4. maija bandas loģika ir ārpusdimensionāla !

Katrā gadījumā man viņa, šī čekistiskās Latvijas loģika, nav izprotama. Nu pasakiet, kā tas var notikt, ka visi saziņas līdzekļi ir pilni ar anti-kariņistisku propagandu, bet viņš paņem un uzvar “vēlēšanās” ?! Šis garīgi atpalikušais(gan pēc izskata, gan pēc runas), tika desmit reizes vairāk kritizēts par J. Bordānu, bet viņš ņem un “sagrābsta” desmit reizes vairāk balsu par viņu.

Varbūt ka Latvijā ir kāda speciāla balsu skaitīšanas sistēma, kura izstrādāta slepenajā “Ciānas Gudro” zinātniskajā centrā ? Bet vairāk izskatās, ka aiz visa tā stāv nauda- liela nauda, kuru ziedoja vecie čekisti, kurus Bordāns solījās “vilkt pie zara” ? Uzvarēja: kariņi, seski, lembergi, šleseri, krištopāni un viņu izsūtāmie no NA, kuriem latviešu tautai nozagtie miljoni atrodas ārzemju kontos. Bordāns pats vainīgs pie visa šī totālā zaudējuma. Sacīsim J. Bordānam tieši acīs, ja Viņš pats to nesaprot: “Ja nemāki zagt un Tev nav miljoni ārzemju kontos, tad nelien lūdzu deputātos un neapkauno “godīgos” vēlētājus, kuri balsoja par seskiem, kariņiem, lembergiem, šleseriem un krištopāniem !”

Katrā gadījumā godmaņi, lembergi, indriksoni, sdavicki, plauži & co, varēs ar saviem tuviniekiem mierīgi gulēt, jo “nelietis” J. Bordāns ir padzīts !

P.S. Un nebrīnīsimies, ka šie žuliki turpmāk tēlos dižus nacionālistus- latviešu tautas glābējus !

06.10.22

You may also like...

9 komentāru

  1. admin saka:

    Info Pārmaiņas: rakstus sagatavoju nedēļas nogalē, bet apstiprinu sekojošā nedēļā. Jūsu informācija parādīsies sestdien.

  2. Valodas stūrītis saka:

    “Man ir jauns gadžets.”
    —“Labi! Bet tagad pastāsti latviski,kas tev ir jauns!”

  3. Par neārstēto tauku piku saka:

    par to zilo cuuku 2022. gada 2. oktobris 1.20
    AG 2022. gada 29. septembris 19.39
    Bet bija tak laiki, kad Raivītis bāza savu daiktu tavā dirsā, aizmirsi, Linardiņ? :)))

    …nelien te resnaa cuuka ar savu te vieniigo atkaartoto pidaru teemu, ja esi tik zils un tik nedabuujis, lien pie saveejajiem “Progresiivajiem”, tur tev viss buus , par ko tu pediņ sapņo…
    ———————–
    – šis slimais nevar savui pakaļnieku traumu pamest un te smirdēs ik pa laikam, tāpēc tomēr iesakām adm. šo pedāla monotono un vienveidīgi jēlo tekstu nepublicēt!

  4. Pie valodas stūrīša saka:

    “Mana prioritāte ir skatīties televizoru.”
    —“Almastant,kur tu dzirdēji tādu nelatvisku vārdu!?”
    “Pa televizoru,Kariņš teica.”
    Daļa cilvēku vēl joprojām prātā un domās paši pakļaujas varas nagos atrodošamies tv. un rādio kroplīgās runas un melu straumēm!

  5. Anonīms saka:

    Puķins 70.dzimšandienā skaidrojis,ka kodolarsenālu pietaupīs. Bet gadījumā,ja fašisti galīgi slikti uzvedīšoties,tad ir upju aizsprosti,kurus palaidīs vaļā augštecēs.

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Te nu lūk atkal pats apstiprini to, ko Ruslans Strakis norādīja, ka ejot uz vēlēšanām jūs neko nespēsiet izmainīt sev par labu, kā to neesat spējuši. Tomēr, ja skatās uz tā paša Finka pareģojumu un parcila to pa simt reižu? Smagi laiki ir bijusi senčiem un vēl pirms aiziešanas pie senteviem ar Kgbeshniku spriedelejot uz dvēseles daudz pretīgu lietu, ko negribas cilāt, tad nu vien vīram norādīju, ka nevienam meslam nav nekādu garīgu tiesību nosodīt jūsu dzīvi par laiku kurā viņi paši nav dzīvojuši! Šodiena mēs atkal stāvam uz tām līnijām uz kurām stāvēja viņi, kad brālis šaus nost brāli dēļ kaut kādiem pidariem, kam ļoti gribas vispasaules pielūgsmes. Ne tauta spēj veselīgu lēmumu pieņemt, ne arī ievēlēt sev taisnīgu valdnieku. Pēc tēvu gara būtības skatot šajos laikos tauta pieprasa sev īstu valdnieku, bet pati negrib darīt to, ko viņai norāda taisnīgs vīrs. Rikste, rikste un vēlreiz rikste! Tā būs elektroniskā diktatūra un pēc taviem spriedelējumiem tu pats sajusminies par tādu pasauli, ka izdirsties bez Quar koda nevarēs.

  7. Interesants fakts: saka:

    Vairākās valstīs aizliegts jebkādā veidā izklāstīt PASAKU PAR SNIEGBALTĪTI,jo sniegbaltīte nekā nevar sanākt melnā. Par to nēģeriešu feministes ir sašutušas un nolēmušas rasismu ar Sniegbaltīte pasaku nolikt pie vietas,kur dienas gaisma neiespīd.

  8. AG saka:

    Ja Bordāns pats šito izlasītu, kā viņš zviegtu! :)))

  9. Anonīms saka:

    Zentas Mauriņas dzīvesbiedrs,zinātnieks Konstantīns Ravdive bija pārliecināts,ka neviens no mirušajiem nav miris tā,ka nekas nepaliek pāri. K.Ravdive uzskatīja,ka mirušo dvēseles mīt kādā savā pasaulē,piedevām ar tām var sazināties. Ravdive izmantoja dažādus plaša diapazona rādioaparātus,lai pētītu,un,kā viņš apgalvoja sazinātos ar aizgājušo dvēselēm.
    Atcerēties Ravdivi ar viņa pētījumiem pamudina kādi citi mūsdienu pētījumi,kuri arī,itkā apstiprina,ka neviens nav miris pilnīgi. Interesanti,ka visas rādio frekvences tagad ir totāli aizpildītas ar mobilo bāzes staciju izstarojuma “zāģi”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *