Egils Dambis(LRTT- “Tu neesi redzējis slepkavu, paskaties spogulī”)

Šodien mātes diena

Protams, tas skan briesmīgi, bet ABORTS ir visbriesmīgākā slepkavība, kāda vien iespējama. Tu nenogalini IENAIDNIEKU vai kādu SVEŠINIEKU, tu nogalini savu bērnu- savas Dvēseles augli ! Un TU vēl domā un ceri uz PARADĪZI vai ĒDENES DĀRZU ? Velti, TU kā cilvēciska būtība, esi sevi iznīcinājusi. Tavs ceļš ved uz MELNU NEBŪTĪBU, kurai vārds ir ELLE ! Un padomā, kādā “augsnē”, no kuras reiz izplēsts bija kāds cits Dieva auglis, augs tavs vēlmju bērns ? Tā ir nekas cits kā nāves ieleja, ar nāves informatīvo lauku ! Un vēl: padomā, cik bieža ir onkoloģija daudzbērnu mātēm un cik “abortniecēm” ?

“Gribi redzēt slepkavu, paskaties spogulī” !

Video: Kā Tu radies ?

https://www.youtube.com/watch?v=-BBmtFIlwVw&t=1s

Dod svētību, Dievs, man piedzimt un būt,
Ne abortā izmestam par lieku kļūt.
Ļauj pasauli iepazīt, mīlēt un just,
Ne dzīvam esot nepiedzimt – mirt.

Dod saprātu, Dievs, vecākiem maniem,
Zināt, ka esmu nācis pie viņiem.
Pēc Tavas gribas un izvēles savas,
Ne neprāta kaislē radusies kļūda.

Dod māmiņai drosmi un pasargā mani,
Ak, Dievs, es vēlos piedzimt ne mirt.
Pasauli redzēt un māmiņu mīlēt,
Un tēti, kurš tik svarīgs ir man.

Dod svētību, Dievs, vecākiem visiem,
Kam savi bērniņi tikai vēl dzims.
Lai zina, ka nākam lai dzimtu ne mirtu,
Tā vienmēr ir bijis un tā arī būs.


Egils Dambis

14.05.23

You may also like...

4 komentāru

  1. no Paardaugavas saka:

    Svariiga, iipashi muusu niicinaatajai un taapeec izniikstoshajai tautai teema! Arii dzejolis labs, aktuaals kaa duure uz acs, kaa ar pirkstu acii!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i redz, ka tēma par Ave Marijam un ziņas kāda bilde par iespējamo latvietes līķi, kas pirms gadiem pazudusi Spānijā? Grantins nostādīja mani komunistu ierindā vien dēļ tā, ka norādu uz šā laika dzīves mācību. Ne jau tikai latvietes, bet visa austrumu Eiropa atvērās priekš rietumu deģenerātiem un tie vēlas pirmkārt dzert lētu alkoholu un maykoties ar super lētām beibem, kas priekš viņu mērauklas ir super modeles. Dumas jaunietes sapņo, ka nonakdamas rietumos sastaps sev rozā prinčus ar miljoniem, bet sastopas vien ar to, ka priekš viņiem esi vien mauka. Kādu nakti pl. 2 ieskanas vārdi – Ej prom! Vācies prom no manis, ka tevi vairs neredzētu un padusiga meitene sāk stresot. Tu pisies pie Līgas un Karīnas, kad viņas tevi ir pasutijusas, tad tu nāc pie manis, kā patversmes! Man ir sava dzīve un es tev neesmu nekāda mauka. Pagriezis acis tai virzienā uz meitenes pleca vid tatoo un no mutes kūp elektro cigaretes dūmi! Mja? Nesmykyle savu dzīves būtību nav sapratuse un vīrietis viņu pasūtot sāk lasīt morāles lekcijas, kad pašai ar to Mor ali ir sarežģīti. Tā nu tas samos laikos ir pieņemts, ka sievietes tiesā vīriešus par to, ka savus bērnus tie audzina ar rīksti un iesēdina tos cietumā, bet pašas neaptver pat to, ko ir nodarījušas bērnam. Normālam puikam cieņa pret mati rodas tikai tad, kad viņam Tēvs ir acu priekšā Svētība. Tēvs ir tas, kam pieder tā garīgā Rikste norādīt, ko drīkst un nedrīkst saimes dzīvē laist iekšā. Ja sievietes grib pasaules slavas izliekot savas saimes dzīves foto uz publisku apskatu, kas tur var labs būt? Bilde tāda protams laba, ka bērnam vienmēr suns būs labākais draugs! Ta nu ir samos laikos smadzeņu pusei, kas pis smadzenes ar suņu tiesībām, kā kaimiņš nr. 13 svētdienas rītā ielien man sēta izsidams logu māca, kā man savs suns jābaro kuram es dzīvības izglabu. Tikai neviens man ordeni nav piešķīris par suņa dvēseles glābšanu! Ak tu vai? Vēl atbrauc6mynicipala un zvēru policija, tad prombūtnes laikā manu suni pievaca jobanijie zoofili. Tas suns arī ierodas sapņu valstībā, ka tā vien izliekas dažreiz, ka jābūt tam aiz sienas, bet skuju! Tas tikai tāpēc, ka kaimiņš nr. 13 pisas ar maucibas gumiju! Kuku.

  3. Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! saka:

    Palasiet tautieši un padomājiet, cik ilgs laiks pagājis un viss ir palicis vēl sliktāk, kaut tik daudzi patrioti ir aicinājuši, mudinājuši un cerējuši uz tautas pašcieņu, gara spēku un drosmi cīnīties par savu zemi un savu bērnu nākotni! Vai tiešām pieļausim, ka viss ir bijis velti un tikai okupanti, kangari un zilirozā defekti labi dzīvos Latvijā?

    https://tautastribunals.eu/?p=4458   –   A.Kalniņš. Naida kurinātājs žīds Pliners 

  4. Pārmaiņas saka:

    Par kukuļņemšanu iekrīt ukrainas ģenerālprokurors, kurš kā jau visi vajadzīgie kadri ir nodrošināts ar “konkurēt spējīgu” atalgojumu. Alga tādam ir desmit reižu liekāka kā ukraiņu karavīram, bet kā vēsta sakāmvārds – spalvu met (kažoku maina), bet tikumu nē.
    https://youtube.com/watch?v=-xxYoK4n0hI&

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *