Artūrs Butāns par “čekas maisiem”…(turpinājums)

Turpinājums rakstam: http://188.68.49.144/?p=43267

Iepriekšējā rakstā apsolīju informēt vairāk par studentu no Austrālijas Artūru Butānu. Artūrs Butāns ir Liepājas nodaļas NA vadītājs. LRTT vietne pēdējās divās pašvaldību vēlēšanās centās viņu reklamēt. Man personīgi nav izdevies sastapt tik viszinošu jauno nacionāli TIESISKI domājošu politiķi. Nav neviens jautājums uz kuru viņš nespētu dot vēsturiski dokumentālu un Tiesiski argumentētu atbildi.

Tas mums visiem(tiesiski argumentēt), kuri aizstāv LatvijuTiesiski pārvaldītu valsti,  ir ļoti bīstami, jo vara ir bijušo okupantu represīvo orgānu rokās.

Latvijas Avīzē viņš nepārprotami, ka tika publicēts aiz pārskatīšanās. Lai šo pārskatīšanos kaut cik labotu, nekavējoties IMANTA vārdā tika izklāstīts 4. maija režīma viedoklis.

IMANTS ir čekas viedoklis, tātad, Izraēlas cionistu bandas VIEDOKLIS.

Artūrs Butāns ir ienaidnieks NR 1 ne tikai okupantus pārstāvošajām partijām, bet arī VL!- NA Rīgas noziedzīgajam klanam, kurš pilnībā kalpo krievžīdu kolonistu bandai.

VL! Rīgas švaļu bars ir tik pat aktīvs latviešu valsts izlaupītājs kā saskaņieši, vienotieši vai karikatūr-zaļzemnieki- brigmaņisti.

Tāpēc:

Tika veikts viss iespējamais, lai Liepājas Domē netiktu ievēlēts īsts- neviltots latviešu tautas patriots. Visvairāk Artūra Butāna zaudējumā bija ieinteresēta VL! valdošā spice ar Bērziņu un Rasnaču priekšgalā. Viņi nedrīkstēja pieļaut A. Butāna sevis realizēšanu. Runājot Patiesību un izvirzot latviešu tautai svarīgākos jautājumus, noziedznieka Seska krievžīdiskā komanda jau pēc pirmās sanāksmes būtu iedzīta strupceļā, kļuvusi par apsmieklu ar kriminālu smirdoņu ne tikai Liepājas, bet visas Latvijas mērogā !

Tāpēc tika darīts viss, lai šķeltu latviešu nacionālo apziņu. Tika kārtējo reizi lietā iesaistīti DP radīti un viņiem kalpojošie personāži. Atkal tiek izbīdīts čekas pajoliņš Viktors Birze, aiz kura it kā stāv Tēvzemei & Brīvībai bijušie jaunieši. To visu pēdējās divās vēlēšanās dāsni atbalsta slepkavas U. Seska “pretinieks” Ivars Kesenfelsds, protams, divu “tieslietu ministru”- G. Bērziņa un Dz. Rasnača uzraudzībā.

-Šie vecie “tēvzemieši” saprot, ka tas viss velk uz KARĀTAVU pusi, jo nekas nav mūžīgs.

-Es esmu personīgi ar Artūru butānu pazīstams un pirms brauciena uz Austrāliju mēs Minsterē tikāmies. Tā bija vienreizēja saruna ar šo cilvēku 6. stundu garumā.

-Latvijas valdošā banda zina, ka mēs uzturam kontaktus.

-Viņi arī zina, ka viņu noziegumi tiks atklāti un starptautiski tiesāti.

-Viņi arī zina, ka es cenšos un centīšos šo jauno cilvēku bīdīt uz varas virsotnēm neatkarīgajā Latvijā.

-Viņi arī zina, ka Patiesība sacīs pēdējo vārdu !

-Viņi, visi šie latviešu tautas bendes zina, ka dzīvi beigs karātavās !

Jo par noziegumiem, ko tādi rasnači, borovkovi, seski, bērziņi u.c….. ir veikuši, pienākas tūkstoškārtīgas karātavas !

Artūrs Butāns ir “iekāpis augstākās bīstamības zonā- PATIESĪBĀ”, kurā nedrīkst būt nekādas divkosības !

Novēlēsim viņam veiksmi !

Nobeigumā, ja kādam interesē, variet lasīt par DP surogātu darbību, kuri savu dzīvi beigs aiz restēm, par Latvijas valsts sabotāžu:

Foto:  Šie mēsli beigs dzīvi karātavās vai tiks nosisti žogmalē !

06.02.18   L. Grantiņš

Par kādu fiktīvu DP radītu partiju

You may also like...

5 komentāru

  1. Jānis saka:

    Skaitītājs vēlēšanu,viņu valstī totalitārajā ir biedrs komjauniets Cimdars. Kramiņš ar Līgotni jau reiz mēģināja saskaitīt balsis,un abi divi izdarīja pašnāvības nošaujoties.
    Šaubu nav ka Cimdars ir dzīvelīgāks dikti…un prot pareizi saskaitīt.
    Imitācija vēlēšanu ar latvisko partiju skaldīšanu,notika un notiks ne tikai Liepājā,bet visā Latvijā. Lai radītu motīvu,ka redz notik cīņa priekšvēlēšanu…priekš starptautiskās sabiedrī bas un tautas.
    Bet būtībā tas neko nemaina. Jo Totalitārisms ir totalitārs. Un kamēr Latvija būs okupēta ar Krieviju un krievžīdisko sātnisko tautu,kamēr krievu FSB=LR DP izskatā skaitīs balsis vēlētāju un taisīs politiku…tikmēr tikai iekšējās lietas vien būs vēlēšanas un viss pārējais Latvijā.
    Tikai visas DP apcietināšana vienā dienā,un sekojoša lustrācija,var atjaunòt Satversmes darbību Latvijā,un Valsti atjaunot (1918.g.) neatkarīgo un brīvo Latviju,kā tādu. Tikai tā,cita ceļa nav! Viss pārējais ir maldi…

  2. Jānis saka:

    Lūk viņi,divi Centrālās Vēlēšanu Komisijas priekšnieki. “Pašnāvnieki” nošaujoties,gluži vai kolektīvā phttps://lv.m.wikipedia.org/wiki/Atis_Krami%C5%86%C5%A1ašnāvība,ar dažu mēnešu starpību.
    https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Centr%C4%81l%C4%81_v%C4%93l%C4%93%C5%A1anu_komisija

  3. Valdis Freimantals saka:

    Arturs nav viens !

    Arturs ir stiprs!

  4. Valdis Freimantals saka:

    ARTURS NAV VIENS!

    TAUTA mostas!

  5. Uz katru cilvēku PSRS bija kartiņas kurās rakstīja kuratori visu ko, sākot no pretvalstiskām anekdotēm līdz Zilajam lakatiņam. Kuratoru darba pārbaudīji vērtēja pēc ierakstiem kartiņās.
    Šīs kartiņas , sabrūkot PSRS un VDK, tika sabērtas maisos un aizvestas uz Rīgu un tagad izmanto, kā bubuli!
    Es savu kartiņu neesmu redzējis, bet mans kurators, kurš uzraudzīja Mēžāres un Atašienes sovhozus, kā arī Vīpes un Zīlānu kolhozus, man teica, ka tur ko viņš ir rakstījis personīgi nevar ņemt par pilnu.

    Reblitējot savus radus, es krimināllietās atradu ziņotāju rakstītus iesniegumus, kas tika izmantoti krimināllietu uzsākšanai pret konkrētu cilvēku, kurš izsūtīts uz sociālisma lēģeriem!

    Televizijā runā par “čekas maisiem”, bet rāda krimināllietas. Trakākais ir tas, ka krimināllietas tiek pārkārtotas un izņemti ziņojumi!

    Kāpēc boļševismu netiesāt? Vēl jau ir dzīvi to laiku liecinieki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *