A. Balts. Prezident, izmantojiet Beļģijas situāciju

IMGP0974No LRTT pasta kastītes

Prezident, VL/TB,PS,JL deputāti un biedri  izmantojiet  Beļģijas situāciju un izpildiet  BEIDZOT PAMATPIENĀKUMU pret mūsu tautu, civilizēti novēršot okupācijas sekas!

Vēlos izteikt savas domas par notikumiem Beļģijā, tā ir situācija, kas skar mūs visai tieši. ES galvaspilsētā  Briselē briest pamatīgas jukas,  labi un seni kaimiņi-flāmi un valoņi TOMĒR nevar sadzīvot, kaut nav vieni no viņiem okupanti un otri nesenā pagātnē okupētie, kā ir Latvijā.  Un kas nelietīgi un nodevīgi tiek saglabāts no mūsu vadības  kangariem, gatavojot ko daudz sliktāku mums nākotnē, kā to kas notiek turīgajā un  rāmajā rietumu valstī.

imagesCAGMBC3S

Foto: God. Balta kungs, vai Jūs tiešām domājat, ka šis ērmīgais nelietis aizstāvēs latviešu tautu ? Tādā grimasē seju var savilkt tikai un vienīgi garīgi traumēts indivīds. Tieši tādus “gara traumētos” izmanto latviešu tautas ienaidnieki- krievu šovinisti un cionisti.

Un kaut mūsu TV -1 tālredzīgi vakar demonstrēja A.Zariņa raidījumu ar sagatavotu smadzeņu skalojamo, ka viņu  – flāmu un valoņu konflikta iemesli esot ekonomiska rakstura, nevis nacionālu iemeslu dēļ, tas neiztur pat paviršu kritiku. Jo apgalvojot  raidījuma diktoram, ka flāmi pelnot vairāk un tāpēc gribot nodalīties, bet nevarēja noliegt mirkli vēlāk, ka valoņi uzrādot straujāku ekonomisko augšupeju utt. Bet ja pat šie pārtikušie un visumā ļoti draudzīgie kaimiņi nevar sadzīvot, ko teikt mums un ko teikt brāļiem igauņiem?
Nav šaubu, ka mūsu okupantu pārpildītajā valstī parādīt , ka etniskas dabas  konflikta cēloņi ir noteicošie pat  Beļģijā, ka tur  tieši vienotas valsts valodas prasības no flāmu vairākuma puses rada šos nemierus, mūsu kļeckinu TV nedrīkst atspoguļot, jo taisnība promaskaviskajiem spēkiem ir  bīstama un ne tikai šoreiz, bet vienmēr!
Šī situācija Beļģijā ir jāizmanto par iespēju beidzot pacelt  skaļā un publiskā līmenī Latvijas dekolonizācijas  steidzamu nepieciešamību un lūgt  ES likumdevēju  palīdzību šajā likumīgajā procesā. Te nu var visu savu nacionālo degsmi darbos parādīt  partija VL/TB un ar  Vienotības godīgo deputātu atbalstu atbrīvojot demokrātiski un likumīgi LV no tiem, kas ir te sveši un naidīgi!

26.02.11

You may also like...

9 komentāru

  1. black_joker saka:

    nu kāds vismaz palasiet Beļģijas vēsturi, pirms rakstiet murgainus rakstus. Beļģiju izveidoja mākslīgi un 3 valodas un 2 tautas tik mazā nostūrītī tiešām nav nekas labs. 1830.gadā Nīderlande bija vēl ļoti stipra un pēc Napoleona kariem atkal bija galvenais Francijas un Anglijas konkurents koloniju sagrābšanai. Veikli izmantojot frančvalodīgo provinču separātiskās tendences tika radītā Beļģija, kur franču, flāmu un vācu valodās runājošie krasi nodalījās savos apgabalos. Un tur ir ekonomiski aizgājuši tik tālu, ka citā valodā runājošajiem nepārdod īpašumus, neņem darbā un tā tālāk….

  2. Talmuds saka:

    es domāju ka ir liela, ļoti liela atšķirība starp etniskajiem latviešiem un latviešvalodīgajiem, ja šeit esošie nezin vēsturi sākot no 1200.gada tad ir skumji, un man jūs nāksies apbēdināt: etniskie latvieši ir maz vai pat izmiruši, komentārs no delfiem kas visiem pseido latviešiem aiztaisīs mutes

    Antropologs, 21.02.2011 11:26
    Nu nu, rases tīrītāji, “ārieši” – atsaldētie margināļi. Krievu mongoloīdi sakiet. Kas jūs paši esat? Latvieši, sū.i vagā, lielākā daļa no jums ar latviešiem ir saistīti tikai ar latviešu valodas starpniecību, identitāti un Latvijas ģeogrāfisko teritoriju, bet ne ar latvisko etniskumu. Lielākā daļa no jums ir poļu, krievu, to pašu tatār-mongoļu, ukraiņu, baltkrievu, lietuviešu, vaciešu, igauņu, zviedru, ēbreju, čigānu ģenētiskie krustojumi, laulību rezultāts vai vienkārši seksuālā apmierinājuma rezultāts (arī piespiedu). Latvija nu nav tā vieta, kura var lepoties ar tīro latviskumu. Starpetniskie bērni, piedodiet, bet tien nav vienīgi PSRS darbības rezultāts. Tāpēc mīļie ārieši, palūgšu jūs paklusēt un izspļaut ārā etnisko neiecietību un agresiju. Nav jācildina rase, bet gan cilvēciskumu, cilvēku kā humānisma ideālu, tad nebūs te ne neonacisti, ne antifašisti.

  3. Talmuds saka:

    tā ……
    Komentārs neatbilst tēmai, tāpēc dzēsts.

    Admins

  4. Miervaldis saka:

    Nu bet tie, kuri mūs iefīrēja eiropas savienībā, vairs sen nav starp mums! (nav miruši) Nu bet ko teikt par tiem, un vēl citiem, kuri attiecīgās mājās sēž savu smuko naudiņu?Pirmkārt par tiem eirodeputātiem!Redzams, kad Latvji nav ietrennējušies valdīt savu zemi, tādēļ to dara citi!Un kuri tie citi ir?Padomju izsmirdējušās paliekas ždanokas un Rubika izskatā!Nu vai tādi Latvji var būt savas zemes saimnieki?Taču ne!Nu redzam, kā viņi tos Latvjus vazā aiz deguna, izķēmo….Bet ir tādi, kurus nevazā aiz deguna, un neizķēmo!šie Latvji to vienkārši neļauj darīt!Viņus sauc tad par nacistiem, fašistiem, un nez par ko vēl!Nesaprot mūsu varturi, nu nesaprot, kas ir kas!Tāpat arī lielākā daļa nabaga Latvju tautas!Mūsu varturi to negrib saprast, jo tad viņiem būtu viņu siltās vietas janomaina pret cietuma restēm!Bet Latvju tautai nevajag ticēt šiem zemiskajiem švaļiem!Ticiet labāk mums – tautas tribunālam, un pārējiem nacionālistiem!Beigās izrādīsies, kad mums ir taisnība, un šie varturi smagi norausies, bet tauta uzgavilēs!Nu tas par tiem….Bet mūsu “saemā”, sēdošajiem, liekas, nekad nepienāks atmaksas brīdis.šie vaininieki, pie tā, kad mums rubiku ievēlēja (prātiņ nāc mājās!) smuki nosēž savu (ne) nopelnīto naudiņu!Centīgākie no viņiem, cenšas jau tagad nodibināt sakarus ar Maskavu, lai gan viņiem mūsu vairiņa novelēja ēst briseles šprotes!Nepateicīgie deputāti!

  5. Latvietis saka:

    Es nekad neesmu bijis Beļģijā un pārsteidz apgalvojums, ka ir 3 valodas.Jo ir tikai 2 flāmu un franču. Mazajā Luksemburgā gan ir 3 valodas, Kā blak jokeris to izskaidros ? Ku tad atrodās tie vācu apgabali, kad Beļģija ir 2 x mazāka ka Latvija ?

  6. black_joker saka:

    latvietim – viena province pie Vācijas robežas runā vāciski- skaties linkā : http://en.wikipedia.org/wiki/File:Communities_of_Belgium.svg
    tas rajons ir kādi nieka 850 kvadrātkilometri, bet ira.

  7. A.Kalniņš saka:

    Ne džokers, ne Talmuds nerunā, vai drīzāk izvairas runāt par galveno domu rakstā -par nepieciešamo, bet vēl nenotikušo dekolonizāciju, kā likumīgo okupācijas seku novēršanu. Par to un tikai par to ir ir šet runa! Un nevis tukši strīdi par Beļģijas valodu skaitu un pilnīgi liekiem ekskursiem viņu vēsturē. Jo tēma ir par nespēju integrēties, nespēju saprasties dažādām tautām vienā valstī saspiestiem, kuri pie tam nav, kā Latvijā ar krasi atšķirīgu mentalitāti, audzināšanu, diametrāli pretēju vēstures izpratni un nav ar noziedzīgu pagātni pret otru tautu!

  8. Tauta NEATBALSTI saka:

    Neatbalstiet tautas skaitīšanu, tā ir pazemojoša pēc formas, jo ir it kā 20 g. “atbrīvotā” valstī, bet zemiski iespiesta okupantu mēlē, kā līdztiesīgiem un līdzvērtīgiem pilsoņiem, bet kas patiesībā ir tikai VALDĪBAS nelietīgi nenovērstas okupācijas sekas un tādejādi radina pie mūžīgas okupācijas – divkopienu valsts!

  9. white joker saka:

    ..hi, visi normāli noštopēs šito tautskaitīšanas balagānu un patrieks izošņātājus ar visām anketām

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *