Mūsu DP varoņi jāzina katram(S L E P E N I)

Zaļš, tautastribunals.eu

Mums jāzina savas tautas bendes, lai viņus sodītu !

No vismazākā un beidzot ar pavēļu devējiem !

L.Grantiņš, Helsinki-86. LRTT. Saeima. Latvija. Liepāja.Viss reiz nāk gaismā, pat vistumšākās lietas, arī tās, kuras paslēptas zem „zieģeļa“- SLEPENI. Otrās lapas lejasdaļā tas skaidri salasāms.

Mana sadiskā aresta brīdī neviens nestādījās priekšā un nekādus paskaidrojumus nesniedza, kaut gan tas bija jādara. Bija pat jāiepazīstina ar aresta pavēli, bet notika viss kā pie mafiozajiem grupējumiem, sadeva pa galvu, iestūma mašīnā un iemeta RC(Rīgas centrālcietumā).

Cik uzzināju, tad pat Staļina laikā esot rīkojušies daudz korektāk. Formalitātes esot kaut cik ievērotas. Mana sieva, pēc mana aresta, centās uzzināt par arestētājiem un arī aresta pavēli redzēt.

Telefoniski R. Poļaks atbildējis, ka viss esot pēc likuma un ar visām pavēlēm !

Pēc nadzīgā čekista Riharda Poļaka sacītā jāsaprot, ka arestantam tas nav jāzina, galvenais, ka arestētāji to zina.

Bet šoreiz ne par to, bet par „uzbrucēju“ paskaidrojumu augstāk stāvošajam: kā notika L. Grantiņa arests ?!

Un te nu atkal, vienkārši jāsaķer galva un jābrīnās par šo lopu teikto. Galvenais, ka tagad ir zināmi divi, šī vārda vistiešākajā nozīmē, izdzimteņu vārdi- R. Gruškēvičs un I. Sudmalis. Nezinu tieši kurš bija I. Sudmalis, bet melnmatainās nelatviska izskata darbonis, kurš man apzināti un bez vajadzības aplauza elkonī roku uz otru pusi, bija Gruškēvičs. Uzvārds jau arī norāda uz „pareizo” izcelsmi.

Par šiem izdzimteņiem tautai ir jāzina viss !!!

Ieskenēju orģinālu, lai tauta iepazīstas ar viņu glumo un idiotisko leksiku. Kārtējais pretīgais 4. maija kliķes darboņu stils-100%tīgi meli. Ja izlasījāt, tad ievērojāt pat bez paskaidrojumiem, ka tas viss nerīmējas kopā.

Ne leksikā ne darbībās nekas nav mainījies kopš 1940tā !

Klausieties tikai, kas par frāzi: ”vizuāli konstatējot… !!!”

Neko šis noziedznieks man nepaziņoja, bet sekundes desmitdaļu „izšāva” gaisā kaut kādu zaļu papīrīti un metās man virsū ar roku dzelžiem. Es gribēju šo apliecību redzēt un parāvu savu roku nost. Tai brīdī pārējie divi metās virsu no labās puses un pārgrūda mani pāri par paša braucamā kreiso spārnu, kā rezultātā es uz galvas kritu pret asfaltu. Tai brīdi man abi labajā pusē esošie uzkrita uz muguras(ar ceļiem vai kājām es neredzēju). Praktiski paātrinot manu kritienu. Tāpēc jau arī drausmīgie noberzumi līdz vaļējai muskulatūrai.

Bija ārprātīgas sāpes, likās mugurkauls un ribas lūzt. Bija sajūta, ka viņi bradā pa manām nierēm un aknām un, ka iekšā kaut kas plīsa un šķīda. Kreisā pusē esošais melnmatis nelatviskais tips, pilnīgi bez kādas vajadzības atrāva manu roku no asfalta un aplauza to elkoņa locītavā otrādi.

Lūk, tādā veidā, kā viņi saka: es tiku „aicināts” iesēties dienesta automašīnā !

Aicinājums Litenes un Katiņas stilā !!!

Kāds jau viņiem to lika darīt un arī to mēs uzzināsim !!!

Nekas nepaliks apslēpts un neviens nepaliks nesodīts !!!

-Un tagad klausieties, ko saka šīs „gruškēvičs(tikai caur asarām un smiekliem nepiečurājiet bikses):I.Sudmalis mani esot paņēmis aiz rociņas(nu tieši kā bērnudārzā) un vedis uz automašīnu !!!, bet ļaunais Grantiņš izrāvies un „izdarījis” kājas spērienu pa nabaga Sudmali un ar „rokas sitienu” iekrāmējis Gruškēvičam !

Un tad ziķeris I. Sudmalis esot pielietojis speciālo cīņas paņēmienu !!!

-Un šo lopu izņirgāšanās ceļā uz Rīgu; par mani, par latviešiem, par Tribunālu, par Ženēvas Konvenciju un, protams, arī par dekolonizāciju.

Un man esot tikuši uz 10 min. noņemti roku dzelži ? Pa kuru laiku tad tas tika izdarīts ? To, ka bija dubult- dzelži, tiek vispār noklusēts !

Kad izlasīju šo mērkaķu paskaidrojumu par manu arestu, nesapratu, raudāt vai smieties !!!

Nu zemiskāki lopi jau vairs nevar būt… .

Ja tik debilu paskaidrojumu pieņem viņu priekšnieks, tad tas ir uz tāda paša attīstības līmeņa… .

Es taču aizbraucu labprātīgi un vēlējos ar viņiem labprātīgi tikties !

Par kādu mukšanu šie lopi runā ?

Visi tiks tiesāti, kā šī zvērīgā aresta apstiprinātājs R. Vējonis tā ari Aukstikalnis, Poļaks un visi šie nožēlojamie „gruškēviči”… .

13.04.16     L. Grantiņš

SUD 1. Sudmalis,Gruškēvičs,GrantiņšSUD 2

You may also like...

5 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Lai tikai satiek kādu no tiem lopiem, rītagaismu viņiem nepiedzīvot.

  2. vēsture saka:

    Komunistu totalitārisms centās „ārstēt” latviešu tautu no kapitālisma un nacionālisma, nocērtot tautai galvu – iznīcinot tās politisko, saimniecisko un garīgo eliti. Koncentrācijas nometnes bija neatņemama PSRS „lielās zonas” sastāvdaļa, Eiropas „totalitārisma rezervāta” daļa. Tās bija „pirmās uzvarējošā sociālisma” valsts “nāves fabrikas”, kur tika organizēts tautu genocīds pusgadsimta garumā. Tāpēc nākamās paaudzes dzīvos šokā par mūsdienu demokrātiskās pasaules globālo amnēziju pret miljonu dzīvībām, kuras tika izdzēstas šajā „totalitārā komunisma meistardarbā”. Tagad par Baltijas valstu okupāciju 1940.—1990. gadā runā ASV un Eiropas Savienība, bet par nāves nometnēm un genocīdu PSRS komunisma diktatūras režīmā joprojām klusē, izliekas, ka neko par to nezina arī Krievija. Skatiet Krievijas Federācijas Valsts Domes paziņojumu „Par mēģinājumiem falsificēt vēsturi”. Maskavā, 2005. g. 27. maijā // Latvija un Otrā pasaules kara beigas Eiropā. – Rīga, 2005. – 224.—226. lpp. Protams, savu „nedabisko palielināšanos”, okupāciju un iekarošanu noliedz PSRS mantiniece Krievija, kā arī viņu “apkalpojošais personāls” Baltijas valstīs, it īpaši Latvijā. Eiropa uzskata, ka Osmaņu impērijas 1915. gadā īstenotā miljona armēņu nogalināšana ir genocīds, par ko Turcijai jāatvainojas, bet kāpēc tieši tāds pats noziegums – miljona baltiešu nogalināšana 1940.–1990. gadā – nav genocīds un visu 60 miljonu bojāeja nav genocīds? Komunistiskais totalitārisms vēl nav miris,iekams nav nosaukti, apraudāti un pieminēti visi upuru vārdi, – no pirmā līdz pēdējam. Latvijas okupācijai un aneksijai pa priekšu jau gadiem ilgi gāja komunistiskā totalitārisma ēna, bet Latvijas brīvību un neatkarību tā aptumšo vēl šodien. NATO jāpieliek ļoti lieli pūliņi, lai sniegtu atbalstu Helsinki 86 dibinātājam Linardam Grantiņam, kurš pārstāv visu latviešu tautu, un atjaunotu tiesiskumu Latvijā.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies V Ē S T U R E I, kura saka patiesību!

    Komunistu totalitārisms un cinisms, zvērīgums, melīgums un viltīgums ir saprotams tikai tiem , kuri to izjutuši paši uz savas ādas!

    Mūsu cerība, – politikā sagaidīt tos, kuri cietuši no komunistu un čekistu zvērībām~!

  4. to Linardam Grantiņam saka:

    Laipni lūdzam Vikipēdijā.

    Citāti.

    Helsinki-86

    Helsinki-86 bija Latvijas cilvēktiesību aizstāvības grupa, ko 1986. gada jūnijā Liepājā nodibināja Linards Grantiņš, Raimonds Bitenieks un Mārtiņš Bariss, ar mērķi sekot, kā tiek ievērotas latviešu tautas ekonomiskās, kultūras un indivīda tiesības. Uz ārzemēm tiek nosūtīta 17 personu protesta vēstule pret PSKP CK un Latvijas KP CK, kā arī Helsinki-86 dibināšanas dokumenti, kas izraisa plašu rezonansi.
    Dzimis Sibīrijā, kur vecāki un vecvecāki bija izsūtīti 1949. gadā. Atgriezies Latvijā 1956.gadā.

    ————————————

    Citāti.

    Linards Grantiņš

    1986. gadā bija viens no Helsinki-86 dibinātājiem. Ticis represēts; pēc atbrīvošanas emigrēja uz Vāciju.

    1996. gadā apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni.

    Latvijas juristu apvienības vadītājs R. Bunka lūdzis ģenerālprokuroru sākt kriminālprocesu par neslavas celšanu un valsts varas piesavināšanos, kuru esot veicis Grantiņš, kā arī lūdzis Ordeņu kapitulu izvērtēt Linarda Grantiņa valsts apbalvojuma anulāciju.

    2013. gadā Saeimas deputāts Valērijs Agešins vērsies Ģenerālprokuratūrā un Drošības policijā, aicinot izvērtēt Grantiņa interneta vietnē rakstīto un no Grantiņa saņemtos elektroniskā pasta vēstījumus. Drošības policija nolēma kriminālprocesu neuzsākt.

    2015. g. jūlijā Grantiņš tika aizturēts Latvijā saistībā ar 2012. gadā sākto kriminālprocesu pēc Krimināllikuma panta par darbībām, kas apzināti vērstas uz nacionālā naida un nesaticības izraisīšanu. Par Grantiņa aizturēšanas apstākļiem (aizturēšanas dienā viņš guvis traumu un tika nogādāts slimnīcā. Pēc pietiek.com datiem, ieslodzījuma vietā Grantiņš nav uzreiz saņēmis medicīnisko palīdzību ne aizturēšanas laikā gūtajām traumām, ne hroniskajai slimībai – multiplajai sklerozei.[6] Viņa aizstāvis aicinājis Ģenerālprokuratūru sākt kriminālprocesu, norādot, ka Drošības policijas darbinieki piemērojuši pārmērīgu spēku, kam neesot bijusi objektīva nepieciešamība, jo Grantiņš nepretojās.
    Tiesībsargs Juris Jansons sakarā ar šo lietu paziņoja, ka “savas kompetences ietvaros veiks darbības situācijas izzināšanai”.

    ————————————————-

    God. Linard Grantiņa k-gs! Lūdzam Jūs (Jūsu ģimenes locekļiem, draugiem, kolēģiem) informāciju par Helsinki-86 un Helsinhi-86 grupas biedriem ievietot arī Vikipēdijā, pretējā gadījumā tur nav atspoguļota vispusīga un patiesa informācija, kādas zvērības visjaunākos laikos veikuši “juristi” Rihards Bunka, Valērijs Agešins, Aivars Borovkovs, Aldis Plaudis un citi čekas “juristi”. Pasaulei jāzina patiesais stāvoklis Latvijā, kā te tiek ievērotas latviešu tautas ekonomiskās, kultūras un indivīda tiesības.

  5. ! saka:

    Linards Grantiņš kopš padomju okupācijas ir Latvijas patriots. Bet Drošības policijā mafiozās sistēmas ielikteņi J.Leitietis un R.Gruškevičs nav nekādi Latvijas patrioti. J.Leitietis un R.Gruškevičs ir latviešu tautas nodevēji, kas paši tiesājami par noziegumiem pret Latvijas valsti un latviešu tautu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *