Pārmaiņas: Komentārs par R. Brunera rakstu

Nav iespējams vairs skatīties kā triumfē dogmas un KGBistu sētie mīti. Cerams vairākums piekritīs, ka nav svētas tautas un katrā tautā uzrodas savi nelieši, kurus ir jātiesā pēc visiem saprotamiem noteikumiem, bet lai to izdarītu ir vajadzīgs tiesiskums un tiesas.

Lai gan Brunera teiktajā ir daudz patiesības par rezervēm, bet vairumam tas tomēr nav realizējams, jo lielākā daļa padomju okupantu dzīvo daudzdzīvokļu namos un arī reālās briesmas, draud tieši no austrumiem. Gadījumā ja Krievijā sākas nemieri un haoss veļas pāri robežai, vai arī plānotas provokācijas izraisa Latvijas iekšējie ienaidnieki. Tad lauku apvidos un piepilsētās dzīvojošie būs pirmie upuri, izbadējušai masai, kas nepazīst vārdus lūdzu un paldies.
Kā redzu, Brunera uzdevums ir vest maldināšanā un izplatīt kremļa ideoloģiju (faktiņš pie faktiņa veido ainu), ko kremlis caur savām aģentūrām izplata visā pasaulē. Arī man bija tas gods šajos Jūtūba (kur jūtamas ļoti spēcīgas kremļa manipulācijas un nepārtraukta KGBistu klātbūtne) mītos un dogmās sapīties, pat epizodiski noticēt tiem. Tikai vērtējot šos darboņus ilgākā laikā, izdodas atšifrēt viņu patiesos nolūkus un rūpīgi slēpto Russkij Mir ideoloģijas klātbūtni. Lielākajai daļai cilvēku nav laika iedziļināties niansēs vai arī ļaunos nolūkus saprot tikai beigu stadijā, kad vairs nekas nav glābjams.
Nekādā ziņā neuzskatu sevi par kaut kādu ģēniju, bet pārāk daudzās sakritības kremļa politikai par labu, liecina par kremļa sistēmisku darbošanos, ko par laimi ir sapratuši arī ASV.
Brunera publiskotais Glogerkanāls noFloridas un daudzi citi, tiks tiesāti kopā ar Putina hibrīdkara elementiem kā kopīgs kremļa noziegums pret ASV vēlēšanām. Cīņa pret absolūto ļaunumu ar to vēl nebeigsies, tāpat ir paredzēts no ASV iztriekt visas krievu kopienas un nevalstiskās organizācijas aiz kurām praktiski visos gadījumos slēpjas Kremļa ietekmes aģenti (krievs pats par sevi jau ir gatavs aģents)
ASV demokrātija ir pārlieku tiesiska, lai bez pārliecinošiem pierādījumiem kādu notiesātu, kas šajā situācijā ir vairāk mīnuss nekā plus un kremlim dod milzīgas priekšrocības, bet likumdošanas jomā ASV viss tiek labots un panākumi cīņā pret orkiem turpinās.

Vēl bīstamāki par pašiem krieviem ir pārkrievošanās stadijā esošie tautieši, kuriem dedzīgi jāpierāda sava piederība krieviem par katru cenu. Tādi kā likums bija 99% komunistu, kuriem pilnīgi nebija nekādas starpības, cik stulbus ideālus sludināja templis – zikurāts – Kremlis (komunismu, perestroiku, kapitālismu, anarhiju vai verdzību) komunisti un krievi vienmēr atradās priekšgalā, ko savukārt tiem nodrošināja visuresošie čekas kadri. Tas apliecina, ka mums darīšana ir ar paštaisniem, patmīlīgiem, nežēlīgiem un līdz fanātismam ticīgiem radījumiem, kuriem ir visas reliģiskām sektām raksturīgās iezīmes, varu pār teritoriju un finansu sviras ieskaitot.

Patreiz Kazahijas scenārijs šo paradoksu pierādīja spīdoši, kaut vairums kazahi jau ir asimilēti un pat ģimenēs sarunājas krieviski, to mentālā atšķirība un morālās vērtības ir palikušas tās pašas cilvēciskās, atšķirībā no krieviem, kam vienīgais un augstākais mērķis ir vergot kremļa sludinātiem ideāliem, lai cik necilvēcīgi tie arī nebūtu. Kazahijas gadījumā, uzdevums bija veikt organizētu provokāciju pret mītnes valsti, lai saglabātu prokremlisko feodālo iekārtu valstī un tas krievu smadzenēs ir iegravēts kā stabilitātes saglabāšana, stabilātes garants utt. pēc Kremļa ideoloģijas standartiem.
Atcerieties, katrs krievs ir dzīva Kremļa kara mašīna, kas var gadu desmitiem darboties kā nevainīga civilpersona, bet vajadzīgajā brīdī nav nekādu problēmu šo mašīnu iedarbināt, par atslēgu izmantojot “pareizos” saukļus no pareizās tribīnes. Kādi ir pareizie saukļi un kur atrodas pareizā tribīne, es ceru visiem ir skaidrs.
Starp notikumiem Alma-Atā pavīdēja nofilmēti kadri, kuros redzams luksusa autoparks, ar kādiem ieradušies nekārtību izraisītāji-marodieri, sportiskas miesasbūves “zelta jaunatne”. Jauki apzināties, ka kremļa partijas paspārnē arī pie mums ir ielu vingrotāji un praktiski visi sportisti ir čekas iebaroti ideoloģiskie kareivji, kuru sadzīviskos vai kriminālos misēkļus, piesegusi visiem zināmā tiesu sistēma.

Daudzi te baidās nenonākt čipkartes atkarībā, bet viss ir tieši otrādi, kā jau visos Kremļa projektos. Vienīgā iespēja nonākt čipkartes verdzībā uz mūžu, ir palikt Krievijas un Ķīnas ietekmes sfērā, bet tur kā likums nonāks visi, kas nebūs paspējuši atbrīvoties no Russkiju Mira. Viņu klātbūtne vienmēr ir par iemeslu, lai Kremlis steigtos glābt savu ušķemļonniju tautiešu tiesības.

Nebrīnīšos arī, ka sejas masku nēsāšanas uzspiešana ir kremļa projekts, kaut arī novecojis maskēšanās veids, jo personas atpazīšanas tehnoloģijas ir strauji attīstījušās. Tas tomēr tika palaists, cerībā noslēpt plānoto masu nekārtību patiesos sarīkotājus un marodierus, kas jebkuru miermīlīgu mītiņu pret iedibināto sistēmu, var ātri pārvērst par asiņainiem notikumiem, tādējādi “likumīgajai” varai dodot pilnvaras, vērsties pret tautu.
Ne velti normālus cilvēkus izbrīnīja zemessardzes un armijas zvērestu pārlabošana, kur tautas un valsts aizstāvība ir nomainīta pret “likumīgās” varas aizstāvēšanu.

Skaidrības labad piemetināšu, ka krievus un krievžīdus neskaitu par tautu vai tautību, bet gan par piederību nacistiskai sektai, kuras galvenais lozungs ir tautu draudzība ¿ Kāpēc tā, tas jau ir cits stāsts un neattiecas uz tēmu, bet informācija kas to apliecina ir pieejama jebkuram, ja vien ir vēlme un ikdienā nav aizņemti ar mītiem par aizkapa dzīvi un pārprastu filozofiju par cilvēku tiesībām – pasaules pilsoņiem, uz ko parasti ir balstīta krieviem tīkamā ideoloģija.

Ņemot vērā, ka krievs nav tautība, nevar būt arī runas par nacionālā naida kurināšanu. Un tātad, kādi ir secinājumi, jāatzīst, ka ikviens šāds “krievs” ir dzīva kara mašīna, citu valstu un citu tautu iznīcināšanai. Ja tādu krievu vēl apmāca vietējās tautas valodā, kaut tas ir nešķīsti grūti, tad tā jau stipri modernizēta kaujas mašīna, tā teikt uztjūnēts krieva variants, kādas konkrētas tautas iznīcināšanai.

P.S. manā skatījumā, divi Kremļa nesasniegti mērķi, ir izraisīt ASV haosu un otrais, Ukrainu iedabūt NATO ar visiem KGBistiem un pārējo krievu šļuru, līdzīgi kā tas noticis ar Latviju. Sekas tādam scenārijam būtu visai paredzamas.

LRTT: www.tautastribunals.eu sen ir rakstījis un arī informējis NATO, ka Latvija ir TROJAS ZIRGS NATO struktūrās, jo vadība ir 100%tīgi maskaviešu- komunistu rokās un Ģenerālštāba valoda ir KRIEVU !!! Krievija savā pamatbūtībā ir CIĀNAS GUDRO darba instruments !

Protams, ka uz šiem nav attiecināms apzīmējums- TAUTA. Tie sātaniskas sektas pārstāvji !
Šeit skatāmie visi ir komunisti, kuri arī nav piedēvējami kādai tautai ! “Komunisms bija un ir slēpts jūdaisma totalitārisms- SĀTANISMS !”

07.01.22

You may also like...

12 komentārs

  1. ... saka:

    Parmainas mums saka,ka nazarbajevs ir legals taisnibas sutnis,bet ,,autoparks,, – krievu pasaules scenaristi. A,pag, kaut kas te
    grapim svilst no apaksas…
    Kur bildes no autoparka ? No valdosas siles lopu piemajas, pie pilju, pie rezidencu garazam? Jocigi. Kazahstanas nabadziba ir slavena
    pa visu Pasauli. Ka ari visas pahazuhas pa centralam ielam ,kur neviens nedrigst dzivot,lai nesabojatu skatu. Un tie piemineklji veciem,
    ar galvu slimiem,no bagatibas prataa jukusiem lopcilvekiem.
    Vai tad neviens par neko ,nekad nesaks protesteet cilvecigi un spontani ???
    Parmainas taksh nenotiek tikai kladzinot… va ne? Un kazaku zeme krievi ir labaa cienjaa? Kur Jus tadas zinas esat ravis?

  2. Pārmaiņas saka:

    Ja gadījumā kāds nav dzirdējis likumīgā ASV prezidenta runu.
    https://youtu.be/sL7URdTftPY

    Komentāram .. 2022. gada 7. janvāris 11.52 pat netaisos pievērst uzmanību. Tādi kā Jūs priekš manis neeksistē, nekad nav eksistējuši, nekad neeksistēs.

  3. Pārmaiņai saka:

    citāts :”Nebrīnīšos arī, ka sejas masku nēsāšanas uzspiešana ir kremļa projekts, ”
    Tev no Grantiņ kunga ir pielipis stulbums.

  4. Kārlis saka:

    Kas ir Krievija,un, ka ir labāk būt tālāk no tās nekā tuvāk,normālam latvietim jābūt skaidram.Tomēr,būt klibam uz vienu kāju,vai smadzeņu puslodi ir ļoti bīstami,izņemot,ja zābaks abiem ir stellēts.
    Analoģijas ir Vācija un Krievija mūsu vēsturē,kā arī vāciskais un krieviskais elements mūsu vēsturē.Bez viena no tiem,mūsu nebūtu.Grūti ir teikt,kas būtu,ja abu to nebūtu.Ir tas kas ir,tāds liktens.Mūsu senči to labi saprata,pat tautas ziesmās-,,kamēr sargu rīta pusi,pērkons duna rietumos,,.
    Te viens krata dūres jūras krastā,pagriezies pret austrumiem,bet nemana,ka no citas puses tuvojas devītais vilnis. Tas jau ir klāt,un šo dīvaini ,un ne viņu vien,ir parāvis gaisā un sviež,skaidrs kur.
    Mums būtu daudz labāk,ja krievu šeit būtu 10 reizes mazāk,bet nedrīkst tā riet pret citu tautu,un galu galā spļaut pašam savos,arī manos kāpostos.Vai pārmainītais gudrinieks ir cītīgāk paanalizējis,cik kopīgu sensakņu vārdu ir mūsu abās valodās?Vai šis kārumnieks apjēdz,ko tas nozīmē?
    Viņš taču ir tāds pats krievs,ar vācieti pašķaidīts,vai otrādi,bet stulbāks par abiem,jo šķielē tikai uz vienu pusi.Punkts.

  5. Odze. saka:

    Karlim.

    Zviedri. Somugri. Slavi. Poli. Leisi. Zidi. Vaciesi.
    Pasiem zemes lielas,bagatas. KO VINIEM VISIEM VAJAG NO MUSEJAS ???
    Un nav labi but glumam un laipotajam… no sadas kaites,tad ari sakas visas problemas ar zemes un tautas zaudesanu.
    Par laimi- Raditajs lietas karto no vienas malas,gan jau pienaks katram klat un izkratis riktigi. Par to nav ne mazako
    saubu. Par velu bus ar muti braukt uz tirgu !

  6. aizkulises saka:

    Rads rada gabalā: astoņkājis Latvijā, kas specdienestus izmanto valsts nozagšanai. Alfrēda Justa dēla Mareka Justa (strādājis pie Skonto šefa, čekista Gunta Indriksona) iespējamais komentārs par savu kaimiņu: Juris Jurašs ir no Burtnieku novada. Burtnieku novada domes priekšsēdētājs līdz pat novadu reformai ir bijis padomju milicis Edvīns Straume (Vienotība), KNAB priekšnieka Jēkaba Straumes pusbrālis. Šobrīd Burtnieku novads ir zem Valmieras novada, kuru vada Vienotība.

  7. Pārmaiņas saka:

    Aplūkojot notiekošo Kazahijā, redzam cik atpazīstams ir čekistu rokraksts, lai diskreditētu tautas centienus atbrīvoties no parazītiem un kremļa marionetēm. Skaidri redzams kā kremlis veikli izmanto savu kontingentu, sākot no manipulācijām ar internetu, kriminālnoziedznieku iesaistīšanu un beidzot ar sieviešu un bērnu ciešanu iepīšanu tajā.
    Vienlaicīgi caur informatīvajiem kaujiniekiem, pārējai pasaulei radot iespaidu par cīņu ar ekstrēmistiem, tā formāli iegūstot tiesības izrēķināties ar patriotiskākajiem kazahiem pat labāk kā Staļins, kurš vismaz piesedzās ar troikām.
    https://www.youtube.com/watch?v=E-3y3DxAuks

  8. Latvijas pilsoņi saka:

    Mums būtu daudz labāk,ja krievu šeit būtu 10 reizes mazāk,bet nedrīkst tā riet pret citu tautu,un galu galā spļaut pašam savos,arī manos kāpostos.Vai pārmainītais gudrinieks ir cītīgāk paanalizējis,cik kopīgu sensakņu vārdu ir mūsu abās valodās?Vai šis kārumnieks apjēdz,ko tas nozīmē?
    Viņš taču ir tāds pats krievs,ar vācieti pašķaidīts,vai otrādi,bet stulbāks par abiem,jo šķielē tikai uz vienu pusi.Punkts.
    ————————-
    Kas par piemirstu, sen, līdz vēmienam dzirdētu un lasītu “Cīņas” teksteļos?!! Tad arī latviešu tautas “draugi” mūžam aicināja ar visu okupantu noziedzīgo darbību Latvijā samierināties! Un par piemēŗu minēja mistiskās “kopīgas saknes” latviešiem ar stepju iemītniekiem, ar Volgas strūdziniekiem un židiem čekistu formās un partijnieku tērpos, ko diži latviešu vēsturnieki-komunisti esot atraduši! Toreiz arī tās preteklības drukāja kāds “kārlis”, škiet ‘pakalns”. Bet tas ar maskētio niku … 11.52 raksta šādi “…kur neviens nedrigst – kazaku zeme krievi ir…” – nu, nav komentāru!

  9. ... saka:

    Komenteju ieprieksh esosho teksta rakstitaju.

    Raksta sadi; …kur neviens nedrigst – kazaku zeme krievi ir…
    Nu ,EFEKTIGI !!!

    Vispar jau labi,ka Jums trukst vardu pasam par savu genija rakstu darbu. Jo latviesiem nav raksturigi daudz muldet un klaret un murgot par
    visparzinamam temam,jo latviets ir daritajs ,nevis muldetajs. Ja,nu, krievi ir visur,kur vinju nav… Un to,ka vinus neciesh,izsmej un ienist ,taksh,
    ari, ziniet,nav nekads noslepums !
    Bet pie sadas situacijas ir vainigi tikai vinji pasi … Ar PASAULES PARVALDITAJU neapslapejamo gonoru, pa ielu iet katrs smirdigs bomzis vai
    tirgus paviljonu apkopeja,kuri runaa tikai un vienigi PORUSSKI…
    Un vinu pasu noslepenotie arhivi ,par sausmam,kuras vinji ir veikushi VISUR,kur vinji ir iebrukushi- vinus izputinas no sis Pasaules ka puteklus
    pa vejam!

  10. Anonīms saka:

    Nu ja! Lauku iedzīvotāji? Maz jau vispār Grantin laukos tādu ir un kārtīgu saimi sastapt ir sarežģīti, kas nebūtu sasmerejusies ar tiem pašiem zhidu lēniem. Zemnieku saimniecības lielum lielā nepastāv un apsaimnieko zemi korporeli. Tādi purni, kā Mezvilo ir piemērs! Viņi nepazīst lūdzu un paldies un piemērs ir mans kaimiņš nr. 6, kas izteikts maza auguma zhids pirmais uzrunā – E aljo, kto ti zdesj budjesh! Norādot viņam savā valodā, ka šeit es dzīvošu un būšu jums kaimiņš viņš man norāda, ka uzvedoties ne pēc viņa prāta viņš runās ar mani savādāk. Kādā nozīmē? Tipo budjesh muziku slushatj po nocham! Nu i vien tā jau desmit gadi un izlec ik pēc kāda laika no viņa ārā debilisma izpausmes, bet pēdējo reizi aizejot jau gandrīz līdz kautinam pēc jis paliek uzmanīgāks. Pašam brālis dzīvo ar latvieti Vācijā un arī pats Vācijā darbojās kādās tur tehnoloģiju sfēras. Sapelnijusies tie nu grib piekļūt pie nekustamajiem īpašumiem un meklē protams nozelojamos. Tikai paši vietējie letishi nezin kāpēc nespēj nospļauties viņa virzienā, jo asinis ir tādi paši brāļi, kas dzīvo viņam pretī un apzinīgi izskar valsts svētkos karogus. Tik vien ar burtu Rh viņiem ir problemātiski izteikties un Jelgavā kārtējo gadu jaunpiedzimuso populārākie vārdi ir Roberts un Sofija. Protams, ka krīzes brīdī viņi vietējos nezelos un tieši par to arī norādu letishiem, bet letishi man norāda, ka es neieredzu cilvēkus.

  11. Kārlis Kārlim saka:

    Sveiks,Kārli!

    Kādu gadsimtu Latvijā ir vērojama interesanta tendence T.s. mūslaiku varoņu varonības izpausme ir riet TIKAI pa konjunktūras vējam.TIKAI. Tik sirsnīgi apmāti kā to dara apmāts suns skaidrā nakrī uz Mēnesi.
    Situācija un skats no malas iznāk komiski-čūskas abi gali satiekas,aste mēģina norīt savu galvu,bet mēģina.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *