Liecības par žīda Borovkova antilatvisko darbību

Un tā, latviet, soli pa solim uz starpatautiskā tribunāla pusi !

Aivars Borovkovs: Kādreiz NA bija inteliģents un izglītots politķis Māris Grīnblats. Diez, kur viņš ir pazudis?… Tai partijai ļoti noderīgs būtu arī kāds intelektuālis, kā arī pamācošs par stukaču un nodevību.

Jānis Vinters: piesakiet sevi,esat gan intelektuāls,gan LR nodevējs ,gan stukaču slēpējs , gan to atbalsītājs,gan to kurators :)
Vēl no saimnieka dabūsiet kādu jūdas grasi klāt

Andris Pauls-Pāvuls: Ģrīnblatu darba dienās parasti var satikt vilcienā 17:43 no Rīgas uz Vecāķiem. Par stukačiem: @VL_TBLNNK ir vecbiedrs Voldemārs Kārlis Markuss – zinošākais stukaču lietās Latvijā. Ar viņa liecību TB/LNNK Normunds Lakučs nepārsūdzami AT Senātā tika atzīts par čekas stukaču.

Borovkovs: Joprojām vāc par viņu ziņas un ziņo? Malacis.

Andris Pauls-Pāvuls: Aivar, beidz šo puicisko manieiri. Manu bērnu māte parasti brauc ar Grīnblatu šajā vilcienā. Vākt info par šo politisko līķi man nav ne jēgas, ne vērts. Gribi atklāti parunāties, nevis twirerdirsties, zvani: 29266225

Aivars Borovkovs: 2 gadus klusējot skatos Tavu monologu
Šo to esmu uzzinājis jaunu. Par sevi, par citiem. Kā aplej ar mēsliem Atmodas laika cilvēkus.
Un par sevi – neko. Balts kā neesošs sniedziņš!
Un tad pēkšņi gribiens parunāt pa telefonu? Pats zini, kam Tev ir jātaisnojas. Man tas neinteresanti

Andris Pauls-Pāvuls: Tu Aivar, pazudināji Māri Grīnblatu, Pilsoņu Kongresu un 18.11.1918. dibināto Latvijas Republiku. Šī Tava instrukcija ir neizdzēšama liecība LPSR transformācijai kartelī, jeb 4Maija republikā, vai kā to viedi, tieši 18.01.1991. nodēvēja Visvaldis Lācis – Karnevālā tautai.

Paralēli, Tu Aivar, kopš 1990., uz [Latvijas republikai piekrītošo] PSRS armijas objektu bāzes, veidoji “SWH impēriju”, kura tagad, @nralv prāt, piedzīvo bēdīgu galu. Viss, kas būvēts uz “māla kājām”, agri vai vēlu sabrūk. Karnevāla maskas drīz kritīs…

Raits Valters: Ar Aivaru būs jāsatiekas un jāizrunā par mūsu un padomju lietām, ko viņš studēja. Šeit redzama sadarbība augstākā mērā!
Jānis Vasiļevskis: Rait, ja tiksies, pajautā Borovkovam arī par to pilnīgi jauno, vēl neizpakoto datoru, ko A.B. tajā brīdī, kad vēl nebija pārņemta VDK ēka, par 20 000 rubļiem pārdeva Kukurītim.

Inese Putniece: Virtuves ķebļa demokrātija padomju izmeklētāja A.Borovkova izpratnē.

Dace Dzene: Visi visu zin un ne čiku, ne grabu.

Anonīma atbilde Dacei Dzenei: Ziniet, nebūtu Andra un šo liecību, dokumentu, tad liela daļa latviešu neuzzinātu kā jūs tā izšiverējāt no Latvijas valsts pāris īpašumus priekš SWH. Par pārējo vēl nerunāsim. Tāpēc Andrim paldies par šiem vēstures dokumentiem.

Anonīms par Borovkova visurbūšanu un fotogrāfēšanu: Visa kontekstā šobrīd, subjekta nevainīgais hobijs visu fotografēt, vairs neliekas nejaušs. Visos būtiskos pasākumos preses zonā redzēts. Žurnālists? Kurš medijs? Licences nr?

VDK aģents Godmanis [pats!] sev par segvārdu izvēlējās “Pugulis”. 18 gadu vecumā traģiski mirušais Rauls Pugulis skolā bija Godmaņa labākais draugs. Sola biedrs. VDK vervētāji vervējot Godmani to nezināja.

Dokumentu kopijas ar Borovkova parakstu: https://twitter.com/andrispp/status/959646270255173632
https://twitter.com/andrispp/status/959646262982266880

Tur izlasīsiet kā Borovkovs dod rīkojumus propogandai un dod uzdevumu likvidēt Pilsoņu kongresu. Tātad šeit balts uz melna rakstīts, ka Borovkovs ir tiesājams noziedznieks un vainīgs, ka PSRS pilsoņi tika pie LR pilsonības un pateicoties Līdztiesībām, PCTVL, Saskaņas centriem ir iesprūdusi Latvijas demokrātija un neatkarība.

03.02.18





LRTT piebilde:

Nu nav šiem krievžīdu čekas izdzimumiem piemērojams cits soda veids, kā publiska pakāršana !

Ja esi šajā LAPĀ pirmo reizi un nezini kas ir žīdi, tad noteikti izlasi:

http://188.68.49.144/?p=40866

You may also like...

2 komentāru

  1. ugunskrustietis Miervaldis saka:

    Kas glābs krievus?

  2. Jānis saka:

    Krievus? Arī lai glābj viņu tēvs-Velns.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *