E. Purnis. Priekšlikums PAMELAI un citiem provokatoriem

Kangaru ģerbonisPamela, mēs ilgstoši, gadiem ilgi esam bieži komentējuši politiskos notikumus Latvijā uz vienota, patriotiska viļņa!

Foto: Viņķeļu ģimenes “KLANA” simbolika. Kangar- neaizmirsti, kas tevi gaida… !!!

Tie bija lieliski, taisnīgi un aktuāli raksti.

 Bet arī atceros tās neretās reizes, kad biju spiests vērsties pie jums ar neizpratnes pilniem jautājumiem – kas ar jums notiek, vai esat tiešām tā, patriote Pamela, jeb nomainīta uz kādu Kremlim vergojošu radījumu?  http://tautastribunals.eu/?p=4169
Nu, izlasot ievadrakstā L.Grantiņa minētos faktus un notikumus rodas nepatīkams izskaidrojums
šiem ar diametrāli pretējo nozīmju tekstiem, kas liekas rakstīti “darba” prasību dēļ un citi brīvajā stilā, iekarojot lasītāju uzticību.
Bet kontekstā ar L.G. minēto par visu jūsu ģimenes locekļu sadarbību ar VDK, varbūt jūs varētu mums visiem, LRTT lasītājiem un komentatoriem dot izskaidrojumu un ieskatu tam, kā un kāpēc tas varēja notikt?

Šeit pastāstīt par čekas metodēm, ar kurām varēja panākt, piespiest vai uzpirkt jūs un jūsu ģimenes locekļus, vismaz tā padarot jūs visus kremļa specdienestiem nederīgus, bet jūs visus beidzot brīvus un atvieglotus, kaut bez deputātu mandātiem, kas būtu tikai loģiski un taisnīgi!

Pamela, saņemiet dūšu un izdariet to – uzrakstiet visu atklāti, sev un citiem par negaidītu pārsteigumu!

19.02.11           Latvijas Republikas tautas tribunāls

You may also like...

16 komentārs

  1. AG saka:

    Tā vien šķiet, ka Purnis tas pats Plāngrantiņš vien ir!

  2. Eduards saka:

    Pie varas esošie,,varturi” ir tik daudz ļauna,jeb pareizāk sakot,TIKAI ĻAUNS ir darīts LATVIJAI ,TAUTAI,ka tikai LTTR ir PAREIZO SODA MĒRU NOTEICIS!
    Un ne jau tikai ŠIE NOžēOJAMIE-ir jāsauc pie atbildības VISI,kuru dēļ Latvija ir tik kritiskā situācijā.

  3. Psihiatrs no 6 palātas saka:

    AG saka:
    2011. gada 19. februāris 18.40

    Tā vien šķiet, ka Purnis tas pats Plāngrantiņš vien ir!

    kā ta, kā ta, mēs ar tevi mīļo AG, mēs ar tevi un bleack_jockers un vel Talmudi būsim stipri pret šitiem nacionālistu varas darbiem,urā biedri!
    Mēs nepadosies, mēs nekad nepadosiesimies!!!!!!!!!!

  4. Miervaldis saka:

    Uzraksti, uzraksti, lai šie zin, ko ar tevi iesākt!

  5. Miervaldis saka:

    Uzrasti, Pamela, tad šie zinās, ko darīt, lai pasargātu šīs mājaslapas drošību!

  6. Edgars saka saka:

    Jābrīnās, kā tādai “solīdai” sievietei kā Marija Vidiņa, ienācis prātā tāds segvārds komentāriem – PAMELA. Vizuāli jau nu nebūtu ne uz to pusi. Ja nu vienīgi savās fantāzijās. Kas viņas vīram – ārstam būtu šajā sakarā sakāms? Ja pats nevar palīdzēt, varbūt nosūtīt pie plastiskā ķirurga vai vismaz pie psihoterapeita.

  7. black_joker saka:

    Edgaram- domāju, ka nav domāta Pamela Andersone, bet “Pa + mele” tipa

  8. Pamela saka:

    Pagaidi, Linard, izstāstīšu es visu, kādas jēlības tu man piedāvāji, kad mums bija sekss pa telefonu…tad tu velnu redzēsi!

  9. Psihiatrs no 6 palātas saka:

    !

  10. black_joker saka:

    Es ceru, ka tā Pamela pati arī beidzot saņemsies un te visiem nacionālistiem parādīs:)))))!

  11. black_joker saka:

    parodētājam – es ceru, ka parodētājs beidzot sāks ko rakstīt zem sava oriģinālā nika un ka L.G. beidzot viņu izbanos laukā….

  12. Sigurds Graudiņš saka:

    VISLABĀKĀ DĀVANA MANU BĒRNU MĀMIŅAI un VISAS LATVIJAS MĀMIŅĀM BŪTU SEKMĪGI NOVADĪTS MĪTIŅŠ , KURA REZULTĀTĀ ATCELTU ENERGOTARIFU PAAUGSTINĀJUMU…!!!

    MĪTIŅŠ BŪS 1. aprīlī , JO TARIFUS PACELS 1. aprīli…!!! Plkst. 8.30 – 10.00 – P.Brieža iela 12 pretī Latvenergo ēkas ieejai.

    Man ir pieredze Latvenergo REFERENDUMA SAKARĀ , kad KANĀDAS OME – MASONU LOŽAS BIEDRE KOPŠ 1994. g DEVA ZAĻO GAISMU PRIHVATIZĀCIJAI…

    Enerģētiķo arodorganizācijas ENERĢIJA un tas , ka es piespiedu LSDSP ARĪ piedalīties MĪTIŅĀ DOMA LAUKUMĀ , PIESPIEDA Latvijas IZZADZĒJUS – LIBERASTUS ATTEIKTIES no Latvenergo PRIHVATIZĀCIJAS …

    DOMA LAUKUMĀ BIJA TŪKSTOŠI……….PATLABAN ESMU VIENS PATS , bet domubiedri ORGANIZĒJAS…

    BĻAURUS un PROVOKATORUS – LŪGUMS NETRAUCĒT…!!!

  13. Talmuds saka:

    Bet black_joker, tak viņš, tas ir -tu, visu pareizi raksta, pareizāk par tevi pat

  14. black_joker saka:

    parodētājam – tev neapnīk ? tāpat zināms, ka tas nav īstais Talmuds….

  15. Talmuds saka:

    Vai tu galīgi sviestā ej black_joker, nu jau neko vairs neatšķir? tev galīgi drope jānomet, taču zini, ka ar psihiskiem traucējumiem un tavām zālēm galīgi alkohols neiet kopā, bet tu, kā beidz špricēt, tā temp litriem un tad te māžojies

  16. Kangarmēsls-raudot saka:

    Talmud lops, joker lops, psiha lops jums ir vēl šanse glābties, fiksi dzīvnieki, rakstiet visu taisnību, plēsiet savus lopu sarus no pakaļām un lūdziet piedošanu tautai, rāpojot uz ceļiem no sarkano fašistu pirksta Pārdaugavā līdz Brīvības piemineklim un lūdzot visiem pretimnācējiem, lai jums sper, sit un uzspļauj- tad varbūt taps jums piedots un nenokļūsiet ateju bedrēs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *