kaimiņu tautām, esot svēta !

Kā redzam, tad kārtējo reizi pierādās, ka žīdi un krievi ir avis(lopi) no viena ganāmpulka, kura gans ir ANTIKRISTS.

LRTT 1Latvieši, svinēsim LĪGO un raidīsim uz ELLI visus šos krievu un žīdu sātanistus !

LRTT vēl visiem priecīgu Līgo vakaru un, protams, arī Jāņ-dienu !

LRTT   23.06.12

Latvieti, ja gribi redzēt ārprātu, tad skaties:http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/85314/kareiviga-cinitaja-pret-ligo-tradicijam—eva-alere-video

You may also like...

8 komentāru

  1. Sigurds Graudiņš saka:

    Priecīgu LĪGOŠANU un katram atrast PAPARDES ZIEDU !

  2. Eduards Lunis saka:

    Tiek darīts viss, lai iznīcinātu arī latviešus!Mūsu tradīcijas,svētkus,-visu ,kas ir atbilstošs baltu tautām! Tā jau ir bijis,bet bez panākumiem! Līgosim par spīti noziedzīgajām noziedznieku aktivitātēm,smelsimies spēku ozolu spēkā, attīrīsamies Jāņu uguns tīrībā!
    Priecīgus LĪGO SVĒTKUS VISIEM JĀŅA BĒRNIEN !
    ! SVEICU LĪGAS UN JĀŅUS VĀRDA DIENĀ!

  3. skorceni saka:

    lai izdodas visiem letiņiem svētki!

  4. Sigurds Graudiņš saka:

    nra.lv: Kā Saeimā uz Līgo cirku par 25 miljoniem taisīja;

  5. Miervaldis saka:

    Grantiņam jau kuro reizi taisnība!Malacis Grantiņ, tu esi uz pareizā ceļa!Es domāju, ka tos, kuri te raksta, Jāņos noteikti ir vadājis zirgu ūsiņš, Jāņa pēdās protams!Starp citu, es Jāņa naktī atradu papardes ziedu, vai to aradi arī tu Grantiņ?!

  6. Miervaldis saka:

    Grantiņš noeikti Latvijā, Jāņos atrastu papardes ziedu.

  7. raksts saka:

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/5176/baznica-pret-ligotajiem

    Katoļu arhibīskaps Jānis Pujats, luterāņu arhibīskaps Jānis Vanags, „Jaunās paaudzes” vadonis Aleksejs Ļedjajevs vienojas pret Līgo svētkiem

    Tik bargs nosodījums Līgo svētkiem pausts kristiešu paziņojumā, ko sagatavojis Vasarsvētku draudzes mācītājs Jānis Sadovskis. Viņi malā nestāvēs, un Jāņu naktī no 23. jūnija pulksten 22 līdz nākamā rīta pulksten 6 visā Latvijā ugunskuru vietā kristieši iedegšot savas sirdis lūgšanās par garīgu atmodu Latvijā. Lūgs arī par tuvām attiecībām ar Jēzu Kristu, par valdībām, ģimenēm un, „lai Latvija atgrieztos no elkdievības grēka”. Tiesa, pārmest pagāniem žūpību ir nevietā — tur, kur Jāņus svin tiešām tautiski, ar dzeršanu neaizraujas.
    Šī būs jau ceturtā Lūgšanu nakts Latvijā un otrā Lietuvā un Igaunijā. Turklāt kaujā pret kopīgo naidnieku vienojušās visdažādākās konfesijas — atbalstu izteikuši gan Vasarsvētku draudžu vadītāji, gan Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags, Baptistu draudžu savienības bīskaps Pēteris Sproģis, Romas Katoļu Baznīcas arhibīskaps Jānis Pujats, „Jaunās paaudzes” bīskaps Aleksejs Ļedjajevs. Iesaistījušies arī metodisti, adventisti, Kristīgais radio un citi.
    Turklāt „Jaunās paaudzes” namā Rīgā sestdien un svētdien noritēja starpkonfesionāla konference „Nē pagānisma kultam Latvijā”, kurā analizēja latviešu tautas Līgo svētku tradīciju okultās saknes un to ietekmi uz cilvēkiem.
    Pēc dievkalpojuma bija ieplānots sakurt sārtu un sadedzināt okultās grāmatas un fetišus. Vietā atgādināt, ka pasākuma namatēvs, „Jaunās paaudzes” vadonis Aleksejs Ļedjajevs savos sprediķos latviešu tautas dziesmas nicinoši nosaucis par pagāniskajām mantrām.
    Tik traki tomēr nav, rīkotāji nebija speciāli aicinājuši mest liesmās latvju dainu sējumus vai vismaz Līgo dziesmas. „Līgo ir kultūras pasākums, var apmeklēt, var neapmeklēt,” uzskata konferences rīkotāja Eva Alere. „Sadedzināt domājam ezoteriku, buramvārdu grāmatas, citu okulto literatūru. Fetiši ir dažādi amuleti, ir pat kauli, ko izrok no kapiem, savulaik cilvēki plēsa mizu no priedes pie Zilā kalna Marta kapa,” stāsta Alere. Nelāgo literatūru sanesuši paši kristieši no saviem grāmatplauktiem: „Ne jau visi nāk ar baltiem spārniem kā eņģeļi.”

  8. Miervaldis saka:

    “rakst” – malacis, ka zino tautai par situāciju valstī, paldies!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *